Kezdőlap
Kezdőlap
Bokszgálázunk Nagyváradon ma! Nyomtatás E-mail
Írta: Kopi   
2018. december 15.
Image
A Gym Mar Strong szervezésében nagszabású ökölvívó tornát rendeznek december 15-én a romániai Nagyváradon. A baráti klub a DVSC-t, pontosabban régiónk több bunyósát is meghívta, így egy jó kis társaság kelt útra kora reggel, hogy estig bokszoljon a patinás partiumi városban. Jó utat és jó bunyót!
Tovább...
 
Felnőtt ob: Hurrá és ne csináljátok már... Nyomtatás E-mail
Írta: Kopi   
2018. december 08.
Image
Image
A DVSC bunyósai Salánki László vezetésével az utóbbi évek legjobb felnőtt magyar bajnokságát hozták le (2 arany, 2 ezüst, 1 bronz). Aki nem jutott döntőbe (Nagy Sándor és Bernáth László) is kibokszolták magukat bőven (ráadásul Laci így is érmet szerzett), akik pedig az aranyért szálltak harcba, nem túlzás, remekeltek. Persze, egy klub saját honlapja jó, hogy dicséri az övéit - gondolhatná az olvasó. Pedig ez most nem így van. Láttuk, hogy mit bunyóztak pénteken is a ringben. És 4 aranyéremmel távoztak - lelki szemeink előtt ez a kép áll össze. 

Image
Image
A valóság ugyanakkor az, hogy Bernáth Attila ifi bajnokként bezsebelte pár héttel később a felnőtt magyar bajnoki címet is (bravó, Szocsi!!!), ráadásul egy ellentmondást nem tűrő boksszal. Nagy Tímea pedig kimondottan komoly meccsen egy remekül harcoló Szatmári Petrát győzött le régen látott agilitással és sikerre éhséggel, így begyűjtve 11. felnőtt bajnoki aranyát.

Az érem másik oldala sajnos árnyaltabb, hiszen Tóth Ádám aranyérme más nyakában lóg. Lukácsy Bence jó bunyós, és nem érdemtelenül tartják a 81 kiló egyik legjobbjának itthon - csak éppen nem nyert pénteken. Nem kicsit... nagyon nem nyert!!! Ha ennél jobban elvernek valakit, szóljatok, és megírjuk. Ádám egyre érettebben vív ököllel, emellett okosan bokszol, s nem utolsó sorban mozgó fejű kutyát csinált időnként ellenfeléből. Ami pedig Nagy Bencét illeti, edzője visszafogottan nyilatkozott, ám a tudósító lehet szókimondóbb: ő is legyőzte Hámori Ádámot, a regnáló nehézsúlyú - és trónján maradó - bajnokot. Bence stílusa előnyére változott idén, s míg tavaly egy kéztöréssel is ezüstérmes lett, idén, egészségesen olyan kombinációkkal rezegtette ellenfele fejét időnként, amit a leghomályosabban látó pontozónak is látnia kellett - volna. Kapott ő is? Persze. De közel nem annyit, mint riválisa. 

Fotók: 1. a DVSC csapata, 2. Bernáth Attila és Salánki László edző, 3. Nagy Timi a dobogó tetején, előtte Salánki Laci és Erdei Zsolt MÖSZ-elnök, 4. Nagy Bence és Tóth Ádi hasonló szituációban... mindenféle értelemben...
Tovább...
 
Felnőtt ob: DÖNTŐZÜNK Nyomtatás E-mail
Írta: Kopi   
2018. december 07.
HAJRÁ!
Image
Ma, azaz pénteken 15 órától a mieink nagy megmérettetése lesz a Gerevich Aladár Nemzeti Sportcsarnokban, Budapesten. A felnőtt magyar bajnoki címért húznak kesztyűt a DVSC-sek (pirossal kiemelve a plakáton). Szurkoljunk nekik! 

ÉLŐBEN IDE KATTINTVA  követhetők a meccsek majd. 

Teljes menetrend, párosítások a képre kattintva!
Tovább...
 
Felnőtt ob: Timi, Ádi, Bence, Ati, Angi döntőzik Nyomtatás E-mail
Írta: Kopi   
2018. december 06.
Image
Image
A csütörtöki elődöntőket egy híján sikeresen hoztuk le. a felnőtt országos bajnokságon az 52 kilós Bernáth Laci a kategória favoritjával, Virbán Martinnal nagy meccset bokszolt, de alulmaradt. Ám Nagy Bence (91 kg) és Tóth Ádám (81 kg) összeszedett bunyóval lépett túl ellenfelén, akárcsak a végig elmozgó ellenfelet kapó, így őt kergetni kényszerülő Nagy Timi (75 kg) is. Bernáth Attila már eleve döntőben volt, míg a már a Videotonnál edző, de nemrég még DVSC-s Nagy Angéla ismét meccs nélkül jutott tovább. 

Image
Image
Tehát a 6 (+1) DVSC-ből 4 (+1) a magyar bajnoki aranyéremért bokszolhat 2018-ban, a felnőtt országos bajnokságon.


Mindent bele lányok-fiúk pénteken!

A fotókon: 1. Bernáth Ati és Tóth Bence, 2. Nagy Timi, 3. Nagy Bence és Salánki Laci, 4. Bernáth Laci (mind edzésen, fotó: Koppányi Szabolcs)

ÉLŐ KÖZVETÍTÉS IDE KATTINTVA NYOMON KÖVETHETŐ!
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 65 - 72 / 3597
© 2007 dvscboxing.hu
E-mail: szerkesztoseg@dvscboxing.hu
Joomla egy nyílt forráskódú rendszer, mely a GNU/GPL Licensz alatt áll.
Joomla Templates and Joomla Web Sites