Kezdőlap
Kezdőlap
Pofonparti KÉPEK augusztusról Nyomtatás E-mail
Írta: Kopi   
2017. augusztus 27.
Image
Image
A szombati régiós, DVSC-s pofonparti képeiből 90-et feltöltöttünk a galériába. IDE és IDE és IDE . Fotó: Koppányi Szabolcs.

Továbbiak később.
Tovább...
 
A DVSC-s pofonparti soha nem áll le Nyomtatás E-mail
Írta: Kopi   
2017. augusztus 27.
Image
Image
Ismét "laza" 34 (plusz 1) meccsel jelentkezett Debrecenből a régiós pofonparti, amelyre számos klub bunyósa érkezett hozzánk, hogy megméresse magát. Előtte Gedó György, olimpiai bajnok ökölvívó vezette a szakmai minimumvizsgát a fiatalok számára, majd végignézte az összes mérkőzést a helyszínen (vele külön nterjú készült, ezt hamarosan közöljük). A meccseken nem hirdettünk győztest, de a csaták így is élesben mentek, a lányok-fiúk odapakolták magukat rendesen. KÉPGALÉRIA VASÁRNAP
Tovább...
 
Bernáth Ricsi továbblépett Szerbiában Nyomtatás E-mail
Írta: Kopi   
2017. augusztus 26.
Image
A pénteki napon egy nagyon kemény meccsen Bernáth Richárdnak sikerült pontozással fölülmúlnia hazai színekben versenyző riválisát a 48 kilósok között a  Nemzetek Junior Kupáján. Következő ellenfele - a döntőben - a szintén szerb Semiz Alicic lesz, aki honfitársát győzte le a harmadik menetben beszüntetett meccsen. Információink szerint ez már a finálé lesz. Akárcsak Bernáth Zoltánnak, aki vasárnap - most már tudjuk - azzal a szerb Omer Ametoviccsal csap össze a 46 kilósoknál, aki a másik magyar fiút, az egri Balogh Martint győzte le.
Tovább...
 
Nemzetek Junior Kupája: Ricsi ma kezd Nyomtatás E-mail
Írta: Kopi   
2017. augusztus 25.
Image
A Szerbiában zajló nemzetközi utánpótlásvidal mai napján Bernáth Richárd a 48 kilósok között a szerb Stefan Camoviccsal csap össze, míg a 46 kilóbanérdekelt Bernáth Zoltán csak vasárnap, amikor is a ma bunyózó magyar Balogh Martin/Omer Ametovic (szerb) meccs győztesével döntőzik.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 57 - 64 / 3326
© 2007 dvscboxing.hu
E-mail: szerkesztoseg@dvscboxing.hu
Joomla egy nyílt forráskódú rendszer, mely a GNU/GPL Licensz alatt áll.
Joomla Templates and Joomla Web Sites