Kezdőlap
Kezdőlap
Lakatos Gergő Április Sportolója Nyomtatás E-mail
Írta: Kopi   
2019. június 04.
Image
Image
Az alábbi képgalériák a múlt pénteki DVSC edzésen készültek, ahol Lakatos Gergőt köszöntötte Szabó Ildikó klubmenedzser, s adott át neki ajándékokat, mivel 2019-ben őt választotta a klub Április Sportolójának. Nemsoká kiderül ki a májusi legjobbunk. Addig is, készülés ezerrel a közelgő Bornemissza-emlékversenyre! Vendégeink voltak a HSE-től is Czirják András és Molnár Bence edzők vezetésével. A mieinket Szabó Titusz és Tivadar Lajos irányította.

KÉPGALÉRIÁK.

ITT  és ITT  és ITT
Tovább...
 
Felvesszük a kesztyűt - pénteken Nyomtatás E-mail
Írta: Kopi   
2019. május 30.
Image
Összerántunk egy 4-5 csapatos közös kesztyűzést a DVSC bokszteremben május 31-én, pénteken, 17.00 órától. A nem hivatalos együttes ringharc-gyakorlásra bejelentkezett pár egyesület, na, meg ott lesznek a DVSC fiai-lányai is. Csitt-csatt!
Tovább...
 
Egyéni és országos csúcs, Eb-cím: Szabó Sándortól Nyomtatás E-mail
Írta: Kopi   
2019. május 27.
Image
Tiszakécskén a masters 4 kategóriában fekvenyomó Európa-bajnokságon szerepelt a hétvégén Szabó Sándor, a DVSC klubelnöke. A mostanában sérüléssel bajlódó sportember már előre eldöntötte, hogy nyáron nem vesz részt több versenyen, ám ennek még nekivág - aztán jön az intenzív pihenés, különben sosem jön rendbe a válla. 

Ez a nekibuzdulás olyan jól sikerült neki, hogy 177,5 kg-mal egyéni, egyben országos csúcsot állított fel, amivel meg is nyerte a 125 kg-osok kategóriáját.

Érdekesség, hogy Szabó Sándor feljebb ment erre az Eb-re egy súlycsoporttal, hiszen korábban a 110kg-osok között indult - egyébként most is 111 kilóval mért be, tehát bőven a felső határ alatt volt.

Így sem talált azonban legyőzőre, ami fájós vállal minimum biztató arra nézve, hogy van még bőven kakaó benne a jövőt illetően.
Tovább...
 
Junior Eb: Kevin a mezőny legnagyobbja ellen remekelt Nyomtatás E-mail
Írta: Kopi   
2019. május 26.
Image
A romániai junior Európa-bajnokságon Lakatos Kevin (70 kg) a 16 között az orosz Mikhail Usov ellen bokszolt - miután előzőleg a tavalyi serdülő Eb-győztes grúz fiút verte meg! Bárkit kaphatott volna a DVSC bunyósa, de naná, hogy a brutálisan erős és a korosztályos Európa-bajnokságokat sorra nyerő orosz lett az ellenfele - ennyit a sorsolásról. Ezzel együtt a tavalyhoz képest 3 súlycsoportot felfelé lépő Lakatos Kevin (2018-ban még 60 kg-ban szerepelt) kiváló első menetet bokszolt, majd a másodikban és a harmadikban az orosz volt a jobb egyértelműen. Ám végigment a mérkőzés, és Kevin nagy dicséretet érdemel amiért ilyen bunyóval állt helyt. 

Egy kis adat: Usov eddig 285 hivatalos meccset vívott, míg Lakatos nagyjából 30-at ezen a szinten. Az amatőr boksz egyik világviszonylatban is nagy tehetsége tehát legyőzte a mi Lakatos Kevinünket, de nem lépett át rajta csak úgy.

Szép volt, Kevin!

FRISS!

Lakatos Kevin: - Nagyobb darab volt mint én, hosszú kezű srác. Csináltam a saját bokszomat, egy jó párszor el is találgattam, de sajnos ez nem volt elég, így pontozással kikaptam.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 41 - 48 / 3676
© 2007 dvscboxing.hu
E-mail: szerkesztoseg@dvscboxing.hu
Joomla egy nyílt forráskódú rendszer, mely a GNU/GPL Licensz alatt áll.
Joomla Templates and Joomla Web Sites