Kezdőlap
Kezdőlap
Serdülő ob: a harmadik nap sorsolása megvan Nyomtatás E-mail
Írta: Kopi   
2018. október 26.
Image
A DVSC 6 öklözője elődöntőzik ma, pénteken, a kaposvári serdülő országos bajnokság harmadik napján. Sok sikert, skacok a ringcsatákban, amelyek délután 14.00 órakor kezdődnek! Sorsolásért katt a képre!
Tovább...
 
Serdülő ob: aki bírta szusszal, nyert simán Nyomtatás E-mail
Írta: Kopi   
2018. október 25.
Image
A második napon is 3 bunyósunk nyert a kaposvári serdülő országos bajnokságon. Komjáthi Nóri és Balogh Krisztián TKO-val, Lakatos Kevin pontozással, igaz, ő is nagyon simán lépett túl riválisán. Pénteken minden eddigi győztesünk ringbe lép, plusz Bernáth Márió, aki holnap kezd, kivéve Csete Beatrixot, aki szombaton döntőzik. 
Tovább...
 
Serdülő ob: 3 TKO-val nyitottunk Nyomtatás E-mail
Írta: Kopi   
2018. október 24.
Image
A DVSC nagy reményekkel vágott ennek a serdülő országos bajnokságnak - Salánki László edző szerint nagyon komoly edzések után mentek el a mieink Kaposvárra. Szerdán aztán felütésként három fiunk is idő előtt nyerte meg a meccsét, holott volt köztük olyan is, aki hasonló tudásúval bunyózott, mint ő maga. Csütörtökön is kesztyűt húznak a mieink, akkor hatan bokszolnak majd Kaposváron.

A fotón balról Balogh, Lakatos és Siroki látható, vagyis a mai győzteseink!
Tovább...
 
Ma 3-an bokszolnak! Nyomtatás E-mail
Írta: Kopi   
2018. október 24.
Image
Lakatos Kevin a kőbányai Sándor Károly ellen a 8 közé jutásért bunyózik ma, míg Siroki Robi egy KSI-s sráccal (Sárközi Géza) az éremért már. Ugyanígy a dobogóra kerülés a cél Balogh Lászlónak, ő a PSE bunyósával, Mészáros Luciannal csap össze. Mindez a kaposvári serdülő ob első napján. A többiek később lépnek először ringbe. Hajrá, DVSC! Köszi az infót Nagy Timi! :)
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 9 - 16 / 3518
© 2007 dvscboxing.hu
E-mail: szerkesztoseg@dvscboxing.hu
Joomla egy nyílt forráskódú rendszer, mely a GNU/GPL Licensz alatt áll.
Joomla Templates and Joomla Web Sites