Kezdőlap
Kezdőlap
Énekes döntők: Bernáth Attila 2018 bajnoka 49 kg-ban Nyomtatás E-mail
Írta: Kopi   
2018. február 17.
Image
A szombati finálé során Bernáth Attila az első menetben megnyerte az aranyérmet, míg Bernáth Richárd a tavalyi bajnoktól kapott ki pontozással - mindkettő megérdemelt volt. Attila hozta magát, Ricsi viszont többet tud ennél - ha megfelelően készól fel egy versenyre -, de el kell döntenie, mennyire veszi komolyan a bokszot a jövőben, ha nem csak átmeneti sikereket akar elérni az utánpótlásban. A tehetsége megvan, egy kis meló azonban még hiányzik az üdvösséghez nála!
Tovább...
 
Énekes: szombaton is két Bernáth a döntőben Nyomtatás E-mail
Írta: Kopi   
2018. február 17.
Image
Image
Az Énekes emlékverseny pénteki elődöntői során Bernáth Richárd pontozással, de simán nyert, s jutott a mai fináléba, Bernáth László ugyanakkor egy parázs, az ellenfél részéről sok szabálytalanságot hozó meccsen szűken kikapott az utánpótlás Európa-bajnok Báki Alextől. Így számára marad a bronzérem, de nagyot bunyózott. Ricsi még fényesítheti az érmét ma, illetve ne feledjük, hogy Bernáth Attila már itt van a döntőkben. Hajrá, srácok!
Tovább...
 
Énekes 2018: Bernáthék továbbra is versenyben Nyomtatás E-mail
Írta: Kopi   
2018. február 15.
Image
A DVSC végül 5 bunyóssal vágott neki az idei ifiknek kiírt országos Énekes István emlékversenynek, miután ketten megbetegedtek a nevezettek közül. Négyen ma léptek ringbe először, s közülük Bernáth Laci és Ricsi simán jutott a következő körbe, míg Kiss Krisztián nagy meccset teljesítve, de alulmaradt esélyesebb ellenfele ellen, Lakatos Csabi pedig a magyar bajnoktól kapott ki éppen csak. Folytatás pénteken, illetve Bernáth Attila szombaton a döntőben csatlakozik a társasághoz.
Tovább...
 
Énekes: ma nem bunyózik senki tőlünk, de holnaptól igen Nyomtatás E-mail
Írta: Kopi   
2018. február 14.
Image
A budapesti Énekes emlékveseny sorsolása után kiderült, hogy ma nem, de csütörtöktől belecsapunk a lecsóba. Köszi az infókat Nagy Timi edzőnek (Salánki Lacival együtt vannak a csapattal). Lásd alább a párokat! (Fotó: archív, a tavalyi DVSC csapatról készült - friss lesz nemsokára :)
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 65 - 72 / 3444
© 2007 dvscboxing.hu
E-mail: szerkesztoseg@dvscboxing.hu
Joomla egy nyílt forráskódú rendszer, mely a GNU/GPL Licensz alatt áll.
Joomla Templates and Joomla Web Sites