Kezdőlap
Kezdőlap
Happy birthday: Titusz! Nyomtatás E-mail
Írta: ember   
2019. november 24.
Image
Image
Szombaton töltötte be 45. életévét Szabó Titusz (Sándor), a DVSC edzője. A korábbi amatőr és profi bunyós, más küzdősportot is művelő trénernek ezúton is boldogságot és sikereket kívánunk!
 
DVSC: ahol a boksz a gyógyír mindenre Nyomtatás E-mail
Írta: ember   
2019. november 22.
Image
Image
A DVSC bokszklub 1998 óta működik Szabó Sándor irányítása alatt. Az ország meghatározó egyesülete a miénk. Korosztályos versenyek tucatját nyerték az ökölvívóink, és felnőtt bajnoki címek is sorakoznak eredményeink között. Emellett régóta működik hobbi csoportunk is, ahol mindenféle korosztály, nők és férfiak mozognak hétről hétre az egészségük megőrzéséért, azért, hogy kondíciójukat formába hozzák a mindennapokra, és egy remek közösségben sportoljanak. 

VÁRJUK A JELENTKEZŐKET a továbbiakban is!

Lehetsz fiatal (gyerek): ITT A HELYED! Edzőink, Szabó Titusz, Tivadar Lajos és Bernáth László Debrecenben és Hajdúhadházon is kitartó, szakmailag magas szintű munkát végeznek, s a tehetségek felkarolása mellett kiváló versenyzőket nevelnek évtizedek óta a DVSC kötelékében, az alapoktól felépítve a munkát.

Lehetsz idősebb: ITT A HELYED! Ha csak kiadós mozgásra vágysz, abban lesz részed, hogy a mindennapok idegi fáradtságát sporttal vezesd le, feltöltődj.

Image
Image
Lehetsz nő
: az ökölvívás már régóta nem csak a férfiak sportja, mind a versenyzők, mind a hobbisták között sok hölgyet találunk a DVSC-nél.

ELÉRHETŐSÉG

Írjatok facebook oldalunkon üzenetet (KATT IDE ) vagy emailen ide: Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges Szabó Ildikó klubmenedzsernek. Vagy hívjátok Szabó Titusz edzőt: 06703694540

Rendszeres versenyzési lehetőség, mind az országos viadalokon, már 13 éves kortól, mind a saját rendezésű pofonpartikon, ahol még fiatalabbak is megmutathatják tudásukat.

EGYÜTTMŰKÖDÉS MÁS KLUBOKKAL

Egy november eleji KÖZÖS EDZÉS rövid videója (Czirják András, a HSE trénere jóvoltából) IDE  kattintva nézhető meg: a HSE járt Debrecenben.
Tovább...
 
Ifi ob: nem a jó Lakatos nyert... Nyomtatás E-mail
Írta: ember   
2019. november 15.
Image
A DVSC 3 bunyóssal indult a 2019-es ifjúsági magyar bajnokságon, ám a második napon, csütörtökön elvérzett mindegyik legényünk. A sorsolás konkrétan nagyon rossz volt a számunkra, ám ezzel együtt is tény, hogy bár erős, bajnokesélyes riválisokkal szemben, de alul maradtak fiaink sajnos, s érem nélkül tért haza a csapat.


56 kg Lakatos Zsolt (RSK) - Siroki Zoltán (DVSC) nyert Lakatos pontozással
75 kg Kóczián Dávid (UTE) - Komjáthi András (DVSC nyert Kóczián pontozással
+91 kg Lakatos Csaba (DVSC) - Kiss Levente (UTE) nyert Kiss TKO

Szabó Titusz edző: - Siroki Zoli az első menetben biztatóan bokszolt, azután viszont elment a kondi és a rutinja se volt meg erős ellenfelével szemben. Ehhez társult, hogy ő is a könnyen orrvérzős srácok közé tartozik, s ez végigkísérte a meccset. Így is végigbunyózta, de nem tudott nyerni. Komjáthi Bandi szintén jó ellenféllel szemben maradt alul, talán az idei bajnok lesz Kóczián. Eleinte próbált figyelni arra Bandi, amit megbeszéltünk, nem belemenni a nagy harcba, sok egyenest ütni, amiből talált is. Ám ahogy fáradt elszállt az okos boksz is, és kiszámítható nagy ütéseire jól tudott reagálni ellenfele. Nagyot harcolt Bandi, de pontozással kikapott. Lakatos Csabi a súlycsoportja talán legjobbjával bokszolt. Látszott, hogy hiányzik neki a sok kesztyűzés, hiszen munkája mellett kevés edzésen vett részt. A meccs első részében Csabi is helytállt, ám amire számítottunk, hogy eredményre vezethet azt összességében nem igazán tudta kivitelezni. Ellenfele bevitte a kötelekhez, ott sorozta Csabit, és végül TKO-val nyert is. 

Egészében véve elmondható, hogy három ügyes, tehetséges bunyósunk mondott hamar búcsút a küzdelmeknek. Nagyon kemény ellenfeleket kaptak, de az is tény, hogy megfelelő mennyiségű edzés nélkül nehéz komolyabb eredményt elérni. 
Tovább...
 
Ifi ob: mindhárom DVSC-s erőnyerő az első napon Nyomtatás E-mail
Írta: ember   
2019. november 13.

Image
Összesen 90 indulóval (64 férfi és 26 nő) rajtol el ma, szerdán az ifjúsági országos bajnokság. Az ifjú bunyósok között ott van 3 DVSC-s is Szabó Titusz edző vezetésével. 

Ma még sem Siroki Zoltán (56 kg), sem Komjáthi András (75 kg), sem Lakatos Csaba (+90 kg) nem lép ringbe. Holnaptól lehet szurkolni a srácoknak.

Hajrá, DVSC-sek!
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 49 - 56 / 3749
© 2007 dvscboxing.hu
E-mail: szerkesztoseg@dvscboxing.hu
Joomla egy nyílt forráskódú rendszer, mely a GNU/GPL Licensz alatt áll.
Joomla Templates and Joomla Web Sites