Kezdőlap
Kezdőlap
Ma Eger a cél Nyomtatás E-mail
Írta: ember   
2019. augusztus 31.
Image
Zsigó
Csaba és a két Bernáth László, valamint Kovács László (Laci-napot tartunk...) tart Egerbe Szabó Ildikó klubvezetővel, ahol megküzdenek ellenfeleikkel a mai tornán. Sok sikert, s majd jelentkezünk a beszámolóval!
Tovább...
 
Szeptember 7-én pofonparti Hajdúhadházon Nyomtatás E-mail
Írta: ember   
2019. augusztus 29.
Image
Image
A serdülő bajnokságra hangolódva, meg amúgy is ideje már egy jó kis pofozkodásra! A DVSC következő amatőr sporteseménye a jövő szombati (szeptember 7. 12.00) pofonparti, amelyet most nem Debrecenben, hanem a hadházi termünkben rendezünk. Legutóbb főztünk itt (az udvaron), most a bokszé a főszerep! Ráadásul addigra megszépül a belső - jelenleg még folyik a renoválása a teremnek.
Tovább...
 
A Kincsem Parkban bunyóztak srácaink Nyomtatás E-mail
Írta: ember   
2019. augusztus 26.
Image
Image
A Kőbánya Kupán 3 DVSC-s fiatal lépett ringbe hétvégén. A szervezők kiváló rendezvényt hoztak tető alá a Kincsem Parkban, a DVSC külön köszönetet mond Turbucz Gábor Pacónak  a vendéglátásért.

Zsigó Csaba bemutatómeccset vívott, de igen jól helytállt, így, bár nem hirdettek győztest, de Szabó Ildikó klubvezető úgy érezte egyébként uralta a mérkőzést. Kovács László és Lakatos Gergő visszafogottabbak voltak, az ő meccseik elmentek, de formajavulás várható náluk, ahogy egyre több edzésen vesznek részt - hallhattuk Ilditől. 

A csapattal tartott még Bernáth László is. A fotókat Ildi készítette.

Ne feledjük, szeptember végén, vagyis nagyjából egy hónap múlva serdülő országos bajnokságot rendeznek, amelyre fel kell pörögnie csapatunknak!
Tovább...
 
A Kőbánya Kupán bunyózunk szombaton Nyomtatás E-mail
Írta: ember   
2019. augusztus 24.
Image
Image
Bernáth
László vezetésével fiataljaink megméretik magukat egy jónak ígérkező bokszversenyen, a budapesti Kincsem Parkban. Lakatos Gergő, Zsigó Csaba és Kovács László is kesztyűt húz. A csapatot kíséri Szabó Ildikó klubmenedzser.

A pénteki, verseny előtti utolsó edzés is jó hangulatban telt.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 73 - 80 / 3740
© 2007 dvscboxing.hu
E-mail: szerkesztoseg@dvscboxing.hu
Joomla egy nyílt forráskódú rendszer, mely a GNU/GPL Licensz alatt áll.
Joomla Templates and Joomla Web Sites