Kezdőlap
Kezdőlap
Hirtelen, nevetés után ment el Teodor... Nyomtatás E-mail
Írta: Kopi   
2018. január 30.
Image
Image
A BASTI Box Salonta edzője, jóbarátunk, Teodor Silaghi (a szintén tréner Sebastian édesapja) hunyt el tragikus hirtelenséggel. Ahogy a mackós alkatú szakember fia írja az oldalukon, az előző este még edzést vezetett, nevetett, jókedvű volt, mint máskor is... A DVSC pofonpartijain rendszeresen részt vett nagyszalontai csapatukkal, s amikor nálunk vendégeskedett, mindig közvetlen, tréfás volt baráttal, ellenféllel egyaránt. Ők is meghívtak minket jó párszor versenyekre, hogy Szalontán tapasztalják meg bunyósaink, edzőink nagyszívűségét, örökké vidám természetét. Őszinte részvétünket fejezzük ki családjának, szeretteinek, barátainak, ökölvívó tanítványainak. Minden jót, Teodor!

Pár továbi kép róla IDE KATTINTVA érhető el.
Tovább...
 
Érmekért megyünk a Bocskaira Nyomtatás E-mail
Írta: Kopi   
2018. január 29.
Image
Image
Nem nagyképűség, hanem reális elvárás (egyszersmind remény, hisz tudjuk, hogy a sportban bármi előfordulhat, jó és rossz értelemben is), hogy az 5 ringbe lépő DVSC ökölvívó közül valaki vagy valakik érjenek oda a végső csatározásokra (magyarán jussanak a 4 közé) a február 7-10. között Debrecenben (Oláh Gábor utcai Sportkomplexum) rendezendő 62. Bocskai István Nemzetközi Ökölvívó Emléktornán. Vezetőedzőnk, Salánki László szerint itt már nem babra megy a játék, ám felkészültnek tartja versenyzőit a rangos nemzetközi tornán való megmérettetésre.

Nagy Angi, Nagy Timi,Pallás Szimi, valamint Tóth Ádi és Móna Imi vár a jövő szerdai sorsolásra - mutatja a DVSC-sek összetartását, hogy olyan korábbi (vagy jelenlegi) nagy harcosok is besegítettek a fiúk vagy a csajok felkészülésébe, mint például Nagy Peti, Deél Szabi, Hinger Gabi vagy Olasz Tibi is. Köszi, srácok!

A fotón csapatunk látható, edzőinkkel (Lacin kívül még Tivadar Lajos és Kálucz Martin is).
Tovább...
 
2017 legeredményesebb magyarországi bokszklubja: DVSC Nyomtatás E-mail
Írta: Kopi   
2018. január 26.
Image
Az utánpótlás és felnőtt eredményeket egyaránt figyelembe vevő, a hazai és a nemzetközi versenyeket is beszámító rangsor voltaképp teljes képet ad egy egyesület általános ökölvívó tevékenységéről a gyerekektől kezdve az elit versenyzőkig. Minősíti egy klub utánpótlásnevelő és versenyeztető munkáját is. Ebben a reangsorban végzett (nem először) élen a DVSC bokszklub, 70 magyarországi egyesület között, amelynek elnöke Szabó Sándor, klubvezetője Szabó Ildikó, vezetőedzője Salánki László. Edzőként segíti a munkát Nagy Tímea és Kálucz Martin, valamint 2018 januártól a visszatérő Tivadar Lajos (2017-ben Dr. Vígh Balázs is a kötelékünkbe tartozott még trénerként). 
Tovább...
 
Akiért megéri bokszmeccsre járni Nyomtatás E-mail
Írta: Kopi   
2018. január 24.
Image
Image
A pályafutását egykor a Nagysándor-telepen kezdő, már korosztályában, s azóta, felnőttként is ütőerejéről híres Móna Imrével beszélgettünk a minapi edzésen, aki sokéves kihagyás után tért vissza a kötelek közé 2017 decemberében - egy magyar felnőtt bajnoki ezüsttel kezdte működését a korábbi kadett Európa-bajnok, 19 évesen már felnőtt magyar bajnok. Imi készül a február 7-i meccsekkel rajtoló Bocskaira, a DVSC színeiben, valamint az egész évre, illetve magára az ökölvívásra... Újra! 

Fotó, duma: Koppányi Szabolcs TOVÁBBI KÉPEKÉRT KATT IDE !
Tovább...
 
<< Első < Előző 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Következő > Utolsó >>

Eredmények 81 - 88 / 3441
© 2007 dvscboxing.hu
E-mail: szerkesztoseg@dvscboxing.hu
Joomla egy nyílt forráskódú rendszer, mely a GNU/GPL Licensz alatt áll.
Joomla Templates and Joomla Web Sites