Kezdőlap
Kezdőlap
Serdülő Eb: ma Lakatos Kevin bunyózik, de Jónás Lia is remekel Nyomtatás E-mail
Írta: Kopi   
2018. május 25.
Image
Image
Bár nem a klubunk, de a régiónk bunyósa Jónás Kornélia. Vele kapcsolatos jó hír, hogy az olasz Federica Lombardo ellen nyert a Balmaz Boxing tehetsége (edzője Czirják András). Így ő már érmes, szombaton a döntőbe kerülésért egy ukrán lánnyal csap össze az albenai serdülő Európa-bajnokságon a 45 kg-osok között. Trénere szerint megoldható az elődöntő, ha olyan brutális lesz Lia, mint eddig. Az esetleges döntőn meg ráér főni a fejük akkor, ha bejut oda hajdúsági lány - ott ugyanis egy óriás méretű és jó képességű orosz lány következhet... Na, de ez még odébb van. Addigra nemcsak a mieinknél amúgy is ott lévő Salánki László lesz a ring mellett, de Czirják András is kiutazik Bulgáriáa, hogy tanítványa közelében lehessen.

Lakatos Kevin (DVSC) meg ma bunyózik az éremért!


Az ukrán Olaksandr Balabin lesz Lakatos Kevin ellenfele ma (56 kg). Ők a 14.00 órás programban a 8. párban öklöznek.

A bal fotón Kevin, a jobb oldali bal szélén - szemből - Lia látható.
Tovább...
 
Serdülő Eb: Balogh Laci tovább, Helen most megállt Nyomtatás E-mail
Írta: Kopi   
2018. május 25.
Image
Balogh László
nyert Albenában! A serdülő Európa-bajnokságon a 40 kg-os kategóriában az angol Price ellen egyhangú pontozással diadalmaskodott a DVSC öklözője. Edzője dicsérte. Vogler Helen (42 kg) ugyanakkor sajnos a második menetben TKO-val kikapott, így ő most nem tudott továbbjutni. (A fotót Kicses Tibortól kaptuk, Balogh Laci és az angol srác van rajta.)
Tovább...
 
Serdülő Eb: Kevin a 8 között a mai sikerével Nyomtatás E-mail
Írta: Kopi   
2018. május 23.
Image
Az 56 kg-osok között az albenai serdülő Európa-bajnokságon Lakatos Kevin (DVSC) edzője, a sarokban neki jó tanácsokat adó Salánki László szerint nagyon jól bunyózva nyert, s jutott tovább. Ő maga annyit írt, hogy szerinte nem volt nehéz megoldani a mai napi feladatot. Egy ukrán áll majd Kevin és az érem között - szombaton. 

Csütörtökön már több emberért is szoríthatunk!
Tovább...
 
Edzésképek keddről Nyomtatás E-mail
Írta: Kopi   
2018. május 23.
Image
Image
A DVSC serdülője, Lakatos Kevin ma bunyózik 14.00 órától a korosztályos Európa-bajnokságon, Albenában, emellett Bernáth Zoltán és Bernáth Attila edzőtáborba mentek a hétre, hogy utána a junioroknak és ifiknek rendezendő Black Forest nemzet5közi tornára utazzanak Németországba.

Eközben Hajdúhadházon és Debrecenben is edzenek a lurkók.  Utóbbi helyszínen Tivadar Lajos futtatta meg kint a Tócósban az ifjakat (jó pár iramfutás is tarkította a hosszabb távokat (a végén a légzőmaszk nem jött volna rosszul egy-két emberkének), meg a kézműtéte után egyre jobb erőben lévő, voltaképp teljes értékű munkát végző Nagy Bencét, akinek azonban még egy drótkivétel hátra van a rehabilitációjából (egy része kilökődött magától, a többit várhatóan kiszedik majd). Ám mint a mellékelt képekből is kitűnik, bírja az az ököl már a terhelést... A terembe betérve sem volt lazsálás, ritmus- és izomfejlesztő gyakorlatok, kőkemény gimnasztika, egy-két játékos feladat volt a programban - úgy hírlik, hogy ma kesztyűzés is lesz, megsúgjuk ;) Vagyis aki tegnap netán lógázott, nyugodtan menjen, ma kevesebb futás lesz! :D

KATT IDE A FOTÓKÉRT!
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 73 - 80 / 3518
© 2007 dvscboxing.hu
E-mail: szerkesztoseg@dvscboxing.hu
Joomla egy nyílt forráskódú rendszer, mely a GNU/GPL Licensz alatt áll.
Joomla Templates and Joomla Web Sites