Kezdőlap
Kezdőlap
Junior ob: a piros volt a nyerő sarok, 4 DVSC-s is elődöntőben! Nyomtatás E-mail
Írta: ember   
2019. október 17.
Image
Az egri junior országos bajnokság második napján 5 DVSC-s versenyzőből 4 győzött, így szerda után csütörtökön is remek napot zártunk. Tegnap 3/3-mal, ma 5/4-gyel fejeztük be a szorítócsatákat. Lányaink még el se kezdték, így velük kiegészülve a srácok már az érmek fényesítésén szorgoskodhatnak pénteken és szombaton. Komjáti Norbi sajnos nem lépett tovább, bár a szíve a helyén volt, nem érheti panasz a küzdőszellemét. Ám most nem jött össze neki. A többi srác azonban KO-val, megosztott és egyhangú pontozással, TKO-val hozta a maga csatáját. Remek volt, fiúk! Most ne elégedjetek meg ezzel, tegyetek rá még egy lapáttal, hiszen még van ennél is feljebb!

48 kg Lakatos Dávid (DVSC) - Szilágyi Edmund (TBS) Lakatos nyert pontozással
54 kg Siroki Róbert (DVSC) - Csiki Róbert (MAA) Siroki nyert pontozással
57 kg Balogh Krisztián (DVSC) - Csegezi Gergő (PLA) Balogh nyert TKO 2. menet
63 kg Lakatos Viktor (VGY) - Komjáti Norbert (DVSC) nyert Lakatos pontozással
70 kg Lakatos Kevin (DVSC) - Gagyi Richárd (HRH) KO 2. menet, nyert Lakatos

Szabó Titusz: - Egy magasabb srác ellen taktikusan, ügyesen bunyózott Lakatos Dávid. Megosztott pontozással nyert, de amúgy nem volt az, szerintem sima volt, számoltak is a riválisra. Siroki Robi első menete talán elment, ami fel is bátorította ellenfelét. A másodikban aztán visszavette a meccs irányítását Robi, és övé lett a siker. Balogh Krisztián jól megütögette ellenfelét, s bár ő is kapott, de a másik srác szája felrepedt. Végül az első menet utáni szünetben feladták a mérkőzést, így Krisz nyert. Az egyetlen kék sarokból bokszoló emberünk Komjáti Norbi volt ezen a napon, s az egyetlen vereségünket is ő szenvedte el sajnos. Megtett mindent, amit tudott, végig küzdött, sőt, a végén még rákapcsolt, lehet az a menet meg is volt, de az első két menet miatt ellenfele jobb volt. Lakatos Kevin alacsonyabb, zömök, izmos srác ellen bokszolt, aki az elején még meg is ütögette őt olykor. Kevin szokásos lagymatagabb kezdését mutatta be, nézegette a lehetőségeket. Aztán a másodikban fogta és kiütötte ellenfelét. Több kombinációja is betalált akkor már, s végül jobbal szájba vágta a srácot, aki összeesett, s nem is állt fel, így Kevin KO-val győzött.

Fotók: Szabó Ildi, a meccseket élőben követte a helyszínen Szabó Sándor klubelnök is.

Több kép IDE  kattintva!
Tovább...
 
Junior ob: háromból három, csak így tovább, DVSC! Nyomtatás E-mail
Írta: ember   
2019. október 16.
Image
Az első napon mindhárom versenyzőnk nyert, ráadásul nem érdemtelenül. Volt a végletekig kiélezett, első menetes kiütéses és magabiztos három menetes siker is. Csütörtökön folytatás következik, reméljük, hogy az eredmények tekintetében is!

54 kg Tóth-Szabó Vilmos (VSC) - Siroki Róbert (DVSC) nyert Siroki megosztott pontozással
57 kg Türei Dominik (KSC) - Balogh Krisztián (DVSC) nyert Balogh TKO 1. menet
63 kg Sápi Martin (IMP) - Komjáti Norbert (DVSC) nyert Komjáti egyhangú pontozással

Szabó Titusz: - Nagy szívvel és lelkesedéssel bokszolt Siroki Robi, aki egy izgalmas meccsen megosztott pontozással győzött, megérdemelten. Tényleg nagy csata volt. Balogh Krisztián egy nagyon magas sráccal bunyózott, aki balkezes volt. A megbeszéltek szerint küzdött Krisz, és végül az első menetben testen megfogta ellenfelét, aki utána nem tudta folytatni a meccset. Komjáti Norbi is szépen, okosan, ahogy elterveztük úgy bunyózott. Ha kellett verekedett, ha kellet okosan lefogta ellenfelét. Nem volt kérdés a végén, hogy pontozással ő nyer.

Fotó: Szabó Ildikó.További képek IDE  kattintva.
Tovább...
 
Junior ob: vágjunk bele! Nyomtatás E-mail
Írta: ember   
2019. október 16.
Image
Image
A DVSC ma kezd a junior országos bajnokságon, Egerben. A csapatunk tagjai: Lakatos Kevin, Balogh László, ifj. Bernáth László, Balogh Krisztián, Lakatos Dávid, Bernáth Imre, Siroki Róbert, Csete Beatrix, Soltész Nóra, Komjáti Norbert.

A 2019. október 16-19. között zajló viadalon egy sokra hivatott csapat vesz részt Szabó Titusz tréner vezetésével, akinek munkáját id. Bernáth László és Szabó Ildikó klubmenedzser segíti a helyszínen.

A felkészülés előtti utolsó simításokon készültek Ildi képei, s ma reggel az utazás előtti csapatfotó. További képek IDE  kattintva!
Tovább...
 
Újra éled a Fekete Sereg! Nyomtatás E-mail
Írta: Taylor   
2019. október 16.

Mától kezdődik Egerben az ez évi Junior OB, ahol négy napon át eldől kik az ország legjobb fiú-lány ökölvívói ebben a korcsoportban /15-16 évesek/

Image
 

 

Érmes és bajnoki reményekkel vágunk a kalandba, sok sikert minden DVSC - s sportolónak. 

Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 57 - 64 / 3745
© 2007 dvscboxing.hu
E-mail: szerkesztoseg@dvscboxing.hu
Joomla egy nyílt forráskódú rendszer, mely a GNU/GPL Licensz alatt áll.
Joomla Templates and Joomla Web Sites