Kezdőlap arrow Kezdőlap arrow Lendületben a DVSC kadetjei
Lendületben a DVSC kadetjei Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 21.

Image
Mind a négy debreceni kadet ökölvívó megnyerte mérkõzését a Hajdúsámsonban megrendezett Budapest-vidék találkozón, amely egyben válogatóverseny is volt a kadet Európa-bajnokságra. A Debreceni Ökölvívó Kft. kadet-korú versenyzõi a hajdúsámsoni válogatóversenyen adtak számot tudásukról, s kit?nõ teljesítményükkel bizonyították, hogy teljes joggal pályáznak az Eb-csapatba kerülésre.

 

 

48 kilóban Szabó Ervin parádés mérkõzésen, egyhangú pontozással gyõzte le a diákolimpiai-bajnok Pipó Renátót, a találkozó jó propagandája volt az amatõr ökölvívásnak.
Nem kisebb bravúrt hajtott végre az 52 kilogrammos Zöld Tamás sem, õ a kadet Európa-bajnok, szupertechnikás Kun Gergõt (Békés) késztette megadásra.
Ha már lúd, legyen kövér! Paczók Laci is egy Európa-bajnoknak mutatta meg, milyen is a debreceni virtus, 54 kilós versenyzõnk végig kézben tartotta a találkozót, fizikai fölényét érvényesíteni tudta tehetséges kiskunfélegyházi ellenfele felett.
A 75 kilogrammos Török Feri sem akart lemaradni klubtársaitól, õ a „csak” kadet magyar bajnok MTK-s Engi Andrást oktatta úgy, hogy öt kilós súlykülönbség volt közöttük fõvárosi vetélytársa javára. Enginek nem szokása, hogy végigbokszolja a mérkõzéseket, általában idõ elõtt szokta lerendezni ellenfeleit, de Feriben emberére akadt. A debreceni fiú nem engedte kibontakozni magas, fizikai fölényben levõ ellenfelét, bátran bement ütõtávon belülre, s végig nyomás alatt tartotta partnerét.

2005-04-30

BéZé

 
© 2007 dvscboxing.hu
E-mail: [email protected]
Joomla egy nyílt forráskódú rendszer, mely a GNU/GPL Licensz alatt áll.
Joomla Templates and Joomla Web Sites