Kezdőlap
Kezdőlap
Balogh Lacika az Eb-bronz után már a serdülő magyarra készül Nyomtatás E-mail
Írta: Kopi   
2018. június 26.
Image
Image
Nemrég a magyar küldöttség egyik kisügyese volt a serdülő Európa-bajnokságon Balogh László, a DVSC fiatal tehetsége (edzője Salánki László), aki egy kis pihenő után a jövő héttől újra csatasorba áll, hogy megvédje serdülő magyar bajnoki címét ősszel. Az ifjú titánnal beszélgettünk, aki a kontinenstornán a dobogó harmadik fokára állhatott fel - remek versenyzés után. (A bal oldali fotón Laci a tavalyi serdülő ob dobogójának a tetején, a jobb oldali fotón pedig az idei Eb bronzérmeseként látható.)
Tovább...
 
Bernáth Attila a magyarországi vb-re gyúr Nyomtatás E-mail
Írta: Kopi   
2018. június 22.
Image
Image
Hazai rendezésű világbajnokság is lesz az idén. Augusztus végén ugyanis Budapestre várják a legjobb női és férfi bunyósokat szerte a Föld minden szegletéből. Nagyon reméljük, hogy legalább egy, de akár több DVSC-s is köztük lesz, ám egyelőre Bernáth Attila (aki 2018-ban már felért Európa csúcsára, 2017-ben pedig ugyanitt az ezüstéremig jutott az ifjúságiak között) a legesélyesebb erre. S ha már ott lesz a szorítóban, ha megszólal a gong, kiteszi szívét-lelkét a porondra...
Tovább...
 
Angi hamarosan ismét munkába áll Nyomtatás E-mail
Írta: Kopi   
2018. június 21.
Image
Nagy Angéla
jelenleg lazít, ahogyan a DVSC többi bunyósa, edzője is pihenget, hogy júliustól megint teljes erővel készüljön mindenki a maga ez évi feladataira. Angit a nemrég véget ért Európa-bajnokságról is kérdeztük, ahol többek szerint a mi lányunk ha nem is simán, de legyőzte riválisát a legjobb 8 közé jutásért zajló párharcban.
Tovább...
 
Nagy Timi: trauma, hiszti, kikapcsolódás, felkészülés... világbajnokság Nyomtatás E-mail
Írta: Kopi   
2018. június 14.
Image
A bulgáriai Európa-bajnokságon a magyar lányoknak nem termett sok babér. A két DVSC-s bunyós, Nagy Angéla (57 kg) és Nagy Tímea (75 kg) is búcsúzott a küzdelmektől elég hamar. Más kérdés, hogy milyen körülmények között... Angiról is lesz egy anyagunk, most lássuk, Timi miként tekint vissza és milyen tervei vannak a közeljövőben!
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 9 - 16 / 3471
© 2007 dvscboxing.hu
E-mail: szerkesztoseg@dvscboxing.hu
Joomla egy nyílt forráskódú rendszer, mely a GNU/GPL Licensz alatt áll.
Joomla Templates and Joomla Web Sites