Kezdőlap
Kezdőlap
KÉPEK Bernáth Atiról és Laciról - Salánki véleménnyel Nyomtatás E-mail
Írta: Kopi   
2017. október 30.
Image
Image
Egy kisebb KÉPGALÉRIA nézhető meg a minap véget ért ifjúsági Európa-bajnokságról IDE KATTINTVA (főleg Bernáth Attila látható a képeken, de néhányon László is - unokatestvérekről van szó -, illetve ifj. Balzsay Károly szövetségi kapitány, Salánki László edző, Szabó Ildikó, a DVSC klubmenedzsere, plusz szintén a MÖSZ részéről Kovács László szakmai igazgató, Alvics Gyula szövetségi edző is szerepel a fotókon).

Ezúttal itthonról szorító trénerük elmondta, hogy a felvételek alapján mit látott a két DVSC-s srác meccsein, Törökországban.

Mint tudjuk, Bernáth Attila EZÜSTÉRMET szerzett (örmény és orosz bokszolót is legyőzve a döntőig), Bernáth László pedig a végül bronzérmes hazai bunyós ellen éppen csak kikapott, s nem jutott a 8 közé, pedig közel állt a bravúrhoz.
Tovább...
 
Ifi Eb: Bernáth Attila ezüstérmes Nyomtatás E-mail
Írta: Kopi   
2017. október 28.
Image
Image
A kontinens második legjobb ifjúsági  korú 49 kilós bunyósa BERNÁTH ATTILA! Nagyot harcolt, többnyire ő ment előre, felvállalta, erőltette a közelharcot, de hosszabb karú, okosan bunyózó grúz riválisa nyert pontozással végül Attila ellen a Törökországban ma rendezett ifjúsági Európa-bajnoki döntőben. Nagy dolog lett volna az aranyat elhozni, ám az, hogy döntőt vívott Attila, ugyancsak kiváló teljesítmény. Szép volt, Szocsi!
Tovább...
 
Junior ob: 2/2, Bernáth Ricsi és Zoli is aranyos srác! Nyomtatás E-mail
Írta: Kopi   
2017. október 28.
Image
A szombati döntők során két bokszolónk lépett szorítóba Egerben a junior országos bajnokságon, s egyaránt első menetes TKO-val győztek. A DVSC így 2 aranyéremmel (46 kg: Bernáth Zoltán, 48 kg: Bernáth Richárd) és 1 bronzzal (46 kg: Siroki Zoltán) zárta a viadalt. Bravó, srácok! Edző: Salánki László és NagyTímea.
(A képen balra Ricsi, jobbra Zoli.)
Tovább...
 
Ifi Eb, Junior ob: Szombaton 3 Bernáthnak szurkoljunk az aranyért!!! Nyomtatás E-mail
Írta: Kopi   
2017. október 27.
Image
Image
Image
Bernáth Attiláról
már írtunk, itt van még pár infó róla (Eb-döntőt vív holnap!!!). Míg az országos bajnokságon nagy lett volna, ha a 46 kilósok között DVSC házidöntőt rendeznek, de végül ez elmarad. Viszont egyikük azért bekerült oda, aminek örülünk. A pénteki elődöntők során ugyanis Siroki Zoli szoros meccsen kikapott, Bernáth Zoli azonban ugyancsak nagy küzdelemben nyert. Szombaton két döntősünk van tehát. Bernáth Ricsi is ringbe lép még.

Az első képen Bernáth Ati (pirosban), a másodikon Zoli (kékben), a harmadikon Ricsi látható Salánki László edzővel.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 9 - 16 / 3326
© 2007 dvscboxing.hu
E-mail: szerkesztoseg@dvscboxing.hu
Joomla egy nyílt forráskódú rendszer, mely a GNU/GPL Licensz alatt áll.
Joomla Templates and Joomla Web Sites