Kezdőlap
Kezdőlap
UMK: 5/5 siker ma a DVSC-sektől Nyomtatás E-mail
Írta: Kopi   
2018. március 27.
Image
A tatai országos viadalon, amely a diákolimpia utódja, ha úgy tetszik (új nevén Utánpótlás Magyar Kupa) a DVSC részéről ma, kedden 5 bunyós lépett szorítóba, s mindannyian győztek, így továbbjutottak. Vannak azonban olyanok is, akiknek nem kellett ma bokszolniuk. Mindenesetre a klubunk jó pár meccsen lesz érdekelt az elődöntőkben, sőt, a döntőkben is, ez már biztos. Szerdán folytatás, tucatnyi versenyzőnkkel a ringben. Hajrá, DVSC!
Tovább...
 
Diákolimpia (Utánpótlás Magyar Kupa) INDUL! Nyomtatás E-mail
Írta: Kopi   
2018. március 27.
Image
Szerdától péntekig Tatán vesz részt a DVSC népes csapata a 2018-as diákolimpián, új nevén: Utánpótlás Magyar Kupán (több iskolát is képviselve Hajdú-Bihar megyéből). Salánki László és Nagy Tímea edzők, valamint Szabó Ildikó klubvezető tart a mieinkkel, akiktől sok jó meccset és pár érmet várunk - de elsősorban azt, hogy tudásuk legjavát mutassák be a lányok-fiúk.
Tovább...
 
Nagy Angéla szerdán kezd, már az éremért Nyomtatás E-mail
Írta: Kopi   
2018. március 26.
Image
Az U22-es Európa-bajnokságon hétvégén nem lépett ringbe a DVSC bunyósa, erőnyerő volt. Legközelebb március 28-án, szerdán bokszol, ellenfele egy lengyel lány lesz. Tét a legjobb 4 közé kerülés. Fotó: archív.
Tovább...
 
Angi U22-es Eb-n, Attila Montenegróban bokszol Nyomtatás E-mail
Írta: Kopi   
2018. március 24.
Image
Image
Nagy
Angéla nemcsak a magyar U22-es válogatott tagja, de edzői remélik, hogy húzóembere lesz a magyar csapatnak a romániai Targu Jiuban (márc. 24-31.), ahol hamarosan kezdődik a számukra kiírt Európa-bajnokságon. Bernáth Attila közben (márc. 29-31.) Podgorica Trófeájáért szállhat harcba majd, szintén az UP válogatott tagjaként.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 49 - 56 / 3444
© 2007 dvscboxing.hu
E-mail: szerkesztoseg@dvscboxing.hu
Joomla egy nyílt forráskódú rendszer, mely a GNU/GPL Licensz alatt áll.
Joomla Templates and Joomla Web Sites