Kezdőlap
Kezdőlap
Tavaly az ifi Eb-n grúzzal fejezte be, most grúzzal kezd Nyomtatás E-mail
Írta: Kopi   
2018. április 19.
Image
A DVSC fiatal ökölvívója, Bernáth Attila 49 kg-ban indul a már szerdán elkezdődött ifjúsági Európa-bajnokságon, ahol ő pénteken (április 20.) lép szorítóba először, a legjobb 16 között. Ellenfele az előző évben még a juniorok között Eb-döntőt vívott, s ott csak megosztott pontozással vereséget szenvedő grúz Luka Kublashvili lesz, aki ellen hatalmas siker lenne továbbjutnia a magyar tehetségnek. Igaz, Attila sem ma kezdte az ipart, hiszen például 2017-ben ő meg az ifik között (akkor első évesként) bokszolt ugyancsak az Eb fináléjában. A mezőny erejét és a sorsolás szeszélyét mutatja tehát, hogy idén a legjobb 16 között máris összekerült 2017 kontinentális junior és ifi ezüstérmese.
Tovább...
 
Ifi Eb: pénteken bunyózik Bernáth Attila kezdésként Nyomtatás E-mail
Írta: Kopi   
2018. április 18.
Image
A szerdai sorsolás után kiderült, hogy az olaszországi ifjúsági Európa-bajnokság nyitó napján több magyar bunyós lép ringbe, de a DVSC kiválósága, Bernáth Attila nem - ő április 20-án, a grúz Luka Kublashvili ellen a 16 között. ÉLŐBEN egyébként IDE KATTINTVA lehet követni az eseményeket (a mai program 15.00 órakor kezdődik).
Tovább...
 
Szerdától Bernáth Ati az ifi Eb-n küzd Nyomtatás E-mail
Írta: Kopi   
2018. április 17.
Image
Ma utaztak, s holnaptól már akár meccselhetnek is (a sorsolás persze még nem ismert) a magyar ifjúsági válogatott tagjai, köztük Bernáth Attila is az olaszországi Roseto degli Abruzziban, az ifi Európa-bajnokságon. A DVSC 49 kilóban induló öklözője tavaly döntőt vívhatott, idén is sokat várnak tőle a válogatottnál. Nagyon bízunk benne, hogy Attila ismét fel tud nőni a nem kis feladathoz, és megfelelő koncentrációval nagy meccseket produkál! (A fotón Attila jobbról az ötödik, fekete felsőben.)
Tovább...
 
ORV: vasárnap már két sikerünk volt a szombati egy után Nyomtatás E-mail
Írta: Kopi   
2018. április 17.
Image
Az Olimpiai Reménységek Versenyén vasárnap is bunyóztak a mieink, nemcsak szombaton - Egerben. Salánki László, a serdülőválogatott egyik edzőjeként a helyszínen szerezhetett tapasztalatokat a három DVSC-sről (meg a többi magyar tehetségről is természetesen). Összességében jó teljesítettek a mieink a szlovák és cseh ellenfelekkel szemben. (A fotón Salánki Laci - térdelve zöld pólóban -, valamint középen guggolva - ő a legkisebb - Vogler Helen is látható. Balogh Laci Helen bal kezétől hárommal arrébb a kamerába néz, míg Lakatos Kevin az álló sorban balról a hatodik.)
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 57 - 64 / 3472
© 2007 dvscboxing.hu
E-mail: szerkesztoseg@dvscboxing.hu
Joomla egy nyílt forráskódú rendszer, mely a GNU/GPL Licensz alatt áll.
Joomla Templates and Joomla Web Sites