Kezdőlap
Kezdőlap
A négy Bernáth utazik Nyomtatás E-mail
Írta: Kopi   
2018. június 01.
Image
Versenyről versenyre, edzésről edzésre... Ez a programja a DVSC bunyósainak.

Bernáth Attila, Bernáth László és Bernáth Richárd június 4-8. közötti időszakra kapott kikérőt, Bernáth Zoltán pedig június 8-17. között áll a korosztályos válogatott rendelkezésére, amiben Zolinak nemcsak egy edzőtábor, de egy szlovákiai nemzetközi verseny is benne van. A másik három "tesó" ezúttal nem versenyez, csak edz és formálódik - ugyancsak a válogatott edzők irányításával. (A fotón a nemrég Németországban a Black Forest tornán szerepelt Bernáth Zoli látható - archív kép.)
Tovább...
 
Serdülő Eb: Balogh Laci kibokszolta magát, de megállt a bronzéremnél Nyomtatás E-mail
Írta: Kopi   
2018. május 28.
Image
A hétfő kora délutáni programban lépett szorítóba Albenában a DVSC 40 kg-os öklözője, Balogh László. A serdülők kontinensbajnokságán a döntőbe kerülés volt a tét számára. Ám a kék sarokban az ír fiú (Michael Faulkner) valamivel meggyőzőbb volt a pontozók számára - igaz,. nagyon megszenvedett a mi fiunkkal. (A fotón a magyar csapat, kék pólóban Laci.)

BALOGH L.:
- Technikás, bal kezes srác volt. Nagyon ügyes. Hát, nem is tudom mit mondjak még... Az biztos, hogy tanultam belőle, és nem adom fel, még jobban fogom nyomni az edzéseket!
Tovább...
 
Serdülő Eb: Balogh Laci hamarosan KEZD (ÉLŐ közvetítés) Nyomtatás E-mail
Írta: Kopi   
2018. május 28.
Image
A 14 órás program 3. párja lesz a DVSC bunyósa, Balogh László, KATT IDE az élő közvetítésért ! (Albena, Bulgária, serdülő Európa-bajnokság, 40 kg. elődöntő. Ellenfél az ír Faulkner. Az archív fotón Madárral pózol Laci (vagy Madár pózol Lacival?) :)
Tovább...
 
Serdülő Eb: Balogh Laci korábbi legyőzőjét verte meg Nyomtatás E-mail
Írta: Kopi   
2018. május 27.
Image
"Nagyon jól éreztem magam a ringben... Már ismertem az ellenfelemet, mert már bokszoltam vele, de akkor nem sikerült megvernem. Ám most vissza tudtam neki vágni, igy már megvan a bronz - de még mindent beleadok, hogy a legfényesebb érem legyen a nyakamban!"
- Balogh László írta a szombati sikere után, amikor is szlovák riválisát pontozással múlta fölül. Helyszín: Albena, Bulgária, serdülő Európa-bajnokság. Edzője Salánki László.

Május 28-án, hétfőn Balogh Laci a 14.00 órás program 3. párjában lép szorítóba ismét, a piros sarok lesz az övé. Ellenfele Michael Faulkner, Írországból. A DÖNTŐBE KERÜLÉSÉRT zajlik a csata a 40 kg-osok mezőnyében.

Mint írtuk már, régiónk kiválósága, Jónás Kornélia (Balmaz Boxing) is menetel. Ő pedig kedden (május 29.) egy orosz toronnyal csap össze - messze a legnehezebb ellenfele lesz az Eb-n, ez nem kérdés. Ám itt már az Európa-bajnoki ARANYÉREM lesz a tét! Edzője Czirják András.

A fotón Balogh Laci vív a szlovákkal (by Kincses Tibor).
Tovább...
 
<< Első < Előző 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Következő > Utolsó >>

Eredmények 81 - 88 / 3532
© 2007 dvscboxing.hu
E-mail: szerkesztoseg@dvscboxing.hu
Joomla egy nyílt forráskódú rendszer, mely a GNU/GPL Licensz alatt áll.
Joomla Templates and Joomla Web Sites