Kezdőlap
Kezdőlap
Pörögnek a hadházi edzések KÉPEK!!! Nyomtatás E-mail
Írta: Kopi   
2018. július 26.
Image
Image
A 2018. július 25-i hajdúhadházi DVSC tréning képei 3 galériában IDE kattintva elérhetők. Salánki László tartotta a többrétű foglalkozást, ahogy máskor is. Majd irány Debrecen, ahol folytatódott a munka - ahogy máskor is. A fotók most csak Hajdúhadházon készültek (Koppányi Szabolcs).

Ott volt a többiekkel ifi Európa-bajnokunk, a nemrég Oroszországban a válogatottal edzőtáborozó Bernáth Attila (a tréning végén iskolázott vele Laci) vagy éppen a vele együtt a közelgő budapesti ifi világbajnokságon való indulásban bízó Bernáth László is. Na, meg a csipet-csapat, lányok és fiúk, rutinosabbak és újabban érkező, nagyon ügyes, 1-2 hetes kezdők is!
Tovább...
 
Pofonparti Hadházon augusztus 4-én! Nyomtatás E-mail
Írta: Kopi   
2018. július 24.
Image
Az eredetileg tervezett július 28-i időpontot felülírva egy héttel később, augusztus 4-én, szombaton Hajdúhadházon rendezi a DVSC, illetve a régió a hagyományos pofonpartiját. Várunk mindenkit szeretettel!
Tovább...
 
Bernáth Laci megcélozta az ifi vb-t Nyomtatás E-mail
Írta: Kopi   
2018. július 17.
Image
Bernáth Laci
, aki a minap Szerbiában fura vereséggel búcsúzott az "Aranykesztyű" nemzetközi ifjúsági viadaltól, pár dolgot még elmesélt nekünk a meccse kapcsán.

Mint elmondta az első menetben amit elképzelt, illetve az edzőkkel elterveztek, azt megvalósította ("toronymagasan vittem az első menetet" - mondta Laci). A másodikban hasonló módon kezdett, majd kapott egy mélyütést, amit ki kellett pihennie. Ez nagyjából sikerült is, de később ellenfele "STOP!" jelzés után ütött kombinációt (?!). Ezért rászámoltak Lacira, de a románt megintették... Ezt követte egy nagy adok-kapok, amibe saját bevallása szerint a bunyósunk is belement, ám ismét megszámolták őt, amit értetlenül fogadott ő is, a szakmai stáb is, hogy miért történt. Leléptetéssel lett vége - holott egy nyerhető mérkőzés zajlott.

Lackó hozzátette még, hogy elég "vicces" volt, mert utólag látta, még a szerinte egyértelmű első menetet is elvették amúgy tőle.

Na, de előrenéz a DVSC bunyósa, hiszen Bernáth Attila mellett Bernáth László is képben van a közelgő budapesti ifi világbajnokság kapcsán a magyar válogatottnál. Mint írta Laci: "még nem biztos a kerettagságom, de tenni fogok róla, hogy odaérjek!"

(A fotón a két Bernáth látható, balra Laci, jobbra Attila.)
Tovább...
 
Nagyvárad látott minket vendégül ismét Nyomtatás E-mail
Írta: Kopi   
2018. július 15.
Image
Image
Szabó Ildikó
klubmenedzser képeit IDE KATTINTVA  találjátok a hétvégi, a váradi Gym Mar Strong által rendezett versenyről, amelyre a DVSC is meghívást kapott - sőt, Szegedről is vettek részt bunyósok. Tivadar Lajos tréner és ldi mellett Balogh Laci, Baktai Tihamér, Siroki Robi képviselte egyesületünket a jó hangulatú, hasznos meccseken.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 73 - 80 / 3546
© 2007 dvscboxing.hu
E-mail: szerkesztoseg@dvscboxing.hu
Joomla egy nyílt forráskódú rendszer, mely a GNU/GPL Licensz alatt áll.
Joomla Templates and Joomla Web Sites