Kezdőlap
Kezdőlap
Lakatos Kevin a magyar bajnoki címre hajt Nyomtatás E-mail
Írta: ember   
2019. október 10.
Image
A Czech Openen és előtte is jót bunyózott Lakatos Kevin (70 kg), ám mindezek csak a felkészülése részét képezik a későbbi junior magyar bajnokságra. A csehországi viadalon végül a tervezett két meccsből egy lett. Ezt így látta Kevin:

"3-an voltunk 70 kg-ban, én és 2 cseh srác. Szombaton bokszoltam volna az egyikkel, de visszamondta, így egyből a döntőben bunyóztam a másik ellen a másik cseh sráccal. Nem volt könnyű ellenfél, nem ügyetlen gyerek, aki magasabb is volt nálam. Én se bokszoltam a legjobb formámban, s végül ő nyert. Ám megyünk tovább, most már a magyar bajnoki cím a fontos. Egyébként nagyon jól éreztem magam a válogatottnál."ű

A fotón Kevin kékben.
Tovább...
 
Lakatos Kevin a cseh viadalra Romániában hangolt Nyomtatás E-mail
Írta: ember   
2019. október 04.
Image
A válogatottal készül Lakatos Kevin, a DVSC bunyósa. Az utánpótlás korú öklöző nemrég a felkészülés során egy ukránnal csapott össze Romániában, aki ellen vereséget szenvedett. Ám ez is kell a sok edzés mellett a fejlődéshez. Ma már Csehországban várják a mieink ellenfeleiket a Czech Openen. Hajrá, magyarok, hajrá, Kevin!
Tovább...
 
A 160 is elég volt most az aranyéremhez Nyomtatás E-mail
Írta: ember   
2019. szeptember 29.
Image
Image
Budapesten, az Angyalföldi Sportközpontban 160 kg-os teljesítménnyel nyert fekvenyomásban, egy nemzetközi viadalon Szabó Sándor. A DVSC klubelnöke főként a világbajnokságra készül, így most 160-nál meg is állt, ez is elég volt a sikerhez.

Az 56 éves, 110 kg-osok között indult sportember a tavasz vége óta húzódó vállfájós időszaka után kezd tehát ismét belelendülni. 

A következő versenyre szűk hónapot kell várni, október 26-án Szlovákiában világbajnokságon  fekszik neki a súlyoknak Szabó Sándor.
Tovább...
 
Serdülő ob: Lakatos Gergő aranyat, Zsigó Csaba ezüstöt hoz haza Nyomtatás E-mail
Írta: ember   
2019. szeptember 28.
Image
Image
A címben a két döntősünket (az aranyos Lakatos Gergőt és az ezüstös Zsigó Csabát) emeltük ki, de meg kell rögtön említeni Kovács Lászlót is, aki úgy szerzett bronzérmet a serdülő országos bajnokságon, hogy nagyon jól bunyózott, és a végső győztes életét is megnehezítette rendesen az elődöntőben. A DVSC végül 1-1 aranyat és ezüstöt, valamint 2 bronzot nyert Győrben. Kis csapatunktól ez igazán jó eredmény, gratulálunk a srácoknak és Szabó Titusz edzőnek!

További képek IDE  kattintva láthatók.

A bal oldali fotón Gergő és Titusz, a jobb oldalin pirosban Csabi látható.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 65 - 72 / 3749
© 2007 dvscboxing.hu
E-mail: szerkesztoseg@dvscboxing.hu
Joomla egy nyílt forráskódú rendszer, mely a GNU/GPL Licensz alatt áll.
Joomla Templates and Joomla Web Sites