Kezdőlap
Kezdőlap
Happy birthday: Laci! Nyomtatás E-mail
Írta: Kopi   
2018. március 31.
Image
Image
A DVSC bokszklub vezetőedzője, Salánki László ünnepli ma születésnapját. Ebből az alkalomból boldogságot és sikereket kíván neki egyesülete - nem csak a mai napon!
 
UMK: 7 arany, 5 ezüst, 10 bronz a csapatban is bajnok DVSC termése Nyomtatás E-mail
Írta: Kopi   
2018. március 30.
Image
A szombat délelőtti döntőkkel zárult az Utánpótlás Magyar Kupa négynapos küzdelemsorozata Tatán. A DVSC bunyósai (serdülők és juniorok) végül 7 alkalommal győztek ma, így ennyi aranyéremmel gazdagodott klubunk. Összesen 22 éremmel tér haza együttesünk (7 arany, 5 ezüst, 10 bronz). A csapatversenyt is a DVSC nyerte, 107 ponttal. Salánki László és Nagy Tímea edzők, valamint Szabó Ildikó klubvezető is a mieinkkel volt Tatán, jó munkát végzett a DVSC stábja, valamint ökölvívói. 
Tovább...
 
UMK: 12 döntősünk lesz pénteken Tatán Nyomtatás E-mail
Írta: Kopi   
2018. március 30.
Image
A diákolimpia utódja (Utánpótlás Magyar Kupa) csütörtöki elődöntőiben néhány bunyósa elvérzett a DVSC-nek, ráadásul páran nagy csatában maradtak alul csupán, de akadtak szép számmal, akik túlléptek ellenfelükön, így azokkal együtt, akik már korábban "jegyet váltottak" a holnapi döntőkbe, bizony tucatnyi öklözőnkért szoríthatunk, hogy akár a legfényesebb medáliát is megszerezze pénteken. (A fotón, Koppányitól, Bernáth Imi - archív.) 
Tovább...
 
U22 Eb: Angi küzdött, de alulmaradt Nyomtatás E-mail
Írta: Kopi   
2018. március 29.
Image
A romániai Targu Jiuban zajló U22-es Európa-bajnokságon szerdán Nagy Angéla, a DVSC tehetsége lengyel riválisával szemben nagy harcban maradt alul, így nem jutott tovább. Szövetségi edzői dicsérték, és aktívabb bunyó esetén a győzelmét is elképzelhetőnek tartották volna. Angi így is tehetsége a magyar ökölvívásnak, és mivel 18 éves még csak, reméljük, a felnőtt korosztályba is beleedződik az elkövetkező esztendők során! A fotón jobbról a második Angéla - forrás MÖSZ.
Tovább...
 
<< Első < Előző 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Következő > Utolsó >>

Eredmények 81 - 88 / 3481
© 2007 dvscboxing.hu
E-mail: szerkesztoseg@dvscboxing.hu
Joomla egy nyílt forráskódú rendszer, mely a GNU/GPL Licensz alatt áll.
Joomla Templates and Joomla Web Sites