Kezdőlap
Kezdőlap
Happy birthday: Sanyi! Nyomtatás E-mail
Írta: ember   
2019. szeptember 20.
Image
Image
Boldog születésnapot kívánunk a DVSC klubelnökének, Szabó Sándornak, az 1963-as születésű magyar bajnok, Európa-bajnok, világbajnok és csúcstartó sportvezetőnek. Erőt és kitartást a hétköznapi teendőkhöz, és sikereket a magánéletben, illetve a DVSC-nél, valamint a súlyok és tárcsák világában! Több képért KATT IDE !
Tovább...
 
Testvérvárosok Kupája: Balogh Krisztiánt a legjobb juniornak választották Nyomtatás E-mail
Írta: ember   
2019. szeptember 16.
Image
Image
A kiskunhalasi kétnapos versenyen vasárnap sem maradt siker nélkül a DVSC. Igaz, felemás a mérlegünk, hiszen sajnos Bernáth Imi saját hibáján kívül nem bunyózhatott, Jónás Szabi pedig sajnos nem tudta átlépni a saját árnyékát, ám Balogh Krisztián kitett magáért.

Szabó Titusz: Jónás Szabolcs szokásos egri ellenfelével bokszolt, de az első menetben feladta egy erős találat után, amit kapott, s ez igencsak megviselte őt. Bernáth Imre ellen sajnos nem álltak ki, nem tudjuk miért. Balogh Krisztián egyhangú pontozással győzött, 3 menetben. Ráadásul őt választották meg korcsoportjában a legjobb junior versenyzőnek. Kétszer nyert a két nap alatt, jól bokszolt. VIDEÓ A DÖNTŐJÉRŐL IDE KATTINTVA  nézhető meg.

Vasárnapi KÉPEK IDE KATTINTVA  nézhetők meg.

A képeket és a videót köszönjük Szabó Ildikónak!

A szombatról IDE KATTINTVA  olvashattok.
Tovább...
 
Testvérvárosok Kupája: szombat pipa, várjuk a vasárnapot! Nyomtatás E-mail
Írta: ember   
2019. szeptember 15.
Image
Hatan bokszoltak szombaton a DVSC bunyósai közül Kiskunhalason, volt aki bemutató meccsen, mások élesben, vasárnap pedig ketten lépnek ringbe. Szabó Titusz edző értékelte az első napot. A képeket köszönjük Szabó Ildikó klubmenedzsernek!
Tovább...
 
DVSC pofonparti képei, II. galéria Nyomtatás E-mail
Írta: ember   
2019. szeptember 09.
Image
Image
Az ELSŐ GALÉRIA IDE KATTINTVA , míg az új, MÁSODIK GALÉRIA IDE KATTINTVA  érhető el a szombati hajdúhadházi DVSC-s pofonpartiról. A 24 párban rendezett sporteseményre érkező minden résztvevőnek és a nézőknek is köszönjük, hogy emeltétek az "est" fényét! Folyt. köv.... Például a serdülő országos bajnoksággal, majd a további korosztályos bajnokságokkal idén még. Mindent bele!
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 73 - 80 / 3749
© 2007 dvscboxing.hu
E-mail: szerkesztoseg@dvscboxing.hu
Joomla egy nyílt forráskódú rendszer, mely a GNU/GPL Licensz alatt áll.
Joomla Templates and Joomla Web Sites