Kezdőlap arrow Kezdőlap arrow Nagy Angi: Megérte a sok munka!
Nagy Angi: Megérte a sok munka! Nyomtatás E-mail
Írta: Kopi   
2017. július 11.
Image
Image
A szófiai Európa-bajnokságról bronzéremmel tért haza a DVSC ifi 57 kg-os bunyósa, Nagy Angéla (edzője Salánki László is ott volt vele Bulgáriában). Két kemény riválist megvert, az elődöntőben pedig a legutóbbi Európa-bajnok, koszovói Sadiku ellen is jól bokszolt - ellenfele azonban meggyőzőbb volt. A szép éremre azonban büszke lehet Angi és mi is azok vagyunk. Csak így tovább!

Lássuk, miként vélekedett a balkán kalandról Nagy Angéla!

- Egészében véve milyennek érezted az elmúlt pár hetet (felkészülés és Eb)?

NAGY ANGI:
- Igazából már január óta tartott a felkészülésem. A mátraházai futások és edzések után az ukrajnai verseny, majd Franciaországba mentünk csapatbajnokságra. Ezt követően egy nap pihenővel mentem Szegedre táborba, aztán onnan Tatára és végül ide Bulgáriába. Szóval ezzel azt akarom mondani, hogy hálistennek egész évben foglalkoztatva voltam és tudtam jókat meccselni, ami segített kondiban is. Egy szóval jól sikerült a felkészülésem.

- Ráaludva az elődöntőre, ahol ugye egy erős ellenféltől, a címvédőtől kaptál ki, miként gondolsz vissza az azt megelőző két sikerre itt az Eb-n és a vesztett meccsre, reális volt?

NAGY ANGI:
- Nagyon jó emlék lesz számomra, hogy végre tudtam két meccset nyerni egymás után egy ilyen rangos nemzetközi versenyen. 3 év munkája van ebben, s most sikerült. Az pedig még fantasztikusabb, hogy egy Európa-bajnokságon jött össze ez.

- Mit gondolsz, mi kellett volna, hogy nyerj a koszovói címvédő ellen?

NAGY ANGI:
- Nem kellett volna a menetek végeit kiengednem a kezemből, inkább még inkább rágyorsulni a koszovóira! Talán akkor az én kezemet emelik fel a meccs végén, s jutok be a döntőbe...

- Hogy érzed most magad lelkileg és fizikálisan?

NAGY ANGI:
- Most már megemésztettem a vereséget és jól érzem magam. Már vágytam azért haza, hiszen hosszú volt ez az időszak, de megérte ennyit dolgozni.
 
© 2007 dvscboxing.hu
E-mail: szerkesztoseg@dvscboxing.hu
Joomla egy nyílt forráskódú rendszer, mely a GNU/GPL Licensz alatt áll.
Joomla Templates and Joomla Web Sites