Kezdőlap arrow Kezdőlap arrow Bence ellenfelének sikerét kifütyülték a végén
Bence ellenfelének sikerét kifütyülték a végén Nyomtatás E-mail
Írta: Kopi   
2017. május 13.
Image
A nehézsúlyban győzött az ír (Afanasev), valamint később az írek bíróját választották a torna legjobbjának is - tudtuk meg Salánki László edzőnktől, aki Romániában végig hajtotta Nagy Bencét a sarkából a mai döntőben (Golden Belt nemzetközi torna). A DVSC 91 kilósa - trénerünk szerint - az első és a harmadik menetet nyerte, ám a pontozók másként látták. Bárhogy is volt: jól bunyózott Bence, aki a fizikálisan is rendkívül izmos riválist komoly nehézségek elé állította. Szép volt!

Salánki László tréner így látta az összecsapást:

- Igazából Bence nagyon jól kezdett. Nagyon erős volt az ir srác, aki azért rendesen meglepődött Bencén, látszott, nincs hozzászokva a nagy ellenálláshoz.. Az első menet simán meg is volt... Aztán a második menetben feljött az ellenfél, az oda is adható volt talán, de a harmadik menetben ismét tőlünk jött a több találat és mi voltunk a dominánsabbak. Mi úgy véltük, hogy nyertünk, erre mégsem... A helyi közönség kifütyülte az eredményhirdetést, többen jöttek oda Bencének gratulálni (pl. moldávok, szlovénok...). Mellékesen megjegyezném, hogy az ír bírót választották a torna legjobbjának - ott megértettem miért nyert az ir srác ellenünk.

Nagy Bence tehát ezüstérmet bokszolt össze a romániai Iasiban, a Golden Belt viadalon. Salánki László, a DVSC edzője pedig ismét a válogatott trénereként vett részt nemzetközi tornán.
 
© 2007 dvscboxing.hu
E-mail: szerkesztoseg@dvscboxing.hu
Joomla egy nyílt forráskódú rendszer, mely a GNU/GPL Licensz alatt áll.
Joomla Templates and Joomla Web Sites