Kezdőlap
Kezdőlap
Ifi vb: ezt most elengedjük szépen... Nyomtatás E-mail
Írta: Kopi   
2017. november 21.
Image
Nagy Angéla
nemrég fejezte be meccsét az indiai ifjúsági női világbajnoskágon. Skót ellenfelétől megosztott pontozással ugyan, de kikapott. A DVSC remek bunyósa röviden beszélt arról, mi történt.
Tovább...
 
Nagy Anginak MA HAJRÁÁÁÁÁÁ!!! Nyomtatás E-mail
Írta: Kopi   
2017. november 21.
Image
Image
A világbajnokságon (ifi hölgyek) Indiában már folynak a küzdelmek, de Nagy Angéla, a DVSC bokszklub üdvöskéje ma húz először kesztyűt meccsen. Ellenfele a skót Victoria Glover lesz, aki előzőleg egy olasz lányt búcsúztatott. A meccsre a délutáni, vagyis 14.00 órai programban kerül sor (4,5 óra az eltolódás, vagyis amikor náluk 14.00 óra, nálunk még csak 9.30... magyarán most csaptak bele kb a lányok (ha jól okoskodunk) a lecsóba!A fotón jobb szélen Angi.
Tovább...
 
Bernáth Domival nagyon elégedettek voltak Angilában Nyomtatás E-mail
Írta: Kopi   
2017. november 20.
Image
Image
Annál a klubnál vendégeskedett Angilában egy magyar csapat, amely edzőtermének falán az van nagy betűkkel: "A győzelemre kell gondolnod, s a győzelmet meg kell érezned!" Birtley-ben, Észak-Kelet Angliában túrázó Pest Megyei Ökölívó Régió "vendégjátékosa" volt A DVSC-s Bernáth Dominika is a hétvégén. Szombaton és vasárnap is ugyanazzal az angol lánnyal csapott össze a csapattalálkozó keretében. Mindkétszer a szigetországi bunyós nyert, de végigmentek a menetek, és a Kertész Henrikék szerint a felkészülésben, képzettségben Domi előtt járó lánnyal szemben mindent megvalósított, amit kértek tőle, és a tudásához mérten remekül öklözött a hajdúhadházi ifjonc. A mini GALÉRIA KÉPIHEZ KATTINTSATOK IDE ! A csapatképen Domi balról a 7.
Tovább...
 
A Debrecen Tévében járt Salánki Laci Nyomtatás E-mail
Írta: Kopi   
2017. november 18.
Image
A minap behívták a DTV stúdiójába egy kis beszélgetésre a DVSC bokszklub vezetőedzőjét, Salánki Lászlót. A korosztályos országos bajnokságok után a minap rendezett Nyírség Kupáról és a debreceni és hajdúhadházi utánpótlásképzésről, valamint a rendszeres pofonpartikról is szó volt az interjú során. IDE KATTINTVA  nézhetitek meg az erről szóló videót. a HAJRÁ! sportmagazinban
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 65 - 72 / 3393
© 2007 dvscboxing.hu
E-mail: szerkesztoseg@dvscboxing.hu
Joomla egy nyílt forráskódú rendszer, mely a GNU/GPL Licensz alatt áll.
Joomla Templates and Joomla Web Sites