Kezdőlap
Kezdőlap
Hajrá, Berettyó boksz! Nyomtatás E-mail
Írta: Kopi   
2019. január 18.
Image
Image
A szerdai közös tréningen többek között ott volt a DVSC termében a Berettyó Ökölvívó és Szabadidő SE is, fiataljai ott gyakoroltak másokkal. Képeiket kirakták a közösségi hálóraKATT IDE , hogy megnézzétek ezeket! A jövő szerdán ismét várunk  titeket Debrecenben az EURO gimibe, ahol 17 órától a versenyzők és a haladók, 18.30-tól a hobbisták edzenek.
Tovább...
 
DVSC EDZÉSVIDEÓ 1-3. rész és fotók Nyomtatás E-mail
Írta: Kopi   
2019. január 17.
Image
Image
Hagyományteremtő céllal szerdánként közös ökölvívó edzést tartunk Debrecenben több klubból érkező harcosnak az Angyalföld tér 7. szám alatti Baptista EURO Gimnáziumban. Január 16-án is pár tucat sportoló kesztyűzött, illetve gyakorolt a DVSC teremben. Három videó készült, és pár fotó: by Koppányi Szabolcs 

A KÉPGALÉRIÁHOZ KATT IDE , míg a két VIDEÓHOZ KATT IDE  és IDE ! A már este közölt első VIDEÓ IDE  kattintva érhető el! 
Tovább...
 
DVSC EDZÉSVIDEÓ 1. rész Nyomtatás E-mail
Írta: Kopi   
2019. január 16.
Image
Image
Hagyományteremtő céllal szerdánként közös ökölvívó edzést tartunk Debrecenben több klubból érkező harcosnak az Angyalföld tér 7. szám alatti Baptista EURO Gimnáziumban. Ma, január 16-án is pár tucat sportoló kesztyűzött, illetve gyakorolt a DVSC teremben. Három videó készült, ez az első. by Koppányi Szabolcs

KATT IDE A VIDEÓHOZ!
Tovább...
 
Ökölvívás régen és most Nyomtatás E-mail
Írta: Kopi   
2019. január 14.
Image
Image
Az ökölvívást közelebb hozni a kívülállókhoz, sőt, azokhoz is, akik művelik, érdekes feladat lehet. Érdemes nemcsak művelni, de tudni arról is, hogy honnan ered, illetve milyen volt régen a boksz.

Több részes sorozatunkat, amely a boksz ókori történelmével foglalkozik, majd haladunk a jelenkor felé, pár érdekességgel kezdjük, könnyen emészthető formában.

Jó olvasást, skacok!


Tovább...
 
<< Első < Előző 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Következő > Utolsó >>

Eredmények 81 - 88 / 3628
© 2007 dvscboxing.hu
E-mail: szerkesztoseg@dvscboxing.hu
Joomla egy nyílt forráskódú rendszer, mely a GNU/GPL Licensz alatt áll.
Joomla Templates and Joomla Web Sites