Kezdőlap
Kezdőlap
Lendületből még egy aranyérem Nyomtatás E-mail
Írta: Kopi   
2017. június 13.
Image
A nyári edzések kicsit mások, mint egyébként. Például azért, mert ha nem versenyre készül valakki konkrétan, az nem ugyanazt a felkészülést igényli, mint ha arra edz valaki. Nem a bokszról beszélünk (amúgy arról is lehetne), hanem a felvenyomásról. Szabó Sándor, a DVSC klubelnöke a hétvégén Mátészalkán - egy kis nyári  versenyszünet előtt - még nekivágott a mátészalkai Strand Kupának, amelyet meg is nyert. Ismét közelített a korábban már túlszárnyalt 170 kg-hoz, ami remek eredmény: 167,5 kg (masters kategória).
Tovább...
 
Hajdúhadházon a boksz továbbra is tényező Nyomtatás E-mail
Írta: Kopi   
2017. június 10.
Image
Image
A június 9-én, Hajdúhadházon rendezett pofonparti ismét közösségi esemény volt, nem mellékesen pedig remek hangulatban, ezúttal 36 bunyóst mozgatott meg - a nagy meleg ellenére is, a város szabadtéri színpada és a DVSC bokszterem közötti téren. Több kiváló helyi sportolót is köszönthettünk, akik nemrég tértek vissza a válogatottól, hogy legalább nézüként meglessék társaikat, de volt aki kesztyűt is húzott (Bernáth Attila), hogy egy őrületesen kemény csatát vívjon Szűcs Roland ellen. KÉPGALÉRIA IDE és IDE kattintva! További képek később.
Tovább...
 
Kor- és súlycsoporttól független aranyérem Sanyi nyakában Nyomtatás E-mail
Írta: Kopi   
2017. június 09.
Image
A nyári meleg sem akadály, ha nagy súlyok kinyomásáról van szó! Szabó Sándor a legutóbbi hétvégén Tardon utasított minden versenyzőt maga mögé masters kategóriában (40 év felett). Teljesítménye 165 kg volt ezúttal. Szabó Ildikó is dobogóra állhatott, ő 60 kg-mal ezüstéremig jutott.
Tovább...
 
Hajdúhadházon több kitörési útvonal is van... Nyomtatás E-mail
Írta: Kopi   
2017. június 09.
Image
Image
...ezek egyike az ökölvívás, valamint a művészetek, a sport egyéb formái

A Hadházi Fiatalok csoport (fő koordinátora Kovács Annamária), amely egy informális szerveződés, és célja, hogy a Hajdú-Bihar megyei város ifjúsági ügyeiben dolgozzon együtt a fiatalokkal szervezett fórumot június 2-án, pénteken Hajdúhadházon. Ezen több civil szervezet képviselője vett részt, és a közösségszervező tevékenységek között nemcsak a tánc, a zene, a tehetséggondozás, az önkéntesség, a sport egyéb formái, de konkrétan a debreceni központú, ám nagyon sok fiatalt Hadházról bevonó DVSC bokszklub tevékenysége is szóba került.

A fórum célja egyébként az is volt, hogy megtalálja a hangot a hajdúhadházi városvezetéssel, illetve a döntéshozókhoz eljusson üzenetük. Reméljük, sikerül!

KÉPGALÉRIA IDE KATTINTVA!!!

Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 49 - 56 / 3284
© 2007 dvscboxing.hu
E-mail: szerkesztoseg@dvscboxing.hu
Joomla egy nyílt forráskódú rendszer, mely a GNU/GPL Licensz alatt áll.
Joomla Templates and Joomla Web Sites