Kezdőlap arrow Kezdőlap arrow Zöld Feri sikere a profik között
Zöld Feri sikere a profik között Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 21.
Image
Zöld Ferenc sikerrel abszolválta elsõ profi mérkõzését a május 20-án megrendezett Pofonpartin, de a 16 amatõr összecsapásra sem lehetett panasz, a debreceni fiatalok kitettek magukért.A Debreceni Ökölvívó Kft. a szokásos módon bonyolította le az május 20-án megrendezett Pofonpartit, a Vágóhíd utcai ökölvívóteremben egymást követték a színvonalas amatõr mérkõzések, de az igazi attrakció - a volt junior magyar bajnok -, Zöld Ferenc bemutatkozása volt a profik táborában.

A mintegy 200 nézõ elõtt lezajlott esemény jól szolgálta az utánpótlás-korú amatõr ökölvívók felkészülését, a fiatalok versenykörülmények között tudták gyakorolni az edzéseken elsajátított technikákat.
A nap fénypontja Zöld Ferenc profi bemutatkozó mérkõzése volt, a fiatal debreceni versenyzõ végig irányította az összecsapást a román Stain Mihail ellen, esélyt sem adva a volt amatõr bajnoknak. Zöld Feri következõ találkozója valószín?leg júniusban kerül megrendezésre, a végsõ szót azonban Szabó Sándor elnök-menedzser mondja majd ki.


2005-05-20

 
© 2007 dvscboxing.hu
E-mail: [email protected]
Joomla egy nyílt forráskódú rendszer, mely a GNU/GPL Licensz alatt áll.
Joomla Templates and Joomla Web Sites