Kezdőlap
Kezdőlap
A szerdai közös sparring nagy létszámmal zajlott Nyomtatás E-mail
Írta: ember   
2020. március 12.
Image
Image
A DVSC szerdánkénti, más egyesületeket is meghívó edzésén, kesztyűzésén 2020-ban is várhatók nagyobb csoportok, Most is sokan püfölték a zsákokat és olykor egymást a DVSC debreceni termében. A mintegy 30 fiatal jó munkát végzett. A DVSC mellett a Debreceni Muay Thai Box SE, a Cívis Boxiskola SE, a Hajdúszoboszlói SE ökölvívó szakosztálya is részt vett a közös munkában, köszönjük nekik!
Tovább...
 
Korona Kupa: vírust nem, pofonokat adott és kapott mindenki Nyomtatás E-mail
Írta: ember   
2020. március 08.
Image
Image
Egerben zajlott pénteken és szombaton (március 6-7.) a Korona Kupa, amely a Bornemissza-emlékverseny helyett jött létre - a vírusos helyzet miatt nem rendezték meg a nemzetközi viadalt, de majd nyáron bepótolják az ígéretek szerint. Mindenesetre 40 klub 140-nél is több bunyósa ott volt Magyarországról, s ezek között a DVSC is egy népes csapattal jelent meg. A pénteki meccsekről IDE  kattintva olvashattok, a szombatiakról pedig íme néhány mondat. 

Szabó Titusz: - Zsigó Csaba egy honvédos ellen bunyózott, technikásan, kihasználva, hogy jobb nála. Csabi nagyon ügyesen mozgott, s a második menetben TKO-val nyert is. Balogh Krisztián a meccs első részében tartalékolt, mivel ő is tudta, hogy nem edzett eleget mostanában, így félt, hogy nem bírja végig esetleg. A harmadik menetben rákapcsolt, meg is nyerte azt, de mivel előtte nem adott bele mindent, jogosan elvesztette a meccset, igaz, csak megosztott pontozással. Lakatos Kevin nem súlyában, hanem egy 10 kilóval nehezebb srác ellen lépett ringbe a 80 kg-osok között. Ám ő sem jelentett akadályt, s Kevin találatai következtében TKO-s győzelem lett belőle, elég hamar. (Ellene ugyebár pénteken nem álltak ki, most meg gyorsan befejezte az összecsapást. Mondhatjuk, hogy Kevin a magyar mezőny egyik legnagyobb tehetsége 70 kg felett - a szerk.) Összességében egészen sikeres hétvégén vagyunk túl, minden mérkőzésen igazságos ítéletek születtek. A srácok pedig megtapasztalták, hogy az elvégzett munka mire elég. Kijelenthető, hogy akik rendesen járnak edzésre, ők gyakorlatilag mind győztek, kivéve Kovács Lacit, aki egy jóval fajsúlyosabb ellenfelet kapott, de ő is remekül helytállt. Valamint sajnos Szabó Sanyi, egy új versenyzőnk, nem kapott ellenfelet, de hamarosan jönnek a hazai pofonpartik, s ott lesz lehetősége neki is ringbe lépni.

Lakatos Kevin meccs 
IDE  kattintva látható.

A bal fotón Zsigó Csaba, a jobb oldalin Bernáth Imre és Szabó Titusz látható.Tovább...
 
Boldog nőnapot, hölgyek! Nyomtatás E-mail
Írta: ember   
2020. március 08.

Image
Nemcsak a mai nap a hölgyeké, de ma köszöntjük őket. A DVSC bokszklub sok puszit és még több boldogságot kíván minden nőnek!

 

Tovább...
 
Egerben jól sikerült a péntek Nyomtatás E-mail
Írta: ember   
2020. március 07.
Image
Az egri verseny első napján Szabó Titusz edző szerint minden DVSC-st meg lehet dicsérni, hiszen kitettek magukért a srácok. Volt aki önmagához képest teljesített jól, más a riválisát is legyőzte. Emeljük ki Bernáth Imrét, aki nagy riválisát múlta fölül pontozással, akitől többször kikapott már, ám ezúttal fordult a kocka, s Imi kezét emelték a magasba.

Szabó Titusz:
- Balogh Márk bemutató meccset vívott, de szerintem megnyerte volna, ha lepontozzák. Bagi Krisztián szépen bunyózott, s nyert is pontozással. Bernáth Imre Vári Tamás ellen sokadjára bokszolt, s ezúttal jogosan győzött, hiszen az első és a harmadik menet megvolt, a második talán elment. Annál is nagyobb dolog ez, hogy Vári az elsőszámú bunyós 50 kg-ban. Kovács László is nagyon jó bokszolt, de ellenfele testen megfogta. Igaz Laci hatalmas szívvel küzdött ezután is, sőt, titkolni tudta, hogy elkapta az ütés rendesen. Ám a második menetben fejen is eltalálták, s a bíró végül beszüntette a meccset, ám Laci dicséretet érdemel. Lakatos Kevin a saját súlyánál feljebb ment, mert ott kapott ellenfelet, de végül az egri srácot nem állították ki ellene. Reméljük, hogy szombaton a másik srác kiáll majd. Albatrit Brahaj (albán származású, 81 kilós ifista bunyós, aki Debrecenben él családjával, s tanul) még több rutint kell szerezzen, de ügyesen mozgott, ám beszorították, és a bíró amikor nem volt válasza egy idő után, beszüntette a meccset. Pozitív tapasztalatokat szerzett azért a srác. 
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 73 - 80 / 3809
© 2007 dvscboxing.hu
E-mail: szerkesztoseg@dvscboxing.hu
Joomla egy nyílt forráskódú rendszer, mely a GNU/GPL Licensz alatt áll.
Joomla Templates and Joomla Web Sites