Kezdőlap
Kezdőlap
Bernáth Attila, Nagy Timi és Salánki László a DTV-ben ma Nyomtatás E-mail
Írta: Kopi   
2018. május 10.
Image
A Hajrá! magazinban, 19.45-től lesz élőben látható a Debrecen Televízióban ma (2018. május 10.) az az anyag, amelyet a stáb az egyik korábbi edzésen készített a friss Eb-győztes Bernáth Attilával, a női Eb-re (is) készülő Nagy Tímeával és edzőjükkel, Salánki Lászlóval. Ha nem látod élőben, később (kb a jövő héttől) visszakereshető a videotárból (KATT IDE ).
Tovább...
 
Bernáth Zoli Németországban bokszol - hamarosan pofonparti Nyomtatás E-mail
Írta: Kopi   
2018. május 09.
Image
A szövetségi kikérő szerint május 18-27. között számítanak klubunk junior korú bunyósára, hiszen Villingen-Schwellingenben (Németország) lép kötelek közé a DVSC-s Bernáth Zoltán, aki előtte a válogatott edzőtáborában is dolgozik, Tatán. Emellett ne feledjük, hogy május 19-én Debrecenben pofonpartizunk.
Tovább...
 
Nemzetközi tornákon szereztek győzelmeket serdülőink Nyomtatás E-mail
Írta: Kopi   
2018. május 06.
Image
A DVSC serdülő bokszolói közül 3-an Szlovákiában, 4-en Szerbiában szerepeltek a hétvégén. A mérleg kiváló, hiszen két vereség és egy ízben a meccs elmaradása mellett csak sikereket értek el fiataljaink. Salánki László tréner adta-vette az infókat :) /A fotón a remek hétvégét záró Rézműves Norbi látható./Tovább...
 
Szétserdüljük magunkat hamarosan! Nyomtatás E-mail
Írta: Kopi   
2018. május 04.
Image
Salánki
László, a DVSC - és a magyar serdülő-válogatott - edzője kapkodhatja a fejét az elkövetkező napokban, hetekben, mivel lesz feladata bőven. Az edzőtábor után a legjobb honi serdülő bunyósok egyik része Szlovákiába, másik része Szerbiába tart. Laci Szlovákiában segíti a munkájukat. A DVSC-ből 5 fiú és 2 lány is az utazókeretben van, a szerbiai csapat már ma elindult, a szlovákiai szombaton startol Tatáról. Aztán jöhet majd május 21-30. között a bulgáriai Albenában a serdülő Európa-bajnokság - hivatalos kerethirdetés később, ám vannak esélyes öklözőink a kontinensviadalra!
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 41 - 48 / 3472
© 2007 dvscboxing.hu
E-mail: szerkesztoseg@dvscboxing.hu
Joomla egy nyílt forráskódú rendszer, mely a GNU/GPL Licensz alatt áll.
Joomla Templates and Joomla Web Sites