Kezdőlap
Kezdőlap
Happy birthday: Ildi! Nyomtatás E-mail
Írta: Kopi   
2018. április 29.
Image
Image
Sok boldog boldogságot és finom tortából amennyit szeretne, Szabó Ildinek, aki ma ünnepli... valahányadik ;) szülinapját! A jó egészség és családi boldogság mellett idén is sok bokszsikert kívánunk neked, amelyeknek tevékeny részese leszel a DVSC-nél!
 
Tata és Szerbia következik a lányoknak Nyomtatás E-mail
Írta: Kopi   
2018. április 27.
Image
Image
Hatalmas sikert aratott Bernáth Attila a minap, amikor ifi Eb-t nyert
, de közben a DVSC többi bunyósa sem tétlenkedik. Most például három lányunk tart Tatára (április 30-tól május 4-ig, illetve 6-ig), ahol Vogler Helen és Csete Bettina a korosztályos, Nagy Angéla a felnőtt válogatottal készül. Helen ráadásul utána utazik Szerbiába is, egy nemzetközi tornára. Mások is lesznek akik hamarosan Dél vagy Észak felé veszik az irányt szomszédaink közül, róluk is szó esik hamarosan.
Tovább...
 
Ifi Eb: ARANYFIÚ: BERNÁTH ATTILA Nyomtatás E-mail
Írta: Kopi   
2018. április 25.
Image
Image
...aki utolsó meccsén úgy legyújtotta az oroszt, hogy már sajnáltuk a srácot.

Az idei ifi Eb döntőjében egy vélhetően még sokszor felemlegetett verést mért a DVSC bunyósa orosz riválisára, akinek - ilyet sem nagyon írtunk még le magyar-orosz bokszmeccs kapcsán - sansza sem volt a hajdúhadházi tehetség ellen. Egy grúz, majd egy lengyel, az elődöntőben pedig egy ír bokszoló sem tudta megállítani Attilát, s végül az orosz is kapitulált (kétszer számoltak rá, az orvos többször kezelte). KÉPGALÉRIA IDE KATTINTVA!!!

Tovább...
 
Kövesd ÉLŐBEN: MA 18.00-tól Bernáth Attila az aranyért küzd Nyomtatás E-mail
Írta: Kopi   
2018. április 25.
Image
Image
Az olaszországi Roseto degli Abruzziban a döntők napja következik ma (április 26.) az ifjúsági Európa-bajnokságon. Bernáth Attila (klubja a DVSC), a magyar válogatott egyetlen finalistájaként várja a rajtot, hogy megküzdjön az orosz Dimitri Batyay-val a 49 kg-osok aranyérméért. ÉLŐBEN IDE KATTINTVA lehet a majd a nap folyamán megadott linken nézni a meccset , amely a 18.00 órakor kezdődő program NYITÓMECCSE lesz, vagyis egyből a mi srácunkért szoríthatunk!

///A két fotón látható, hogy a kis Szocsiból, aki az első kép elkészültekor még alig nőtt ki a kesztyűjéből, de mostanra egy már-már érett bokszoló vált. Ám, ahogy az olimpiai bajnok Gedó Gyuri bá mondta, hogy még egyet lépve nem bunyós, nem bokszoló, hanem ÖKÖLVÍVÓ váljon belőle, oda éppen az ilyen nagy döntők vezethetnek - na, meg a rengeteg meló és kitartás.///

Hajrá, Attila, nehéz lesz, de csapd le az oroszt!
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 65 - 72 / 3491
© 2007 dvscboxing.hu
E-mail: szerkesztoseg@dvscboxing.hu
Joomla egy nyílt forráskódú rendszer, mely a GNU/GPL Licensz alatt áll.
Joomla Templates and Joomla Web Sites