Kezdőlap
Kezdőlap
Happy birthday: Zoli! Nyomtatás E-mail
Írta: ember   
2019. szeptember 09.
Image
Image
Sok boldog szülinapot kívánunk Bokor Zoltán edzőnek, aki sok remek gyakorlást vezetett le a DVSC-nél, elsősorban Hajdúhadházon. Sok sikert és boldogságot a magánéletben, Zoli!
 
Zsigó és Veress a hónap sportolói Nyomtatás E-mail
Írta: ember   
2019. szeptember 08.
Image
Image
Image
DVSC pofonparti Hajdúhadházon I., 2019. szept. 7. Fotók: Koppányi Szabolcs (kivéve a két díjazottról). Az első galériányi képet IDE KATTINTVA  tekinthetitek meg. Szabó Sándor klubvezető Zsigó Csabát és Veress Zoltánt jutalmazta meg július és augusztus hónap legszorgalmasabb edzésmunkája miatt a DVSC kötelékéből. A pofonpartin 24 párban zajlottak az ütközetek. Szikrázó csatákat hozott a verseny, amelyen Hajdú-Bihar megyei egyesületek , régiós klubok és határon túliak (Romániából) is részt vettek. A felújított hadházi termünk és a ringharcosok is jól vizsgáztak szombaton. Szép volt, fiúk-lányok!
Tovább...
 
Felújított teremben a hadházi pofonparti Nyomtatás E-mail
Írta: ember   
2019. szeptember 06.
Image
Image
A DVSC bokszklub Hajdúhadházon külföldi és magyar csapatok részvételével megrendezi első nyári szünet utáni pofonpartiját. A szeptember 7-i esemény 13.00 órakor kezdődik Hajdúhadházon, a Kazinczy u. 2/A alatt. 

A termet a napokban újította fel a DVSC, így kellemesebb környezetben fogadják a fiatal ökölvívókat szombaton, illetve minden érdeklődőt az ingyenes sporteseményre. 
Tovább...
 
DVSC edzés kedden, fotókban Nyomtatás E-mail
Írta: ember   
2019. szeptember 05.
Image
Image
A debreceni gyakorlás végén a kosárlabda is előkerült. FOTÓGALÉRIA IDE KATTINTVA!

Minden hétköznap 17.30-tól vannak edzések Debrecenben az Angyalföld tér 7. alatt (EURO gimi terme). 19.00 órától pedig a hobbistáké a terep.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 73 - 80 / 3745
© 2007 dvscboxing.hu
E-mail: szerkesztoseg@dvscboxing.hu
Joomla egy nyílt forráskódú rendszer, mely a GNU/GPL Licensz alatt áll.
Joomla Templates and Joomla Web Sites