Kezdőlap
Kezdőlap
Bernáth Máté jól bokszolt az Eb-n Nyomtatás E-mail
Írta: ember   
2021. augusztus 15.
Image
A DVSC-ből Szilágyi Dominika ma lép ringbe (élőben itt  és itt  követhetők a meccsek). Bernáth Máté ugyanakkor egy ukránnal bunyózva esett ki a szarajevói serdülő Európa-bajnokságon. Máté szépen küzdött, de ellenfele jobbnak bizonyult nála. 
Tovább...
 
Bernáth Laci nyitotta a váradi látogatásunkat Nyomtatás E-mail
Írta: ember   
2021. augusztus 13.
Image
Az első napon ifjabb Bernáth László egy súllyal a szokásostól fentebb, 57 kilóban verte ellenfelét első menetes TKO-val, de ez csak a kezdet, hiszen ma, pénteken és holnap szombaton is várhatók további összecsapások.

A DVSC-ből az említett ifj. Bernáth Lászlón kívül idősebb Bernáth László, Zsigó Csaba, Győrfi Anna és Szabó Sándor képviseli a DVSC-t. Szabó Titusz vezetőedző és Szabó Ildikó klubmenedzser kíséretében.
Tovább...
 
Happy birthday: Kevin! Nyomtatás E-mail
Írta: ember   
2021. augusztus 11.
Image
Lakatos Kevin
az a srác, akiről könnyen hiheti valaki, hogy már a 20. szülinapját ünnepli, pedig még "csak" a 17-iket ülte tegnap - vagyis még mindig utánpótlás versenyző. A DVSC nehézbombázója, akinek nagy feladatai vannak a nemzetközi mezőnyben majd, s azt illetően is, hogy itthon, magyar közegben maradjon élharcos a súlyában, reményeink szerint töretlenül fejlődik tovább és határ a csillagos ég. Hajrá, Kevin!
 
Ostrom Kupa: kiváló két nap volt Nyomtatás E-mail
Írta: ember   
2021. augusztus 07.
Kőszegről
hazatértek már a mieink. A csütörtökön és pénteken zajló Ostrom Kupa második napján barátságos meccsek mellett lepontozottakat is vívtak a DVSC öklözői. Szabó Titusz edző értékelt, még út közben.

- Zsigó Csaba és Hamar Levente ügyesen bokszolt, s bár ők ezúttal barátságos mérkőzésen voltak érdekeltek, de teljesen rendben volt a teljesítményük. Bernáth Attila Szaka Istvánnal csapott össze. Nálunk Attila nyert, a pontozóknál Szaka. Mindenesetre Attila nagyon egyben volt, s remekül bunyózott. Szabó Sándor Petrovics Krisztofer ellen kikapott, úgy tűnt, hogy az előző napi meccs után riválisa frissebb tudott leni nála. A tornán pompás hangulatban vettünk részt, jó kis két nap volt ez, feltöltődve utazunk haza.
Tovább...
 
Továbbá...
  • Ostrom Kupa: jó bunyóval nyitottunk
  • Ostrom Kupa Kőszeg, 5 versenyzőnkkel
  • Happy birthday: 21 éves lett Bernáth László
  • Köszönjük, Berettyó! Hajrá serdülő válogatottak!
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 49 - 56 / 3907
© 2007 dvscboxing.hu
E-mail: [email protected]
Joomla egy nyílt forráskódú rendszer, mely a GNU/GPL Licensz alatt áll.
Joomla Templates and Joomla Web Sites