Kezdőlap
Kezdőlap
Nyugodj békében, Lakatos József! Nyomtatás E-mail
Írta: ember   
2020. augusztus 06.
Image
Lakatos Dávid édesapja, Lakatos József betegség következtében elhunyt a napokban. A DVSC bokszklub őszinte részvétét fejezi ki ifjú bokszolója és a család minden tagja felé, s osztozik a veszteség okozta fájdalmában, így Dávid mellett szintén a klubunknál sportoló unokatestvéreivel is együtt érzünk. A temetést ma, 2020. augusztus 6-án 13 órakor Hajdúhadházon tartják. A rokonoknak, barátoknak erőt és kitartást, az elhunytnak pedig békességet!
 
Happy birthday: Laci! Nyomtatás E-mail
Írta: ember   
2020. július 30.
Image
Image
Sok boldogságot kívánunk Bernáth Lászlónak (20), aki a sok meló mellett is edz újra egy ideje. A felnőttek között és az edzések segítésében is számítunk rád, Laci, ezután is! Sikereket és jó életet neked! TOVÁBBI KÉPEK IDE kattintva érhetők el!
 
Tele volt a hadházi termünk Nyomtatás E-mail
Írta: ember   
2020. július 23.
Image
Image
A DVSC hajdúhadházi edzésén, szerdán Szabó Titusz tréner vezetésével dolgoztak a fiatalok. Szabó Ildikó klubmenedzser, Bernáth László versenyző-edző, valamint Hajdúszoboszlóról Czirják András kis csipet-csapata és Barkóczi László Nyíregyházáról is ott volt tanítványával, na meg a mieink.

Lakatos Kevin sem pihen, készül a remélhetően hamarosan már híreket generáló megmérettetésekre.

A pörgős edzés elején odakint melegítettek be a bunyósok, majd a DVSC termében zsákoltak, kesztyűztek. Volt, akivel Titusz külön foglalkozott, lévén most kóstol bele a bokszba.

Ebből is látszik, hogy mind a kezdőket, mind a haladókat vagy rutinosakat is várjuk a DVSC-nél - vagy visszavárjuk. Hiszen szép lassan tán újra indul minden!


TOVÁBBI KÉPEK, csapatkép, VIDEÓK következnek még!

Szóval nem maradtok a napokban újabb bejegyzések nélkül.


FOTÓGALÉRIA IDE KATTINTVA  érhető el!
Tovább...
 
Mostantól 185 kg Szabó Sándor egyéni rekordja Nyomtatás E-mail
Írta: ember   
2020. július 22.

Image
Image
Szabó Ildikó
62,5 kg-mal nyert, míg Szabó Sándor a maga kategóriájában új egyéni csúccsal, 185 kg-mal diadalmaskodott a mátészalkai fekvenyomó versenyen (Strand Kupa) a napokban. A testvérpárból Ildikó továbbra sem edz külön erre a versenyszámra az utóbbi időkben, mégis jó eredményeket szállít, igaz, a legjobbjától egyelőre elmarad (70 kg). Szabó Sándor ugyanakkor gyakorol keményen, s ez meglátszik teljesítményén. Kérdés, hol a felső határ? Akár a 200 kg-ot is el lehet érni idővel? Erre bajnokunk annyit válaszolt: "Jelenleg 190 kg a világcsúcs, úgyhogy a 200 kg űrkategória, de meglehet, ha nem sérülök meg, talán jövőre."
Nos, így legyen! Addig is, jegyezzük fel, hogy 2020. július 18-a óta 185 kg az egyéni csúcsa klubelnökünknek!

A versenyen egyébként Kiss László is szépen szerepelt, ő a saját kategóriájában 140 kg-ot ért el.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 57 - 64 / 3809
© 2007 dvscboxing.hu
E-mail: szerkesztoseg@dvscboxing.hu
Joomla egy nyílt forráskódú rendszer, mely a GNU/GPL Licensz alatt áll.
Joomla Templates and Joomla Web Sites