Kezdőlap
Kezdőlap
Siker és bánat Mezőtúron Nyomtatás E-mail
Írta: Kopi   
2019. május 19.
Image
Image
A szombati mezőtúri pofonpartin a DVSC különítménye kitett magáért, ám voltak akiket igen furán leértékeltek a pontozók, sőt, egy esetben a meg nem értés miatt vesztett a bunyósunk. Ám így is voltak sikereink és mellé nagy küzdelmeink, klasszikus KO-s győzelmeink, szerintünk elvett meccsek és remek bemutató találkozók, na, meg taktikusan, jól bunyózó embereink.  Lássuk a részleteket!  (A bal oldali képen Komjáthi Bandi látható, aki kiütötte ellenfelét, jobbra a csapatkép, amiről Vogler Helen hiányzik.) Több kép IDE kattintva  érhető el! 
Tovább...
 
Feltúrjuk a szorítót szombaton! Nyomtatás E-mail
Írta: Kopi   
2019. május 17.
Image
A szombatot jó pár DVSC-s Mezőtúron kezdi, ahol az I. Túri Pofonparti nevű sporteseményen lépnek ringbe a srácok.  A magyarok mellett román, ukrán és szlovák öklözők is tiszteletüket teszik. 

A szombati DVSC-csapat: Bernáth László 1, Bernáth László 2, Komjáthi András, Lakatos Dávid, Bernáth Imre, Siroki Róbert, Vilmányi Gábor, Zsigó Csaba, Lakatos Gergő, Jónás Szabolcs, Balogh Krisztián, Veres Zoltán.

A csapatot Szabó Titusz edző támogatja a sarokból.
Tovább...
 
Happy birthday:Zoli! Nyomtatás E-mail
Írta: Kopi   
2019. május 16.
Image
Ma 17 éves Bernáth Zoltán, a DVSC kiválósága. Sok pofont ossz a ringen belül, s keveset kapj, Zoli! Valamint boldogságot kívánunk neked az életben!
 
TESCO Kupa: három siker a DVSC-sektől Nyomtatás E-mail
Írta: Kopi   
2019. május 12.
Image
Image
Veres
Zoltán, Kovács László, Lakatos Gergő, Zsigó Csaba, Vilmányi Gábor, Komjáthi Norbert, Komjáthi András képviselte a DVSC-t Hódmezővásárhelyen szombaton, a TESCO Kupán. 

Közülük Lakatos Gergő, Zsigó Csaba és Kovács Laci nyert, míg a Komjáthi testvérek nagy csatában kaptak ki. Rajtuk kívül Vilmányi Gabi kapott testütést, ami után nem tudta folytatni, valamint a nagyon ügyes, de még kezdő Veres Zoli bemutató meccsen szépen bokszolt.

A szakmai stáb elmondta, hogy Komjáthi Norbi esetében gondolkodtak azon is, hogy egyáltalán engedik neki a bunyót, mivel olyan hátfájással küszködött, de végül belecsapott a lecsóba. Így dicséretet érdemel, hogy hősiesen kitartott! Bandinál más volt a helyzet, őt konkrétan tökön vágták, de nem volt retorzió az egyértelmű mélyütésért, viszont ő nem tudta folytatni a meccset, így az finoman szólva is szerencsétlenül ért véget. 

Zsigó Csaba a második menetben TKO-zta ellenfelét, Kovács Laci már az elsőben véget vetett a meccsének, s úgy nyert, míg Lakatos Gergő végig vezetve a harmadik menetben TKO-val nyert, mivel ellenfele orra annyira vérzett, hogy nem engedték tovább bunyózni.

A csapattal Szabó Titusz és Bokor Zoltán edzők mellett Szabó Ildikó klubmenedzser tartott. Ő fotózott is, további képei IDE  kattintva láthatók az eseményről.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 49 - 56 / 3676
© 2007 dvscboxing.hu
E-mail: szerkesztoseg@dvscboxing.hu
Joomla egy nyílt forráskódú rendszer, mely a GNU/GPL Licensz alatt áll.
Joomla Templates and Joomla Web Sites