Kezdőlap
Kezdőlap
Megnyertük a Matyó-kupát! Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 21.
Image
Tovább folytatták jó szereplésüket öklözõink a hétvégén, Mezõkövesden megrendezett Matyó-kupán, a DVSC Ökölvívó Kft. együttese ebben az évben is megnyerte a viadal csapatversenyének küzdelmét. A mezõny erõssége természetesen nem hasonlítható össze egy magyar bajnoki verseny színvonalával, de jól szolgálta a felkészülést, hiszen azok az öklözõk is lehetõséget kaptak a bizonyításra, akik mostanában nem léptek a kötelek közé.
Tovább...
 
Szombattól Matyó-kupa Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 21.
Image
Öklözõink a hét végén - július 2-3 között - Mezõkövesden, a hagyományos Matyó-kupa küzdelmein vesznek részt, ahol mindig kiemelkedõen szerepel a csapat. A cél most sem lehet más, mint Debrecenbe hozni a kupát, s minél eredményesebben szerepelni a serdülõket, kadetteket és felnõtt versenyzõket felvonultató tornán. Csapatunk 14 fõvel szombat reggel indul Mezõkövesdre, a kadett Eb-n szerepelt három öklözõnk - Szabó Ádám, Szabó Ervin, Zöld Tamás - nem indul a kupán, õk a kontinens bajnokság utáni jól megérdemelt pihenõjüket töltik.
 
 
Európa nyomában Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 21.
Image
A DVSC ökölvívó szakosztályának utánpótlás-versenyzõi szokás szerint kitettek magukért a Siófokon megrendezett kadett Európa-bajnokságon. A 31 ország 205 versenyzõjét felvonultató bombaerõs mezõnyben Zöld Tamás (52kg) ötödik, Szabó Ádám (46kg) hatodik, míg Szabó Ervin (48kg) a kilencedik helyen végzett. A kadett-válogatottba három versenyzõt delegáló piros-fehér klub bunyósai egy kis szerencsével és jobb sorsolással akár érmet is szerezhettek volna, de õk úgy tartják, ami késik, nem múlik. A fiatal öklözõk rövid pihenõ után - Deél István edzõ irányításával - már a korosztályos világbajnokságra készülnek.
 
Háromból kettõ Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 21.

Image
Vasárnap 31 ország 205 kadettkorú versenyzõjének részvételével megkezdõdött Siófokon a 10. Kadett Európa-bajnokság. A DVSC ökölvívói közül hárman léptek a kötelek közé, Szabó Ádám és Zöld Tamás magabiztosan verte ellenfelét, míg Szabó Ervin kikapott orosz riválisától.

 

 

Tovább...
 
<< Első < Előző 471 472 473 474 475 476 477 Következő > Utolsó >>

Eredmények 3785 - 3792 / 3809
© 2007 dvscboxing.hu
E-mail: [email protected]
Joomla egy nyílt forráskódú rendszer, mely a GNU/GPL Licensz alatt áll.
Joomla Templates and Joomla Web Sites