Kezdőlap
Kezdőlap
Bornemissza: Bernáth Laci és Lakatos Kevin küzdhet az aranyért pénteken Nyomtatás E-mail
Írta: ember   
2021. május 21.
Jól ment a bunyó csütörtökön is a DVSC-seknek, bár nem mindenki tudott győzni. Ezzel együtt is szép volt az elődöntők napja a számunkra. Edzőnk, Szabó Titusz értékelt, akit id. Bernáth László segített a munkájában. A fotót Bernáthról a Magyar Ökölvívó Szakszövetség oldaláról közöljük, Kevin képe saját archívum. A csapatot a helyszínen Szabó Ildikó klubmenedzser segíti.


Szabó Titusz: Zsigó Csaba (50 kg) hagyományosnak mondható ellenfelével, Kozák Kevinnel csapott össze, s bár Csabi amennyire tudta próbálta megvalósítani az elképzeléseinket, ellenfele nyert. A rivális láthatóan jól felkészült bunyósunkból, ám ha Csabi még komolyabban veszi az edzéseket lehet esélye ellene, most is picin múlt. Azt kellene elérni nála, hogy ne legyenek olyan kisebb üres pontok a meccseiben, amikor az ilyen ellenfél fölé kerekedhet. Bernáth Imre és ifj. Bernáth László egyszerre bokszolt. Laci egy jó szlovák fiú ellen győzött egy szoros, jó kis meccsen. Ismét hozta magát, nagyon ügyes volt. Imike Énekes Dominikkal nézett szembe, akit Kőszegen év elején legyűrt, most azonban - bár volt amikor azt éreztem, hogy meglesz a meccs - nem sikerült. Legalábbis a pontozók akkor és ott így látták. Én úgy láttam, hogy az első két menetben Imi jobb lehetett, de a harmadikban látványosan elfáradt, s ez nyomhatott sokat esetleg a pontozóknál. Imit egyébként kisebb sérülések is akadályozták a tökéletes felkészülésben, ám Énekes nehéz ellenfél a maga védekező stílusával és jóval hosszabb karjaival, aki ezt ki is használja általában. Amúgy pici volt a különbség, ha volt, akár Imi kezét is a magasba emelhették volna. A döntőben (52 kg-ról van szó) egyébként Énekes ellenfele Bernáth Laci lesz. Ők is mérkőztek már meg egymással, hol ez, hol az a fiú győzött, érdekes, kemény döntő várható közöttük. Lakatos Kevin lesz a másik döntősünk a Bornemisszán. Ő egy igen dicséretesen küzdő, az ütéseit jól bíró sráccal bunyózott. Az első menet végén így is beszüntette a bíró a mérkőzést, mivel a rivális már eléggé vérzett. Ezzel együtt szépen helytállt, nem mindenki bírta volna idáig sem Kevin tiszta nagy találatai nyomán a bokszot. 

Bernáth a 12. párban finálézik ("A" ring), míg Lakatos Kevin ("B" ring) a 16. párban csap össze Pál Lászlóval.
Tovább...
 
Bornemissza: Zsigó, és Bernáth vitte a prímet a DVSC-ből Nyomtatás E-mail
Írta: ember   
2021. május 20.
Image
Image
A Bornemissza-emlékverseny második napján, szerdán izgalmas meccseket vívtak a DVSC-sek. Igazából aki nyert, s aki vesztett is dicséretet érdemel, hiszen mind megtették amit tudtak. S az izgalmak csak fokozódnak majd, hiszen csütörtökön következnek az elődöntők az Egerben zajló, pénteken befejeződő nemzetközi korosztályos ökölvívó-versenyen.

Szabó Titusz edző (segítője id. Bernáth László) így látta a szerdai összecsapásokat: Zsigó Csaba szlovák ellenfelét szoros pontozással győzte le. Zsigi jól bokszolt végre versenyen is, bizakodva várjuk a holnapot. Lakatos Gergő egy erős svájci fiú ellen pontozásos vereséget szenvedett. Több nagy ütése is talált, de ma az ellenfél aktívabb volt. Hamar Levente nagyot bokszolt, végig presszionálta román ellenfelét, aki nagyobb rutinjának köszönhetően, szoros pontozással ugyan, de legyőzte Levit. Khurshid Azher ellenfele Belgiumból érkezett. Azher végig koncentrálva, jól bokszolt, de ez ma kevésnek bizonyult, pontozással a belga srác nyert. Mátrai Petra nagyot küzdött, de a sokkal rutinosabb Nagy Evelin a második menetben megállította. Ifj. Bernáth László az egri Farkas Bélát kapta ellenfélnek, akit az első menetben döntő fölénnyel (TKO) győzött le. Összességében elégedett vagyok, mert mindenki kiadta magából ami benne volt. Holnap már az elődöntők jönnek. Izgalmas nap vár ránk.

