Kezdőlap
Kezdőlap
Segíts Bernáth Attilának! Nyomtatás E-mail
Írta: ember   
2020. március 31.
Akár más DVSC-s is feltölthet képet, videót a Szertár Sportbolt Facebook oldalára, de az biztos, hogy a már ott lévő 
🥊 Bernáth Attila 🥊 várja ÁPRILIS 2. estig a szavazatokat.

KATT IDE! GÖRGESS LE! HA MEGLÁTOD ATTILA VIDEÓJÁT, NYOMJ EGY LIKE-ot rá!
https://www.facebook.com/SzertarSport/photos/a.146474995518670/1584767098356112/?type=3&theater

Lássuk miről is van szó! (Változtatás nélkül ide írjuk a Szertár felhívását.)

NYEREMÉNYJÁTÉKOT HIRDETÜNK:
"MARADJ ERŐS! MARADJ FITT!" NÉVEN

Iskolák, tornacsarnokok, sportpályák, konditermek, szabadtéri kondiparkok, játszóterek zártak be, ezért a gyermekek és felnőttek sportolási lehetőségéről otthon kell gondoskodni. 💪🤸‍♀️🤾‍♂️

Ezért úgy gondoltuk nyereményjátékot hirdetünk:
Ehhez a poszthoz hozzászólva küldj egy fotót vagy videót az otthoni edzésedről, mi pedig a legtöbb like-ot összegyűjtőnek 30.000 Ft értékű ajándékutalványt adunk elismerésül. 🎁

Az otthoni edzéshez ajánlott termékeinket megtekintheted webshopunkban.
https://bit.ly/2WBMJ5N

A fotókat vagy videókat 2020.április 2. 22:00 óráig várjuk Tőletek! 📸

#szertársport #maradjotthon #maradjerős #maradjfitt #stayathome #bestrong #befitt
Tovább...
 
Kap-e esélyt Bernáth, ha lesz olimpia? Nyomtatás E-mail
Írta: ember   
2020. március 24.
A világméretű koronavírus-járvány miatt egyelőre áll minden verseny külföldön és idehaza is. Ám még hátravan az olimpiai kvalifikáció egy része, ami - ha egyáltalán megrendezik a tokiói nyári olimpiai játékokat - bizony akár érintheti a DVSC-s Bernáth Attilát is, aki az 52 kg-ban Szaka István mögött a tartalék a válogatottban. Igen ám, de a londoni kvalifikációs torna során - ahonnan épp csak hazamenekítették végül a bunyósokat a járvány terjedésével - Szaka kiesett igen hamar, ezért ott biztosan nem szerzett belépőjegyet az olimpiára. S volt egy olyan forgatókönyv is, hogy ha ő ott elbukik, akkor a DVSC-ből Bernáth kap lehetőséget utána. A másik kvalifikációs torna Párizsban lenne május közepétől, vagyis addig még több mint másfél hónap van hátra. Tehát valami hatalmas nagy szerencsével, ha addig véget érne a járvány, akár meg is szervezhetnék a versenyt, s akkor érdeklődve várhatnánk, hogy Bernáthnak vajon tényleg megadják-e az esélyt.

Kincses Tibor, az AIBA (Nemzetközi Amatőr Ökölvívó Szövetség) kommunikációs vezető-munkatársa elmondta, hogy még nehéz bármit találgatni is, hiszen ami biztos egyelőre, hogy április 30-ig stopot kaptak a rendezvények. Májusban aztán kiderül, hogy az élet újra indul-e és akkor milyen rendezvényeket lehet még tető alá hozni, ám Tokióig igen szűk az időkeret. 

Magáról az olimpiáról szólva, Thomas Bach, a NOB (Nemzetközi Olimpiai Bizottság) elnöke ragaszkodna az olimpia megrendezéséhez, hiszen még sosem halasztottak el ötkarikás játékokat - kivéve a világháborúk miatt törölt eseményeket. Ám lehet változtat az álláspontján idővel, hiszen elég nagy a nemzetközi nyomás rajta. Amúgy meg mindenképp nehéz lesz az olimpia lebonyolítása, s biztos, hogy nem lehet majd azt mondani, ha meg is rendezik, hogy ideális felkészülés után vágnak neki a sportolók majd.
Tovább...
 
A pofonparti egyelőre tolódik Nyomtatás E-mail
Írta: ember   
2020. március 13.
Bár Debrecenben és Hajdúhadházon is készült a DVSC újabb pofonpartival, ám a koronavírus általi veszélyeztetés miatt központilag leállítottak sok rendezvényt. Így a pofonpartijaink is elmaradnak egyelőre. Ám reményeink szerint ez csak átmeneti, és minél hamarabb újra várhatjuk mindkét termünkben az érdeklődőket, s a versenyzőket, edzőiket, akik színvonalas összecsapásokkal szórakoztatják a közönséget, illetve segítik a sportolók felkészülését!

A tréningek ettől függetlenül tovább zajlanak, a munka nem áll meg.
Tovább...
 
A szerdai közös sparring nagy létszámmal zajlott Nyomtatás E-mail
Írta: ember   
2020. március 12.
A DVSC szerdánkénti, más egyesületeket is meghívó edzésén, kesztyűzésén 2020-ban is várhatók nagyobb csoportok, Most is sokan püfölték a zsákokat és olykor egymást a DVSC debreceni termében. A mintegy 30 fiatal jó munkát végzett. A DVSC mellett a Debreceni Muay Thai Box SE, a Cívis Boxiskola SE, a Hajdúszoboszlói SE ökölvívó szakosztálya is részt vett a közös munkában, köszönjük nekik!
Tovább...
 
<< Első < Előző 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Következő > Utolsó >>

Eredmények 89 - 96 / 3828
© 2007 dvscboxing.hu
E-mail: [email protected]
Joomla egy nyílt forráskódú rendszer, mely a GNU/GPL Licensz alatt áll.
Joomla Templates and Joomla Web Sites