Kezdőlap arrow Kezdőlap arrow Öt bunyósunk készül a kadet Eb-re
Öt bunyósunk készül a kadet Eb-re Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 21.
Image
Június 18-25 között Siófokon kerül megrendezésre a Kadet Európa-bajnokság, elõtte azonban edzõtáborba vonult a válogatott keret. Nagy örömünkre öt DVSC-s versenyzõ, Szabó Ádám, Szabó Ervin, Zöld Tamás, Paczók László és Deél Szabolcs is tagja a Tatán készülõ csapatnak.

A srácok közül Szabó Ádám pályázik a legnagyobb eséllyel arra, hogy a kötelek közé lépjen a Balaton fõvárosában. A 46 kilogrammban induló rendkívül tehetséges ökölvívó már két és fél éve nem talált legyõzõre, így az sem lenne meglepetés, ha éremmel zárná az Eb-t.
Legalább ilyen esélyekkel pályázik a részvételre a 48 kilós Szabó Ervin, aki szintén egyeduralkodó a hazai szorítók környékén.
Az egri tornán betlizõ, de amúgy kit?nõ képességekkel rendelkezõ Zöld Tamás helyzete sem reménytelen, a táborban bizonyíthatja, csupán kisiklás volt a Bornemissza Emlékversenyen elért eredménye, s helye van a válogatottban.
Deél Szabolcs helyzete azonban nem t?nik egyszer?nek, ha megnyerte volna az egri tornát, akkor nem lenne kétséges, ki képviselje hazánkat 62 kilogrammban az Eb-n, de a hétvégén elszenvedett veresége miatt komoly erõpróba vár rá Tatán.
A legnehezebb dolga talán Paczók Lászlónak lesz az edzõtáborban, nagy formajavulást kell produkálnia, ha ki akarja vívni a szereplés jogát.

Balogh Zoltán
  
  

 

 
© 2007 dvscboxing.hu
E-mail: [email protected]
Joomla egy nyílt forráskódú rendszer, mely a GNU/GPL Licensz alatt áll.
Joomla Templates and Joomla Web Sites