Kezdőlap
Kezdőlap
Az ökölvívás és a klub népszerűsítése elsődleges feladat Nyomtatás E-mail
Írta: Kopi   
2019. január 09.
Image
Image
Szabó Titusz
a DVSC új edzőinek egyike. Bokor Zoltánt a minap már bemutattuk (KATT IDE ), most következzen a szintén már egy ideje edzéseinket segítő, de igazából 2019. január 1-vel trénerünkké váló szakember, akinek kötődése Debrecenhez, az ökölvíváshoz egyértelmű.
Tovább...
 
Várja a kihívásokat Nyomtatás E-mail
Írta: Kopi   
2019. január 04.
Image
Image
2019-től a DVSC bokszklub három edzővel dolgozik a mindennapok során majd. Tivadar Lajost eddig is a sorainkban tudtuk, ám mellette Szabó Tituszt és Bokor Zoltánt köszönthetjük. A trénereket bemutató sorozatunk elsőként Zoliról szól. Fogadjátok szeretettel!

Edzésre jelentkezni Bokor Zoltánnál és Szabó Titusznál lehet újoncoknak (10-től 100 éves korig), akár versenyzői, akár hobbi edzésekre. 

ELÉRHETŐSÉGEK IDE KATTINTVA!
Tovább...
 
Durr bele, előttünk 2019! Nyomtatás E-mail
Írta: Kopi   
2019. január 02.
Image
A DVSC bokszklub először is minden őt kedvelő embernek és az egyesület támogatójának, a régióbeli és debreceni, hajdúhadházi barátainak csak jókat kíván 2019-re! Ám elsősorban nem mondani kell, hanem tenni is azért majd, hogy ezek a jó dolgok összejöjjenek. Tehát hajrá ökölvívás, hajrá, DVSC!
Tovább...
 
Happy birthday: Betti! Nyomtatás E-mail
Írta: Kopi   
2018. december 27.
Image
Image
Boldog szülinapot kívánunk a facebookja szerint ma éppen 113 éves Csete Beatrixnak, aki azt a világcsúcsot tudja magáénak mondani, hogy ilyen hajlott korúként is még az utánpótlásban bunyózik :D Viccet félre téve, sok sikert, Betti, akár a DVSC-s pályafutásodhoz, akár ahhoz, hogy van esélyed rá, hogy nagy munkával a válogatottba bekerülj! 
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 57 - 64 / 3597
© 2007 dvscboxing.hu
E-mail: szerkesztoseg@dvscboxing.hu
Joomla egy nyílt forráskódú rendszer, mely a GNU/GPL Licensz alatt áll.
Joomla Templates and Joomla Web Sites