Kezdőlap arrow Kezdőlap arrow Ezúttal a mi régiónk nyert a csapatbajnokin
Ezúttal a mi régiónk nyert a csapatbajnokin Nyomtatás E-mail
Írta: Kopi   
2017. május 20.
Image
Image
A Közép-dunántúli Villámcsapás és a mi régiónk, vagyis az Észak-alföldi Tornádó csapott össze szombaton Debrecenben, és végül 37-30-ra a mieink győztek. A mellékelt fotón jobbra a csapatbajnoki meccsek, valamint a kísérő programként rendezett pofonpartik párosításai (eredmények nélkül) láthatók. Pár további kép IDE kattintva. (A többi később.)

Azokon a meccseken, ahol nem volt párja a nevezettnek, automatikusan a kiálló fél kapta a mérlegelésért (és nevezésért) járó 1, majd a győzelemért a plusz 3 pontot.

A pofonpartik is izgalmas összecsapásokat hoztak, ám a CSB kifejezetten élvezetes volt. A vendégek nagyon jól küzdöttek, ám most már sajnos rendszerré válik, hogy a régiónk egyik nagy erejének számító DVSC fiataljai, vagyis a Bernáth fivérek ellen nem igazán állítanak ki ellenfelet a riválisok, ami nem jó, hiszen a legfontosabb a minél több meccs lenne a gyerekek számára. Ugyanakkor jó lenne, ha minden csata a ringben dőlne el.

Másik oldalról nézve viszont a mieinknek gratuláció jár a meccsekhez, illetve a felkészüléshez. Akár bunyózott az illető, akár nem.

A mai napon a DVSC mellett a hajdúböszörményi, a törökszentmiklósi klub, illetve a nyírségi Dávidosok, valamint Berettyóújfalu adott bunyóst régiónk csapatába.

Szabó Ildikó régiós koordinátor köszöntötte a legjobbakat, valamint a csapatokat, edzőket. A Tornádó legjobbjának ezúttal Béres Dánielt, a Dávid SC bunyósát választották, aki hatalmas meccset vívott a legvégén a rivális emberével, Jóföldi Lászlóval, s végül győzni tudott.

Köszönjük a részvételt, a befektetett munkát mindenkinek!
 
© 2007 dvscboxing.hu
E-mail: szerkesztoseg@dvscboxing.hu
Joomla egy nyílt forráskódú rendszer, mely a GNU/GPL Licensz alatt áll.
Joomla Templates and Joomla Web Sites