Kezdőlap
Kezdőlap
Baba volt ez a pofonparti Nyomtatás E-mail
Írta: Kopi   
2017. szeptember 17.
Image
Image
Image
A korosztályos országos bajnokságok előtt az ország több pontjáról érkeztek bokszolók a vasárnapi pofonpartinkra, Debrecenbe. A harmincegy meccsen jót gyakoroltak a fiatalok. Találkozhattunk kiemelkedő tehetségekkel is, akik már a nemzetközi porondon is megmérettek, valamint kezdőkkel szintén. Emellett jó pár kis pelenkás is "szurkolt" a nagyobb társaknak! :)
Tovább...
 
Junior Eb, hajrá, magyarok! Nyomtatás E-mail
Írta: Kopi   
2017. szeptember 17.
Image
Bernáth Richárd
és Bernáth Zoltán személyében két DVSC-s bokszoló lép kötelek közé Bulgáriában a ma, szeptember 17-én kezdődő és 26-ig tartó junior kontinensviadalon. Az Európa-bajnokságra Farkas József szövetségi edző szerint egy jól felkészített, reményteli magyar válogatott utazott ki Albenába. Várjuk a híreket, hajrá, srácok!
Tovább...
 
Vasárnap partizunk pofonfalván! Nyomtatás E-mail
Írta: Kopi   
2017. szeptember 14.
Image
Nem szombaton, hanem VASÁRNAP! A soron következő régiós pofonpartit szeptember 17-én rendezzük Debrecenben, a szokásos helyen (Angyalföld tér 7. Euro középiskola). A meccseket már 12.00 órakor szeretnénk elkezdeni! Előtte orvosi vizsgálat, bemérés, párosítás...

Várunk mindenkit szeretettel a külsősök számára is ingyenesen megtekinthető sporteseményre!

Tovább...
 
A tatai kalandok után jöhet Bulgária és az Eb Nyomtatás E-mail
Írta: Kopi   
2017. szeptember 09.
Image
Most szombattól Tatán edzőtáborozik Bernáth Zoltán és Bernáth Richárd, a DVSC két remek junior bokszolója. Velük van Salánki László is a válogatottnál. A jövő héten aztán szombaton (vagyis pont egy hét múlva) a két srác Bulgária felé veszi az irányt, ahol a junior Európa-bajnokságon bokszolnak. Laci pedig jön haza babázni :)
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 49 - 56 / 3326
© 2007 dvscboxing.hu
E-mail: szerkesztoseg@dvscboxing.hu
Joomla egy nyílt forráskódú rendszer, mely a GNU/GPL Licensz alatt áll.
Joomla Templates and Joomla Web Sites