Kezdőlap
Kezdőlap
Államalapítás után egy héttel pofozkodunk! Nyomtatás E-mail
Írta: Kopi   
2017. augusztus 02.
Image
Augusztus 26-án
Debrecenben tartja következő pofonpartiját a DVSC bokszklub, amelyre továbbra is várja minden fiatal bunyós érkezését - nemcsak az Észak-alföldi Tornádó Ökölvívó Régióból, hanem bárhonnan - a határon túlról is. Az ősz nagyon sűrű lesz, hiszen a serdülő, a junior és az ifi, valamint a női bajnokságok szinte pár hét alatt lezajlanak (ráadásul sorrend csere is lesz benne, de erről majd később bővebben...), egyedül a december eleji férfi felnőtt ob az, ami egy kis szünetet követően kerül megrendezésre. vagyis a nyár végi pofonpartink jó kis erőfelmérő lehet ismét. Emellett a bemérés után szakmai minimumvizsgát tehetnek azok a fiatalok, akiknek erre még szükségük van.
Tovább...
 
Régiós edzésen mozogtak az ifjak Debrecenben Nyomtatás E-mail
Írta: Kopi   
2017. július 31.
Image
Image
A DVSC bokszklub debreceni termében - megtámogatva egy rakás hajdúhadházival - tartott edzést (nem ritkaság, hetente több alkalommal is megteszi) Salánki László az előző héten, akit a hamarosan szülő, de magát még jól bíró Nagy Tímea segített, s látták vendégül a balmazújvárosiakat, akiket Czirják András vezetett. Így egy hangulatos,  regionális tréningnek adtunk otthont a Tócóskertben.

FOTÓGALÉRIA IDE és IDE és IDE kattintva érhető el!
Tovább...
 
Angi és Szocsi Szerbiában turnézik augusztusban Nyomtatás E-mail
Írta: Kopi   
2017. július 27.
Image
Nagy Angéla
jelenleg is a felnőttek felkészülését segíti - na, meg ő maga is tapasztalatot szerez - Tatán, a magyar válogatottnál. Ha hazajön, nem sokat pihen, hiszen augusztus 8-14. között Vojvodinában a Golden Glove nemzetközi viadalon bunyózik Angi Bernáth Attilával egyetemben a magyar ifi válogatott tagjaként.
Tovább...
 
Balogh Krisztián sem került az Európa-bajnoki dobogó közelébe Nyomtatás E-mail
Írta: Kopi   
2017. július 20.
Image
Szerdán a másik DVSC-s fiú is ringbe lépett Romániában, a serdülő Európa-bajnokságon. A 46 kilósoknál Balogh Krisztián végigbokszolta a meccset az olasz fiú ellen, ám pontozással kikapott, így nem jutott a legjobb 8 közé.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 73 - 80 / 3326
© 2007 dvscboxing.hu
E-mail: szerkesztoseg@dvscboxing.hu
Joomla egy nyílt forráskódú rendszer, mely a GNU/GPL Licensz alatt áll.
Joomla Templates and Joomla Web Sites