Kezdőlap
Kezdőlap
Énekes: Lakatos Csaba a bajnok! Nyomtatás E-mail
Írta: Kopi   
2019. február 23.
Image
Image
A DVSC szupernehézsúlyúja, Lakatos Csaba aranyéremmel térhet haza Budapestről, hiszen a szombati döntőben nyerni tudott - egy szoros, kiélezett meccsen. Ezzel klubunk 1 aranyérmet és 1-1 bronzérmet szerzett (utóbbiak Bernáth Zoltánhoz (56 kg) és Siroki Zoltánhoz (52 kg) köthetők, míg Komjáthi András (69 kg) lemaradt a dobogóról). Szép volt srácok! Edzők: Szabó Titusz és Bokor Zoltán.
Tovább...
 
Énekes: Lakatos Csaba döntője ÉLŐBEN is látható ma Nyomtatás E-mail
Írta: Kopi   
2019. február 23.
Image
Megkezdődtek a döntők az Énekes emlékverenyen ma, 11.00 órától. IDE KATTINVA ÉLŐBEN  követhetitek az eseményeket.

Lakatos Csaba (DVSC, +91 kg) a 19. párban bokszol, utolsóként, vagyis még jó soká... Csabi kékben lesz, ellenfele, Börzsei Kornél (SUR) pirosban. 

Mindent bele!
Tovább...
 
Énekes: Lakatos Csabi maradt a végére talpon, irány az arany! Nyomtatás E-mail
Írta: Kopi   
2019. február 22.
Image
Lakatos
Csaba nem sok kétséget hagyott afelől, hogy ő kerül a fináléba az Énekes emlékversenyen. Siroki Zoli és Bernáth Zoli ugyanakkor adósak maradtak a taktikus boksszal, így hiába volt előbbi bátor, utóbbi pedig olykor pontos, megérdemelten kerültek a döntőbe riválisaik . . Igaz, ők a súly legjobbjai talán. 

Lakatos Csabi szombaton a 11.00 órától kezdődő műsor 19. párjában lép fel, a Surman Box Club embere, Börzsei Dániel ellen - az aranyéremért.
Tovább...
 
Énekes: a két Zoli maradt bronzérmes Nyomtatás E-mail
Írta: Kopi   
2019. február 22.
Image
Image
GYORSHÍR:

Siroki Zoli (52 kg) egy kívülről ki-ki meccsnek tűnő összecsapást bokszolt, kölcsönösen kínálgatták meg egymást a srácok, de aztán a menet felénél belenézett egy tasliba, ami után számoltak rá, majd, bár nehezen, de kijött ebből a helyzetből, és ismét elkezdett jókat ütni, újból megtalálta őt ellenfele, ami után ismét számolás jött, s a bíró döntő fölényt hirdetett ki. Kár érte, mert sokkal jobban indult a meccs.

Bernáth Zoli (56 kg) a nemzetközi eredményekkel is büszkélkedő Zuró Zsolt ellen nagyon tapogatózó első menetet hozó meccset produkált. Sokáig csak táncoltak a fiúk, láthatóan nem akart semelyik kinyílni, ám azért ütés nélkül nehéz bunyózni, így csak-csak belelendültek, amiből nem jött ki rosszul Bernáth, igaz, látszott, hogy tart egy kicsit neves ellenfelétől. Az is szembetűnő volt mennyiszer (nagyon sokszor) igazgatta fejvédőjét Zoli, az ütései pedig olykor rövidek voltak. Ugyanakkor ha jól tudott kontrázni szép találatokat ért el. Zuró azonban magabiztosabbnak tűnt, bár nem hengerelt. A legvégét még megnyomta a DVSC öklözője, de végül egyhangú pontozással Zuró nyerte meg az elődöntőt, s jutott a szombati aranycsatába.

Lakatos Csaba a 18., utolsó párban bunyózik ma még!

(A bal oldali fotón Siroki, a jobb oldalin Bernáth látható kékben - a meccs felvételéből kivágva.)
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 73 - 80 / 3652
© 2007 dvscboxing.hu
E-mail: szerkesztoseg@dvscboxing.hu
Joomla egy nyílt forráskódú rendszer, mely a GNU/GPL Licensz alatt áll.
Joomla Templates and Joomla Web Sites