Kezdőlap
Kezdőlap
Serdülő ob a héten Nyomtatás E-mail
Írta: ember   
2019. szeptember 23.
Image
Image
A serdülő országos bajnokságot Győrben rendezik idén, méghozzá szeptember 25-ével kezdődően (28-ig tart). A DVSC-s srácokat Szabó Titusz edző mellett Szabó Ildikó klubmenedzser kíséri a nagy kalandra. Zsigó Csaba (40 kg), Lakatos Gergő (43 kg), Lakatos Adrián József (44,5 kg), Bagi Krisztián (50 kg), Kovács László (54 kg) és Jónás Szabolcs (90 kg) képviseli színeinket. (Képeinken balra Lakatos Geri, jobbra Zsigó Csabi és Titusz láthatók.)
Tovább...
 
Happy birthday: Sanyi! Nyomtatás E-mail
Írta: ember   
2019. szeptember 20.
Image
Image
Boldog születésnapot kívánunk a DVSC klubelnökének, Szabó Sándornak, az 1963-as születésű magyar bajnok, Európa-bajnok, világbajnok és csúcstartó sportvezetőnek. Erőt és kitartást a hétköznapi teendőkhöz, és sikereket a magánéletben, illetve a DVSC-nél, valamint a súlyok és tárcsák világában! Több képért KATT IDE !
Tovább...
 
Testvérvárosok Kupája: Balogh Krisztiánt a legjobb juniornak választották Nyomtatás E-mail
Írta: ember   
2019. szeptember 16.
Image
Image
A kiskunhalasi kétnapos versenyen vasárnap sem maradt siker nélkül a DVSC. Igaz, felemás a mérlegünk, hiszen sajnos Bernáth Imi saját hibáján kívül nem bunyózhatott, Jónás Szabi pedig sajnos nem tudta átlépni a saját árnyékát, ám Balogh Krisztián kitett magáért.

Szabó Titusz: Jónás Szabolcs szokásos egri ellenfelével bokszolt, de az első menetben feladta egy erős találat után, amit kapott, s ez igencsak megviselte őt. Bernáth Imre ellen sajnos nem álltak ki, nem tudjuk miért. Balogh Krisztián egyhangú pontozással győzött, 3 menetben. Ráadásul őt választották meg korcsoportjában a legjobb junior versenyzőnek. Kétszer nyert a két nap alatt, jól bokszolt. VIDEÓ A DÖNTŐJÉRŐL IDE KATTINTVA  nézhető meg.

Vasárnapi KÉPEK IDE KATTINTVA  nézhetők meg.

A képeket és a videót köszönjük Szabó Ildikónak!

A szombatról IDE KATTINTVA  olvashattok.
Tovább...
 
Testvérvárosok Kupája: szombat pipa, várjuk a vasárnapot! Nyomtatás E-mail
Írta: ember   
2019. szeptember 15.
Image
Hatan bokszoltak szombaton a DVSC bunyósai közül Kiskunhalason, volt aki bemutató meccsen, mások élesben, vasárnap pedig ketten lépnek ringbe. Szabó Titusz edző értékelte az első napot. A képeket köszönjük Szabó Ildikó klubmenedzsernek!
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 41 - 48 / 3718
© 2007 dvscboxing.hu
E-mail: szerkesztoseg@dvscboxing.hu
Joomla egy nyílt forráskódú rendszer, mely a GNU/GPL Licensz alatt áll.
Joomla Templates and Joomla Web Sites