Kezdőlap
Kezdőlap
Pompás pofonparti: Bernáth Zoli a Hónap Bokszolója Nyomtatás E-mail
Írta: Kopi   
2019. február 02.
Image
Image
A DVSC orvosi felügyelet mellett vívott edzőmérkőzésekből álló pofonpartit rendezett 2019. február 2-án, szombaton Hajdúhadházon, ahol 27 pár csapott össze a csurig telt edzőtermünkben, nagy ováció közepette. Köszönjük a részvételt mindenkinek, és a szurkolást a nézőknek - túlzás nélkül állítható: gálahangulat uralkodott Hadházon ma egyes meccseken.

KISEBB KÉPGALÉRIA IDE KATTINTVA!  (Sok fotó vasárnap és hétfőn lesz!!!)
Tovább...
 
Ökölvívás régen és most II. rész Nyomtatás E-mail
Írta: Kopi   
2019. február 01.
Image
Image
Az ökölvívással foglalkozó történelmi hátratekintésünk második írását olvashatjátok. Az előzőt IDE KATTINTVA  találjátok meg.

Legutóbb az ókori görögök "szép test eszményével" és a rendszeres sportolás előnyeinek taglalásával fejeztük be írásunkat, most folytassuk az ókori olimpiák érdekességeivel!

S ne feledjük azt se, hogy 2019. február 2-án 12.00 órától, HOLNAP, Hajdúhadházon POFONPARTI!!!
Tovább...
 
Kiváló volt a szikszói torna Nyomtatás E-mail
Írta: Kopi   
2019. január 27.
Image
Image
A DVSC kötelékében többen is vannak, akik korcsoportot léptek idén, így ebből a szempontból is érdekes felmérő volt a XIXO Nemzetközi Ökölvívó Kupa, amelyet Szikszón rendeztek 2019. január 26-án, és román, szlovák, ukrán, valamint magyar versenyzők is összecsaptak, ráadásul nagyon parázs meccseken. Nem volt könnyű ellenfél, mindenkinek meg kellett küzdenie azért, hogy végül elnyerje edzői dicséretét. A mieink nagyon jó tapasztalatokkal tértek haza a remek rendezésű viadalról, amelyen félszáz párban csaptak össze a fiatal bunyósok szombaton. Mint már írtuk, a jegybevételből Buda Zalán ökölvívó gyógyulását is segítik a szervezők.

A képeket köszi Bokor Zolinak és Szabó Ildinek! KATT IDE a GALÉRIÁHOZ!
Tovább...
 
Szikszóra tartunk, nemsoká bunyózunk is! Nyomtatás E-mail
Írta: Kopi   
2019. január 26.
Image
A DVSC bokszklub különítménye úton van (KATT IDE  a facebookos képekért), hogy a XIXO Ice Tea Nemzetközi Ökölvívó Kupán részt vegyen. A meccseket 13.00 órakor kezdik ma, szombaton, és a rendezvény bevételét (500 Ft-os tiszteletjegyeket lehet vásárolnia a nézőknek) Buda Zalán ökölvívó gyógyulásának megsegítésére szánják a szervezők. A csapatot Szabó Ildikó, Tivadar Lajos és Bokor Zoltán edzők kísérik.

A DVSC-ből az eseményen bunyózik:  Bernáth Imre, Csete Beatrix, Bernáth Zoltán, Komjáthi András, Lakatos Dávid, Siroki Róbert, Siroki Zoltán, Zsigó Csaba, Bernáth Márió

Hajrá, Zalán, hajrá magyar ökölvívás!
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 73 - 80 / 3628
© 2007 dvscboxing.hu
E-mail: szerkesztoseg@dvscboxing.hu
Joomla egy nyílt forráskódú rendszer, mely a GNU/GPL Licensz alatt áll.
Joomla Templates and Joomla Web Sites