Kezdőlap
Kezdőlap
Bia ukránnal, Angi kazahhal bunyózik Nyomtatás E-mail
Írta: Kopi   
2017. május 10.
Image
Image
Ukrajnában mérlegeltek és sorsoltak is ma, szerdán pedig már összecsapnak az első párok. A magyar válogatott tagjaként a juniorok és ifik között is van egy-egy versenyzője a DVSC-nek. Nagy Angéla (ifi 57 kg) kazah ellenféllel, míg Babik Bianka (junior 48 kg) ukrán riválissal néz szembe.
Tovább...
 
Ukrajnába tartanak lányaink Nyomtatás E-mail
Írta: Kopi   
2017. május 08.
Image
Image
Kedden este lesz mérlegelés, szerdán reggel pedig elkezdődik a nemzetközi női bokszverseny Ukrajnában, ahová a magyar utánpótlás válogatottal tartott Nagy Angéla és Babik Bianka is a DVSC-ből - valamint Monostori Lídia a régióból (Dávid SC).
Tovább...
 
Május 20-án csapatbajnokira és pofonpartira várunk mindenkit! Nyomtatás E-mail
Írta: Kopi   
2017. május 08.
Image
Ismét összecsap két bokszrégió! A mieink, vagyis az Észak-alföldi Tornádó és a vendég Közép-dunántúli Villámcsapás fiataljai mérik össze tudásukat több súlycsoportban. A viadalra Debrecenben, május 20-án 14.00 órától kerül sor (rugalmasan kezelve, vagyis elkezdjük hamarabb, ha mindenki kész van). Helyszín: Angyalföld tér 7., Euro Gimnázium. DVSC bokszterem. A viadal a hagyományos pofonpartival egészül ki, vagyis a csapatbajnokik után több mérkőzést is rendezünk még a térség ifjú bunyósai megmérettetése végett.
Tovább...
 
Bernáth Ricsi Montenegró felett Nyomtatás E-mail
Írta: Kopi   
2017. május 01.
Image
A vasárnapi döntőben (Montenegro Trophy, Podgorica) a DVSC egyik legnagyobb tehetsége, Bernáth Richárd (48 kg, junior) a fináléban egy bolgár srác ellen bunyózott.Ott lévő edzőnk, Salánki László szerint megvolt a meccs, de a pontozóknál nem. Így is szép volt Ricsi!
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 73 - 80 / 3284
© 2007 dvscboxing.hu
E-mail: szerkesztoseg@dvscboxing.hu
Joomla egy nyílt forráskódú rendszer, mely a GNU/GPL Licensz alatt áll.
Joomla Templates and Joomla Web Sites