Kezdőlap
Kezdőlap
Ma bunyóznak a magyarok Montenegróban Nyomtatás E-mail
Írta: Kopi   
2017. április 28.
Image
Salánki
László edzővel a fedélzeten Podgoricában bokszolnak a magyar UP válogatott tagjai a napokban. Ma 10-en lépnek ringbe, köztük a DVSC-s Bernáth László is. Sok sikert!
Tovább...
 
A DVSC érmesei, helyezettjei a diákolimpiáról Nyomtatás E-mail
Írta: Kopi   
2017. április 26.
Image
A nemrég Debrecenben, a DVSC bokszklub és a Magyar Ökölvívó Szakszövetség által rendezett országos diákolimpián 64 egyesület vett részt. Közülük a DVSC 44 ökölvívóval képviseltette magát.

Mint tudjuk, a DVSC a serdülők és a juniorok versenyét is megnyerte csapat szinten, valamint a legjobb junior Lakatos Csaba lett.

 

Tovább...
 
CSB: szoros meccset vívtunk Fehérváron Nyomtatás E-mail
Írta: Kopi   
2017. április 23.
Image
Image
Az Észak-Alföld régió a közép-dunántúliakhoz látogatott és végül kapott ki egy ponttal szombaton. A végeredmény (többféleképpen számolták, ezért maradjunk annyiban, hogy éppen csak alul maradtunk...) nem nekünk kedvez, ám Salánki László edző szerint ez fordítva is történhetett volna, ha az utolsó mérkőzésen nem intik meg érthetetlen módon (a gongszó előtti másodpercekben) addig simán vezető emberünket, aki így kikapott, a pontok a hazaiakhoz vándoroltak, a csapatbajnoki fordulót pedig behúzta az ellenfél.
Tovább...
 
Szlovákia és Montenegró várja a DVSC-s fiatalokat Nyomtatás E-mail
Írta: Kopi   
2017. április 21.
Image
Az Olimpiai Reménységek Tornáján szerepel Lakatos Patrik a magyar UP válogatott keretében utazva a szlovákiai Nyitrára, míg öt klubtársa, a négy Bernáth, vagyis Zoltán, Attila, László és Richárd, illetve a nemrég véget ért diákolimpia legjobb junior versenyzője, Lakatos Csaba Montenegróban bunyózik.
Tovább...
 
<< Első < Előző 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Következő > Utolsó >>

Eredmények 81 - 88 / 3285
© 2007 dvscboxing.hu
E-mail: szerkesztoseg@dvscboxing.hu
Joomla egy nyílt forráskódú rendszer, mely a GNU/GPL Licensz alatt áll.
Joomla Templates and Joomla Web Sites