Kezdőlap arrow Kezdőlap arrow Női bajnokságot rendez Debrecen
Nõi bajnokságot rendez Debrecen Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 21.
Image
Rangos sportesemény házigazdája lesz a hét végén Debrecen, városunkban rendezik az idei nõi országos ökölvívó bajnokságot. Az indulók az ország összes ökölvívó-klubjából érkeznek, a verseny elõtt 73 nõi versenyzõ adta le nevezését, s lesz olyan súlycsoport is, ahol 9 versenyzõ fog csatázni az érmekért, de átlagban minden kategóriában 4-5 öklözõ áll rajthoz.

Ennek a fiatal sportágnak hajdú-bihari m?velõi is vannak, mégpedig nem is akármilyen eredményekkel a hátuk mögött! A nõi ökölvívásra jellemzõen több hölgy rándul át a küzdõsportok más területérõl, de akad olyan is, aki kizárólag csak az ökölvívással foglalkozik. A DVSC ökölvívócsapata több versenyzõt is nevezett a pénteken kezdõdõ viadalra, Simon Nikolettnek (50 kg), Kosznovszki Katalinnak (54kg), Mendre Évának (57kg), Szabó Beátának (60kg) és Varga Ágnesnek (63kg) is drukkolhatunk majd a Hatvani István Általános Iskola tornatermében (Kardos utca) felállított ring mellett.
A lányok már tavaly is sok pontot hoztak a DVSC-nek, de ezen nincs mit csodálkozni, hiszen Simon Nikolett Európa-bajnoki bronzérmes és kétszeres magyar bajnok, Szabó Beáta szintén állt már a bajnoki dobogó legfelsõ fokán, Kosznovszki Katalinnak ob ezüst a legszebb eredménye, és Varga Ágnes is rendelkezik bajnoki bronzéremmel, s mellette többszörös thai-boksz magyar bajnok. A hölgyek eredményeit ismerve, teljes joggal vannak elvárásai a szakembereknek és a debreceni bokszbarátoknak a hétvégi csatákat illetõen.

 

A verseny programja:
november 26. péntek: 16:00 selejtezõk
november 27. szombat 15:00 elõdöntõk
november 28. vasárnap 09:00 döntõk

 

2004-11-26

BéZé

 
© 2007 dvscboxing.hu
E-mail: [email protected]
Joomla egy nyílt forráskódú rendszer, mely a GNU/GPL Licensz alatt áll.
Joomla Templates and Joomla Web Sites