Kezdőlap
Kezdőlap
Lakatos Kevin a cseh viadalra Romániában hangolt Nyomtatás E-mail
Írta: ember   
2019. október 04.
Image
A válogatottal készül Lakatos Kevin, a DVSC bunyósa. Az utánpótlás korú öklöző nemrég a felkészülés során egy ukránnal csapott össze Romániában, aki ellen vereséget szenvedett. Ám ez is kell a sok edzés mellett a fejlődéshez. Ma már Csehországban várják a mieink ellenfeleiket a Czech Openen. Hajrá, magyarok, hajrá, Kevin!
Tovább...
 
A 160 is elég volt most az aranyéremhez Nyomtatás E-mail
Írta: ember   
2019. szeptember 29.
Image
Image
Budapesten, az Angyalföldi Sportközpontban 160 kg-os teljesítménnyel nyert fekvenyomásban, egy nemzetközi viadalon Szabó Sándor. A DVSC klubelnöke főként a világbajnokságra készül, így most 160-nál meg is állt, ez is elég volt a sikerhez.

Az 56 éves, 110 kg-osok között indult sportember a tavasz vége óta húzódó vállfájós időszaka után kezd tehát ismét belelendülni. 

A következő versenyre szűk hónapot kell várni, október 26-án Szlovákiában világbajnokságon  fekszik neki a súlyoknak Szabó Sándor.
Tovább...
 
Serdülő ob: Lakatos Gergő aranyat, Zsigó Csaba ezüstöt hoz haza Nyomtatás E-mail
Írta: ember   
2019. szeptember 28.
Image
Image
A címben a két döntősünket (az aranyos Lakatos Gergőt és az ezüstös Zsigó Csabát) emeltük ki, de meg kell rögtön említeni Kovács Lászlót is, aki úgy szerzett bronzérmet a serdülő országos bajnokságon, hogy nagyon jól bunyózott, és a végső győztes életét is megnehezítette rendesen az elődöntőben. A DVSC végül 1-1 aranyat és ezüstöt, valamint 2 bronzot nyert Győrben. Kis csapatunktól ez igazán jó eredmény, gratulálunk a srácoknak és Szabó Titusz edzőnek!

További képek IDE  kattintva láthatók.

A bal oldali fotón Gergő és Titusz, a jobb oldalin pirosban Csabi látható.
Tovább...
 
Serdülő ob: két siker a csütörtöki mérlegünk Nyomtatás E-mail
Írta: ember   
2019. szeptember 27.
Image
Zsigó
Csaba és Lakatos Gergő hozta a maga meccsét, Bagi Krisztián helytállt, Kovács László pedig ismét kitett magáért, de megcsípték, így számukra befejeződött a győri országos viadal. Edzőnk értékelt. Fotó: Szabó Ildikó. További képek IDE KATTINTVA .
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 57 - 64 / 3740
© 2007 dvscboxing.hu
E-mail: szerkesztoseg@dvscboxing.hu
Joomla egy nyílt forráskódú rendszer, mely a GNU/GPL Licensz alatt áll.
Joomla Templates and Joomla Web Sites