Kezdőlap
Kezdőlap
Móna Imre a DVSC színeiben folytatja! Nyomtatás E-mail
Írta: Kopi   
2018. január 11.
Image
Image
A korábbi utánpótlás Európa-bajnok, felnőtt magyar bajnok, ám utána hosszú évekre eltűnő, de tavaly év végén visszatérő Móna Imre és a DVSC bokszklub vezetősége megegyezett egymással, így nemcsak a közelgő Bocskai-emlékversenyen, de az év további bokszeseményein is elindul - egyúttal a válogatottnál is figyelemmel kísérik pályafutása újraindulását a látványos, megalkuvást nem tűrő, őszinte bunyót bemutató sportolónak, akinek a produkciójára a közönség mindig vevő. Magyarán: Móna ismét beleáll az edzésmunkába, s reményeink szerint nem rövid távra tervez.

A fotókon: 1. a 2017-es évzáró banketten Salánki László edző gratulál Mónának, 2. a tavalyi ob-n nyer Móna (Pallai ellen), 3. régi fotó a kadett Eb-sikere alkalmával, 4. szintén a 2017-es ob-ről egy ringsarkos kép, Imi, Laci, Timi. (Forrás: www.dvscboxing.hu)
Tovább...
 
Nemzetek Kupája: Angi első felnőtt tétmeccsét vívta Nyomtatás E-mail
Írta: Kopi   
2018. január 10.
Image
A mai napon a 8 közé jutásért szoros mérkőzésen alulmaradt kazah riválisával szemben Nagy Angéla (DVSC). Edzőjének tetszett a produkciója Szerbiában. Így évkezdésre jó volt, van benne lehetőség a jövőben! (A fotó friss a csipet-csapatunkról: TimiHannaLaciAngi.)
Tovább...
 
Nemzetek Kupája: Angi ma, Timi pénteken bunyózik Nyomtatás E-mail
Írta: Kopi   
2018. január 10.
Image
Image
Szerdán, vagyis ma, a sorsolás napján már kötelek közé lép Nagy Angéla (57 kg), aki a 8-ba jutásért harcol, míg Nagy Tímea pénteken fog megmérkőzni riválisával a 81 kilós kategóriában, a döntőbe kerülésért - mindketten egy-egy volt szovjet tagköztársaságbeli hölgy ellen bokszolnak. Angi "Natasa Kazakovával", Timi "Irina Ukrajnovával" ;) (Pontos neveket később...) A csajokat Salánki László, a DVSC edzője (is) segíti a nemzetközi tornán.
Tovább...
 
Bernáth Attila Mátraházán a válogatottal Nyomtatás E-mail
Írta: Kopi   
2018. január 09.
Image
Az elkövetkező két hétben Mátraházán gyakorol a honi legjobbakkal Bernáth Attila, a DVSC ifjúsági korú ökölvívója. A felnőtteket és ifiket megmozgató csapatösszetartás és tréningsorozat Attilának az áprilisi olaszországi (Roseto degli Abruzzi) ifi Európa-bajnokságra is jó felkészülést jelenthet - meg persze az egész szezonra. Mint tudjuk Attila 2017-ben ezüstérmes lett az Eb-n, többek között például orosz riválist is legyőzve a döntő felé vezető úton.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 41 - 48 / 3393
© 2007 dvscboxing.hu
E-mail: szerkesztoseg@dvscboxing.hu
Joomla egy nyílt forráskódú rendszer, mely a GNU/GPL Licensz alatt áll.
Joomla Templates and Joomla Web Sites