Kezdőlap arrow Kezdőlap arrow Bocskai-emlékverseny: alaposan belehúztak bunyósaink!
Bocskai-emlékverseny: alaposan belehúztak bunyósaink! Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 29.
Image
A legnagyobb jóindulattal sem mondhatjuk, hogy az 51. Bocskai István Nemzetközi Emlékverseny sorsolásánál Fortuna kézen fogta volna versenyzõinket. Ma reggel 8-10 óra között tartották a rangos viadal mérlegelését, majd 12 órától a sorsolást is megejtették a szervezõk. Klubunk három bunyósa, Kalucza Norbert, Paczók László és Török Ferenc alaposan belehúzott, mind három fiúnak kõkemény ellenfelet kell legyõznie, ha tovább akar lépni.

Norbi kategóriájában, az 54 kilogrammban öten mértek be, ökölvívónk majd csak a döntõbe jutásért vívandó küzdelmekbe száll be, a török-szlovák ütközet gyõztesével néz majd farkasszemet. A török ökölvívás erejét ismerve, óriási csatára számíthatunk, persze, az is lehet, hogy a szlovák fiú kerül ki gyõztesen az elõmérkõzésbõl.

Fiatal tehetségünk, Paczók László sem érzett „hurrá hangulatot” a sorsolás után, 57 kilogrammban induló sportolónknak a nyolc közé jutásért egy litván fiúval kell meccselnie, a 12 bunyóst felvonultató kategóriában. Lacitól tisztes helytállást várunk, bár technikai tudását figyelembe véve, akár meglepetést is okozhat.

Török Feri súlycsoportjában, a 69 kilogrammban 13-an álltak rajthoz, Fricinek a nyolc közé jutásért egy török bunyós jutott. Versenyzõnk bizonyítani szeretne, hiszen célként a felnõtt válogatottságot t?zte ki maga elé. Az már most kijelenthetõ, kutya nehéz dolga lesz a félholdas bunyós ellen.

Török Ferenc a 14 órától kezdõdõ délutáni programban, míg Paczók László az este 18 órától induló felvonásban lép majd kötelek közé.

A 2007-es Bocskai-emlékverseny menetrendje:
Január 24., szerda: selejtezõk, 14 és 18 óra.
Január 25., csütörtök: selejtezõk, 14 és 18 óra.
Január 26., péntek: elõdöntõk, 16 óra.
Január 27., szombat: döntõk, 17 óra.

2007.01.24

 
© 2007 dvscboxing.hu
E-mail: szerkesztoseg@dvscboxing.hu
Joomla egy nyílt forráskódú rendszer, mely a GNU/GPL Licensz alatt áll.
Joomla Templates and Joomla Web Sites