Kezdőlap
Kezdőlap
Rövidhírek Bernáth Attiláról és Bernáth Laciról Nyomtatás E-mail
Írta: Kopi   
2018. július 14.
Image
Image
Bernáth Attila
július 22-ig Oroszországban edzőtáborozik, az első héten szinte csak erősítés volt, a kesztyűzések a következő héten kerülnek terítékre. Bernáth Laci ugyanakkor Szerbiában az Arany kesztyű versenyen a négy közé jutásért érthetetlen bírói döntés után kapott ki egy romántól.

Tovább...
 
Adj nevet a kabaláknak, július végéig! Nyomtatás E-mail
Írta: Kopi   
2018. július 12.
Image
Image
A Magyar Ökölvívó szakszövetség (MÖSZ) facebook oldala írja: "Bemutatjuk a 2018-as budapesti ifjúsági férfi és női ökölvívó világbajnokság hivatalos kabaláit! Itt az idő megmutatni ki, milyen kreatív! Írjátok meg kommentben szerintetek milyen nevek illenének legjobban a fiú és lány kabalákhoz." Erről részletek IDE kattintva érhetők el, s itt is tudtok javaslatokat tenni..

Hajrá, játsszunk mi is! A névadás 2018 júliusa végéig tart, vagyis még nagyjából két hétig tehettek javaslatokat a két bikuci nevére.

Vannak már most szellemes beírások, Szabó Ildi klubvezetőnk például többféle ötlettel is előállt, de bárki megteheti ugyanezt. Minél több komment érkezik, annál nagyobb lesz a választék, s nő az érdeklődés a kiemelt sportesemény iránt is.

Ne feledjük, a DVSC is várhatóan érdekelt lesz ezen az ifi világbajnokságon, amely ráadásul hazai rendezésű, így duplán nagy esemény a magyar amatőr ökölvívás életében.
Tovább...
 
Bernáth Laci pénteken kezd Szerbiában Nyomtatás E-mail
Írta: Kopi   
2018. július 11.
Image
A magyar ifi válogatott keretében Bernáth Lászlóval - és edzői stábjában Salánki Lászlóval -, a Golden Glove of Vojvodina Youth Men & Women Boxing Tournament nevű viadalon vesz részt mától. Szerdán már meccsek vannak 16.00 órától, egészen a vasárnapi döntőkig. A mi fiunk, Bernáth László az 52 kg-os mezőnyben pénteken csap össze egy román sráccal a 4 közé jutásért (lentebb látható a súlycsoport nevezési listája, mint észrevehető van még benne magyar Lacin kívül is).
Tovább...
 
Bernáth Zoli is a válogatotthoz hivatalos Nyomtatás E-mail
Írta: Kopi   
2018. július 05.
Image
Július 23-27
. között Tatán az edzőtáborban várják a DVSC fiatal tehetségét, aki tavaly junior ob-t nyert, van benne sansz arra, hogy jó bunyós legyen - megfelelő mennyiségű és minőségű munka esetén. Bernáth Zoltán tehát Bernáth Attilához és Lacihoz hasonlóan továbbra is képben van. a legjobb UP versenyzők között.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 49 - 56 / 3518
© 2007 dvscboxing.hu
E-mail: szerkesztoseg@dvscboxing.hu
Joomla egy nyílt forráskódú rendszer, mely a GNU/GPL Licensz alatt áll.
Joomla Templates and Joomla Web Sites