Kezdőlap arrow Kezdőlap arrow A galliai tapasztalatszerzés után Szeged
A galliai tapasztalatszerzés után Szeged Nyomtatás E-mail
Írta: Kopi   
2017. június 07.
Image
Image
Franciaország
fővárosában csapattalálkozón bokszolt a magyar és a gall küldöttség a hétvégén. A DVSC-ből Nagy Angéla és Babik Bianka vett részt ezen, a régiós csapattárs (Dávid SC) Monostori Lídiával. Azóta Angi már Szegedre utazott (kedden), mégpedig ezúttal már Simon Evelin társaságában edzőtáborba, ahol a közelgő Európa-bajnokságra is készülnek a csajok a magyar korosztályos válogatottnál. TÖBB KÉPÉRT IDE KATT !

A két DVSC-s lány így látta saját produkcióját Párizsban.

Image
Babik Bianka
: - Egy francia származású néger lánnyal bokszoltam, aki fordított alapállású volt. Kikaptam az erősebb, magasabb másodéves junior lánytól. Viszont jó volt vele bokszolni, hiszen remek tapasztalatszerzésre adott alkalmat nekem. (A képen látható, hogy tényleg nem kismiska volt a francia csaj Bia mellett - a szerk.)

Image
Nagy Angéla:
- Mindkét napon ugyanazzal a lánnyal bokszoltam. Az első is jó volt, azt a meccset is megkaphattam volna, de a másodikon még jobban ment a bunyó, szerintem simán vertem, de hiába, mert nem kaptam meg. Végül kiderült, hogy a polgármester lánya volt az ellenfelem. Az edzőktöl mindenesetre jó visszajelzést kaptam, tetszett nekik ahogy bokszoltam. Azt mondták, tudatos volt, pontos és erős. Végig figyeltem, sikerült jobb
Image
kézzel megelőzgetni őt, mivel fordított alapállású volt.

Szép volt, hölgyek, Szegeden pedig jó munkát Anginak és Evelinnek!
 
© 2007 dvscboxing.hu
E-mail: szerkesztoseg@dvscboxing.hu
Joomla egy nyílt forráskódú rendszer, mely a GNU/GPL Licensz alatt áll.
Joomla Templates and Joomla Web Sites