Kezdőlap
Kezdőlap
Viszlát Bandi bá, a következő pofonpartin! Nyomtatás E-mail
Írta: ember   
2019. július 26.
Image
Image
Hamarosan ismét szervezünk amatőr bokszversenyt, amelyen várjuk, hátha ismét odaülsz a zsűriasztal szélére, a kolomphoz, és elindítod a meccseket, majd a szünetben elbeszélgetünk odakint, ahogy korábban is... 

1947. szeptember 28-án született Lakatos András, egykori ökölvívó, majd imádott sportágában élete végéig bíróként, edzőként és sportvezetőként dolgozó barátunk. A minap azonban elszenderedett, s nem ébredt fel, hiába szólt a következő menetre hívó gongszó. A DVSC bokszklub mély megrendülését fejezi ki Bandi bá családja, barátai felé, és osztozik gyászukban. 

Élete utolsó szakaszát már Máriapócsra költözve töltötte, ám nemrég még fiatal bunyósok vizsgáztatásában segédkezett Debrecenben, illetve a DVSC pofonpartijain tevékenykedett a zsűriasztalnál. 

Image
Image
Lakatos András mintegy fél évszázadot töltött a ring világában, ahol összességében 1000 felett volt tanítványai száma, s 10 ezernél is több meccsen dolgozott valamilyen szerepkörben. A DVSC családja külön szeretettel gondol rá, hiszen hozzánk mindig szívesen jött és segített amiben csak tudott. Részévé vált a Szabó Sándor által a '90-es években talpra állított DVSC-nek (aki egyébként maga is Bandi bánál tett sikeres szakmai minimumvizsgát 12 évesen), hazai versenyeink állandó figurája volt. Közvetlen modorával, szókimondásával és nevetős tekintetével marad meg bennünk.

Pedig tudott ő nagyon szigorú is lenni. Tóth István, egykori sporttársa emlékezett vissza Bandi bára:
- Amolyan fajdkakas volt Bandi, mindig kiállt a maga igazáért, bármi is volt a helyzet. Emellett, ha a a szorítón belülre került megszűnt számára a külvilág, ott nem volt pardon. Annyira komolyan vette például a bíráskodást, hogy előfordult, egy-egy fiatal megszeppent tőle, amikor rendre utasította. Bunyósként mi nem találkoztunk sosem, még
Image
Image
mondtam is neki viccesen, hogy szerencséje, hiszen ugyanabban a súlyban (54 kg) szerepeltünk, de valahogy elkerültük egymást. Edzőként nagyon jól tudta motiválni a gyerekeket, a lelkükre tudott hatni.

Lakatos András a DVSC színeiben is szerepelt ökölvívóként, megyei és területi bajnokságokon, sőt a Bocskai-emlékversenyen is 51 és 54 kilóban. Később a Debreceni TE vezetőedzője lett, sőt, a megyei ökölvívó szövetséget is vezette egy ideig. Örökös nemzeti ökölvívó bíró titulussal is büszkélkedhetett. A Veterán Box Club oszlopos tagjaként is ismerték sokan. 


Tovább...
 
DVSC edzésképek és videók szerdáról Nyomtatás E-mail
Írta: ember   
2019. július 25.
Image
Image
A szerdai hajdúhadházi tréningen a többiekkel gyakorolt ifj. Bernáth László és Bernáth Imre, akik hamarosan a junior válogatottnál is dolgozhatnak együtt a honi kororsztályos legjobbakkal.

VIDEÓK: ITT  és ITT  és ITT  és ITT  és ITT  és ITT  és ITT

KÉPEK ITT
Tovább...
 
Hadházon rotyogott a babgulyás és a pörkölt hétvégén Nyomtatás E-mail
Írta: ember   
2019. július 22.
Image
Image
2019. július 20-án a hadházi DVSC bokszteremnél gyűltünk össze egy kellemes főzőcskére (vendégként Jónás Kornélia is ott volt a HSE-ből). Ajándékot kapott Szabó Sándor klubvezetőtől Bernáth Imre és ifjabb Bernáth László, az elmúlt két hónap sportolója klubunknál. Emellett köszöntöttük tortával és zenével 3 mostanában szülinapos bunyósunkat, id. és ifj Bernáth Lászlót, valamint Balogh Lászlót. A főzésért klubvezetőink voltak felelősek, Sanyi mellett Szabó Ildi volt a főséf, s készítettek finom pörköltöt és babgulyást. A fűnyírást Szabó Titusz edző vállalta magára. Fotók: Koppányi Szabolcs

FOTÓGALÉRIÁKÉRT KATTINTS

IDE  és IDE  és IDE !

VIDEÓÉRT KATTINTS IDE !

Voltak, akik dolgoztak vagy más miatt nem tudtak velünk lenni, de rátok is gondoltunk, hogy velünk vagytok!
Tovább...
 
Békéscsaba is remek bunyót hozott a mieink számára Nyomtatás E-mail
Írta: ember   
2019. július 07.
Image
Image
Ahogy edzőnk, Szabó Titusz mondta összefoglalójában: semelyik emberünk sem kapott gyengébb ellenfelet, inkább erősebbet, mégis mindenki kitette a szívét a vasárnapi ringcsaták során. Így bár hivatalos eredményt nem hirdettek a békéscsabai pofonpartin, a DVSC-sek a mi szemünkben nyertek. Ráadásul valóban jó mérkőzéseken, izgalmas csatákat vívva. TOVÁBBI KÉPEK IDE  kattintva, Szabó Ilditől.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 65 - 72 / 3718
© 2007 dvscboxing.hu
E-mail: szerkesztoseg@dvscboxing.hu
Joomla egy nyílt forráskódú rendszer, mely a GNU/GPL Licensz alatt áll.
Joomla Templates and Joomla Web Sites