Kezdőlap
Kezdőlap
Ifi ob: Sebestyén Gergő érmes! Nyomtatás E-mail
Írta: Kopi   
2017. szeptember 22.
Image
Image
Csütörtökön volt egy érdekeltségünk az ifjúsági országos bajnokságon, mégpedig 91 kg-ban. A hórihorgas Sebestyén Gergely végül egy kőbányai bunyóst, a nála tapasztaltabb Iván Áront győzte le, amihez nagy gratuláció jár! Ráadásul ő is bokszol ma a többi DVSC-sel, méghozzá a szombati döntőbe kerülésért. Mindent bele, srácok! Három érmes már van, lássuk, lesz-e három döntősünk is!?
Tovább...
 
Junior Eb: Egy magyart sem engedtek nyerni, Ricsit sem Nyomtatás E-mail
Írta: Kopi   
2017. szeptember 22.
Image
A magyar trénerek szerint a csütörtökön ringbe lépő 4 magyar fiatal ökölvívó mindegyike nyert a maga mérkőzésén, a Bulgáriában zajló junior Európa-bajnokságon. Ám mind kikapott a pontozóknál. Főleg annak volt nehéz dolga, aki hazai versenyzővel nézett szembe: Bernáth Richárd (DVSC) például pont ebbe esett bele. Sokak szerint két menetet hozott simán a háromból, mégis, a pontokat nézve egyhangú bolgár diadal született. Lelkük rajta... Ezzel egy lépésre az Eb-éremtől befejezte a szereplést a DVSC tehetsége.
Tovább...
 
Ifi ob és Junior Eb: Balogh Józsi és Bernáth Zoli megállt Nyomtatás E-mail
Írta: Kopi   
2017. szeptember 20.
Image
Image
Pontosabban ellenfeleik megállították a két fiatal DVSC bunyóst. A most zajló országos ifi bajnokságon Balogh József Dzsugán Dominikkal Szemben maradt alul, míg a Bulgáriában rendezett junior Európa-bajnokságon Bernáth Zoltán kapott ki dán vetélytársától. (A bal oldali fotó archív, Bernáth Zoli látható, a jobb oldalin is - kékben -, ez friss.)
Tovább...
 
Happy birthday: Sanyi! Nyomtatás E-mail
Írta: Kopi   
2017. szeptember 20.
Image
Image
Sok boldog 54. szülinapot kívánunk Szabó Sándornak, a DVSC bokszklub elnökének! Az egyesületet (ebben a formában) már 19 éve irányító vállalkozó a magyar ökölvívás egyik legsikeresebb klubját működteti, amely jelenleg is 100-hoz közeli fiatal sportolónak ad lehetőséget a kibontakozásra. A hobbiját is profin űző Sanyinak sok sikert kívánunk a fekvenyomásban és a magánéletben, akárcsak a bokszvilágban továbbra is elkalauzolni a DVSC-t! Jövőre az 54-170 helyett az 55-180-at írjuk a tortára!!!
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 41 - 48 / 3326
© 2007 dvscboxing.hu
E-mail: szerkesztoseg@dvscboxing.hu
Joomla egy nyílt forráskódú rendszer, mely a GNU/GPL Licensz alatt áll.
Joomla Templates and Joomla Web Sites