Kezdőlap
Kezdőlap
Ifi vb: az Eb-döntő visszavágójával kezd Bernáth Attila csütörtökön Nyomtatás E-mail
Írta: Kopi   
2018. augusztus 22.
Image
Image
Elkezdődött!

A Budapesten, a Duna Arénában zajló (aug. 21-31.) ifjúsági világbajnokság során nagyon szurkolunk a magyar válogatottnak, ám különösen a DVSC öklözőjének, Bernáth Attilának, aki friss ifi Európa-bajnokként vág neki a küzdelmeknek. Rögtön egy - még nem tudjuk örülünk neki vagy sem - hihetetlennek tetsző összecsapással (MÁR A 16 KÖZÖTT!!!). Az augusztus 23-i esti programban Attila ugyanis az orosz Dimitri Batyay ellen húz kesztyűt. A meccsről elég anyit: EZ AZ IDEI EB-DÖNTŐ VISSZAVÁGÓJA!!!

Akkor Bernáth leiskolázta az oroszt, ám nyilván éppen emiatt kettőzött erővel küzd majd Batyay. Ugyanakkor "Szocsi" kijelentette, ő bizony örül a sorsolásnak, hiszen legalább egy általa már ismert, s legyőzött ellenféllel kezd.

Salánki László, a szintén a magyar válogatottnál dolgozó edzőnk szerint pedig: "ha azt hozza Attila, amit tud, nem lesz gond".
Tovább...
 
Happy Birthday: Ádi! Nyomtatás E-mail
Írta: Kopi   
2018. augusztus 15.
Image
Image
Ifjú, 22 éves kora ellenére már megjárt ezt-azt Tóth Ádám a DVSC-vel, de olyan mint egy keljfeljancsi: ha valami nehézségbe ütközik, utána is mindig feláll és előjön valami szép eredménnyel, egy-egy remek meccsel. Igazi bunyós, aki sosem adja fel! Sok boldog szülinapot, Ádi, hajrá az idei hátralévő kihívásokhoz!
 
Fesztivál Kupa Szegeden Nyomtatás E-mail
Írta: Kopi   
2018. augusztus 07.
Image
Augusztus 18-19-én Szegeden
rendeznek amatőr bokszversenyt, amelyre még hétfőig (augusztus 13.) lehet nevezni! A régiós viadalra a szervezők várnak szeretettel mindenkit! Bővebb infó az alábbiakban olvasható.
Tovább...
 
Hadházparti, ahol a boksz újjáéled Nyomtatás E-mail
Írta: Kopi   
2018. augusztus 06.
Image
Image
Túlzás nélkül állítható, hogy az ökölvívás szépsége minden oldalról megmutatkozott az augusztus 5-i pofonpartinkon, amelynek ismét Hajdúhadház adott otthont - pontosabban a DVSC edzőterme. A 24 párra kiírt felkészülési éles kesztyűzések nem nélkülözték a végsőkig való küzdelmet, és többen megjegyezték, hogy egy-egy országos versenyen nincs ennyi remek meccs, mint ahányat most láthattunk. A tapsorkán csak úgy kiszakadt a nézőkből - felhívni senkinek sem kellett a figyelmét arra, hogy udvariasan üsse össze a két tenyerét, megtisztelve a sportolókat az élményért. Szóval le a kalappal minden felkészítő edző és a bunyósok előtt is!

KÉPGALÉRIA IDE ÉS IDE ÉS IDE kattintva! (Facebookon érhető el...)

Ezért érdemes ilyen pofonpartikat rendezni!!! Ezt látnia kellene minden sport-, illetve bokszbarátnak!!!
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 65 - 72 / 3546
© 2007 dvscboxing.hu
E-mail: szerkesztoseg@dvscboxing.hu
Joomla egy nyílt forráskódú rendszer, mely a GNU/GPL Licensz alatt áll.
Joomla Templates and Joomla Web Sites