Kezdőlap
Kezdőlap
A két Bernáth a válogatottnál gyakorol keddtől Nyomtatás E-mail
Írta: ember   
2019. augusztus 07.
Image
Edzőtáboroznak, azután Szerbiában éles meccseken is ringbe szállnak a DVSC bunyósai közül ketten, a magyar válogatott tagjaként. 

Bernáth Imre és ifj. Bernáth László tehát Tatázik, majd a déli fertály felé veszi útját.

Szabó Ildikó klubmenedzser elmondta, hogy a két srác nagyon komolyna vette az edzéseket nyáron is, készültek arra, hogy behívják őket, s lám, most bizonyíthatnak. Augusztus 6-19. között lesznek távol. Sok sikert, srácok!
Tovább...
 
Edzések Debrecenben is újra Nyomtatás E-mail
Írta: ember   
2019. augusztus 05.
Image
Az iskolaszünet egy kisebb időszakában Debrecenben nem, csak Hajdúhadházon edzettek a DVSC öklözői. Augusztus 6-tól azonban ismét nyit az Angyalföld tér 7. alatti terem (EURO gimnázium). Hadházon pedig semmi változás, legközelebb hétfőn 15.30-tól lesz tréning.
Tovább...
 
Happy birthday: Laci! Nyomtatás E-mail
Írta: ember   
2019. július 30.
Image
Image
Bár a nemrég megejtett hadházi főzőcskén már köszöntöttük, ma lett 19 éves Bernáth László, aki a DVSC hajdúhadházi nyári edzéseit is vezeti egy ideje, illetve versenyzőként is klubunk fontos tagja. Boldog szülinapot, Laci, s még sok-sok hasonlót, valamint sikereket neked!
 
Viszlát Bandi bá, a következő pofonpartin! Nyomtatás E-mail
Írta: ember   
2019. július 26.
Image
Image
Hamarosan ismét szervezünk amatőr bokszversenyt, amelyen várjuk, hátha ismét odaülsz a zsűriasztal szélére, a kolomphoz, és elindítod a meccseket, majd a szünetben elbeszélgetünk odakint, ahogy korábban is... 

1947. szeptember 28-án született Lakatos András, egykori ökölvívó, majd imádott sportágában élete végéig bíróként, edzőként és sportvezetőként dolgozó barátunk. A minap azonban elszenderedett, s nem ébredt fel, hiába szólt a következő menetre hívó gongszó. A DVSC bokszklub mély megrendülését fejezi ki Bandi bá családja, barátai felé, és osztozik gyászukban. 

Élete utolsó szakaszát már Máriapócsra költözve töltötte, ám nemrég még fiatal bunyósok vizsgáztatásában segédkezett Debrecenben, illetve a DVSC pofonpartijain tevékenykedett a zsűriasztalnál. 

Image
Image
Lakatos András mintegy fél évszázadot töltött a ring világában, ahol összességében 1000 felett volt tanítványai száma, s 10 ezernél is több meccsen dolgozott valamilyen szerepkörben. A DVSC családja külön szeretettel gondol rá, hiszen hozzánk mindig szívesen jött és segített amiben csak tudott. Részévé vált a Szabó Sándor által a '90-es években talpra állított DVSC-nek (aki egyébként maga is Bandi bánál tett sikeres szakmai minimumvizsgát 12 évesen), hazai versenyeink állandó figurája volt. Közvetlen modorával, szókimondásával és nevetős tekintetével marad meg bennünk.

Pedig tudott ő nagyon szigorú is lenni. Tóth István, egykori sporttársa emlékezett vissza Bandi bára:
- Amolyan fajdkakas volt Bandi, mindig kiállt a maga igazáért, bármi is volt a helyzet. Emellett, ha a a szorítón belülre került megszűnt számára a külvilág, ott nem volt pardon. Annyira komolyan vette például a bíráskodást, hogy előfordult, egy-egy fiatal megszeppent tőle, amikor rendre utasította. Bunyósként mi nem találkoztunk sosem, még
Image
Image
mondtam is neki viccesen, hogy szerencséje, hiszen ugyanabban a súlyban (54 kg) szerepeltünk, de valahogy elkerültük egymást. Edzőként nagyon jól tudta motiválni a gyerekeket, a lelkükre tudott hatni.

Lakatos András a DVSC színeiben is szerepelt ökölvívóként, megyei és területi bajnokságokon, sőt a Bocskai-emlékversenyen is 51 és 54 kilóban. Később a Debreceni TE vezetőedzője lett, sőt, a megyei ökölvívó szövetséget is vezette egy ideig. Örökös nemzeti ökölvívó bíró titulussal is büszkélkedhetett. A Veterán Box Club oszlopos tagjaként is ismerték sokan. 


Tovább...
 
<< Első < Előző 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Következő > Utolsó >>

Eredmények 97 - 104 / 3753
© 2007 dvscboxing.hu
E-mail: szerkesztoseg@dvscboxing.hu
Joomla egy nyílt forráskódú rendszer, mely a GNU/GPL Licensz alatt áll.
Joomla Templates and Joomla Web Sites