Kezdőlap
Kezdőlap
Nemes Józsefre is emlékezünk a debreceni országos junior és ifi bajnokságokon Nyomtatás E-mail
Írta: ember   
2020. október 06.
Image
Image
A DVSC és a Magyar Ökölvívó Szakszövetség (MÖSZ) rendezi 2020 október 19-22. között Debrecenben az idei junior és ifjúsági országos ökölvívó-bajnokságot, a két korcsoport küzdelmeit egy esemény alatt megtartva, nőknél és férfiaknál egyaránt. A négynapos program során kiemelten kell majd figyelni az aktuális COVID19 járványügyi szabályozásra, amiről még lesz szó addig pontosabban. A szervezésben segítségünkre van a berettyóújfalui bokszklub is, a verseny során pedig különdíjakat adnak át id. Nemes József edző neve alatt, aki az újfalui egyesületnél dolgozott hosszú éveken át, s nevelte a régió tehetséges ifjú bunyósait, 2017-es haláláig. 

A meccseket két ringben, a Gizella u. 4/b alatti sportcsarnokban rendezzük - annak idején itt zajlott az ifi ob is, amelyet szintén a DVSC hozott tető alá.

(Fotókon: a 2014-es ifi ob-n a szövetség molinója Debrecenben, illetve Nemes József egy debreceni pofonpartin, pár éve.)
Tovább...
 
Szabó Sándor és a hadházi polgármester is a MÖSZ vezetőségében Nyomtatás E-mail
Írta: ember   
2020. szeptember 29.
Image
A Magyar Ökölvívó Szakszövetség 2020. szeptember 26-án közgyűlést tartott, amelyen a beszámolók mellett új elnökségi tagokat választottak. Ebbe a testületbe bekerült (a korábban már többször ott szerepet vállaló) Szabó Sándor, a DVSC elnöke is

Szabó Sándor egyhangú szavazás mellett nyert bizalmat a küldöttektől. Az Ellenőrző Bizottságba testületi tagként Csáfordi Dénest, Hajdúhadház polgármesterét választották be még a megyéből, illetve a MÖSZ elnökségi tagja továbbra is a már régóta szerepet vállaló Pajna Zoltán, a Hajdú-Bihar Megyei Önkormányzat elnöke is.

Bővebb információ IDE KATTINTVA  érhető el.
Tovább...
 
Segítsük Karácson Károly edzőt! Nyomtatás E-mail
Írta: ember   
2020. szeptember 27.
Image
Karácson Károly
története itt olvasható bővebben (KATT IDE ), a Facebook-falán. Többen is segítenek neki nagy bajában, ám konkrétan pénzadományra még szüksége van, így bárki, aki tud és akar valamilyen összeggel járuljon hozzá ahhoz, hogy az egykori kiváló bokszoló, azóta remek edző művégtagot kaphasson. Karcsi szeretne tovább edzősködni, amiben sokat segítene neki a műláb.  

Utalni erre a számlaszámra lehet, amely Károly fiáé, Mátéé: K&H Bank 10402025-86766780-74721009

A Keleti Régió bokszegyesületei is fogjanak össze és adjuk össze amit kell még, hiszen az amputáción átesett tréner önerőből nem tudja megvásárolni a szükséges eszközt!!! 

Egy embernek nagy kiadás, ám soknak egyenként kisebb összeg...

Hajrá, Karcsi!

A békéscsabai Nagyszövetség Box Club Facebook-oldala itt érhető el, ahol Karácson Károly dolgozik (KATT IDE )!
Tovább...
 
Győzelemmel ünnepelt a magyar fekvenyomó-bajnokságon Nyomtatás E-mail
Írta: ember   
2020. szeptember 22.
Image
Szabó Sándor
éppen 57. születésnapján feküdt neki a súlyoknak ismét. A magyar masters 2 kategóriában (nemzetközi versenyen ez masters 4 lenne már – más a besorolás) aranyérmet szerzett Kiskunfélegyházán a szeptember 20-án megrendezett viadalon, amelyen gyakorlatilag visszaszerezte tavaly elvesztett címét. Ezúttal is boldog szülinapot kívánunk, Sanyi, és további sikereket a sportban, illetve az élet más területein, valamint jó egészséget!

Nagy riválist, az aktuális világbajnokot is legyűrve lett a legjobb a DVSC bokszklub elnöke, aki 170 kilogrammos teljesítményével mindenkit maga mögé utasított. A 2020-as idényt a koronavírus-járvány, ahogy más sportágaknál is – kettévágta, ám ősszel volt már két verseny, amelyeken egyaránt sikert aratott Szabó Sándor. Így Mátészalka után Kiskunfélegyházáról is aranyéremmel tért haza. 

A továbbiakban azonban nem sok esemény lesz, amin részt venne idén a sportember, esetleg egy fővárosi versenyt iktat még be a programjába.Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 57 - 64 / 3828
© 2007 dvscboxing.hu
E-mail: szerkesztoseg@dvscboxing.hu
Joomla egy nyílt forráskódú rendszer, mely a GNU/GPL Licensz alatt áll.
Joomla Templates and Joomla Web Sites