Kezdőlap
Kezdőlap
Énekes: hamarosan sorsolás Nyomtatás E-mail
Írta: Kopi   
2019. február 20.
Image
Elsőként a facebook oldalunkra (KATT IDE ) fogjuk felrakni a mai Énekes emlékverseny sorsolását, amelyet 12.00 órakor kezdenek Budapesten, a Madárfészek akadémia csarnokában. Nálunk a képen látható srácok várják, hogy mikor és kikkel kezdenek. Hajrá, DVSC!
Tovább...
 
Énekes: szerdától 4 DVSC-s bunyózóért szurkolhatunk Nyomtatás E-mail
Írta: Kopi   
2019. február 19.
Image
Szabó
Titusz és Bokor Zoltán edzők kísérik fiainkat az Énekes István Emlékversenyre, ahol bizony dobogós helyezésekben gondolkozunk. Nehéz lesz a dolga a mieinknek, ám ezzel együtt is bízunk benne, hogy mindent kibokszolnak magukból - abból baj nem lehet. A sorsolást már holnap megejtik, és amint lesznek híreink jelezzük. Aztán már "csak" szurkolni kell a srácoknak. Hajrá, DVSC!
Tovább...
 
Bocskai 63: az arany mellé a csapatelsőség is itthon maradt Nyomtatás E-mail
Írta: Kopi   
2019. február 18.
Image
Image
A nemrég véget ért 63. Bocskai István Nemzetközi Ökölvívó Emlékverseny összegző krónikájával még adósak voltunk - idáig. A DVSC a legeredményesebb csapat lett, míg Bernáth Attila aranyérmet szerzett 52 kg-ban, élete első felnőtt nemzetközi tornáján. Mellette Nagy Bence, Tóth Ádám és Nagy Tímea is dobogóra állhatott. Bernáth László pedig egy hajszállal maradt le az éremről. TOVÁBBI KÉPEK IDE KATTINTVA


Tovább...
 
Eger, pofonparti: aki bokszolt annak nagyon hasznos volt Nyomtatás E-mail
Írta: Kopi   
2019. február 16.
Image
Image
Bokor
Zoltán edző értékelte a mai egri pofonpartin résztvevő DVSC-seket, illetve a csapat egészét. Sajnos a rendkívül sűrű, betétműsorokkal teli program (profik meccsei közben például) végül megborogatta az egész napot, így voltak akik nem várták meg a maguk meccseit... Így végül Bernáth Imi, Bernáth Laci és Siroki Robi nem kapott ellenfelet - pontosabban volt nekik, de a riválisok hazamentek a meccseik előtt... Kár érte. Akik viszont kaptak, ők jót bunyóztak.

KÉPGALÉRIA IDE KATTINTVA!
 (Köszi Szabó Ildikónak és Bokor Zolinak érte!)


Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 57 - 64 / 3628
© 2007 dvscboxing.hu
E-mail: szerkesztoseg@dvscboxing.hu
Joomla egy nyílt forráskódú rendszer, mely a GNU/GPL Licensz alatt áll.
Joomla Templates and Joomla Web Sites