Kezdőlap
Kezdőlap
Móna Imi sietett valahová? Nyomtatás E-mail
Írta: Kopi   
2018. március 10.
Image
A gyorshírek szerint a Bosnyák Kupán Móna Imre, a DVSC 81 kilós bunyósa fél perc alatt intézte el riválisát ma - holnap pedig ismét ringbe száll. A döntőben!
Tovább...
 
Bronzos Bornemissza Nyomtatás E-mail
Írta: Kopi   
2018. március 08.
Image
A DVSC bunyósai - akik még versenyben voltak - mind a dobogó harmadik fokára állhatnak majd pénteken, a díjátadókon. Ma ugyanis nagy csatában, de elvéreztek erős ellenfeleikkel szemben az elődöntőkben - már aki tudott bunyózni. Egy esetben pedig (Bernáth Attiláról van szó) véleményesnek tartja edzőnk a végeredményt. Mindenesetre erős, nemzetközi mezőnyben mérethette meg magát minden öklözőnk. Többen szépen teljesítettek az egri Bornemissza emlékversenyen.
Tovább...
 
Bornemissza: három plusz egy érmesünk van Nyomtatás E-mail
Írta: Kopi   
2018. március 08.
Image
A "vendégjátékos" Veres Tibi (Hajdúsámson) sarkában is Salánki Laci állt, így most velünk volt a remek nehézsúlyú bunyós - aki legyőzte dán riválisát, így már dobogós. A többiek, akik valóban a DVSC öklözői felemás produkciót mutattak be. Néhányan nem hozták ki magukból, amit tudnak, illetve volt, aki peches sérülés miatt nem nyerhetett. Hárman azonban ott lesznek a mai elődöntőkben (Bernáth Attila, Lakatos Patrik és Lakatos Csaba - az archív fotón Csabi látható).
Tovább...
 
Bornemissza: Siroki Zoli és Bernáth Ricsi folytathatja Nyomtatás E-mail
Írta: Kopi   
2018. március 06.
Image
Volt egy házi meccsünk ma az egri Bornemissza emlékversenyen, amelyet sajnos sérülés miatt kicsivel a vége előtt be kellett fejezni - Siroki jutott tovább. Emellett Bernáth Ricsi simán verte szlovák riválisát. Ölveti Gabi jó kezdés után megállt...
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 57 - 64 / 3444
© 2007 dvscboxing.hu
E-mail: szerkesztoseg@dvscboxing.hu
Joomla egy nyílt forráskódú rendszer, mely a GNU/GPL Licensz alatt áll.
Joomla Templates and Joomla Web Sites