Kezdőlap
Kezdőlap
Énekes: Bandi nagy hajrával nyert Nyomtatás E-mail
Írta: ember   
2020. február 14.
A 75 kg-osok elődöntőjében Komjáthi András izgalmas meccset vívott a TTS-bunyós Tóth Dávid ellen. A DVSC öklözője Szabó Titusz edző szerint az első két menetben eléggé görcsösen bokszolt. A mindenáron győzni akarás kicsit túlpörgette, de legalább ez vitte tovább akkor is, amikor az utolsó menetben végül nagy hajrát nyitott, hiszen addig trénerünk szerint nem az övé volt a meccs. Ám ekkor egymás után háromszor rászámoltak a riválisra, miután Bandi lavinaszerűen rárontott és vitte be nagy ütéseit. A vége pedig TKO lett. Mondhatjuk: nagy fordítás volt!

A szombati fináléban szerepel tehát Bandi, míg öccse, Norbi pénteken elődöntőzik a 64 kg-osok között.
Tovább...
 
Énekes: Mindkét Komjáthi a 4 között folytatja Nyomtatás E-mail
Írta: ember   
2020. február 13.
Az Énekes-emlékversenyen a 75 kilós Komjáthi András nyert, míg öccse, Norbert (64 kg) még csak most kezdi a küzdelmeket. A két DVSC-s fiú egyaránt a dobogó fényesebb érmeiért száll harcba ma

Komjáthi András szerdán a szegeiek bunyósát, Ocskó Gergőt múlta fölük, s jutott a legjobb 4 közé. Edzője, Szabó Titusz szerint bevált a taktika, hogy a belharcot erőltették Bandinál, ám néha erőlködött - viszont ez sem akadályozta meg abban, hogy megérdemelt sikerrel lépjen tovább. 
Tovább...
 
Énekes: szorítsunk Norbinak és Bandinak! Nyomtatás E-mail
Írta: ember   
2020. február 12.
Nemsokára sorsolás! 37 klub 81 versenyzője nevezett a ma induló 2020-as Énekes István Ifjúsági Ökölvívó Emlékversenyre, amelet a budapesti Madárfészek Akadémián rendeznek. A DVSC-től a Komjáthi testvérek, András (75 kg) és Norbert (64 kg) utazott a viadalra, Szabó Titusz tréner vezetésével.

Ha lesznek friss híreink, közöljük.

Hajrá, srácok!
Tovább...
 
A Szertársport díjazta bunyósainkat Nyomtatás E-mail
Írta: ember   
2020. február 08.
Szertársport  (a facebookon ITT különdíjat adott a 64. Bocskai István Nemzetközi Ökölvívó Emlékversenyen a legjobb DVSC bunyósoknak. Bernáth Attila és Bernáth László fogadhatta a gratulációkat Szabó Sándortól és Szabó Ildikótól, klubunk vezetőitől. Egyébként a népszerű sportbolt - amely napjainkra kiemelkedő szereplőjévé vált a hazai sportszer-forgalmazásnak, s gazdag választékában szerepel szinte mindenféle sportághoz szükséges kellék, a legnagyobb márkák képviseletében - anyagilag is támogatta a díjazottakat. 

Bernáth László (57 kg) régóta klubunk bunyósa, egyúttal a hajdúhadházi edzéseket is vezeti egy ideje, aki a legjobb 8 közé kerülésért nagyot csatázott a rutinosabb, néhány hibáját jól kihasználó román U22-es Eb-aranyérmes ellen. Bernáth Attila (52 kg) szintén régi tehetségünk, aki itt kezdte pályafutását, korosztályos Eb-t nyert, majd egy rövid kitérő után újfent egyesületünk kötelékében bokszol mostantól. Ő a későbbi bronzérmes olasz öklöző ellen egy érdekes, megosztott pontozást hozó meccsen maradt alul, s végül nem küzdhetett az érmes helyekért. Ám mindketten fiatalok még, s szép jövő állhat előttük.
Tovább...
 
<< Első < Előző 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Következő > Utolsó >>

Eredmények 81 - 88 / 3807
© 2007 dvscboxing.hu
E-mail: [email protected]
Joomla egy nyílt forráskódú rendszer, mely a GNU/GPL Licensz alatt áll.
Joomla Templates and Joomla Web Sites