Kezdőlap
Kezdőlap
Junior ob: háromból három, csak így tovább, DVSC! Nyomtatás E-mail
Írta: ember   
2019. október 16.
Image
Az első napon mindhárom versenyzőnk nyert, ráadásul nem érdemtelenül. Volt a végletekig kiélezett, első menetes kiütéses és magabiztos három menetes siker is. Csütörtökön folytatás következik, reméljük, hogy az eredmények tekintetében is!

54 kg Tóth-Szabó Vilmos (VSC) - Siroki Róbert (DVSC) nyert Siroki megosztott pontozással
57 kg Türei Dominik (KSC) - Balogh Krisztián (DVSC) nyert Balogh TKO 1. menet
63 kg Sápi Martin (IMP) - Komjáti Norbert (DVSC) nyert Komjáti egyhangú pontozással

Szabó Titusz: - Nagy szívvel és lelkesedéssel bokszolt Siroki Robi, aki egy izgalmas meccsen megosztott pontozással győzött, megérdemelten. Tényleg nagy csata volt. Balogh Krisztián egy nagyon magas sráccal bunyózott, aki balkezes volt. A megbeszéltek szerint küzdött Krisz, és végül az első menetben testen megfogta ellenfelét, aki utána nem tudta folytatni a meccset. Komjáti Norbi is szépen, okosan, ahogy elterveztük úgy bunyózott. Ha kellett verekedett, ha kellet okosan lefogta ellenfelét. Nem volt kérdés a végén, hogy pontozással ő nyer.

Fotó: Szabó Ildikó.További képek IDE  kattintva.
Tovább...
 
Junior ob: vágjunk bele! Nyomtatás E-mail
Írta: ember   
2019. október 16.
Image
Image
A DVSC ma kezd a junior országos bajnokságon, Egerben. A csapatunk tagjai: Lakatos Kevin, Balogh László, ifj. Bernáth László, Balogh Krisztián, Lakatos Dávid, Bernáth Imre, Siroki Róbert, Csete Beatrix, Soltész Nóra, Komjáti Norbert.

A 2019. október 16-19. között zajló viadalon egy sokra hivatott csapat vesz részt Szabó Titusz tréner vezetésével, akinek munkáját id. Bernáth László és Szabó Ildikó klubmenedzser segíti a helyszínen.

A felkészülés előtti utolsó simításokon készültek Ildi képei, s ma reggel az utazás előtti csapatfotó. További képek IDE  kattintva!
Tovább...
 
Újra éled a Fekete Sereg! Nyomtatás E-mail
Írta: Taylor   
2019. október 16.

Mától kezdődik Egerben az ez évi Junior OB, ahol négy napon át eldől kik az ország legjobb fiú-lány ökölvívói ebben a korcsoportban /15-16 évesek/

Image
 

 

Érmes és bajnoki reményekkel vágunk a kalandba, sok sikert minden DVSC - s sportolónak. 

Tovább...
 
Lakatos Kevin a magyar bajnoki címre hajt Nyomtatás E-mail
Írta: ember   
2019. október 10.
Image
A Czech Openen és előtte is jót bunyózott Lakatos Kevin (70 kg), ám mindezek csak a felkészülése részét képezik a későbbi junior magyar bajnokságra. A csehországi viadalon végül a tervezett két meccsből egy lett. Ezt így látta Kevin:

"3-an voltunk 70 kg-ban, én és 2 cseh srác. Szombaton bokszoltam volna az egyikkel, de visszamondta, így egyből a döntőben bunyóztam a másik ellen a másik cseh sráccal. Nem volt könnyű ellenfél, nem ügyetlen gyerek, aki magasabb is volt nálam. Én se bokszoltam a legjobb formámban, s végül ő nyert. Ám megyünk tovább, most már a magyar bajnoki cím a fontos. Egyébként nagyon jól éreztem magam a válogatottnál."ű

A fotón Kevin kékben.
Tovább...
 
<< Első < Előző 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Következő > Utolsó >>

Eredmények 81 - 88 / 3768
© 2007 dvscboxing.hu
E-mail: szerkesztoseg@dvscboxing.hu
Joomla egy nyílt forráskódú rendszer, mely a GNU/GPL Licensz alatt áll.
Joomla Templates and Joomla Web Sites