Kezdőlap
Kezdőlap
Happy birthday: Betti! Nyomtatás E-mail
Írta: Kopi   
2018. december 27.
Image
Image
Boldog szülinapot kívánunk a facebookja szerint ma éppen 113 éves Csete Beatrixnak, aki azt a világcsúcsot tudja magáénak mondani, hogy ilyen hajlott korúként is még az utánpótlásban bunyózik :D Viccet félre téve, sok sikert, Betti, akár a DVSC-s pályafutásodhoz, akár ahhoz, hogy van esélyed rá, hogy nagy munkával a válogatottba bekerülj! 
Tovább...
 
Boldog, békés karácsonyt kívánunk! Nyomtatás E-mail
Írta: Kopi   
2018. december 24.
Image
A DVSC bokszklub idén is a legjobbakat kívánja a karácsonyi ünnepek alkalmával az egyesület tagjainak, szimpatizánsainak és támogatóinak, illetve minden sportbarátnak, a régión belül és kívül, nagy szeretettel! 
Tovább...
 
Lakatos Dávid jól bunyózott Ózdon Nyomtatás E-mail
Írta: Kopi   
2018. december 22.
Image
Image
A nagyszabású Hell Fight küzdősport gálán, amelyet Ózdon tartottak szombaton (illetve most is zajlik a cikk felrakása pillanatában), betét programként amatőr ökölvívó meccseket is rendeznek az utánpótlás korúak számára. A DVSC-s Lakatos Dávid szépen bunyózve nyert - a sarokban Szabó Titusz edzővel (a fotókat is ő lőtte Dávidról, róla meg Koppányi :)). 

SZABÓ TITUSZ:
Image
- Végig fegyelmezetten bokszolt Dávid a nála magasabb, bal kezes ellenféllel szemben. A második menettől találta meg az ütőtávot és érzett rá, hogy mit kell csinálni. Második szándékból többször tisztán talált testen és fejen is.
Tovább...
 
Zoli és Titusz jön, Lajos bá marad Nyomtatás E-mail
Írta: Kopi   
2018. december 21.
Image
Image
A Cívishíren (KATT IDE ) közölt írásban beszél röviden Szabó Sándor klubelnök arról, hogy 2019-től Szabó Titusz, valamint Bokor Zoltán (ők a második képen) irányítja az edzéseket az egyesületnél, míg Tivadar Lajos (első képen elnökünkkel) tapasztalata továbbra is rendelkezésünkre áll. Az edzők megosztják egymás között a munkát, mindenki a maga feladatára koncentrálva, vagyis gyakorlatilag egy trió veszi át Salánki László és Nagy Tímea (harmadik képen) munkáját, akik sikeres időszakot hagynak maguk mögött, s a továbbiakban
Image
sok sikert kívánunk nektek az új kihívásokhoz! 

A DVSC az amatőr ökölvívás magyarországi sikerklubja, amelyben továbbra is képezik a bokszolókat, illetve szeretettel várják a kezdőktől a haladókon át az érdeklődőket a debreceni és a hajdúhadházi edzésekre az ünnepi dömping lecsengése után, illetve 2019-ben is!
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 9 - 16 / 3546
© 2007 dvscboxing.hu
E-mail: szerkesztoseg@dvscboxing.hu
Joomla egy nyílt forráskódú rendszer, mely a GNU/GPL Licensz alatt áll.
Joomla Templates and Joomla Web Sites