Kezdőlap
Kezdőlap
Pávai Vajna-emlékverseny 3. galériája Nyomtatás E-mail
Írta: ember   
2019. december 12.
Image
Újabb  50 fotó tekinthető meg a hajdúszoboszlói versenyről 
IDE  kattintva. Jó nézegetést!
Tovább...
 
Az ökölvívásért végzett munkájáért: Szabó Sándor kitüntetése Nyomtatás E-mail
Írta: ember   
2019. december 11.
Image
Image
"A magyar ökölvívósportért végzett tevékenysége elismeréséül" - Bajkai István elnök, a Magyar Ökölvívó Szakszövetség első embere adott át emlékplakettet Szabó Sándornak, a DVSC bokszklub elnökének.

Tovább...
 
Nagyváradi bunyó: pipa! Nyomtatás E-mail
Írta: ember   
2019. december 09.
Image
Image
A DVSC 3 bunyósa lépett kötelek közé Nagyváradon vasárnap. Lakatos Dávid (a meccséről videó itt látható )  és Komjáthi András, illetve öccse, Komjáthi Norbert is odacsapott ellenfelének.

Szabó
Titusz edző szerint: "a nálunk, pofonpartikon is sokszor látott Kovacsics Angelo ellen Lakatos Dávid nem igazi önbmagát tudta adni. Mint utána kiderült - előtte nem mondta, csak láttuk, hogy köhög - Dávid betegen bokszolt, s ez meglátszott rajta. Kitett magáért, végig is ment a meccs, de a sokat fejlődő rivális pontozással győzött. Komjáthi Norbi - akárcsak Dávid - súlyától fentebb bokszolt. A magasabb rivális ráadásul ifi volt, míg ő még junior. Ettől függetlenül támadásban egészen jó volt Norbi, védekezésben láttam hiányosságokat. S végül kikapott. Komjáthi Bandi a kért okos bokszot akarta megvalósítani, de nem olyan sok sikerrel, kicsit többet vártam. Ugyanakkor mindkét fél egyaránt sokat szabálytalankodott, de Bandi ezzel együtt is, ha itthon van a meccs, szerintem nyer. Ám az is igaz, hogy annyira szoros volt, hogy adhatták oda is a meccset. 

A képeket és a videót Szabó Ildikó készítette. További képek IDE  kattintva.


Tovább...
 
Felnőtt ob: Pongor Zita ezüstérme kellemes meglepetés Nyomtatás E-mail
Írta: ember   
2019. december 08.
Image
Országos bajnokság, női döntő (48 kg)

Herczeg Virág (HFC) - Pongor Zita (DVSC) TKO 1. menet, nyert Herczeg

Szabó Titusz edző szerint Zitának ismét csak önmagát kellett volna legyőznie először, de keményebb falat volt riválisa a fináléban, mint az elődöntőbeli ellenfele. Titusz szerint még sok volt neki, hogy egy országos bajnokságon döntőt vívjon.

Ezzel együtt is az ezüstéremért gratulálunk Pongor Zitának, hiszen az elődöntőben nagyot javulva a kezdéshez képest kimondottan jót bunyózott, és kitett magáért becsülettel. Bernáth Lászlónak pedig jó felkészülést majd a Bocskaira!

Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 73 - 80 / 3785
© 2007 dvscboxing.hu
E-mail: szerkesztoseg@dvscboxing.hu
Joomla egy nyílt forráskódú rendszer, mely a GNU/GPL Licensz alatt áll.
Joomla Templates and Joomla Web Sites