Kezdőlap
Kezdőlap
Eger: a kupa első napján két DVSC-siker született, ma folytatás Nyomtatás E-mail
Írta: ember   
2019. november 10.
Image
Az Egerben zajló kétnapos kupa során szombaton 4/2-t produkált a DVSC. Lakatos Kevin továbbra sem talál legyőzőre, sőt még olyanra sem, akivel megszenvedne, Lakatos Gergő pedig pontozással nyert.

Szabó
Titusz: Bagi Krisztián a magyar bajnokkal csapott össze nyílt harcban. Krisz küzdött, de az első menetben a bal keze megsérült, de ezután is megtett mindent, ám a második menetben mivel nem tudott rendesen visszaütni befejeződött a meccs. 
Kovács László honvédos ellenfele a serdülő ob döntőjében bokszolt idén. Laci végig partiban volt, de pontozással kikapott. Lakatos Gergő viszont nyert, igaz, megosztott pontozással, ám mi ezt simábbnak éreztük. Verekedős csata bontakozott ki, s nem volt könnyű siker, ám magabiztosan hozta Gergő.
Lakatos Kevin ennél simábban győzött ismét. Szokásával ellentétben már az elején felpörögve kezdett, kemény sorozásai voltak, s bár a rivális állta a sarat egy darabig, miután megpuhította őt, egy test felütéssel padlóra küldte őt. Bedobták a törülközőt.

Kevin tehát ismét nagyot alakított, ami az utóbbi hónapokban már védjegyévé vált, nem ment végig a meccse, ráadásul sosem egy kósza ütéssel vet véget a küzdelemnek, hanem egyszerűen nem bírják a tempóját, erejét ellenfelei idehaza.

Vasárnap a döntők során is szurkoljunk az ott érdekelt DVSC-seknek! Hajrá srácok!

További képek ITT
Tovább...
 
Nagyváradon edzettek srácaink Nyomtatás E-mail
Írta: ember   
2019. november 05.
Image
Az ifjúsági országos bajnokság budapesti (Madárfészek) megmérettetésére készül leginkább a DVSC jelenleg, illetve december elején a felnőtt ob-re, ahol a másodéves ifik is indulhatnak. Azt még nem tudjuk id. Bernáth László mellett ki indul a felnőttek között biztosan, ám az ifik viadala közelebb van. Reméljük, hogy Lakatos Csaba és társai kitesznek majd magukért, ám addig is egy kis csapatunk Nagyváradon járt edzeni.

A Komjáthi tesók, András és Norbert, Siroki Zoltán, valamint Bernáth László dolgozott egy jót a nagyváradi Gym Mar Strong  klubjánál, Szabó Titusz vezetésével hétfőn.

A képeket Szabó Ildikó készítette. További képek IDE  kattintva!
Tovább...
 
Happy birthday: Nóri! Nyomtatás E-mail
Írta: ember   
2019. november 02.
Image
Image
Boldog szülinapot kívánunk Soltész Nórának, a DVSC 16 éves bunyósának! További szorgos edzéslátogatást és a versenyeken a legutóbbi junior ob-ezüsthöz hasonló eredményeket, Nóri, s az élet egyéb területén is minden szépet és jót!
 
Happy birthday: Patrik! Nyomtatás E-mail
Írta: ember   
2019. október 31.
Image
Image
Öccse, Kevin egyre jobb és jobb lesz, s örömünkre szolgál, hogy ismét edz Lakatos Patrik is, akinek ezúton is kívánunk boldog születésnapot, valamint kitartást ahhoz, hogy sok-sok edzéssel ő is (újra) sikereket érjen el a ring világában! Hajrá, Patrik!
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 73 - 80 / 3768
© 2007 dvscboxing.hu
E-mail: szerkesztoseg@dvscboxing.hu
Joomla egy nyílt forráskódú rendszer, mely a GNU/GPL Licensz alatt áll.
Joomla Templates and Joomla Web Sites