Kezdőlap
Kezdőlap
Ifi ob és Junior Eb: Balogh Józsi és Bernáth Zoli megállt Nyomtatás E-mail
Írta: Kopi   
2017. szeptember 20.
Image
Image
Pontosabban ellenfeleik megállították a két fiatal DVSC bunyóst. A most zajló országos ifi bajnokságon Balogh József Dzsugán Dominikkal Szemben maradt alul, míg a Bulgáriában rendezett junior Európa-bajnokságon Bernáth Zoltán kapott ki dán vetélytársától. (A bal oldali fotó archív, Bernáth Zoli látható, a jobb oldalin is - kékben -, ez friss.)
Tovább...
 
Happy birthday: Sanyi! Nyomtatás E-mail
Írta: Kopi   
2017. szeptember 20.
Image
Image
Sok boldog 54. szülinapot kívánunk Szabó Sándornak, a DVSC bokszklub elnökének! Az egyesületet (ebben a formában) már 19 éve irányító vállalkozó a magyar ökölvívás egyik legsikeresebb klubját működteti, amely jelenleg is 100-hoz közeli fiatal sportolónak ad lehetőséget a kibontakozásra. A hobbiját is profin űző Sanyinak sok sikert kívánunk a fekvenyomásban és a magánéletben, akárcsak a bokszvilágban továbbra is elkalauzolni a DVSC-t! Jövőre az 54-170 helyett az 55-180-at írjuk a tortára!!!
 
Ifi ob 1. nap: Balogh Józsi kezd, a többiek később Nyomtatás E-mail
Írta: Kopi   
2017. szeptember 20.
Image
Salánki
László a helyszínről jelenti: Győrben elkezdődött az ifjúsági országos bajnokság, amely szeptember 20-23. között zajlik. A DVSC 5 bunyóssal indult, közülük ma Balogh József, a talán legrutintalanabb versenyzőnk kezd, a 49 kilósok között.
Tovább...
 
Bernáth Ricsi győzelme sima volt Nyomtatás E-mail
Írta: Kopi   
2017. szeptember 19.
Image
A mai debütáló mérkőzésén egyhangú pontozással nyert Bernáth Richárd (DVSC) a lengyel Basta Maciey ellen, a bulgáriai junior Európa-bajnokságon. Legközelebb 21-én, vagyis csütörtökön bokszol. Ellenfele a legjobb 8 között a bolgár Yasen Radev lesz.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 73 - 80 / 3356
© 2007 dvscboxing.hu
E-mail: szerkesztoseg@dvscboxing.hu
Joomla egy nyílt forráskódú rendszer, mely a GNU/GPL Licensz alatt áll.
Joomla Templates and Joomla Web Sites