Kezdőlap
Kezdőlap
Zsigó és Kovács is bevette Egert szombaton Nyomtatás E-mail
Írta: ember   
2019. szeptember 01.
Image
Image
Bernáth
László szerint, aki Hadházon a srácok edzéseit vezeti mostanában: "a két serdülő közül Zsigó Csaba egy elég ügyes dunaújvárosi srác ellen az első menetben még nem nagyon érezte a ritmust, aztán a második menettől felvette a tempót, és szinte mindenben fölé nőtt. Belharcban is, távolról is kivívta, számolták ellenfelét. Végül végig ment a meccs, de mivel bemutató volt, nem pontozták le, de simán az övé volt. Kovács Lacikát rázavartuk az ellenfélre, tudtam ugyanis, látva ellenfelét korábbról, hogy ha követi az utasításokat, akkor megverheti. Le is bontotta a védelmét Laci, az első menetben testen, fejen megcsapta, s a második számolás után nem is engedte a bíró tovább. Sokkal jobban bokszoltak, mint a múlt héten a Kincsem Parkban. A jövő héten folyt.köv. A hadházi pofonpartin. Az ifjabb Bernáth Lacinak egyébként nem akadt ellenfele, így csak ketten bunyóztak. Jól éreztük magunkat, a meccseken és a nagy séták során is a városban.

A Küzdelem Napja versenyen, Egerben tehát a mini DVSC különítmény jól szerepelt. Következik szeptember 7-én, szombaton a pofonparti Hajdúhadházon.!

További képek IDE , videó IDE  kattintva érhető el!
Tovább...
 
Ma Eger a cél Nyomtatás E-mail
Írta: ember   
2019. augusztus 31.
Image
Zsigó
Csaba és a két Bernáth László, valamint Kovács László (Laci-napot tartunk...) tart Egerbe Szabó Ildikó klubvezetővel, ahol megküzdenek ellenfeleikkel a mai tornán. Sok sikert, s majd jelentkezünk a beszámolóval!
Tovább...
 
Szeptember 7-én pofonparti Hajdúhadházon Nyomtatás E-mail
Írta: ember   
2019. augusztus 29.
Image
Image
A serdülő bajnokságra hangolódva, meg amúgy is ideje már egy jó kis pofozkodásra! A DVSC következő amatőr sporteseménye a jövő szombati (szeptember 7. 12.00) pofonparti, amelyet most nem Debrecenben, hanem a hadházi termünkben rendezünk. Legutóbb főztünk itt (az udvaron), most a bokszé a főszerep! Ráadásul addigra megszépül a belső - jelenleg még folyik a renoválása a teremnek.
Tovább...
 
A Kincsem Parkban bunyóztak srácaink Nyomtatás E-mail
Írta: ember   
2019. augusztus 26.
Image
Image
A Kőbánya Kupán 3 DVSC-s fiatal lépett ringbe hétvégén. A szervezők kiváló rendezvényt hoztak tető alá a Kincsem Parkban, a DVSC külön köszönetet mond Turbucz Gábor Pacónak  a vendéglátásért.

Zsigó Csaba bemutatómeccset vívott, de igen jól helytállt, így, bár nem hirdettek győztest, de Szabó Ildikó klubvezető úgy érezte egyébként uralta a mérkőzést. Kovács László és Lakatos Gergő visszafogottabbak voltak, az ő meccseik elmentek, de formajavulás várható náluk, ahogy egyre több edzésen vesznek részt - hallhattuk Ilditől. 

A csapattal tartott még Bernáth László is. A fotókat Ildi készítette.

Ne feledjük, szeptember végén, vagyis nagyjából egy hónap múlva serdülő országos bajnokságot rendeznek, amelyre fel kell pörögnie csapatunknak!
Tovább...
 
<< Első < Előző 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Következő > Utolsó >>

Eredmények 81 - 88 / 3749
© 2007 dvscboxing.hu
E-mail: szerkesztoseg@dvscboxing.hu
Joomla egy nyílt forráskódú rendszer, mely a GNU/GPL Licensz alatt áll.
Joomla Templates and Joomla Web Sites