Kezdőlap
Kezdőlap
Bocskai65: ma kora délután bunyózik mindkét Bernáth az éremért! Nyomtatás E-mail
Írta: ember   
2021. február 10.
Image
Ismét DVSC-sekért szurkolhatunk a 65. Bocskai István Nemzetközi Ökölvívó Emlékversenyen. A viadal harmadik napján immár a dobogó a tét, amire nem lesz könnyű fellépni, de nem is lehetetlen.
A kezdés előrébb húzódott, 14 órakor már rajt van Debrecenben!

A "B" ringben piros mezben látható majd Bernáth Attila (második kép), aki Csóka Nándornak akar visszavágni egy korábbi véleményes vereségért az 52 kg-osok mezőnyében, méghozzá a 3. párban, tehát a délután 14 órás kezdés után nem sokkal. A DVSC másik bunyósa, Bernáth László (harmadik kép) sem sokkal később, a 8. párban bokszol az 57 kilósok között, s ugyancsak a "B"
Image
Image
ringben, s ő a hétfői sikeréhez hasonlóan újra kék mezben lesz. Az ő ellenfele az angol Nico Leivars lesz. Gyanítható - s ez nem valamiféle kötelező hangulatkeltés, tényleg így várjuk -, hogy mindkét mérkőzés kiélezett lesz és kevésen múlhat a siker vagy a vereség, ha pontozással érnek véget a találkozók. Viszont azt tudtuk eddig is, hogy az érmet nem adják oda csak úgy ajándékba. Márpedig ezek a csaták már a 4 közé kerülésért zajlanak.

A mellékelt fotó csak a sorsolás minket érintő része, a teljes programot IDE  kattintva láthatjátok (előbb az "A", majd a "B" ring sorsolását).

ÉLŐ közvetítést IDE  kattintva követhettek - nézők sajnos továbbra sem mehetnek be az Oláh Gábor utcai Sportcsarnokba. A megfelelő napra görgessetek, és ott válasszátok a "B" ringet, hogy előbb Attilát, aztán Lacit láthassátok!

Ha Attila nyer, a döntőbe jutásért az Escobar (spanyol) - Serra Federico (olasz) meccs győztesével csap össze. Ha Laci nyer, ő pedig a Kistohurry (francia) - Ciftci (török) negyeddöntő nyertesével mérkőzhet, ugyancsak a fináléba kerülését.
Tovább...
 
Bocskai65: olimpiai résztvevőt vert Bernáth Laci Nyomtatás E-mail
Írta: ember   
2021. február 09.
Image
Image
Bocskai-emlékverseny, Debrecen, 1. nap
57 kg (a legjobb 16 között)
Oussama Mordjane (algériai) - Bernáth László (magyar, DVSC) megosztott pontozással nyert Bernáth

Szabó
Titusz: - Nagy örömmel vagyunk túl a mai napon, nehéz meccsen, jó ellenfelet győztünk le, ráadásul jogosan. Az első menetben próbáltuk, hogy irányítson, kezdjen többet, s meg is volt ez. Szép találatokat vitt be. A másodikban kicsit mintha visszavett volna Laci. Egy olimpiai kvótát már megszerzett bunyós ellen szerepelt jól az elejétől kezdve, s talán mintha ez átsuhant volna a fején. a harmadik menet előtt aztán mondtam neki menjen jobban, mert ez fog dönteni. Tette is a dolgát, s bár volt amikor eltalálták, akár még baj is lehetett volna belőle, de kihordta, visszatámadott, kiadta magából ami benne volt. S ez a lényeg! Az, hogy még a bírók is ezt látták, egy plusz öröm. Jól küzdve nyert, az első és a harmadik menetet hozva. Ez nagyon kellett már neki. Ezért most megdolgozott rendesen Bernáth Laci. Leendő ellenfele, az angol srác Siroki Zoli elleni meccséből nehéz levonni bármit, mert rövidre sikeredett. Aki itt van már mind erős bunyós, könnyű mérkőzés nincs, de nem féltem az angol ellen sem Lacit. Összejöhet neki!

Bernáth László: - Nagyon szerettem volna ezt a meccset megnyerni és 100%-osan erre összpontosítottam. Kemény volt és ügyes, erős az ellenfelem. Szerdán az angol kemény dió lesz, de ismét teljesen odateszem magam ellene is. Gyors, erős ütésekkel kell meglepnem, mert többet üt, mint az algériai. 

Mivel kedden nem bunyózik Laci, mint elmondta pihenni fog, illetve elmegy azért edzésre, segíteni, de csak akkor mozog, Ha Szabó Titusz edző azt kéri tőle. 

A meccsképeket Kincses Tibor készítette. További fotók IDE  kattintva!
Tovább...
 
Bocskai65: ma Bernáth Laci algériai riválissal kezd Nyomtatás E-mail
Írta: ember   
2021. február 08.
Image
Image
Az első napon, ma, hétfőn, a 2. párban, tehát a 15 órás kezdés után nem sokkal Bernáth László (57 kg) az algériai Oussama Mordjane ellen bokszol, s ha nyer, a Siroki Zoltán - Nico Leivars (angol) meccs győztesét kapja. Amennyiben kikap, véget ér számára a verseny.

Bernáth Attila (52 kg) nem lép kötelek közé hétfőn, vélhetően kedden kezd majd, mégpedig nagy csata van kilátásban, hiszen Csóka Nándor ellen bunyózik.

A Bocskai-emlékversenyt ÉLŐBEN követhetitek (KATT IDE ). Kezdés ma 15 órakor,

Tovább...
 
Bocskai 65: hamarosan kiderül ki ellen kezd a két Bernáth Nyomtatás E-mail
Írta: ember   
2021. február 08.
Image
A minap sajtótájékoztató (KATT IDE ) keretében beszélt az érdeklődőkhöz Bajkai István, a Magyar Ökölvívó Szakszövetség elnöke és Barcsa Lajos Debrecen alpolgármestere, ahol kiderült az is, hogy Umar Kremljov, az AIBA orosz elnöke is ellátogat Debrecenbe az idei Bocskai István Nemzetközi Ökölvívó Emlékverseny alatt. A nézők nélkül megrendezendő 5 napos sportesemény végig követhető az interneten élőben (KATT IDE  a szövetség Facebook oldala eléréséhez, ahol megtaláljátok majd az ÉLŐ LINKET), ám több érintett kiemelte, hogy itt a legfontosabb lépés az, hogy egyáltalán van Bocskai, miközben a közelmúltban voltak elmaradt versenyek. 

A magyar válogatottak közül szinte mindenki ott lesz a csarnokban, csak néhány sérült marad távol, a többiek mind elindulnak a 65. Bocskain.

Image
Image
A DVSC részéről 52 kg-ban Bernáth Attilának (bal oldali kép), 57 kg-ban id. Bernáth Lászlónak (lásd jobbra) szurkolhatunk.

Amint lesz sorsolás ma, közzétesszük!

Ma, hétfőn (február 8.) 15 órakor kezdődnek a selejtezők, két ringben. A helyszín a már megszokott Oláh Gábor utcai Sportcsarnok.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 9 - 16 / 3810
© 2007 dvscboxing.hu
E-mail: szerkesztoseg@dvscboxing.hu
Joomla egy nyílt forráskódú rendszer, mely a GNU/GPL Licensz alatt áll.
Joomla Templates and Joomla Web Sites