Kezdőlap
Kezdőlap
Eger: Lakatos Kevin kupagyőztes Nyomtatás E-mail
Írta: ember   
2019. november 10.

Image
Image
A közelgő ifi bajnokság előtt Egerben 4 döntőt vívtak a mieink vasárnap - a kétnapos torna zárásaként. Kevin még mindig legyőzhetetlen, és a többiek is megvillantották oroszlánkörmeiket. 

Szabó
Titusz: Zsigó Csaba magasabb ellenféllel szemben, bár kértem ne aludja el az elejét, mégis csak a 3. menetre lendült bele igazán. Ez így pedig pontozásos vereséghez vezetett. A végén teljesen azt bokszolta amit kellett volna az elejétől. Lakatos Gergő szintén álmos volt az elején. Volt pár messziről elindított ütés is, amit beszedett. A meccs közepe már egyenlőnek tűnt, a 3. menetet pedig tisztán nyerte. Ezzel együtt is megkaphatta volna a meccset, de végül mégsem így alakult, ő is ezüstérmet vehetett át. Lakatos Dávid veresége valahol papírforma volt, de nagyon jól megszorította erős ellenfelét, aki addig mindenkit simán vert meg, ám Dáviddal azért nem volt könnyű dolga. Szépen teljesített, nagyon jól bunyózott Dávid, de végül kikapott. Lakatos Kevin ezúttal szépen ráment Ocskóra, nem úgy mint idén már egyszer, s meg is lett az eredménye. Végül nem ütötte ki ellenfelét, de Kevin ismét hamar döntő fölénybe került és a másik oldal feladta a meccset.

A DVSC tehát Lakatos Kevin révén, akárcsak a junior bajnokságon, egy aranyérmet hozott haza Egerből, a helyi kupáról. A 3 ezüstérmünk is értékes, hiszen több esetben jó boksszal párosult - más kérdés, hogy volt aki későb ébredt, így akár még több is kijöhetett volna ebből.

A jövő héten az ifjúsági országos bajnokságon érdekelt a DVSC, vagyis további izgalmaknak nézünk elébe hamarosan.


43 kg Zsigó Csaba (DVSC) - Nagy Mátás (TMÖ) nyert Nagy pontozással
44,5 kg Lakatos Gergő (DVSC) - Kozák Kevin (EDI) nyert Kozák pontozással
48 kg Lakatos Dávid (DVSC) - Koloszár Valentin (RSK) nyert Koloszár pontozással
70 kg Ocskó Gergő Márk (SZB) - Lakatos Kevin (DVSC) nyert Lakatos TKO 1. menet

Szép volt srácok!

Még több kép IDE  kattintva.
Tovább...
 
Eger: a kupa első napján két DVSC-siker született, ma folytatás Nyomtatás E-mail
Írta: ember   
2019. november 10.
Image
Az Egerben zajló kétnapos kupa során szombaton 4/2-t produkált a DVSC. Lakatos Kevin továbbra sem talál legyőzőre, sőt még olyanra sem, akivel megszenvedne, Lakatos Gergő pedig pontozással nyert.

Szabó
Titusz: Bagi Krisztián a magyar bajnokkal csapott össze nyílt harcban. Krisz küzdött, de az első menetben a bal keze megsérült, de ezután is megtett mindent, ám a második menetben mivel nem tudott rendesen visszaütni befejeződött a meccs. 
Kovács László honvédos ellenfele a serdülő ob döntőjében bokszolt idén. Laci végig partiban volt, de pontozással kikapott. Lakatos Gergő viszont nyert, igaz, megosztott pontozással, ám mi ezt simábbnak éreztük. Verekedős csata bontakozott ki, s nem volt könnyű siker, ám magabiztosan hozta Gergő.
Lakatos Kevin ennél simábban győzött ismét. Szokásával ellentétben már az elején felpörögve kezdett, kemény sorozásai voltak, s bár a rivális állta a sarat egy darabig, miután megpuhította őt, egy test felütéssel padlóra küldte őt. Bedobták a törülközőt.

Kevin tehát ismét nagyot alakított, ami az utóbbi hónapokban már védjegyévé vált, nem ment végig a meccse, ráadásul sosem egy kósza ütéssel vet véget a küzdelemnek, hanem egyszerűen nem bírják a tempóját, erejét ellenfelei idehaza.

Vasárnap a döntők során is szurkoljunk az ott érdekelt DVSC-seknek! Hajrá srácok!

További képek ITT
Tovább...
 
Nagyváradon edzettek srácaink Nyomtatás E-mail
Írta: ember   
2019. november 05.
Image
Az ifjúsági országos bajnokság budapesti (Madárfészek) megmérettetésére készül leginkább a DVSC jelenleg, illetve december elején a felnőtt ob-re, ahol a másodéves ifik is indulhatnak. Azt még nem tudjuk id. Bernáth László mellett ki indul a felnőttek között biztosan, ám az ifik viadala közelebb van. Reméljük, hogy Lakatos Csaba és társai kitesznek majd magukért, ám addig is egy kis csapatunk Nagyváradon járt edzeni.

A Komjáthi tesók, András és Norbert, Siroki Zoltán, valamint Bernáth László dolgozott egy jót a nagyváradi Gym Mar Strong  klubjánál, Szabó Titusz vezetésével hétfőn.

A képeket Szabó Ildikó készítette. További képek IDE  kattintva!
Tovább...
 
Happy birthday: Nóri! Nyomtatás E-mail
Írta: ember   
2019. november 02.
Image
Image
Boldog szülinapot kívánunk Soltész Nórának, a DVSC 16 éves bunyósának! További szorgos edzéslátogatást és a versenyeken a legutóbbi junior ob-ezüsthöz hasonló eredményeket, Nóri, s az élet egyéb területén is minden szépet és jót!
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 49 - 56 / 3745
© 2007 dvscboxing.hu
E-mail: szerkesztoseg@dvscboxing.hu
Joomla egy nyílt forráskódú rendszer, mely a GNU/GPL Licensz alatt áll.
Joomla Templates and Joomla Web Sites