Kezdőlap
Kezdőlap
Az ökölvívásért végzett munkájáért: Szabó Sándor kitüntetése Nyomtatás E-mail
Írta: ember   
2019. december 11.
Image
Image
"A magyar ökölvívósportért végzett tevékenysége elismeréséül" - Bajkai István elnök, a Magyar Ökölvívó Szakszövetség első embere adott át emlékplakettet Szabó Sándornak, a DVSC bokszklub elnökének.

Tovább...
 
Nagyváradi bunyó: pipa! Nyomtatás E-mail
Írta: ember   
2019. december 09.
Image
Image
A DVSC 3 bunyósa lépett kötelek közé Nagyváradon vasárnap. Lakatos Dávid (a meccséről videó itt látható )  és Komjáthi András, illetve öccse, Komjáthi Norbert is odacsapott ellenfelének.

Szabó
Titusz edző szerint: "a nálunk, pofonpartikon is sokszor látott Kovacsics Angelo ellen Lakatos Dávid nem igazi önbmagát tudta adni. Mint utána kiderült - előtte nem mondta, csak láttuk, hogy köhög - Dávid betegen bokszolt, s ez meglátszott rajta. Kitett magáért, végig is ment a meccs, de a sokat fejlődő rivális pontozással győzött. Komjáthi Norbi - akárcsak Dávid - súlyától fentebb bokszolt. A magasabb rivális ráadásul ifi volt, míg ő még junior. Ettől függetlenül támadásban egészen jó volt Norbi, védekezésben láttam hiányosságokat. S végül kikapott. Komjáthi Bandi a kért okos bokszot akarta megvalósítani, de nem olyan sok sikerrel, kicsit többet vártam. Ugyanakkor mindkét fél egyaránt sokat szabálytalankodott, de Bandi ezzel együtt is, ha itthon van a meccs, szerintem nyer. Ám az is igaz, hogy annyira szoros volt, hogy adhatták oda is a meccset. 

A képeket és a videót Szabó Ildikó készítette. További képek IDE  kattintva.


Tovább...
 
Felnőtt ob: Pongor Zita ezüstérme kellemes meglepetés Nyomtatás E-mail
Írta: ember   
2019. december 08.
Image
Országos bajnokság, női döntő (48 kg)

Herczeg Virág (HFC) - Pongor Zita (DVSC) TKO 1. menet, nyert Herczeg

Szabó Titusz edző szerint Zitának ismét csak önmagát kellett volna legyőznie először, de keményebb falat volt riválisa a fináléban, mint az elődöntőbeli ellenfele. Titusz szerint még sok volt neki, hogy egy országos bajnokságon döntőt vívjon.

Ezzel együtt is az ezüstéremért gratulálunk Pongor Zitának, hiszen az elődöntőben nagyot javulva a kezdéshez képest kimondottan jót bunyózott, és kitett magáért becsülettel. Bernáth Lászlónak pedig jó felkészülést majd a Bocskaira!

Tovább...
 
További képek és tudósítás a Pávai-emlékversenyről Nyomtatás E-mail
Írta: ember   
2019. december 06.
Image
Image
A Pávai Vajna Ökölvívó Emlékversenyt november 30-án, Hajdúszoboszlón Pajna Zoltán, a Hajdú-Bihar Megyei Önkormányzat elnöke és Czeglédi Gyula, Hajdúszoboszló polgármestere nyitotta meg. A csapatok között résztvevő DVSC-t Szabó Sándor klubelnök és Szabó Ildikó klubmenedzser képviselte, míg edzőink, Szabó Titusz, Tivadar Lajos és Bernáth László tartott csapatunkkal, amely szépen szerepelt. 

Erdei Zsolt a Magyar Ökölvívó Szakszövetség szakmai vezetője is köszöntötte a vendégeket. Volt rap is a programban, de főként persze boksz! A 24 párban zajló meccsek során látványos és küzdelmes jelenetekben nem volt hiány, megdicsérhető minden bunyós, aki ringbe lépett.

Image
Voltak bemutató jellegű mérkőzések és olyanok is, amelyeken győztest hirdettek. Ám egyaránt kitett magáért minden fiatal, aki ezen a napon kesztyűt húzott.

A fotók időrendben kerültek a galériába, továbbiak várhatók hétvégén! Az előző galériát IDE  kattintva nézhetitek meg. A legújabbat pedig IDE  kattintva!

Köszönjük a rendezést Czirják Andráséknak (HSE)!
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 57 - 64 / 3768
© 2007 dvscboxing.hu
E-mail: szerkesztoseg@dvscboxing.hu
Joomla egy nyílt forráskódú rendszer, mely a GNU/GPL Licensz alatt áll.
Joomla Templates and Joomla Web Sites