Kezdőlap
Kezdőlap
Bernáth Lacit felszalagozták Nyomtatás E-mail
Írta: ember   
2019. október 26.
Image
Image
A BSZC Szilágyi Dániel Gimnáziuma, Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája szalagavatóját tartották pénteken, ahol Bernáth László is részt vett az ünnepségen. Lesznek majd helyszíni fotók is, addig pedig lássuk a fess Lacit, aki azért egy kis öltönyös bejárást tartott a hadházi DVSC bokszteremben még az esemény előtt.

Megállapítható: a boksz szerkó mellett az elegáns öltözék is jól áll ökölvívónkon, aki nem mellékesen sokat segít a hadházi edzések levezénylésében Szabó Titusznak. 

Csak így tovább, Laci!

További képek IDE  kattintva.
Tovább...
 
Junior ob: Lakatos Kevin kimagaslott a mezőnyből, a DVSC klubelső lett Nyomtatás E-mail
Írta: ember   
2019. október 20.
Image
Image
Az egri junior országos bajnokságon a DVSC válogatott csapattal vett részt a küzdelmekben, s végül 4 döntőse is volt. Közülük Lakatos Kevin (70 kg) álltahott a dobogó tetejére, aki ellenállhatatlanul bokszolt a 4 nap során. Egyetlen mérkőzése se ment végig, ami egyfelől remek, hiszen a közelébe se ért senki, másfelől rossz, mert jó lett volna, ha többet van a szorítóban, és még nagyobb meccsrutint szerez. Persze ilyen "gondjai" legyenek csak mindig a DVSC kiválóságának! A legeredményesebb csapat is a miénk lett, hiszen rajta kívül is kitett magáért a legtöbb öklözőnk.

52 kg Soltész Nóra (DVSC) - Lukács Tifani (FBO) nyert Lukács TKO-val
70 kg Orsós Patrícia (HSK) - Csete Beatrix (DVSC) nyert Orsós TKO-val
46 kg Váry Tamás (GYÖ) - Bernáth Imre (DVSC) nyert Váry pontozással
70 kg Lakatos Kevin (DVSC) - Horváth Kevin (KÖB) nyert Lakatos TKO-val

Szabó Titusz: - Soltész Nóri megpróbált amit tudott, s jobban bunyózott, mint legutóbb, de a bíró nem érezte elégnek ezt, s ezért idő előtt beszüntette a döntőt. Csete Betti meccse jól indult, ki-be lépegetett, jókat ütött, s bár ellenfele sem volt adósa, de ebből akár siker is születhetett volna. Ám egy furcsa malőr miatt mégis elmaradt a győzelem, mivel rossz volt a fogvédője, amitől hányingere lett, öklendezett, s mivel nem tudott így rendesen bokszolni, a bíró végül megálljt intett. Tanulni kell ebből, s másmilyen fogvédőt használni, illetve hozzászokni. Bernáth Imre pontozásos vereséget szenvedett, ám az első és a harmadik menetben egészen jól bunyózott. A meccs közepe inkább ellenfeléé volt, s bár a végén sokat kapaszkodott a srác, valamint előző nap elütötték az ujját Iminek, nem lehet erre fogni a vereséget. Végül is adható volt az ellenfélnek, de akár Imi is kaphatta volna, szoros, jó mérkőzés volt. Lakatos Kevin, nem is kell már mondanom, visszafogottan kezdett. Ám ismét rázavarták az ellenfelét, és Kevin a kezdeti putatolózás után újra igen hamar kiütötte riválisát - még ha nem is igazi KO volt, "csak" TKO. Az egész bajnokság alatt ha 1 menetet töltött a ringben, sokat mondok. 

A DVSC szereplése a 2019-es junior országos bajnokságon:

1 arany: Lakatos Kevin (70 kg)
3 ezüst: Soltész Nóra (52 kg), Csete Beatrix (70 kg), Bernáth Imre (46 kg)
3 bronz: Lakatos Dávid (48 kg), Siroki Róbert (54 kg), Balogh Krisztián (57 kg)

Legeredményesebb csapat: DVSC
Legeredményesebb csapat edzője: Szabó Titusz

A fotókat köszönjük Szabó Ildikó klubmenedzsernek, s a csapattal volt még Szabó Sándor, a DVSC elnöke is, illetve idősebb Bernáth László, segédedzőként.

További képek IDE  kattintva.
Tovább...
 
Junior ob: két srác és két lány a döntőben! Nyomtatás E-mail
Írta: ember   
2019. október 18.
Image
Image
Lakatos
Kevin és Bernáth Imre (a két fotón is ők láthatók, balra Kevin) verekedte be magát a szombati fináléba, mellettük két lányunk, Csete Betti és Soltész Nóri is az aranyért küzdhet az egri junior országos bajnokságon. Lakatos Dávid is hatalmasat küzdött, de kikapott, míg Siroki Robi kicsit, Balogh Krisztián jobban elfáradt.

