Kezdőlap
Kezdőlap
Happy birthday: 21 éves lett Bernáth László Nyomtatás E-mail
Írta: ember   
2021. augusztus 01.
Image
Hétvégén ünnepelte idősebb Bernáth László a születésnapját, amihez csatlakozunk mi is: sok boldogságot, neked, Laci, és jó életet, minden téren! A DVSC edzője és versenyzője nagy utat járt be már eddig is, de még sok minden van előtted, Laci. Járj biztos lábbal a föld felett és légy boldog!
 
Köszönjük, Berettyó! Hajrá serdülő válogatottak! Nyomtatás E-mail
Írta: ember   
2021. július 28.
Image
Image
A DVSC jó kis csapattal vett részt a Berettyó Kupán, ahol több korosztályban csaptak össze a fiatalok. Szabó Titusz edző így értékelte a látottakat:

- Varga Kálmán Levente kezdőként ügyesen bunyózott, idő előtt beszüntették a meccsét, hiszen annyival jobb volt ellenfelénél. Zsigó Csaba egy súllyal feljebb csatázott, 54 kilóban, a magyar bajnok ellen. Szerintünk az első két menetet elhozta Csabi, viszont a harmadikra elfáradt rendesen. Ám nem az ő kezét emelték a magasba. Jól bokszolt, nyerhetett volna. Szabó Sándor a legtechnikásabb versenyző díjat is megkapta, szépen bokszolt, s győzött. Khursid Azher egy nehezebb riválissal bunyózott, s a végére a fáradsága ki is jött, emiatt kikapott. Az elején szépen tartotta magát. Bernáth László (az idősebb) ezúttal első menetes TKO-val nyert múltkori ellenfelével szemben. Szép volt. Mátrai Petra is fentebb küzdött, 60 kilóban, a hajdúszoboszlói Tímár Boglárkával. Petra sokat ment előre és talált is rendesen, de a bírák ellenfelét látták jobbnak. Ide is, oda is dőlhetett volna a csata, Volt még egy bemutató meccs is, Szilágyi Dominika Nagy Katával kesztyűzött, jó kis összecsapást hoztak össze. 

Meg kell említeni, hogy Szilágyi Dominika (48 kg) és Bernáth Máté (54 kg) egyébként a héten a serdülő válogatott edzőtáborában dolgozik a többiekkel Tatán. Amennyiben a jövő héten is visszahívják őket, vélhetően ott lesznek az Európa-bajnokságon is. Hajrá!
Tovább...
 
Happy birthday: Laci! Nyomtatás E-mail
Írta: ember   
2021. július 27.
Image
Sok boldog szülinapot kívánunk ifj. Bernáth Lászlónak, aki ma lett 18 éves. A Bornemisszán aranyérmes volt idén, illetve meccset nyert az ifi Európa-bajnokságon Laci, aki igen nagy tehetsége az ökölvívásnak, s a DVSC-nek.
 
Szabó Sanyit lepontozták, ám maga a torna remek volt Nyomtatás E-mail
Írta: ember   
2021. július 12.
A szombati két meccset továbbiak követték vasárnap Gyomaendrődön, ahol a DVSC tagjai becsülettel megküzdöttek ellenfeleikkel. Igaz, volt egy eset, aminél értetlenül állunk az ítélet előtt, de Szabó Sándort mi itt magunk között nyertesnek hirdetjük ki, hiszen megérdemled, nagyon ügyes voltál!!!


Szabó Titusz tréner összefoglalta tapasztalatait a második nap eseményeiről: - Szilágyi Krisztián pontozásos vereséget szenvedett, de ennek ellenére ügyesen bunyózott, csak a szellős védekezésén kell javítani. Bernáth Máté szerintünk jobb volt ellenfelénél, ám tény, ide is, oda is adhatták az összecsapást, s most a másik srác kezét emelték a magasba. Őt is megdicsérem azért, mivel jól meccset vívott. Lakatos Gergő spórolt az erejével a kondiproblémái miatt, s ez meg is látszott a teljesítményén. A nagy ütéseit csak ritkán vette elő, s végül pontozásos vereség lett belőle. Hamar Levente ellen nem álltak ki, így ő nem tudta most megmutatni mit tud. Két másik versenyzőnk, a lányok is sajnos ellenfél nélkül maradtak a tornán. Szilágyi Dominika a korosztályos válogatott edzőtáborából jött át, jó, hogy velünk volt ő is, és Mátrai Petra is. Remélem, legközelebb bunyózhatnak is! Balogh Sándor Kevin meglepetésgyőzelmet aratott. Nála a magabiztosságát kell a jövőben növelni, hogy még jobb legyen. A nap nagy szívfájdalma számomra Szabó Sándor meccse volt, illetve az ítélet a végén. Végig szépen védekezett, amiből remekül támadott vissza, máskor pedig ő maga kezdeményezett, s ezekkel az akcióival is minden rendben volt. Sima mérkőzést vettek el tőle pontozással. Nem értjük mi történt, mit néztek a pontozók, főleg, hogy eközben olyan meccset pedig megkaptunk, amelyen például Khursid Amir láthatóan önmagával is küzdött, ezért kíváncsian vártuk a végeredményt. Nem volt érdemtelen Amir sikere, ügyesen bokszolt, ám ha ez a miénk volt, a Sanyié még inkább. Amirról még annyit, nála is sokat kell dolgozni még a magabiztosságán. Az egész csapat jól teljesített, hasznos és jó hétvégi tornán vagyunk túl. Gratulálok minden DVSC-snek!
Tovább...
 
Továbbá...
  • Gyomaendrődön győztek a DVSC-sek szombaton
  • Tatán edz két napot Domi
  • Jól jöhet ki a súlycsoport-változásokból a DVSC
  • Hétvégén Gyomaendrődön pofozkodnak a mieink
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 57 - 64 / 3909
© 2007 dvscboxing.hu
E-mail: [email protected]
Joomla egy nyílt forráskódú rendszer, mely a GNU/GPL Licensz alatt áll.
Joomla Templates and Joomla Web Sites