Kezdőlap
Kezdőlap
Bence ellenfelének sikerét kifütyülték a végén Nyomtatás E-mail
Írta: Kopi   
2017. május 13.
Image
A nehézsúlyban győzött az ír (Afanasev), valamint később az írek bíróját választották a torna legjobbjának is - tudtuk meg Salánki László edzőnktől, aki Romániában végig hajtotta Nagy Bencét a sarkából a mai döntőben (Golden Belt nemzetközi torna). A DVSC 91 kilósa - trénerünk szerint - az első és a harmadik menetet nyerte, ám a pontozók másként látták. Bárhogy is volt: jól bunyózott Bence, aki a fizikálisan is rendkívül izmos riválist komoly nehézségek elé állította. Szép volt!
Tovább...
 
Bence egy írrel csap össze a fináléban Nyomtatás E-mail
Írta: Kopi   
2017. május 12.
Image
Pénteken a DVSC nehézfiúja, Nagy Bence legyőzte szlovén riválisát, amivel bejutott a Golden Belt verseny döntőjébe. Szombaton tehát ismét szurkolhatunk neki.
Tovább...
 
Ez most nem sikerült Nyomtatás E-mail
Írta: Kopi   
2017. május 12.
Image
Az ukrajnai boksztornán Nagy Angéla lépett szorítóba csütörtökön, aki kazah vetélytársával szemben alul maradt a döntőbe jutásért vívott harc során. Ezzel számára véget ért a megmérettetés.
Tovább...
 
Happy birthday: Zselyke! Nyomtatás E-mail
Írta: Kopi   
2017. május 11.
Image
A legfiatalabb születésnaposunk egyértelműen Vígh Zselyke, aki edzőnk, Vígh Balázs és felesége, Brigi közös kis tüneménye - ma látta meg a napvilágot. Nagyon sok örömöt kívánunk nektek, valamint egészséget!
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 65 - 72 / 3284
© 2007 dvscboxing.hu
E-mail: szerkesztoseg@dvscboxing.hu
Joomla egy nyílt forráskódú rendszer, mely a GNU/GPL Licensz alatt áll.
Joomla Templates and Joomla Web Sites