A fotókon kék pólóban Bernáth Laci (Szabó Ildi fotója), a sarokban (Szabó Titusz edzővel) Zsigó Csabi látható - régebbi kép.
Tovább...
 
Jól indult a Bornemissza a DVSC számára Nyomtatás E-mail
Írta: ember   
2021. május 19.
Image
Az első napon az egri Bornemissza-emlékversenyen igen szépen teljesítettek a mieink. Lakatos Kevin francia keménykötésű, magasabb srácot vert meg TKO-val, Hamar Levente sem ismert kegyelmet, míg Jónás Szabolcs legyőzte önmagát, Szabó Sándor pedig edzőnk szerint ellenfelét is, bár a pontozók másként látták. Jó nyitány, várjuk a hasonló folytatást! 

Szabó
Titusz: - Szabó Sándor (57kg) Covaci Angeloval került össze, aki többszörös román bajnok és Eb-n is szerzett már jó helyezést. Az első menet elején a román fiú dominált, de Sanyi idővel átvette az irányítást. A második, harmadik menetet szépen meg is nyerte, de sajnos a bírók többsége nem így látta.  Ami azért elkeserítő, hogy itthon az ellenfél kapja a meccset, úgy hogy a hazai versenyző kiteszi a szívét és jogos győzelemtől fosztják meg! Ezt az is mutatja, hogy a román srácon is az látszott, hogy ezt a meccset nem nyerte meg. Hamar Levente lehengerlő boksszal az első menetben esélyt sem adva TKO-val nyerte a meccsét. Jónás Szabolcs is megtett mindent a győzelemért, ami sajnos nem sikerült, de büszkék vagyunk a teljesítményére, hiszen neki leginkább a félelmeit kellett legyőznie, ami végül sikerült, ezért nagyon örülünk! Lakatos Kevin egy francia ellenfelet kapott elsőnek, aki magas, fordított alapállású, erős srác. Nagyon izgalmas összecsapáson Kevin a második menetben megrendítette a franciát, aki a harmadik menetre bizonytalanúl jött ki, amit az edzője az első ütésváltás után feladott. Mindenkivel elégedett vagyok, s büszke rájuk.

ÉLŐ KÖZVETÍTÉSÉRT kövessétek a sz9vetség Facebook oldalát! KATT IDE ! Folytatás ma is 15 órakor!

A csapatot Egerben segíti Szabó Ildikó klubmenedzser és Bernáth László edző is.
Tovább...
 
Péntekig Bornemissza Egerben! Nyomtatás E-mail
Írta: ember   
2021. május 18.
Image
A DVSC a Zsigó Csaba, Szabó Sándor, Lakatos Gergő, Azher Khursid, Hamar Levente, Amir Khursid, Jónás Szabolcs (mind junior), ifj. Bernáth László, Bernáth Imre, Lakatos Kevin, Mátrai Petra (minf ifi) csapattal vesz részt az egri országos tornán. Szabó Titusz tréner tájékoztatása szerint ma, hétfőn már négyen bunyóznak (eredmények késő este vagy kedden reggel), mégpedig Szabó Sanyi a 7. párban, Hamar Levi a 10-ikben, míg Jónás Szabi a 11., Lakatos Kevin pedig a 18. párban.
Tovább...
 
Továbbá...
  • Pontozással kikapott, de tetszett a szervezőknek Lakatos Kevin Lengyelországban
  • Ma este Kevin és Kusz összecsap!
  • Szabó Sanyi volt az egyik legnagyobb betyár
  • Lakatos Kevin pénteken Lengyelországban bunyózik
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 73 - 80 / 3906
© 2007 dvscboxing.hu
E-mail: [email protected]
Joomla egy nyílt forráskódú rendszer, mely a GNU/GPL Licensz alatt áll.
Joomla Templates and Joomla Web Sites