Kezdőlap
Kezdőlap
Happy birthday: Lajos bá! Nyomtatás E-mail
Írta: Kopi   
2017. augusztus 18.
Image
Image
A DVSC bokszklub történetét végigkíséri Tivadar Lajos edző neve, hiszen már a kezdetekkor is segítette Szabó Sándor munkáját Debrecenben. Az ifjúsági Európa-bajnoki arany-, valamint bronzérmes Móna Imre és Kovács Zsolt nevelőedzője is Tivadar Lajos volt. Lajos bá, isten éltessen a 65. szülinapod alkalmából!
 
Happy birthday: Ádi! Nyomtatás E-mail
Írta: Kopi   
2017. augusztus 15.
Image
Image
Sok boldog szülinapot kívánunk Tóth Ádámnak, aki amerikai módon is nagykorú lett a mai napon,hiszen betöltötte a 21. életévét! Az ifi magyar bajnok, felnőtt ob-n első évében dobogóig jutó bunyósnak minden jót az életben és a ringben is!
 
Bernáth Attila aranyérmes Szerbiában! Nyomtatás E-mail
Írta: Kopi   
2017. augusztus 12.
Image
Image
Remek hír a Golden Glove nemzetközi viadalról: a DVSC 49 kilós ifi bokszolója, Bernáth Attila ma a döntőben pontozással verte szerb, vagyis hazai ellenfelét, így megnyerte súlycsoportját. (A bal oldali képen a siker után, a jobb oldalin a napokban szintén Szerbiában bunyózó Nagy Angélával látható Attila.)
Tovább...
 
Nem volt jó a kazah ellen bokszolni Nyomtatás E-mail
Írta: Kopi   
2017. augusztus 11.
Image
A szerbiai Golden Glove nemzetközi viadalon Nagy Angéla, a DVSC bunyósa csütörtökön kikapott a kazah Albikhan Sandougash-sal szemben a női ifi 57 kilósok negyeddöntőjében. A munkából érkező Angi fáradtnak érezte magát, és az ütőtávot sem találta meg, így nem sikerült a legjobb 4 közé verekednie magát - 4-1-re kapott ki, egy szerb bíró szorosan, de neki adta a meccset, a többiek a kazah lánynak. Bernáth Attila (ifi 49 kg) szombaton hazai, vagyis szerb fiúval csap össze a DVSC-sek közül.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 65 - 72 / 3326
© 2007 dvscboxing.hu
E-mail: szerkesztoseg@dvscboxing.hu
Joomla egy nyílt forráskódú rendszer, mely a GNU/GPL Licensz alatt áll.
Joomla Templates and Joomla Web Sites