Kezdőlap arrow Kezdőlap arrow Bernáth Ricsi Montenegró felett
Bernáth Ricsi Montenegró felett Nyomtatás E-mail
Írta: Kopi   
2017. május 01.
Image
A vasárnapi döntőben (Montenegro Trophy, Podgorica) a DVSC egyik legnagyobb tehetsége, Bernáth Richárd (48 kg, junior) a fináléban egy bolgár srác ellen bunyózott.Ott lévő edzőnk, Salánki László szerint megvolt a meccs, de a pontozóknál nem. Így is szép volt Ricsi!

SALÁNKI LÁSZLÓ:
- Igazából az első menet volt szoros vagy talán a bolgár srácé. A második és a harmadik menetben Ricsi magas szintű ökölvívást mutatott be ellenfelén, azt történt a ringben amit ő akart. Mégsem minket hirdettek ki győztesnek... Nem csügged a gyerek, készülünk az Eb-re!

Junior döntő (48 kg)

Georgi Velichkov (BUL) - Bernáth Richárd (HUN) 4-1

Ezzel Ricsi ezüstérmes lett, ám remek eredmény ez is, emellett nemcsak tapasztalatot szerzett a fiatal bunyós, de azt is megérezhette, hogy még több kell a nemzetközi porondon, ha nem akar kétes eredményekre hagyatkozni.

A magyar válogatottból egyébként ezen a szombaton volt aki nyerni tudott a fináléban: Zuró Zsolt 54 és Orbán Adrián 63 kilóban (juniorok mindketten). Nekik is gratulálunk.

MÁS:
Az Olimpiai Reménységek Tornáján, Szlovákiában Lakatos Patrik is bunyózott a hétvégén. Ő kétszer lépett szorítóba, de mindkét alkalommal vereséget szenvedett a híreink szerint. Ugyanakkor nagyon sokat számított neki is a nemzetközi rutinszerzés,ráadásul jól mozgott, ügyesen bokszolt.
 
© 2007 dvscboxing.hu
E-mail: szerkesztoseg@dvscboxing.hu
Joomla egy nyílt forráskódú rendszer, mely a GNU/GPL Licensz alatt áll.
Joomla Templates and Joomla Web Sites