Kezdőlap
Kezdőlap
Happy birthday: Csabi! Nyomtatás E-mail
Írta: ember   
2020. január 27.
Image
Image
Épp ma 19 éves Lakatos Csaba, a DVSC kiváló nehézsúlyú bunyósa. Sok boldog születésnapot kívánunk és sikereket az életben, a ringben!
 
XIXO kupa: jó DVSC meccsekkel Nyomtatás E-mail
Írta: ember   
2020. január 27.
Image
A szikszói XIXO kupa zajlott szombaton és vasárnap. A DVSC 9 öklözője remek erőfelmérőn vett részt, ki sikerrel, ki nem. Ám a csapat odapakolta magát, így mindenképpen hasznosnak mondható a torna.

Szabó
Titusz: Szombaton Balogh Márk egy bemutató jellegű meccsen jól mozgott, pontozással nyert volna, ha pontozzák. Bagi Krisztián egri ellenféllel szemben pontozásos vereséget szenvedett, de remekül küzdött végig. Lakatos Dávid egy magas szlovák ellenféllel bokszolt, aki nem engedte közel, jól használta ki a magassági előnyt, így pontozással nyert. Komjáti András ukrán ellen lépett ringbe. Bandinak az első menetben eleredt az orra vére, az orvos nem engedte tovább. Addig fegyelmezetten, jól küzdött. Bernáth Laci lengyel ellenféllel találkozott, akinek sikerült megnehezíteni Laci dolgát (kellemetlen stílusa volt, sok szabálytalansággal), de pontozással Laci nyert. Vasárnap a serdülő Varga Imre első meccses srácként 44 kg-ban Nagy Mátyás (TMÖ) ellen bokszolt, aki végigvitte a találkozót, erejéhez mérten megtette amit kell. Kovács Laci nem saját súlyában, hanem feljebb bokszolt. s ki is jött az erőbeli különbség közte és ellenfele a román Cosmin Iova között. annak javára. Meg Laci el is fáradt így a végére, A hozzáállása jó volt, ám vereség lett belőle, de nem vagyunk csalódottak miatta. Lakatos Kevin is fentebb bunyózott, ezúttal 75 kg-ban. A KSI-s Balogh Józseffel nehéz meccset vívott, s nem is borult az ellenfele, mint sok esetben Kevin csatái során. A végén megosztott pontozással a másik fiút hozták ki győztesként, amit én annyira nem értek, szerintem Kevin győzött ugyanis. 

Összességében Szabó Titusz szerint minden bunyósunk jó meccseket vívott, remek lehetőség volt Szikszón ringbe lépnie a mieinknek az év következő eseményei előtt.
Tovább...
 
Kesztyűzés Nagyváradon - hétvégén Szikszón küzd a csapat Nyomtatás E-mail
Írta: ember   
2020. január 25.
Image
Image
A DVSC több bunyósa kesztyűzött Nagyváradon pénteken a GYM Mar Strong csapatával. Edzőnk értékelte a tapasztalkatat.

Szabó Titusz: Hasznos kesztyűzés volt. Megérte kimenni. Az újaknak megmutatta a hiányosságokat, de bíztató volt a jövőre nézve. Az "öregebbeknek" meg, hogy hol tartunk. Elégedett voltam. Bernáth Laci például egy 10 kilóval nehezebb erős ellenfelet test KO-zott!

Szombaton és vasárnap pedig Szikszón a XIXO kupán küzdenek a mieink Szabó Titusz vezetésével. A névsor: Balogh Márk, Varga Imre, Bagi Krisztián, Komjáthi András, Zsigó Csaba, Lakatos Kevin, Kovács László. Bernáth László, Lakatos Dávid. 

A fotók Nagyváradon észültek.
Tovább...
 
Meccseket és érmet nyerne Bernáth Laci a Bocskain Nyomtatás E-mail
Írta: ember   
2020. január 17.
Image
Hamarosan, február 3-án kezdődik a Bocskai István Nemzetközi Ökölvívó Emlékverseny Debrecenben. A DVSC részéről Bernáth László mindenképp ott szeretne lenni a mezőnyben. S ha már ott van, az éremig meg sem állna. A decemberi országos bajnokságon sajnos egy kéztörés miatt bár elindult, fel kellett adnia rögtön az elején. Ám azóta jó híreink vannak Laciról... Lássuk, mit mond ő maga!

1. A kézsérüléseddel mi újság, jelenleg milyen állapotban van?

BL: Gond nélkül tudom használni, semmiben sem gátol. Viszont a zsáknál és a kesztyűzésnél még nem terhelem 100%-osan.

2. Milyen edzéseket végzel a Bocskai emlékversenyig?

BL: A fizikumomat fejlesztjük. Sők erősítés és futás. Persze a technikát sem hanyagoljuk el. Reggel általában suli előtt futás, délután az edzéseken szermunka, de a naptól is függ mikor mi. A kondinövelésnek azonban hamarosan vége, utána változtatunk.

3. Az ob előtt jó formában voltál, de jött a sérülés. Most ahhoz képest (mielőtt megsérültél) milyennek érzed magad?

BL: Amikor eltört a kezem nagyon jól éreztem magam, fejben is összeszedett voltam, s fizikálisan is rendben voltam. Mostanára ismét hasonlóan jó kezd lenni az állapotom, érzem, hogy erősödtem és fejlődtem. 

4. Még van pár hét addig, de milyen célt tűzöl ki magad elé minimálisan a Bocskain?

BL: Célom a Bocskain kihozni magamból a maximumot. Legalább 2 meccset nyerni akarok, eljutni az éremig. Ezzel elégedett lennék. Az olimpia miatt erős lesz a mezőny, de ez a célom, s az, hogy megmutassam, Bernáth Lacival is számolni kell! A tavalyi nem volt túl jó évem, pár szép meccsem volt, de a végén megsérültem. Sokak szerint a döntőben lett volna a helyem az ob-n. 2020-ra minden szinten fejlődni akarok, és az összes Magyarországon rendezett meccsemet megnyerni!
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 65 - 72 / 3785
© 2007 dvscboxing.hu
E-mail: szerkesztoseg@dvscboxing.hu
Joomla egy nyílt forráskódú rendszer, mely a GNU/GPL Licensz alatt áll.
Joomla Templates and Joomla Web Sites