Kezdőlap arrow Kezdőlap arrow Ma kezdődik a felnőtt ob
Ma kezdõdik a felnõtt ob Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 21.
Image
Igazi pofonparádé kezdõdik ma Kiskunmajsán, a hazai amatõr ökölvívók színe-java ad egymásnak randevút az alföldi kisvárosban. A bunyós bajnokságoknak mindig különös íze és zamata van, - hasonlóan a többi küzdõsporthoz - az ob-n ringbe lép mindenki, aki csak él és mozog. Visszatérnek a múlt nagyjai is, akik sokszor meglepetést okoznak a válogatott versenyzõknek, és a feltörekvõ ifjú titánoknak.
A bajnokság hangulata semmivel sem hasonlítható össze, mivel pontozásos sportágról van szó, a meccsek végén nem ritkák az ölre menõ csaták sem. Aki igazi jó bulit akar látni, és lehetõsége van rá, az látogasson el Kiskunmajsára, - legalább a döntõkre - nem fog csalódni!

Az ob azért tartogat egy-két meglepetést, a kisebbik, szupertehetséges Bedák (Pimpa) nem fogyasztott le, így várhatóan az 51 kilogrammban veri majd cipóra ellenfelei fejét.
A bajnokságra 39 egyesület 129 öklözõje adta le nevezését. Sajnos, már nem láthatjuk itt a profik táborába lépett Balzsay Karcsit és Hídvégi Györgyöt. Azért izgalmakra bõven lesz kilátás, hiszen rajthoz állnak a DVSC versenyzõi is, akik közül az 57 kilogrammos Kertész Henrik jó eséllyel pályázik a legfényesebb éremre.
Deél István edzõ aranyérmet vár tanítványától, de több debreceni versenyzõnek is van esélye dobogóra állni. Az ökölvívó ob legfrissebb, debrecenieket is érintõ híreit folyamatosan közöljük olvasóinkkal.

Program:
december 1., szerda: selejtezõk, 16 óra
december 2., csütörtök: negyeddöntõk, 16 óra
december 3., péntek: elõdöntõk, 16 óra
december 4., szombat: döntõk, 16 óra

A címvédõk. 48 kg: Bedák Pál (Vasas-Rica Hungária). 51 kg: Mucsi Ottó (Vasas-Rica Hungária). 54 kg: Bedák Zsolt (Vasas-Rica Hungária). 57 kg: Kertész Henrik (Pikoló Kaszinó Debrecen). 60 kg: Káté Gyula (MTK). 64 kg: Maczik Róbert (Kecskeméti SC). 69 kg: Balog Vilmos (NYVSC-Szabolcs Volán). 75 kg: Balzsay Károly (Vasas-Rica Hungária). 81 kg: Mocsár Gyula (MTK). 91 kg: Hidvégi György (MTK). +91: Kurtucz Csaba (Békési TE)

2004.12.01

BéZé
 
  

 
© 2007 dvscboxing.hu
E-mail: [email protected]
Joomla egy nyílt forráskódú rendszer, mely a GNU/GPL Licensz alatt áll.
Joomla Templates and Joomla Web Sites