Kezdőlap
Kezdőlap
Félmaraton Bernáth módra Nyomtatás E-mail
Írta: ember   
2020. április 09.
Image
A DVSC bunyósa félmaratont futott edzésképpen nemrég. Videók is készültek róla, illetve megkérdeztük Bernáth Attilát, hogyan telnek a napjai mostanában, így vészhelyzet idején. Bár a tokiói olimpiát kereken egy évvel elhalasztották, így 2021 júkiusa végén kezdődik, ha semmi sem jön közbe, de Attilának van még sansza arra, hogy ott legyen. Persze akár Tokió, akár 2024-ben Párizs a cél, a kemény edzésekkel nem szabad leállni, s amit tud elvégez egyedül is.

"Már többször megfutottam a 21 km-t. Azt tervezem, hogy majd az időeredményen javítok. Illetve ezután rövidebbeket futok, az lesz a feladatom. Most Debrecentől Hadházig háztól házig mentem, ez 21 km kb. 1 óra 40 perc alatt, ami nem a legjobb, de lesz jobb is. A forgalomban futottam, vagyis az úton, meg a bicikliúton is. Egyfelől edzésnek is szántam, meg amúgy is jó kondiban tartani magamat. Salánki Laci bá írt ki nekem emellett edzésprogramot, azt hetente háromszor megcsinálom, jelenleg így készülök és tartom formában magamat." 

A videók ide kattintva nézhetők meg.
Tovább...
 
Segíts Bernáth Attilának! Nyomtatás E-mail
Írta: ember   
2020. március 31.
Image
Akár más DVSC-s is feltölthet képet, videót a Szertár Sportbolt Facebook oldalára, de az biztos, hogy a már ott lévő 
🥊 Bernáth Attila 🥊 várja ÁPRILIS 2. estig a szavazatokat.

KATT IDE! GÖRGESS LE! HA MEGLÁTOD ATTILA VIDEÓJÁT, NYOMJ EGY LIKE-ot rá!
https://www.facebook.com/SzertarSport/photos/a.146474995518670/1584767098356112/?type=3&theater

Lássuk miről is van szó! (Változtatás nélkül ide írjuk a Szertár felhívását.)

NYEREMÉNYJÁTÉKOT HIRDETÜNK:
"MARADJ ERŐS! MARADJ FITT!" NÉVEN

Iskolák, tornacsarnokok, sportpályák, konditermek, szabadtéri kondiparkok, játszóterek zártak be, ezért a gyermekek és felnőttek sportolási lehetőségéről otthon kell gondoskodni. 💪🤸‍♀️🤾‍♂️

Ezért úgy gondoltuk nyereményjátékot hirdetünk:
Ehhez a poszthoz hozzászólva küldj egy fotót vagy videót az otthoni edzésedről, mi pedig a legtöbb like-ot összegyűjtőnek 30.000 Ft értékű ajándékutalványt adunk elismerésül. 🎁

Az otthoni edzéshez ajánlott termékeinket megtekintheted webshopunkban.
https://bit.ly/2WBMJ5N

A fotókat vagy videókat 2020.április 2. 22:00 óráig várjuk Tőletek! 📸

#szertársport #maradjotthon #maradjerős #maradjfitt #stayathome #bestrong #befitt
Tovább...
 
Kap-e esélyt Bernáth, ha lesz olimpia? Nyomtatás E-mail
Írta: ember   
2020. március 24.
Image
A világméretű koronavírus-járvány miatt egyelőre áll minden verseny külföldön és idehaza is. Ám még hátravan az olimpiai kvalifikáció egy része, ami - ha egyáltalán megrendezik a tokiói nyári olimpiai játékokat - bizony akár érintheti a DVSC-s Bernáth Attilát is, aki az 52 kg-ban Szaka István mögött a tartalék a válogatottban. Igen ám, de a londoni kvalifikációs torna során - ahonnan épp csak hazamenekítették végül a bunyósokat a járvány terjedésével - Szaka kiesett igen hamar, ezért ott biztosan nem szerzett belépőjegyet az olimpiára. S volt egy olyan forgatókönyv is, hogy ha ő ott elbukik, akkor a DVSC-ből Bernáth kap lehetőséget utána. A másik kvalifikációs torna Párizsban lenne május közepétől, vagyis addig még több mint másfél hónap van hátra. Tehát valami hatalmas nagy szerencsével, ha addig véget érne a járvány, akár meg is szervezhetnék a versenyt, s akkor érdeklődve várhatnánk, hogy Bernáthnak vajon tényleg megadják-e az esélyt.

Kincses Tibor, az AIBA (Nemzetközi Amatőr Ökölvívó Szövetség) kommunikációs vezető-munkatársa elmondta, hogy még nehéz bármit találgatni is, hiszen ami biztos egyelőre, hogy április 30-ig stopot kaptak a rendezvények. Májusban aztán kiderül, hogy az élet újra indul-e és akkor milyen rendezvényeket lehet még tető alá hozni, ám Tokióig igen szűk az időkeret. 

Magáról az olimpiáról szólva, Thomas Bach, a NOB (Nemzetközi Olimpiai Bizottság) elnöke ragaszkodna az olimpia megrendezéséhez, hiszen még sosem halasztottak el ötkarikás játékokat - kivéve a világháborúk miatt törölt eseményeket. Ám lehet változtat az álláspontján idővel, hiszen elég nagy a nemzetközi nyomás rajta. Amúgy meg mindenképp nehéz lesz az olimpia lebonyolítása, s biztos, hogy nem lehet majd azt mondani, ha meg is rendezik, hogy ideális felkészülés után vágnak neki a sportolók majd.
Tovább...
 
A pofonparti egyelőre tolódik Nyomtatás E-mail
Írta: ember   
2020. március 13.
Image
Bár Debrecenben és Hajdúhadházon is készült a DVSC újabb pofonpartival, ám a koronavírus általi veszélyeztetés miatt központilag leállítottak sok rendezvényt. Így a pofonpartijaink is elmaradnak egyelőre. Ám reményeink szerint ez csak átmeneti, és minél hamarabb újra várhatjuk mindkét termünkben az érdeklődőket, s a versenyzőket, edzőiket, akik színvonalas összecsapásokkal szórakoztatják a közönséget, illetve segítik a sportolók felkészülését!

A tréningek ettől függetlenül tovább zajlanak, a munka nem áll meg.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 9 - 16 / 3749
© 2007 dvscboxing.hu
E-mail: szerkesztoseg@dvscboxing.hu
Joomla egy nyílt forráskódú rendszer, mely a GNU/GPL Licensz alatt áll.
Joomla Templates and Joomla Web Sites