Kezdőlap arrow Kezdőlap arrow Nagyszalontán a Bihar Kupán szerepeltünk
Nagyszalontán a Bihar Kupán szerepeltünk Nyomtatás E-mail
Írta: Kopi   
2017. július 10.
Image
Image
A DVSC és a régióból a törökszentmiklósiak, valamint a balmazújvárosiak - és még jó pár magyarországi, illetve romániai, szerb és egyéb nemzetbéli klub - vettek részt a hétvégi szalontai viadalon. A szervezés kitűnő volt, ahogy szokásos módon a vendéglátás is. Köszönjük a meghívást Sebastian Silaghinak és a Basti Box klubnak! A DVSC 7 bokszolóval lépett ringbe.TOVÁBBI KÉPEK IDE KATTINTVA!

Az Észak-alföldi Tornádó Ökölvívó Régiót a 7 DVSC-s mellett Törökszentmiklósról (Zakar Mihály edzővel) és Balmazújvárosról (Czirják András trénerrel a sarokban) összesen 15 öklöző képviselte. A DVSC-t Nagy Tímea segítette szakmailag, de Szabó Ildikó klubmenedzser is a csapattal tartott. Külön emeljük ki, hogy Timit Czirják Bandi segítette a mérkőzések előtti beütéseknél, hiszen a nemsoká babát váró (oroszlán jegyű lesz, a kis Salánki :D) Timi már nehezebben veszi ezeket a feladatokat - bár így is ott görnyed a ringsarokban minden tanítvánnyal, és edzi őket becsülettel, na meg domborodó hassal. Mellettük említsük meg Szűcs Tibort, aki ugyancsak ott volt, ahol valami segítségre volt szükség.

A mieink közül Komjáthi Nóra (egy hazai versenyző ellen) és Balogh László (TKO-val) győzött, őket kiemelte Nagy Timi is a teljesítményük miatt. Ám akik kikaptak, ők is jól mozogtak, és egyik bunyósunk sem szégyenkezhet. Szűcs Roland például konkrétan véleményes meccsen kapott ki madárfészkes riválisától. Tehát kiváló tapasztalatszerzés volt ez még Komjáthi Norbertnek és testvérének, Komjáthi Andrásnak, illetve Rézműves Norbertnek, Baktai Tihamérnak is.

A fotókat köszönjük a helyszínről!
 
© 2007 dvscboxing.hu
E-mail: szerkesztoseg@dvscboxing.hu
Joomla egy nyílt forráskódú rendszer, mely a GNU/GPL Licensz alatt áll.
Joomla Templates and Joomla Web Sites