Kezdőlap
Kezdőlap
Prága, fekvenyomó világbajnokság: Szabó Sándor aranyérem! Nyomtatás E-mail
Írta: Kopi   
2017. október 20.
Image
Image
WUAP világbajnokság 2017 Prága erőemelés, fekvenyomás, felhúzás RAW & EQ

A prágai Arena Spartában október 17-22. között megrendezett nemzetközi viadalra készült gyakorlatilag egész évben Szabó Sándor, a DVSC elnöke, hiszen bár több nagy verseny is zajlott 2017-ben (nemrég világkupát is nyert), ez a világbajnokság rangú esemény volt a csúcs.

A vasárnapig tartó programban a többféle versenyszám között a fekvenyomás küzdelmei már véget értek, amelyben nagy sikerről számolhatunk be.

Kategóriájában a nemzetközi vetélytársak mellett hazai riválisa is akadt Sanyinak, akivel fej fej mellett haladtak a gyakorlatok során. A 2,5 kg-onkénti emelések során végül ugyanannyinál jártak a felek, de Sanyi testtömege nagyobb volt valamennyivel, ezért neki még az utolsó kísérleténél fel kellett mennie 170 kg-ra, hogy megszerezze az aranyérmet.

A gyakorlat sikerült, így a kiemelkedő produkció kiemelkedő eredményt ért: a világbajnokság győztese lett Szabó Sándor az 50-55 év közöttiek mezőnyében.

(A bal kép Prágáról készült, a jobb oldali pedig a győztes, 170 kilós nyomás Szabó Sándortól). További képek a facebookon, IDE kattintva !
Tovább...
 
KÉPGALÉRIA a Hajdú Kupáról Nyomtatás E-mail
Írta: Kopi   
2017. október 16.
Image
Image
Az október 14-i debreceni viadlról 5 galéria (150 kép) nézegethető meg, illetve tölthető le honlapunkról IDE és IDE és IDE és IDE és IDE kattintva!
Tovább...
 
Hajdú Kupa: Mindenki vihetett haza valamit Nyomtatás E-mail
Írta: Kopi   
2017. október 15.
Image
Image
A főtámogató Royal Sport&Fitness révén (tulajdonos Csató Csaba) nemcsak a nyertesek, de számos különdíj formájában szinte mindenki kapott plusz ajándékokat a szombati (2017. okt. 14.) Hajdú Kupán, Debrecenben. A DVSC által rendezett versenyen Csató Csaba, a cég vezetője mellett Pajna Zoltán, a Magyar Ökölvívó Szakszövetség alelnöke, a Hajdú-Bihar Megyei Önkormányzat elnöke is segítette Szabó Sándor és Szabó Ildikó klubvezetők munkáját a köszöntők, illetve a díjátadások során, akárcsak Fekete Adrienn is. A verseny részeként Lakatos Andrást, Magyarország legidősebb aktív versenybíróját is köszöntöttük 70. születésnapja alkalmából. KÉPGALÉRIA MÉG MA!!!!
Tovább...
 
Ma Hajdú Kupa Nyomtatás E-mail
Írta: Kopi   
2017. október 14.
Image
Emlékeztető!


Ma, szombaton 14 órától Hajdú Kupa bokszverseny Debrecenben, a DVSC teremben!
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 49 - 56 / 3356
© 2007 dvscboxing.hu
E-mail: szerkesztoseg@dvscboxing.hu
Joomla egy nyílt forráskódú rendszer, mely a GNU/GPL Licensz alatt áll.
Joomla Templates and Joomla Web Sites