Kezdőlap
Kezdőlap
Edzésképek keddről Nyomtatás E-mail
Írta: Kopi   
2018. május 23.
Image
Image
A DVSC serdülője, Lakatos Kevin ma bunyózik 14.00 órától a korosztályos Európa-bajnokságon, Albenában, emellett Bernáth Zoltán és Bernáth Attila edzőtáborba mentek a hétre, hogy utána a junioroknak és ifiknek rendezendő Black Forest nemzet5közi tornára utazzanak Németországba.

Eközben Hajdúhadházon és Debrecenben is edzenek a lurkók.  Utóbbi helyszínen Tivadar Lajos futtatta meg kint a Tócósban az ifjakat (jó pár iramfutás is tarkította a hosszabb távokat (a végén a légzőmaszk nem jött volna rosszul egy-két emberkének), meg a kézműtéte után egyre jobb erőben lévő, voltaképp teljes értékű munkát végző Nagy Bencét, akinek azonban még egy drótkivétel hátra van a rehabilitációjából (egy része kilökődött magától, a többit várhatóan kiszedik majd). Ám mint a mellékelt képekből is kitűnik, bírja az az ököl már a terhelést... A terembe betérve sem volt lazsálás, ritmus- és izomfejlesztő gyakorlatok, kőkemény gimnasztika, egy-két játékos feladat volt a programban - úgy hírlik, hogy ma kesztyűzés is lesz, megsúgjuk ;) Vagyis aki tegnap netán lógázott, nyugodtan menjen, ma kevesebb futás lesz! :D

KATT IDE A FOTÓKÉRT!
Tovább...
 
Serdülő Eb: Krisztiánt megállította az ír fiú Nyomtatás E-mail
Írta: Kopi   
2018. május 23.
Image
A bulgáriai Albenában jelenleg a serdülő Európa-bajnokság zajlik, 5 DVSC-s nevezettel, illetve Salánki László edzőnkkel a szakmai stábban. A keddi meccsen Balogh Krisztián (50 kg) az ír Donovan ellen 4-0-s pontozással kapott ki. A cseh bíró egálra adta a meccset, ám a lett, a grúz, a horvát és a lengyel kisebb-nagyobb arányban, de az írnek. Így Krisztián sajnos kiesett a további küzdelmekből. Egyelőre többet nem tudunk a mérkőzéséről. (A fotón a háttérben a magyar csapat is látható.)

Szerdán a 14.00 órás programban a 12. pár lesz a "B" ringben Lakatos Kevin, aki a szlovák Roman Horvath ellen küzd meg a 8 közé jutásért az 56 kg-osok között.

Tovább...
 
Serdülő Eb: ma Balogh Krisztiánért szoríthatunk Nyomtatás E-mail
Írta: Kopi   
2018. május 22.
Image
A sorsolást megtartották Albenában, így kiderült, hogy a DVSC-sek közül Balogh Krisztián már ma, kedden szorítóba lép a serdülő Európa-bajnokságon. Salánki László tréner a helyszínen van, tőle tudjuk az infókat. Ezek szerint Krisztián az ír James Francis Donovannel néz szembe a 16 között. Ha nyer, egy bolgár-fehérorosz párharc nyertesét kapja majd a 8 között. Ám addig el is kell jutni! Mindent bele! VIDEÓ AZ "A" RINGRŐL IDE kattintva! Ma 16.00 órától kezdődnek a meccsek, Krisztián a 9. párban lép színre.
Tovább...
 
Fotók minden mennyiségben szombatról Nyomtatás E-mail
Írta: Kopi   
2018. május 22.
Image
Image
A május 19-i POFONPARTI KÉPGALÉRIÁJA az alábbi linkekre kattintva nézhető meg (7 galéria, kb 200 fotó). 

A DVSC több bunyósa szanaszét bokszol versenyeken a világban, edzőnk Salánki Laci is távol dolgozik most, ám így is összejött jó pár meccs szombaton. a képekhez kattintsatok:

IDEIDEIDEIDEIDEIDE  és IDE
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 49 - 56 / 3491
© 2007 dvscboxing.hu
E-mail: szerkesztoseg@dvscboxing.hu
Joomla egy nyílt forráskódú rendszer, mely a GNU/GPL Licensz alatt áll.
Joomla Templates and Joomla Web Sites