Kezdőlap
Kezdőlap
Énekes: Norbi lemaradt a döntőről Nyomtatás E-mail
Írta: ember   
2020. február 14.
Image
A pénteki elődöntők között Komjáthi Norbert Horváth Krisztiánnal bokszolt (64 kg). A meccs során a technikás, magasabb, jó bunyós Horváth megnehezítette eléggé Norbink dolgát, aki túl óvatosan kezdett. Edzője, Szabó Titusz elmondta, hogy kérte, ne kezdjen ész nélkül, de ennél többet remélt azért. A meccsen Norbi harcolt ahogy tudott, de a harmadik menetben TKO-val nyert ellenfele. Így Norbi bronzérmes az idei Énekes emlékversenyen. Holnap bátyjának, Bandinak szurkoljunk, aki az aranyért száll harcba (75 kg)! A meccsek szombaton 11 órakor kezdődnek.
Tovább...
 
Énekes: Bandi nagy hajrával nyert Nyomtatás E-mail
Írta: ember   
2020. február 14.
Image
A 75 kg-osok elődöntőjében Komjáthi András izgalmas meccset vívott a TTS-bunyós Tóth Dávid ellen. A DVSC öklözője Szabó Titusz edző szerint az első két menetben eléggé görcsösen bokszolt. A mindenáron győzni akarás kicsit túlpörgette, de legalább ez vitte tovább akkor is, amikor az utolsó menetben végül nagy hajrát nyitott, hiszen addig trénerünk szerint nem az övé volt a meccs. Ám ekkor egymás után háromszor rászámoltak a riválisra, miután Bandi lavinaszerűen rárontott és vitte be nagy ütéseit. A vége pedig TKO lett. Mondhatjuk: nagy fordítás volt!

A szombati fináléban szerepel tehát Bandi, míg öccse, Norbi pénteken elődöntőzik a 64 kg-osok között.
Tovább...
 
Énekes: Mindkét Komjáthi a 4 között folytatja Nyomtatás E-mail
Írta: ember   
2020. február 13.
Image
Image
Az Énekes-emlékversenyen a 75 kilós Komjáthi András nyert, míg öccse, Norbert (64 kg) még csak most kezdi a küzdelmeket. A két DVSC-s fiú egyaránt a dobogó fényesebb érmeiért száll harcba ma

Komjáthi András szerdán a szegeiek bunyósát, Ocskó Gergőt múlta fölük, s jutott a legjobb 4 közé. Edzője, Szabó Titusz szerint bevált a taktika, hogy a belharcot erőltették Bandinál, ám néha erőlködött - viszont ez sem akadályozta meg abban, hogy megérdemelt sikerrel lépjen tovább. 
Tovább...
 
Énekes: szorítsunk Norbinak és Bandinak! Nyomtatás E-mail
Írta: ember   
2020. február 12.
Image
Image
Nemsokára sorsolás! 37 klub 81 versenyzője nevezett a ma induló 2020-as Énekes István Ifjúsági Ökölvívó Emlékversenyre, amelet a budapesti Madárfészek Akadémián rendeznek. A DVSC-től a Komjáthi testvérek, András (75 kg) és Norbert (64 kg) utazott a viadalra, Szabó Titusz tréner vezetésével.

Ha lesznek friss híreink, közöljük.

Hajrá, srácok!
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 41 - 48 / 3768
© 2007 dvscboxing.hu
E-mail: szerkesztoseg@dvscboxing.hu
Joomla egy nyílt forráskódú rendszer, mely a GNU/GPL Licensz alatt áll.
Joomla Templates and Joomla Web Sites