Kezdőlap arrow Kezdőlap arrow Széken vitézkedtek a régió bunyósai
Széken vitézkedtek a régió bunyósai Nyomtatás E-mail
Írta: Kopi   
2017. szeptember 05.
Image
Image
Törökszentmiklós
testvérvárosa, a romániai Kolozs megyében található, 2500 fős Szék község hívta meg az Észak-alföldi Tornádó Ökölvívó Régiót és Kolozsvárt egy bunyós csapattalálkozóra a hétvégén. A testvérvárosok találkozójának programkínálatában találhatták az érdeklődők ezt a bokszos eseményt, amelyen 6 régiós öklözőnk lépett ringbe, Zakar Mihály, törökszentmiklósi tréner vezetésével.

A Tornádó bunyósai, akik kesztyűt húztak a versenyen: Lakatos Arnold, Ramos József, Bárány István (TSZ), Kiss Krisztián, Balogh László, Balogh Krisztián (DVSC). Edző: Zakar Mihály.

A tréner elmondta, hogy Bárány István és a két Balogh, László és Krisztián nyert a maga meccsén, de a többiek esetében is közel volt a siker, sőt, picit a hazai pálya is tetten érhető volt egyes összecsapásokon, amelyek a mieink javára is eldőlhettek volna. Ezzel együtt a meghívás volt a lényeg és a részvétel, mert ahogyan a nemrég a pofonpartinkat meglátogató olimpiai bajnok Gedó György is mondta, meccsek és meccsek kellenek a fiataloknak a fejlődéshez. Máskülönben nem fog menni.

A fotókat a törökszentmiklósiaknak köszönjük! Az elsőn Bárány István látható, a másodikon csapatunk
 
© 2007 dvscboxing.hu
E-mail: szerkesztoseg@dvscboxing.hu
Joomla egy nyílt forráskódú rendszer, mely a GNU/GPL Licensz alatt áll.
Joomla Templates and Joomla Web Sites