Kezdőlap
Kezdőlap
Túl az elsõ profi-meccsen Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 21.

Image
Sikerrel vette az elsõ akadályt Zöld Feri a profi ökölvívás rögös útján. A húsz éves bunyós 1999-ben szagolt bele az edzõterem levegõjébe, s szép lassan elkezdte „összeütni” az érmeket is. A serdülõ, a kadet és a junior korosztályban kosárszámra gy?jtögette a bajnoki medálokat, de a felnõttek között is sikerült elcsípnie egy harmadik helyet az országos bajnokságon.

 

 

Tovább...
 
Zöld Feri sikere a profik között Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 21.
Image
Zöld Ferenc sikerrel abszolválta elsõ profi mérkõzését a május 20-án megrendezett Pofonpartin, de a 16 amatõr összecsapásra sem lehetett panasz, a debreceni fiatalok kitettek magukért.A Debreceni Ökölvívó Kft. a szokásos módon bonyolította le az május 20-án megrendezett Pofonpartit, a Vágóhíd utcai ökölvívóteremben egymást követték a színvonalas amatõr mérkõzések, de az igazi attrakció - a volt junior magyar bajnok -, Zöld Ferenc bemutatkozása volt a profik táborában.
Tovább...
 
Profi meccs a Pofonpartin Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 21.

Image
A DVSC Vágóhíd utcai bokszcsarnokában, az ökölvívó-versenysorozat májusi fordulóján egy igencsak érdekesnek ígérkezõ profi mérkõzés zárja a ringcsaták sorát. A DVSC profi ökölvívója, Zöld Ferenc profi karrierjének premierjén egy román ellenféllel méri össze a tudását könny?súlyban. A profik elõtt az amatõrök csapnak össze, mégpedig a megszokott a nagy elánnal és bizonyítási vággyal.

 

Tovább...
 
Lendületben a DVSC kadetjei Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 21.

Image
Mind a négy debreceni kadet ökölvívó megnyerte mérkõzését a Hajdúsámsonban megrendezett Budapest-vidék találkozón, amely egyben válogatóverseny is volt a kadet Európa-bajnokságra. A Debreceni Ökölvívó Kft. kadet-korú versenyzõi a hajdúsámsoni válogatóversenyen adtak számot tudásukról, s kit?nõ teljesítményükkel bizonyították, hogy teljes joggal pályáznak az Eb-csapatba kerülésre.

 

 

Tovább...
 
<< Első < Előző 471 472 473 474 475 476 477 Következő > Utolsó >>

Eredmények 3793 - 3800 / 3809
© 2007 dvscboxing.hu
E-mail: szerkesztoseg@dvscboxing.hu
Joomla egy nyílt forráskódú rendszer, mely a GNU/GPL Licensz alatt áll.
Joomla Templates and Joomla Web Sites