Kezdőlap
Kezdőlap
Hódmezővásárhelyen pofonpartizunk szombaton Nyomtatás E-mail
Írta: Kopi   
2018. április 04.
Image
A Délkelet-Magyarországi Tornádó ökölvívó régió, a MÖSZ és a hazai, Hódmezővásárhelyi Box Klub szervezésében április 7-én hagyományos régiós pofonpartinkat ezúttal nem Debrecenben, hanem a csongrádi városban rendezzük. Újdonság, hogy nem egy bokszteremben, hanem a helyi TESCO áruházban tapsolhatnak a nézők majd a csatáknak, emellett sztárfellépőt is ígérnek a vásárhelyiek - például Stone-t, a korábbi X-faktor versenyzőt, de a tervek szerint Erdei Zsolt, a Magyar Ökölvívó Szakszövetség elnöke is tiszteletét teszi az eseményen. A DVSC is ott lesz egy csipet-csapattal. (A fotó illusztráció.)
Tovább...
 
UMK képek a galériában Nyomtatás E-mail
Írta: Kopi   
2018. április 03.
Image
Az Utánpótlás Magyar Kupa éremözönének jó részét megörökítették a helyszínen (a DVSC tagjai és néhány régiós versenyzőnk dobogóra állását is). KATT IDE a képek megnézéséhez - készítette Szabó Ildikó, a DVSC klubvezetője. (A címlapképen Lakatos Kevin látható, az aranyérmével.)
Tovább...
 
Bernáth Attila ezüstérmes Podgoricában Nyomtatás E-mail
Írta: Kopi   
2018. április 02.
Image
A montenegrói nemzetközi viadalon (15. Trophy of Podgorica), amely a hétvégén zajlott, a DVSC bunyósa a döntőbe jutott, s végül másodikként zárt. Szép volt, Attila! 
Tovább...
 
Happy birthday: Laci! Nyomtatás E-mail
Írta: Kopi   
2018. március 31.
Image
Image
A DVSC bokszklub vezetőedzője, Salánki László ünnepli ma születésnapját. Ebből az alkalomból boldogságot és sikereket kíván neki egyesülete - nem csak a mai napon!
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 41 - 48 / 3444
© 2007 dvscboxing.hu
E-mail: szerkesztoseg@dvscboxing.hu
Joomla egy nyílt forráskódú rendszer, mely a GNU/GPL Licensz alatt áll.
Joomla Templates and Joomla Web Sites