Kezdőlap
Kezdőlap
Női ob: Négy döntőse lesz szombaton a DVSC-nek Nyomtatás E-mail
Írta: Kopi   
2017. október 06.
Image
A pénteki elődöntők (illetve egy döntő) során a DVSC néhány lánya elvérzett, de holnap azért Timiért, Szimiért, Angiért és Fatimáért szoríthatunk a fináléban - az országos női magyar bajnokságon.
Tovább...
 
Női ob: csütörtökön is kitettek a DVSC-s csajok magukért Nyomtatás E-mail
Írta: Kopi   
2017. október 06.
Image
Image
Bernáth
Dominika (balra, nyári képen) és Kemenczés Adrienn (jobbra nyári képen) remek napot fogott ki. De mások is jól bunyóztak a mieink közül: igaz, voltak akiknek ez nem lett elég a sikerhez. Pénteken elődöntők, döntők következnek. (Szombaton csak döntők majd.)
Tovább...
 
Női ob: papírforma és meglepetés győzelmek is voltak a terítéken Nyomtatás E-mail
Írta: Kopi   
2017. október 04.

Image
A DVSC bunyósai az első napon jól szerepeltek. Az országos női bajnokság négy korosztályában (felnőtt, ifi, junior és serdülő) szerdán elkezdődött küzdelmei során jól rajtoltunk.

Tovább...
 
Női ob Bükön: ma kezdődik - Nagy Timivel a fedélzeten! Nyomtatás E-mail
Írta: Kopi   
2017. október 04.
Image
A hölgyeknél a DVSC 21 versenyzővel nevezett az október 4-7. között Bükön zajló országos bajnokságra. A serdülőknél 8, a junioroknál 7, az ifiknél 3, míg a felnőtteknél is 3 bunyós képviseli klubunkat a zalai településen. Hajrá, csajok! Salánki László és Nagy Tímea edzőnek pedig sok sikert a munkához. Igaz, Timi beszáll a mókába a "másik oldalról" is: +81 kilóban elindul 10. magyar bajnoki címéért!!! Ez lesz a 13. országos bajnoksága egyébként, és eddig mindig szerzett érmet, ha elindult. Nagyjából 2 hónappal szülés után jöhet a 2017-es megmérettetés...(A fotó archív.)
Tovább...
 
<< Első < Előző 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Következő > Utolsó >>

Eredmények 81 - 88 / 3381
© 2007 dvscboxing.hu
E-mail: szerkesztoseg@dvscboxing.hu
Joomla egy nyílt forráskódú rendszer, mely a GNU/GPL Licensz alatt áll.
Joomla Templates and Joomla Web Sites