Kezdőlap
Kezdőlap
Serdülő Eb: Balogh Laci kibokszolta magát, de megállt a bronzéremnél Nyomtatás E-mail
Írta: Kopi   
2018. május 28.
Image
A hétfő kora délutáni programban lépett szorítóba Albenában a DVSC 40 kg-os öklözője, Balogh László. A serdülők kontinensbajnokságán a döntőbe kerülés volt a tét számára. Ám a kék sarokban az ír fiú (Michael Faulkner) valamivel meggyőzőbb volt a pontozók számára - igaz,. nagyon megszenvedett a mi fiunkkal. (A fotón a magyar csapat, kék pólóban Laci.)

BALOGH L.:
- Technikás, bal kezes srác volt. Nagyon ügyes. Hát, nem is tudom mit mondjak még... Az biztos, hogy tanultam belőle, és nem adom fel, még jobban fogom nyomni az edzéseket!
Tovább...
 
Serdülő Eb: Balogh Laci hamarosan KEZD (ÉLŐ közvetítés) Nyomtatás E-mail
Írta: Kopi   
2018. május 28.
Image
A 14 órás program 3. párja lesz a DVSC bunyósa, Balogh László, KATT IDE az élő közvetítésért ! (Albena, Bulgária, serdülő Európa-bajnokság, 40 kg. elődöntő. Ellenfél az ír Faulkner. Az archív fotón Madárral pózol Laci (vagy Madár pózol Lacival?) :)
Tovább...
 
Serdülő Eb: Balogh Laci korábbi legyőzőjét verte meg Nyomtatás E-mail
Írta: Kopi   
2018. május 27.
Image
"Nagyon jól éreztem magam a ringben... Már ismertem az ellenfelemet, mert már bokszoltam vele, de akkor nem sikerült megvernem. Ám most vissza tudtam neki vágni, igy már megvan a bronz - de még mindent beleadok, hogy a legfényesebb érem legyen a nyakamban!"
- Balogh László írta a szombati sikere után, amikor is szlovák riválisát pontozással múlta fölül. Helyszín: Albena, Bulgária, serdülő Európa-bajnokság. Edzője Salánki László.

Május 28-án, hétfőn Balogh Laci a 14.00 órás program 3. párjában lép szorítóba ismét, a piros sarok lesz az övé. Ellenfele Michael Faulkner, Írországból. A DÖNTŐBE KERÜLÉSÉRT zajlik a csata a 40 kg-osok mezőnyében.

Mint írtuk már, régiónk kiválósága, Jónás Kornélia (Balmaz Boxing) is menetel. Ő pedig kedden (május 29.) egy orosz toronnyal csap össze - messze a legnehezebb ellenfele lesz az Eb-n, ez nem kérdés. Ám itt már az Európa-bajnoki ARANYÉREM lesz a tét! Edzője Czirják András.

A fotón Balogh Laci vív a szlovákkal (by Kincses Tibor).
Tovább...
 
Serdülő Eb: Balogh és Csete érmes, Jónás döntős Nyomtatás E-mail
Írta: Kopi   
2018. május 26.
Image
Image
Gyorshír (serdülő Európa-bajnokság, Bulgária): a DVSC bunyósai közül Csete Bettina már érmesként bokszolt ma, de kikapott sajnos orosz riválisától, míg Balogh László szlovák ellenfélll szemben verekedte oda magát a dobogóra. Mindent bele, Lacika a folytatásban is! A régiónkba tartozó (Balmaz Boxing) Jónás Kornélia ismét győzött, ő ukránt vert, s döntőt vív kedden.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 41 - 48 / 3491
© 2007 dvscboxing.hu
E-mail: szerkesztoseg@dvscboxing.hu
Joomla egy nyílt forráskódú rendszer, mely a GNU/GPL Licensz alatt áll.
Joomla Templates and Joomla Web Sites