Kezdőlap
Kezdőlap
Imi és Zoli az edzésbajnok Nyomtatás E-mail
Írta: ember   
2020. június 05.
Image
A debreceni DVSC-s bunyósélet beindulásához még kell egy kis idő, ám Hajdúhadházon már jó ideje nyomják a srácok Szabó Titusz irányításával a melót. Az utóbbi hetekben Veres Zoltán (még serdülő sincs, vagyis csak pofonpartin szerepelhet) és Bernáth Imre (junior) gyakorlatilag minden gyakorláson ott voltak. 

Szabó Titusz szerint Zolika tényleg kirobbanthatatlan a DVSC edzéseiről. Igaz, még rengeteget kell fejlődnie. Ütőerőben, és hogy jobban odategye magát, amikor üt. Várjuk, hogy Zoli végre igazán elengedje magát, és rálazulva a bokszra a következő szintre lépjen! Ám szorgalma példamutató, hiszen az, akinek még túl nagy sikerélménye nem is nagyon volt, s mégis csökönyösen tréningezik, elismerésre méltó.

Bernáth Imi már más kategória. Ő sok remek csatán van túl, és tehetsége mellé szintén szorgalom is párosul. Ahogy Titusz elmondta, "a karantén alatt is gyakorolt, aztán én is többet tudtam vele külön készülni, amire máskor kevesebb idő volt, s ez meg is látszik rajta. Tetszett Imikének is. A kondija jó, fizikai erőben fejlődött, és a hozzáállása is példás."

A tréningeket 8-10-en látogatják mostanában, és full edzések zajlanak, vagyis szinte mindent elvégeznek, mint a koronavírus előtt. Az egy óra alatt - a hét minden hétköznapján - kesztyűs gyakorlások, szabadkesztyűzés, zsákolás, erősítés, és valamennyi iskolázás is belefér a programba. Ahogy edzőnk hozzátette, még vissza kell szokatni a teljes társaságot, de egyre inkább belelendül a DVSC.
Tovább...
 
Gyereknapi Kevin! Nyomtatás E-mail
Írta: ember   
2020. május 24.
Image
Image
Minden DVSC-s ifjoncnak boldog gyereknapot kívánunk! Egy Lakatos Kevinnel készített interjúval, akiről kiderült, hogy edz otthon is, és a rendes gyakorlásokon is. Olvassátok szeretettel és legyen szép napotok!1. A vírusidőszakban is edzettél, amikor lehetett. Szóval milyen volt a gyakorlás akkor, s milyen most, hogy már egyre inkább visszatér az élet a sportba is?
LK: - Igen voltak edzések, néha bejártam edzeni és volt mikor itthon edzettem. Jó volt akkor is a gyakorlás, de már most sokkal jobb, mert van több kesztyű partner is.

2. Mostanában hányszor edzel egy héten és milyen tipusu gyakorlások vannak?
LK: - Heti 3 edzésen mindig ott vagyok, ezek vegyes edzések, amiben vannak kesztyűs edzések, erőnlétiek és egyéb gyakorlások is.

3. Hogy érzed magad, mennyire maradtál kondiban az utóbbi hetekben?
LK: - Most már jön vissza a kondim és egyre jobban érzem magam..

4. Mivel telt az időd még a sporton kívül? Például a tanulás hogyan megy, tudsz online, vagy kell neked? Emellett meló vagy más mi volt?
LK: - Online tanulással és emellett dolgoztam is.

5. A szabadidődben mivel foglalkozol szívesen mostanában?
LK: - Kondi edzéseket végzek itthon.

6. A tanulásra visszatérve, merre tanulsz most, hányadikban, és mik a jövőbeni terveid a suli után?
LK: - 9-ikes vagyok, a hegesztő szakmát tanulom a Baross Gábor középiskolában. A terveim szerint a suli után dolgozok majd és ugyanúgy folytatom a bokszot is.

7. Hogy megy a tanulási, mik a kedvenceid (tantárgyak) s mi az amivel nehezebben boldogulsz vagy kimondottan utálod?
LK: - Kedvenc tantárgyam az a testnevelés és amivel nehezebben boldogulok az a történelem.


Tovább...
 
Versenyezzünk mi is! Nyomtatás E-mail
Írta: ember   
2020. május 11.
Image
Árnyékboksz-verseny holland mintára

Amíg az igazi éles versenyek nem indulnak be újra, mindenféle módon össze lehet mérni tudásotokat - az interneten keresztül.

Ahogy a MÖSZ hivatalos oldala is hírt ad róla, Boris van der Vorst, a tulipánosok ökölvívó szövetségének elnöke arra buzdít minden versenyzőt, hogy töltsön fel saját Facebook és Instagram oldalára egy-egy 15-30 másodperces, tehát rövid videót, amely során árnyékbokszol. Bármilyen technikát bemutathat, a lényeg a változatosság és a játék, na, meg a bunyó!

Aki feltöltötte, ezeket a hashtageket tegye mellé: #EUBC #AIBA #NF #ShadowBoxingChallenge #ShadowBoxing #PunchChallenge #EUBCevent #EUBCchallenge

Aztán már csak várni kell a díjat, ha az övét találják arra érdemesnek.

Bővebben erről KATT IDE !

A DVSC bokszolói, ha ide nem is akarnak oda nevezni, de saját játékunkat elindíthatjuk.

Srácok és csajok! Kezdők vagy haladók! Ha van kedvetek, készítsetek ti is valami rövid videót társatokról, s töltsétek fel magatokról saját oldalatokra, de tegytek hozzá a #DVSCbokszklub hashtaget.
Tovább...
 
Hadházi edzések újra! Nyomtatás E-mail
Írta: ember   
2020. május 07.
Image
Image
A minapi hajdúhadházi edzésről a képeket IDE KATTINTVA  nézhetitek meg.

DVSC edzések Hadházon ismét: Debrecenben még várjuk az iskola, illetve a tankerület engedélyét, hogy ismét beinduljanak a bokszedzések az Angyalföld téren. Hajdúhadházon azonban ha nem is a régi intenzitással, de kezd újra élet költözni a falakba a DVSC saját edzőtermében.

A srácok szellősen, egymástól azért megfelelő távra zsákoltak és végeztek mindenféle gyakorlatot Szabó Sándor tréner irányításával.

A tréningek egyelőre 17 órától vannak, de ha beindul a rendes menet, akkor ismét 15 órakor lesznek Hadházon, s utána 17 órától Debrecenben majd.

A fotókat Szabó Ildikó készítette.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 65 - 72 / 3810
© 2007 dvscboxing.hu
E-mail: szerkesztoseg@dvscboxing.hu
Joomla egy nyílt forráskódú rendszer, mely a GNU/GPL Licensz alatt áll.
Joomla Templates and Joomla Web Sites