ELŐDÖNTŐK (péntek)

46 kg Kovács Kruzító (KSI) - Bernáth Imre (DVSC) nyert Bernáth pontozással
48 kg Koloszár Valentin (RSK) - Lakatos Dávid (DVSC) nyert Koloszár pontozással
54 kg Siroki Róbert (DVSC) - Buza Rómeó (FBO) nyert Buza pontozással
57 kg Balogh Krisztián (DVSC) - Római Ruben (BTE) nyert Római pontozással
70 kg Lakatos Kevin (DVSC) - Pályi Krisztián (IMP) nyert Lakatos TKO-val

Szabó Titusz: - Bernáth Imre pontozással nyert. Jól bunyózott, nem volt gondja a meccsen, egyértelműen övé volt. Lakatos Dávid a válogatottnál is számításba vett ellenfél ellen jól helytállt. Voltak nagyon nehéz időszakai, amikor azt hittem be kéne dobnom a törülközőt, de nem tettem, s ő kijött ezekből mindig. Nagyot küzdött. Végül kikapott, de pontozással, egy jobb ellenféllel szemben. Siroki Robi jól harcolt, de itt is egy jobb ellenféllel akadtunk szembe. Emellett Robin azt éreztem, hogy nem olyan energikus, mint az első két napon. Vélhetően elfáradt péntekre. Balogh Krisztián is hasonló volt, csak ő hamarabb elfáradt. Az edzéshiány érződik rajta. Találgatott a meccs második felében, de hátrafele bokszolt, amit nem értékeltek a bírók. Lakatos Kevin ellenfele nekiment, amit nem is nagyon értettem, a rivális edzője ugyanis jól ismerhette Kevint, tudta mit tud. Mindenesetre a rivális leállt verekedni Kevinnel, amibe beletört a bicskája, hiszen több kombinációból is nagyokat kapott. Majd az egyik után a földre ült és nem is tartott tovább a meccs.

Szombaton a döntőben Soltész Nóra kezd a mieink közül, ő a 4. meccsen bunyózik (9.00 órakor rajtol az egész döntő program), pirosban, az 52 kilósok között. Ellenfele az FBO-ból Lukács Tifani. Csete Beatrix a 10. meccsen lép szorítóba, a 70 kilósok között, kékben, s ellenfele Orsós Patrícia lesz (HSK). A következő Bernáth Imre lesz, a 12. párban, kékben. Riválisa Váry Tamás (GYÖ). Lakatos Kevin zárja a sort a DVSC-sek közül. Ő a 21. párban bokszol, pirosban, ellenfele névrokona, Horváth Kevin (KÖB).
Tovább...
 
Junior ob: a piros volt a nyerő sarok, 4 DVSC-s is elődöntőben! Nyomtatás E-mail
Írta: ember   
2019. október 17.
Image
Az egri junior országos bajnokság második napján 5 DVSC-s versenyzőből 4 győzött, így szerda után csütörtökön is remek napot zártunk. Tegnap 3/3-mal, ma 5/4-gyel fejeztük be a szorítócsatákat. Lányaink még el se kezdték, így velük kiegészülve a srácok már az érmek fényesítésén szorgoskodhatnak pénteken és szombaton. Komjáti Norbi sajnos nem lépett tovább, bár a szíve a helyén volt, nem érheti panasz a küzdőszellemét. Ám most nem jött össze neki. A többi srác azonban KO-val, megosztott és egyhangú pontozással, TKO-val hozta a maga csatáját. Remek volt, fiúk! Most ne elégedjetek meg ezzel, tegyetek rá még egy lapáttal, hiszen még van ennél is feljebb!

48 kg Lakatos Dávid (DVSC) - Szilágyi Edmund (TBS) Lakatos nyert pontozással
54 kg Siroki Róbert (DVSC) - Csiki Róbert (MAA) Siroki nyert pontozással
57 kg Balogh Krisztián (DVSC) - Csegezi Gergő (PLA) Balogh nyert TKO 2. menet
63 kg Lakatos Viktor (VGY) - Komjáti Norbert (DVSC) nyert Lakatos pontozással
70 kg Lakatos Kevin (DVSC) - Gagyi Richárd (HRH) KO 2. menet, nyert Lakatos

Szabó Titusz: - Egy magasabb srác ellen taktikusan, ügyesen bunyózott Lakatos Dávid. Megosztott pontozással nyert, de amúgy nem volt az, szerintem sima volt, számoltak is a riválisra. Siroki Robi első menete talán elment, ami fel is bátorította ellenfelét. A másodikban aztán visszavette a meccs irányítását Robi, és övé lett a siker. Balogh Krisztián jól megütögette ellenfelét, s bár ő is kapott, de a másik srác szája felrepedt. Végül az első menet utáni szünetben feladták a mérkőzést, így Krisz nyert. Az egyetlen kék sarokból bokszoló emberünk Komjáti Norbi volt ezen a napon, s az egyetlen vereségünket is ő szenvedte el sajnos. Megtett mindent, amit tudott, végig küzdött, sőt, a végén még rákapcsolt, lehet az a menet meg is volt, de az első két menet miatt ellenfele jobb volt. Lakatos Kevin alacsonyabb, zömök, izmos srác ellen bokszolt, aki az elején még meg is ütögette őt olykor. Kevin szokásos lagymatagabb kezdését mutatta be, nézegette a lehetőségeket. Aztán a másodikban fogta és kiütötte ellenfelét. Több kombinációja is betalált akkor már, s végül jobbal szájba vágta a srácot, aki összeesett, s nem is állt fel, így Kevin KO-val győzött.

Fotók: Szabó Ildi, a meccseket élőben követte a helyszínen Szabó Sándor klubelnök is.

Több kép IDE  kattintva!
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 49 - 56 / 3740
© 2007 dvscboxing.hu
E-mail: szerkesztoseg@dvscboxing.hu
Joomla egy nyílt forráskódú rendszer, mely a GNU/GPL Licensz alatt áll.
Joomla Templates and Joomla Web Sites