Kezdőlap arrow Kezdőlap arrow Prága, fekvenyomó világbajnokság: Szabó Sándor aranyérem!
Prága, fekvenyomó világbajnokság: Szabó Sándor aranyérem! Nyomtatás E-mail
Írta: Kopi   
2017. október 20.
Image
Image
WUAP világbajnokság 2017 Prága erőemelés, fekvenyomás, felhúzás RAW & EQ

A prágai Arena Spartában október 17-22. között megrendezett nemzetközi viadalra készült gyakorlatilag egész évben Szabó Sándor, a DVSC elnöke, hiszen bár több nagy verseny is zajlott 2017-ben (nemrég világkupát is nyert), ez a világbajnokság rangú esemény volt a csúcs.

A vasárnapig tartó programban a többféle versenyszám között a fekvenyomás küzdelmei már véget értek, amelyben nagy sikerről számolhatunk be.

Kategóriájában a nemzetközi vetélytársak mellett hazai riválisa is akadt Sanyinak, akivel fej fej mellett haladtak a gyakorlatok során. A 2,5 kg-onkénti emelések során végül ugyanannyinál jártak a felek, de Sanyi testtömege nagyobb volt valamennyivel, ezért neki még az utolsó kísérleténél fel kellett mennie 170 kg-ra, hogy megszerezze az aranyérmet.

A gyakorlat sikerült, így a kiemelkedő produkció kiemelkedő eredményt ért: a világbajnokság győztese lett Szabó Sándor az 50-55 év közöttiek mezőnyében.

(A bal kép Prágáról készült, a jobb oldali pedig a győztes, 170 kilós nyomás Szabó Sándortól). További képek a facebookon, IDE kattintva !

Szép volt, Sanyi!
 
© 2007 dvscboxing.hu
E-mail: szerkesztoseg@dvscboxing.hu
Joomla egy nyílt forráskódú rendszer, mely a GNU/GPL Licensz alatt áll.
Joomla Templates and Joomla Web Sites