Kezdőlap
Kezdőlap
Két DVSC-s a serdülő Eb-n, Romániában Nyomtatás E-mail
Írta: Kopi   
2017. július 19.
Image
Lakatos
Kevin az 50 kilós, míg Balogh Krisztián a 46 kilós mezőnyben kap, illetve kapott szerepet a romániai Valceában zajló serdülő Európa-bajnokságon. Kevin ma bunyózott, de sajnos sikertelenül, míg Krisztián holnap próbál a legjobb 8 közé kerülni.
Tovább...
 
Nagy Angi: Megérte a sok munka! Nyomtatás E-mail
Írta: Kopi   
2017. július 11.
Image
Image
A szófiai Európa-bajnokságról bronzéremmel tért haza a DVSC ifi 57 kg-os bunyósa, Nagy Angéla (edzője Salánki László is ott volt vele Bulgáriában). Két kemény riválist megvert, az elődöntőben pedig a legutóbbi Európa-bajnok, koszovói Sadiku ellen is jól bokszolt - ellenfele azonban meggyőzőbb volt. A szép éremre azonban büszke lehet Angi és mi is azok vagyunk. Csak így tovább!

Lássuk, miként vélekedett a balkán kalandról Nagy Angéla!
Tovább...
 
Nagyszalontán a Bihar Kupán szerepeltünk Nyomtatás E-mail
Írta: Kopi   
2017. július 10.
Image
Image
A DVSC és a régióból a törökszentmiklósiak, valamint a balmazújvárosiak - és még jó pár magyarországi, illetve romániai, szerb és egyéb nemzetbéli klub - vettek részt a hétvégi szalontai viadalon. A szervezés kitűnő volt, ahogy szokásos módon a vendéglátás is. Köszönjük a meghívást Sebastian Silaghinak és a Basti Box klubnak! A DVSC 7 bokszolóval lépett ringbe.TOVÁBBI KÉPEK IDE KATTINTVA!
Tovább...
 
Junior ifi Eb: Nagy Angi bronzérmes Nyomtatás E-mail
Írta: Kopi   
2017. július 07.
Image
Két meccset nyerve, a harmadikon végül nagy csatában kapott ki a DVSC öklözője, Nagy Angéla Bulgáriában, a korosztályos kontinenstornán. Edzője, Salánki László szerint mindent kiadott magából Angi, és benne volt a siker is a bunyójában. Simon Evelin élete első nemzetközi összecsapásán megosztott pontozással maradt alul.
Tovább...
 
<< Első < Előző 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Következő > Utolsó >>

Eredmények 81 - 88 / 3329
© 2007 dvscboxing.hu
E-mail: szerkesztoseg@dvscboxing.hu
Joomla egy nyílt forráskódú rendszer, mely a GNU/GPL Licensz alatt áll.
Joomla Templates and Joomla Web Sites