Kezdőlap
Kezdőlap
Lendületben a DVSC kadetjei Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 21.

Image
Mind a négy debreceni kadet ökölvívó megnyerte mérkõzését a Hajdúsámsonban megrendezett Budapest-vidék találkozón, amely egyben válogatóverseny is volt a kadet Európa-bajnokságra. A Debreceni Ökölvívó Kft. kadet-korú versenyzõi a hajdúsámsoni válogatóversenyen adtak számot tudásukról, s kit?nõ teljesítményükkel bizonyították, hogy teljes joggal pályáznak az Eb-csapatba kerülésre.

 

 

Tovább...
 
Európában az ötödik Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 21.

Image
Az már megszokott dolog, hogy a debreceni férfi amatõr ökölvívók szállítják a jobbnál jobb eredményeket, most azonban a változatosság kedvéért egy hölgy, Szabó Beáta öregbítette városunk hírnevét Európában. Az országos bajnok ökölvívónõ a norvégiai Tonsbergben szerzett 5. helyezést az Európa-bajnokságon, ami óriási eredmény annak tudatában, hogy az egri Eszterházy Károly Fõiskola biológus laboratóriumi operátor hallgatója gyakorlatilag egyedül készül versenyeire.

 

 

Tovább...
 
Amatõr bunyó profi szinten Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 21.

Image
Reneszánszát éli napjainkban a debreceni amatõr ökölvívás. A hölgyeket is foglalkoztató DVSC az országos ranglista közvetlen élmezõnyében tanyázik, az utánpótlást tekintve pedig nincs párjuk a cívisváros öklözõinek. A rendszerváltás után az állam kivonult a sportegyesületek finanszírozásából, így a magukra hagyott szakosztályok teljes sebességgel sodródtak a megsz?nés felé.

 

 

Tovább...
 
I. Henrik a trónra tör! Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 21.

Image
A debreceni amatõr ökölvívás legismertebb és legeredményesebb egyénisége, a háromszoros Magyar Bajnok, vb-negyeddöntõs, fõiskolai vb-bronzérmes, Kertész Henrik néhány nappal ezelõtt úgy döntött, átlép a profik táborába, s a Felix-Promotin eredménylistáját gazdagítja tovább gyõzelmeivel.

 

 

Tovább...
 
<< Első < Előző 471 472 473 474 475 476 477 478 Következő > Utolsó >>

Eredmények 3809 - 3816 / 3822
© 2007 dvscboxing.hu
E-mail: [email protected]
Joomla egy nyílt forráskódú rendszer, mely a GNU/GPL Licensz alatt áll.
Joomla Templates and Joomla Web Sites