Kezdőlap
Kezdőlap
Év Sportolója 2017 - a Haonon lehet szavazni!!! Nyomtatás E-mail
Írta: Kopi   
2017. december 22.
Image
A szokásos év végi szavazását tartja a napokban a Haon, ahol 6 kategóriában lehet sportolókra, csapatokra és edzőkre voksolni. A mieink közül a közönség javaslata alapján Nagy Bence és Móna Imre, valamint Nagy Tímea és Nagy Angéla, illetve Bernáth Attila van versenyben sok más sportág kiváló képviselőivel egyetemben. Mellettük csapatként a DVSC bokszklub is ott van a listán, el ne felejtsétek! Edzőnk, Salánki László pedig a Hajdú-bihari Napló szerkesztőségének ajánlása alapján került be a versenybe, ő a második körtől lesz verenyben a végső sikerért is akár!
Tovább...
 
Lacit kitüntették, Bencét megműtötték Nyomtatás E-mail
Írta: Kopi   
2017. december 15.
Image
Image
Salánki László
, a DVSC bokszklub vezetőedzője kiemelkedő sportedzői tevékenységéért oklevelet kapott Csáfordi Dénestől, Hajdúhadház polgármesterétől. Az ünnepi keretek között átvett elismerés után Laci elmondta, hogy meglepte a gesztus, de egyúttal bizakodva tekint a jövő elé Hadházon, ahol jó ideje gyűjti egybe a fiatal tehetségeket, akik előtt a sport által egy új lehetőség bontakozik ki életükben.

Nagy Bencét ugyanakkor hétfőn (dec. 11.) megműtötték a debreceni Kenézy Gyula Kórházban. Mint már akkor is írtuk, a nemrég befejeződött országos bajnokságon a döntőben már törött kézfejjel állt ki a sokszoros bajnok Hámori ellen, s vívott vele egy nagy meccset, egyesek szerint például le is győzte riválisát. Mindenesetre az, hogy sérülten ilyen bunyóra volt képes, nemcsak tehetségét, de szívét is pozitívan minősíti. A kiváló nehézsúlyú bokszoló elmesélte röviden, hogyan zajlott a beavatkozás, és mi várható az elkövetkező hetekben.
Tovább...
 
DVSC évzáró FOTÓKKAL 2017 Nyomtatás E-mail
Írta: Kopi   
2017. december 10.
Image
A DVSC bokszklub (2017 HIVATALOSAN IS LEGEREDMÉNYESEBB magyarországi KLUBJA) hagyományos év végi bankettjét tartotta meg a Chili Caféban, Debrecenben december 09-én. A vezetőség (Szabó Sándor és Szabó Ildikó), valamint Salánki László és Nagy Tímea edzők, illetve meghívott vendégként Novákné Kónya Zita, a Baptista Gimnázium igazgatónője (ahol 2018-ban ökölvívó-edző képzés indul, emellett már most több DVSC-s tanul az intézményben), Pajna Zoltán, a megyei önkormányzat elnöke, a MÖSZ alelnöke köszöntötték az egybegyűlteket, s gratuláltak az egyenként értékelt és jutalmazott ifjonc és felnőtt bunyósainknak, valamint támogatóinkat, szakembereinket ismerték el.

FOTÓKÉRT kattintsatok: IDE  és IDE  és IDE  és IDE  és IDE  és IDE  és IDE !
Tovább...
 
Férfi ob döntők: "Ősz (tél) húrja zsong, jajong, busong..." Nyomtatás E-mail
Írta: Kopi   
2017. december 08.
Image
Bár nem erről szól Tóth Árpád fordítása (lásd a címben az alkotás első szavait), de bizony mi búsulásnak adtuk a fejünket, Szóval nem vagyunk jó kedvűek... Pedig örülhetnénk is, hiszen a DVSC 4 ökölvívója szépen kitett magáért a 2017-es országos bajnokságon. Ketten közülük (Tóth Ádám és Kálucz Martin) nyerték első összecsapásukat - igen meggyőzően -, majd a következőben is győzelemre álltak, de Martin végül elfogyott kissé, Ádit meg egyszerűen lepontozták Lukácsy ellen... Aztán a másik két srácunk (Móna Imre és Nagy Bence) 3-3 meccset nyert magabiztosan, így nemcsak a dobogóra állhattak fel, hanem döntőt vívtak ma. Ahol a 4. mérkőzésükön kikaptak a pontozók szerint (ezüstérem a nyakba). Tehát mégis "szomorkás a hangulatunk máma"... hogy egy másik klasszikust idézzünk. 

Szóval kezdjük elölről! 

Móna Imre meccsét "kissé" elvették tőle ma... Tán fájt hazai berkekben az, hogy van egy tökös srác, aki még mindig nem vén (huszas évei végén jár), de korán abbahagyta a bunyót (kadett Európa-bajnokként és - ifistaként elindulva a felnőttek között - felnőtt magyar bajnokként), majd mintegy 8 év kihagyás után visszatért, és módszeresen elverte a mezőnyt. Biztosan hülyén nézett ki ez, elhisszük. Aranyat meg mégse akasszunk már a nyakába Mónának, hisz hogy nézne ki...  gondolhatták. Legyen elégedett a döntőbe jutással, vagy mi... Tény, nem ütötte ki riválisát a fináléban (bár a végén ehhez is közel volt), de na... Megverte? Meg. Szerintünk...

Nagy Bence pedig - most már leírhatjuk - minimum zúzódott, de lehet, hogy törött kézfejjel vállalta a finálét (orvosi vizsgálatok várnak rá). Ma 21.45-től az m4 királyi televízióban felvételről megtekinthető majd reméljük az ő döntője is. Ahol majd érdemes észrevenni, mennyire csak egy kézzel bunyózik sok esetben. Ám Bence kajak srác, és nekiment a többszörös bajnoki címvédőnek így is ma. Mert nem akarta feladni. Illetve mert le akarta győzni a bajnokot. Szerintünk le is győzte... Na, de tudtuk előre, a tényleg nagyon jó bunyós Hámorit agyon kellett volna ütnie ahhoz, hogy megkapja a mérkőzést. Ez éppen nem történt meg... Ám Bence ma, sérült kézfejjel is nagyot alkotott. Mi tudtuk, hogy mi a baja, s ezért is jár a plusz elismerés neki.

Na, de ennyit a külső véleményekről, lássuk, edzőnk hogy értékelt (igen mértéktartóan)!
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 49 - 56 / 3393
© 2007 dvscboxing.hu
E-mail: szerkesztoseg@dvscboxing.hu
Joomla egy nyílt forráskódú rendszer, mely a GNU/GPL Licensz alatt áll.
Joomla Templates and Joomla Web Sites