Kezdőlap
Kezdőlap
SZAVAZZ SALÁNKI LACIRA! Nyomtatás E-mail
Írta: Kopi   
2018. január 04.
Image
Tök egyszerű, az alábbi linkre kattintva (IDE ) tudod leadni szavazatodat a 2017-es év legjobb edzője választáson, amelyet a Hajdú-bihari Napló tett közzé. Az év legjobb női és férfi, valamint utánpótlás korban lány és fiú sportolója mellett az év csapatára, valamint (a szavazólistán legalul) az ÉV EDZŐJÉRE is tudsz voksolni. Kemény a verseny a trénerek között is, de az idén tanítványaival (Nagy Tímeával közösen) arany- és egyéb érmek egész hadát megszerző SALÁNKI LÁSZLÓ ökölvívó szakedző biztosan megérdemli a TE SZAVAZATODAT is!
Tovább...
 
BÚÉK!!! Nyomtatás E-mail
Írta: Kopi   
2017. december 31.
Image
Minden bokszbarátunknak és a DVSC, valamint az Észak-alföldi Tornádó Ökölvívó Régió nagy csapatának, támogatóknak és rokonoknak sikeres, de elsősorban örömteli 2018-as esztendő kívánunk!
 
BOLDOG KARÁCSONYT ÉS BÚÉK! Nyomtatás E-mail
Írta: Kopi   
2017. december 24.
Image
Az Észak-alföldi Tornádó Ökölvívó Régió és a DVSC bokszklub szívből kíván nektek kellemes ünnepeket és sikeres esztendőt 2018-ban!

Tovább...
 
Év Sportolója 2017 - a Haonon lehet szavazni!!! Nyomtatás E-mail
Írta: Kopi   
2017. december 22.
Image
A szokásos év végi szavazását tartja a napokban a Haon, ahol 6 kategóriában lehet sportolókra, csapatokra és edzőkre voksolni. A mieink közül a közönség javaslata alapján Nagy Bence és Móna Imre, valamint Nagy Tímea és Nagy Angéla, illetve Bernáth Attila van versenyben sok más sportág kiváló képviselőivel egyetemben. Mellettük csapatként a DVSC bokszklub is ott van a listán, el ne felejtsétek! Edzőnk, Salánki László pedig a Hajdú-bihari Napló szerkesztőségének ajánlása alapján került be a versenybe, ő a második körtől lesz verenyben a végső sikerért is akár!
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 9 - 16 / 3356
© 2007 dvscboxing.hu
E-mail: szerkesztoseg@dvscboxing.hu
Joomla egy nyílt forráskódú rendszer, mely a GNU/GPL Licensz alatt áll.
Joomla Templates and Joomla Web Sites