Kezdőlap
Kezdőlap
Bernáth Attila a magyarországi vb-re gyúr Nyomtatás E-mail
Írta: Kopi   
2018. június 22.
Image
Image
Hazai rendezésű világbajnokság is lesz az idén. Augusztus végén ugyanis Budapestre várják a legjobb női és férfi bunyósokat szerte a Föld minden szegletéből. Nagyon reméljük, hogy legalább egy, de akár több DVSC-s is köztük lesz, ám egyelőre Bernáth Attila (aki 2018-ban már felért Európa csúcsára, 2017-ben pedig ugyanitt az ezüstéremig jutott az ifjúságiak között) a legesélyesebb erre. S ha már ott lesz a szorítóban, ha megszólal a gong, kiteszi szívét-lelkét a porondra...
Tovább...
 
Angi hamarosan ismét munkába áll Nyomtatás E-mail
Írta: Kopi   
2018. június 21.
Image
Nagy Angéla
jelenleg lazít, ahogyan a DVSC többi bunyósa, edzője is pihenget, hogy júliustól megint teljes erővel készüljön mindenki a maga ez évi feladataira. Angit a nemrég véget ért Európa-bajnokságról is kérdeztük, ahol többek szerint a mi lányunk ha nem is simán, de legyőzte riválisát a legjobb 8 közé jutásért zajló párharcban.
Tovább...
 
Nagy Timi: trauma, hiszti, kikapcsolódás, felkészülés... világbajnokság Nyomtatás E-mail
Írta: Kopi   
2018. június 14.
Image
A bulgáriai Európa-bajnokságon a magyar lányoknak nem termett sok babér. A két DVSC-s bunyós, Nagy Angéla (57 kg) és Nagy Tímea (75 kg) is búcsúzott a küzdelmektől elég hamar. Más kérdés, hogy milyen körülmények között... Angiról is lesz egy anyagunk, most lássuk, Timi miként tekint vissza és milyen tervei vannak a közeljövőben!
Tovább...
 
Szabó Sanyi csúccsal hangolt a szeptemberi világbajnokságra Nyomtatás E-mail
Írta: Kopi   
2018. június 13.
Image
A World Raw Powerlifting Federation égisze alá tartozó nemzetközi fekvenyomó tornán ért el kiváló, saját maga magyar csúcsát beállító 170 kg-os eredményt Szabó Sándor a hétvégén.

A június 9-10-én Lillafüreden rendezett viadalon kivitelezett gyakorlat azonban hivatalosan magyar csúcsként nem hitelesíthető, mivel nemzetközi rendezésű volt a verseny.

Ezzel együtt is remek formában van a DVSC bokszklub 54 éves elnöke, aki most egy hónapot pihen. Kell a regeneráció, hiszen az edzését napra pontosan megtervező, csak kemény gyakorlással fejlődő, nyíltan "szerellenes" sportvezető július közepén még nagyobb elánnal veti bele magát a tréningekbe. A célja ugyanis az, hogy a szeptember 22-én Egerben esedékes világbajnokságon topon legyen. Akkor a 180 kg-os világcsúcsot szeretné megdönteni.

Érdekesség Szabó Sanyival kapcsolatban, hogy épp előtte vált korcsoportot, vagyis akkor már - a nemzetközi szinten 5 évenként váltanak - az 55-59 évesek között fog szerepelni (masters 3).

A fotó a mostani versenyen készült.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 57 - 64 / 3518
© 2007 dvscboxing.hu
E-mail: szerkesztoseg@dvscboxing.hu
Joomla egy nyílt forráskódú rendszer, mely a GNU/GPL Licensz alatt áll.
Joomla Templates and Joomla Web Sites