Kezdőlap
Kezdőlap
Amir az ellenfelet és saját magát is legyőzte Ózdon Nyomtatás E-mail
Írta: ember   
2021. december 06.
Image
Ózdon
, a Mikulás Kupán szerepelt a DVSC több bunyósa a hétvégén, s teljesítményüket Szabó Titusz vezetőedző úgy értékelte, hogy "jó kis nap volt, a fiatalok fejlődését szolgálta." 

A mérkőzésekről egyenként is beszélt Titusz: "Varga Kálmán Levente a gyerekek között bemutató meccset vívott. Az első menetben két nagyobb ütés után rászámoltak, meglepte őt az ellenfél lerohanása. A mérkőzésvezető védte az egészségét, ezért beszüntette a meccset, bár nem volt különösebb baja Kálmánnak. Szabó Balázs ismét azzal bunyózott ugyancsak bemutató meccset, akivel az ob-n is. Akkor simábban kapott ki, mint most, vagyis előrelépett, megosztott pontozással maradt csak alul, egyre jobb lehet majd. Verebey Zsombor az első menetben ügyesen kezdett, ám ahogyan ellenfele közelebb került hozzá, nehezen reagált rá. Rászámoltak, majd ismét, s mivel nem válaszolt az ütésekre, beszüntették a mérkőzését. Ő is ügyesebben bokszolt viszont, mint legutóbb, idővel javulás érhető el nála is. Szabó Sándor azért vívott bemutató meccset, mert ellenfele nehezebb volt nála két súlycsoporttal. Ám Sanyi szoros mérkőzésen, elsősorban a harmadik menetben mutatott jó bunyójának köszönhetően nyerni tudott. Khursid Amir egy egri srác ellen harcolt, s nagyon tetszett amit láttam tőle. Az elsőkezes találatokat hátsókezesek követték, jól forgott ki, s védekezett. A harmadik menetben többször számolták ellenfelét, majd véget is ért a meccs, de addig is simán Amiré volt a találkozó.

A DVSC tehát egyes bunyósainál fejlődést mutató tornán van túl, a győzelmek pedig szép produkciók végén születtek. 
Tovább...
 
Ukrajna: Zsigó Csaba megnyerte a tornát Nyomtatás E-mail
Írta: ember   
2021. november 21.
Image
Péntek után szombaton is ukrán fiú ellen bunyózott és győzött Zsigó Csaba, a DVSC bunyósa, aki most a honvédosokkal tartott egy ukrajnai nemzetközi tornára.


Ahogyan Csabi elmesélte a kalandjait, szombaton a döntőt vívta már, s nem az elődöntőt, ahogy előtte írtuk. Az aranyéremért pedig ismét nyert a DVSC fiatalja, miután az első menetet érzése szerint hozta a balkezes ukrán ellen, majd a folytatásban is keményen bokszolt. A másodikat Csabi megszenvedte, hiszen "egy szép tempó balegyenessel rámszámoltatott, így az a menet elment, de utána összekaptam magam és a harmadik menetben végig jókat találtam, volt benne test- és fejtalálat váltogatva." Ennek eredményeként az ukránra is rászámoltak a legvégén, s végül pontozással Zsigó nyert 3-2-re. Ez azért nem semmi, Ukrajnában, két ukránt is legyűrve egymás után. Szép volt, Csabika!
Tovább...
 
Ukrajna: Zsigó Csabi, egyből egy Nyomtatás E-mail
Írta: ember   
2021. november 20.
Image
Image
A DVSC tehetsége, Zsigó Csaba pénteken legyőzte első ellenfelét, egy ukrán srácot az ott zajló nemzetközi tornán, s ma az elődöntőben folytathatja. Ő maga így értékelt:

- Nem éreztem olyan élesnek magam, mint szoktam, kicsit be is voltam lassulva, de a harmadik menetben így is rászámoltak az ukrán srácra. Végül egyhangú pontozással győztem. Szombaton, remélem, még jobb leszek az elődöntőben!

Így legyen, hajrá, Csabika! 

Az első fotó a helyszínen készült, amikor kihirdették a győztest, a másik a honvédos alkalmi csapat egy részével, benne Ifj. Balzsay Károly trénerrel...
Tovább...
 
Ukrajnában vitézkedik Zsigó Csabi Nyomtatás E-mail
Írta: ember   
2021. november 19.
Image
Zsigó
Csaba csütörtöktől vasárnapig Ukrajnában bunyózik egy összeszedett magyar különítmény tagjaként, a Honvéd külsőseként. Ma, pénteken már bokszol délután, s reményei szerint nyer, akárcsak holnap, s azután is :) - ahogy fogalmazott a DVSC fiatal reménysége.

- "Jó társaságba kerültem, nyugodt a légkör, a többiekkel jól el lehet beszélgetni bármiről. A meccseken pedig, remélem, nyerek, minden nap! Mindent meg fogok tenni ezért. Hajrá, DVSC! Hajrá, Magyarország!" 

Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 9 - 16 / 3909
© 2007 dvscboxing.hu
E-mail: [email protected]
Joomla egy nyílt forráskódú rendszer, mely a GNU/GPL Licensz alatt áll.
Joomla Templates and Joomla Web Sites