Kezdőlap arrow Kezdőlap arrow Nagy Angi kedden, Simon Evelin csütörtökön kezd az Eb-n
Nagy Angi kedden, Simon Evelin csütörtökön kezd az Eb-n Nyomtatás E-mail
Írta: Kopi   
2017. július 03.
Image
Szófiában elkezdődik a 2017-es junior és ifjúsági női Európa-bajnokság a héten! Nagy Angéla és Simon Evelin, valamint kiemelt edzőként Salánki László is a DVSC-t, valamint természetesen Magyarországot képviseli, a magyar utánpótlás válogatott tagjaként. Büszkék vagyunk rátok, ügyesek legyetek!

Image
Mint a mai sorsoláson kiderült, mindkét lány az alsó ágon van. Nagy Angéla (ifi 57 kg) holnap csap össze egy horvát lánnyal, Sara Halimivel (a sorsolásokról mellékelt képeink is informálnak titeket). A legjobb 16 között bokszolnak, s csak reméljük, hogy Angi utána megmérkőzhet majd másnap (szerdán) az ír Clarke és a belorusz Yesipenka csatájának győztesével is - az már a legjobb 4 közé menne majd, vagyis éremért. Ám egyelőre a feladata Anginak: a horvát csajjal boldogulni.

Csütörtökön Simon Evelin (junior 48 kg) az olasz Giulia Alotával meccsel, méghozzá a legjobb 8 között, s mivel itt 10-en vannak a súlycsoportban, a
Image
legjobb 8-ba jutásért nem kell csatáznia. Evelin tehát, ha nyer, már érmes. Ám ez a teljesen újoncnak számító lánynál - vagyis, hogy meccset nyer - nagy siker lenne egy Eb-n. Ám miért utazott Bulgáriába, ha nem ezért, a siker eléréséért?! Evelin, ha győz, utána már akár belorusz, francia, angol vagy német riválist is kaphat a 4 között.

Nagyon szorítunk mindkét DVSC-snek, illetve a magyar válogatott többi tagjának is! Bővebben róluk (és 1-2 mondatban lányainkról is) IDE KATTINTVA olvashattok!

Salánki László trénernek pedig jó munkát kívánunk, a kollégáival egyetemben!!!
 
© 2007 dvscboxing.hu
E-mail: szerkesztoseg@dvscboxing.hu
Joomla egy nyílt forráskódú rendszer, mely a GNU/GPL Licensz alatt áll.
Joomla Templates and Joomla Web Sites