Kezdőlap
Kezdőlap
Ma a DTV-ben 19.45-től Nyomtatás E-mail
Írta: Kopi   
2018. április 12.
Image
A DTV a múlt héten forgatott a DVSC debreceni edzőtermében az utánpótlásunkban eddig remek eredményeket elért versenyzőinkről egy riportot, benne Salánki László edzővel is. Ma, vagyis csütörtökön 19.45-kor a helyi Debrecen TV Hajrá! sportmagazinjában nézhetitek meg ezt, illetve később a honlapjuk archívumából nézhető vissza (erről link később kerül fel).
Tovább...
 
Timi ma brazillal bunyózik Párizsban Nyomtatás E-mail
Írta: Kopi   
2018. április 12.
Image
A Montana Belt nemzetközi női bokszverseny Párizsban ma elindul Nagy Tímea, a DVSC öklözője számára, aki egy dél-amerikai riválissal néz szembe. A három résztvevő magyar hölgy jó kedvű - ami a mellékelt fotóból is látszik. Maradjon is így!!! Mindent bele, csajok!
Tovább...
 
Timi Párizsban, mások Egerben szerdától vasárnapig Nyomtatás E-mail
Írta: Kopi   
2018. április 10.
Image
Image
Franciaországban, konkrétan Párizsban már bunyózott Nagy Tímea, a DVSC Olimpiára vágyó (bár már van neki egy ;) ) bokszolója - 3 éve. Ezúttal is arra veszi az irányt, miközben ugyanakkor Salánki László, aki klubunk mellett a serdülő válogatottnál is tréner, Egerben edzőtáborozik, illetve a serdülőket és juniorokat felvonultató Olimpiai Reménységek Versenyén dolgozik - többek között pár DVSC-s bunyós társaságában. (A fotókon Timi és Laci, valamint jobbra Balogh Laci - két csapattársával egyetemben - egy korábbi verseny dobogójának tetején látható,)
Tovább...
 
Tesco Kupa: Furó Fanni rengeteget fejlődött Nyomtatás E-mail
Írta: Kopi   
2018. április 08.
Image
Image
Szabó
Ildikó klubvezetővel és Tivadar Lajos edzővel vett részt Furó Fanni, a DVSC még kezdő, második tétmeccsét vívó bunyósa a regionális Tesco Kupán (pofonparti), amelyet Hódmezővásárhelyen rendeztek - igen látványos körítéssel, sztárvendégek fellépésével, majdnem 40 pár összecsapásával. Fanni egy véleményes meccsen megosztott pontozással maradt alul, de hatalmas dicséretet kapott, hiszen már az előző mérkőzéséhez képest is sokat lépett előre - tehetséges fiatal, 15 éves hölgyről van szó, aki egyébként példaképének Furó Virágot, nővérét tartja, aki szintén bokszolt korábban a DVSC-ben (eredményesen), ám azóta másfelé vette az irányt (pl. K1).

Mini KÉPGALÉRIA IDE kattintva  érhető el (Szabó Ildi fotózta).
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 65 - 72 / 3472
© 2007 dvscboxing.hu
E-mail: szerkesztoseg@dvscboxing.hu
Joomla egy nyílt forráskódú rendszer, mely a GNU/GPL Licensz alatt áll.
Joomla Templates and Joomla Web Sites