Kezdőlap
Kezdőlap
Szerdától szombatig serdülünk! Nyomtatás E-mail
Írta: Kopi   
2018. október 24.
Image
Ma már lesznek meccsek is Kaposváron, a serdülő országos bajnokságon. A DVSC 11 bunyóssal vág neki a kalandnak, valamint Salánki Lászlóval és Nagy Tímeával a sarokban. 
Tovább...
 
Új egyéni csúcs, de még maradt tartalék Szabó Sanyiban Nyomtatás E-mail
Írta: Kopi   
2018. október 23.
Image
Image
A szlovákiai Nagyszombat adott otthont október 15-21-ig a World Championships-Powerlifting & Benchpress & Deadlift (RAW & EQ) versenynek, amelyen pesze, hogy résztvett Szabó Sándor, a DVSC bokszklub elnöke is. A fekvenyomó világbajnokság ezen kiírásán 175 kg-mal új egyéni csúcsot repesztett Sanyi, ugyanakkor előkerült sok éves távolléte után az egykori világklasszis Ágoston István, aki sokszoros világbajnok és világcsúcstartó volt. Ezúttal is világcsúcs kellett neki a győzelemhez (187,5 kg), mögötte azonban Szabó Sándor végzett.
Tovább...
 
Svédországban pofozkodott remekül Ádám Nyomtatás E-mail
Írta: Kopi   
2018. október 22.
Image
Az egri különítménnyel együtt utazott Tóth Ádám Svédországba hétvégén, ahol hazai, magasabb ellenfelével 81 kg-ban kiváló meccset vívott. Ádi úgy véli, hogy nem véletlen, hogy a közönség, az ellenfél edzője és maga a vetélytárs is elismerte ő nyert, ám a rivális kezét emelték a magasba így is.

Ugyanakkor jó jel a közelgő felnőtt magyar országos bajnokság előtt, hogy egyre jobb a formája Ádámnak. Mint elmondta, úgy érzi egészen jól egyben van most, és várja az ob-t.
Tovább...
 
Ádit nem küldték el melegebb éghajlatra Nyomtatás E-mail
Írta: Kopi   
2018. október 19.
Image
Sőt! Tóth Ádám, a DVSC bokszolója konkrétan hűsölhet egy jót Svédországban, ahol viszont forró hangulatú meccs vár rá egy csapattalálkozón, amelyre az egri különítménnyel tart ma. Ringbe szombaton lép, hazautazás vasárnap.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 41 - 48 / 3546
© 2007 dvscboxing.hu
E-mail: szerkesztoseg@dvscboxing.hu
Joomla egy nyílt forráskódú rendszer, mely a GNU/GPL Licensz alatt áll.
Joomla Templates and Joomla Web Sites