Kezdőlap
Kezdőlap
Ifi vb: Ma 17 órától a 2. párban bunyózik az ÖRDÖG! Nyomtatás E-mail
Írta: Kopi   
2018. augusztus 23.
Image
Image
Az "A" jelű ringben (BUDAPEST, Duna Aréna) az 1. meccs egy kazah és egy algériai között zajlik majd 17.00 órától, vagyis, ha őket látjátok már nem kell sokat várni és jön BERNÁTH ATTILA, valamint az orosz Dimitri Batyay (az Eb-döntő visszavágóján!!!). Vagyis ma, aug. 23-án nagyjából 17 óra után kicsivel a DVSC bunyósa a 16 között összecsap az orosszal. Nem írunk semmi mást erről, hiszen csak nyerje meg valahogy Attila!!! Nem lesz egyszerű! Nagyon nem!

ÉLŐ KÖZVETÍTÉSÉRT KATT IDE!!!

A tavaszi EB-DÖNTŐ a magyar és az orosz bunyós között pedig IDE KATTINTVA látható ismét.

Alább pedig INTERJÚ!
Tovább...
 
Ifi vb: az Eb-döntő visszavágójával kezd Bernáth Attila csütörtökön Nyomtatás E-mail
Írta: Kopi   
2018. augusztus 22.
Image
Image
Elkezdődött!

A Budapesten, a Duna Arénában zajló (aug. 21-31.) ifjúsági világbajnokság során nagyon szurkolunk a magyar válogatottnak, ám különösen a DVSC öklözőjének, Bernáth Attilának, aki friss ifi Európa-bajnokként vág neki a küzdelmeknek. Rögtön egy - még nem tudjuk örülünk neki vagy sem - hihetetlennek tetsző összecsapással (MÁR A 16 KÖZÖTT!!!). Az augusztus 23-i esti programban Attila ugyanis az orosz Dimitri Batyay ellen húz kesztyűt. A meccsről elég anyit: EZ AZ IDEI EB-DÖNTŐ VISSZAVÁGÓJA!!!

Akkor Bernáth leiskolázta az oroszt, ám nyilván éppen emiatt kettőzött erővel küzd majd Batyay. Ugyanakkor "Szocsi" kijelentette, ő bizony örül a sorsolásnak, hiszen legalább egy általa már ismert, s legyőzött ellenféllel kezd.

Salánki László, a szintén a magyar válogatottnál dolgozó edzőnk szerint pedig: "ha azt hozza Attila, amit tud, nem lesz gond".
Tovább...
 
Happy Birthday: Ádi! Nyomtatás E-mail
Írta: Kopi   
2018. augusztus 15.
Image
Image
Ifjú, 22 éves kora ellenére már megjárt ezt-azt Tóth Ádám a DVSC-vel, de olyan mint egy keljfeljancsi: ha valami nehézségbe ütközik, utána is mindig feláll és előjön valami szép eredménnyel, egy-egy remek meccsel. Igazi bunyós, aki sosem adja fel! Sok boldog szülinapot, Ádi, hajrá az idei hátralévő kihívásokhoz!
 
Fesztivál Kupa Szegeden Nyomtatás E-mail
Írta: Kopi   
2018. augusztus 07.
Image
Augusztus 18-19-én Szegeden
rendeznek amatőr bokszversenyt, amelyre még hétfőig (augusztus 13.) lehet nevezni! A régiós viadalra a szervezők várnak szeretettel mindenkit! Bővebb infó az alábbiakban olvasható.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 9 - 16 / 3491
© 2007 dvscboxing.hu
E-mail: szerkesztoseg@dvscboxing.hu
Joomla egy nyílt forráskódú rendszer, mely a GNU/GPL Licensz alatt áll.
Joomla Templates and Joomla Web Sites