Kezdőlap arrow Kezdőlap arrow Ifi Eb: Bernáth Laci közel állt a hazai bunyós legyőzéséhez
Ifi Eb: Bernáth Laci közel állt a hazai bunyós legyőzéséhez Nyomtatás E-mail
Írta: Kopi   
2017. október 22.
Image
Az Antalyában zajló ifi Európa-bajnokságon vasárnap Bernáth László a kezdeti gyengébb boksza után magára talált és akár le is győzhette volna török riválisát, ám biztosra akkor mehetett volna, ha ennél többet üt, kombinációkkal megtűzdelve ökölvívását. (A fotón Laci balra, Attila jobbra látható.)

Október 22. vasárnap
52 kg
Bernáth László (HUN) - Azad Demiran (TUR) 0-5

SALÁNKI LÁSZLÓ:
- Láttam a meccs felvételét. Az első menet elég simán elment. A másodikban talált magára Laci az erős ellenféllel szemben, aki már másodéves ifi volt, és tavaly kiemelkedő eredményei voltak. Ám meg kell mondanom, ebben a súlyban többet kell ütni, és nem az első egykezeseket erőltetni. Kicsit hiányoltam a több kombinációt és a hátsókezes találatokat Lacitól. Ám ezzel együtt is a második menettől partiban volt, sőt, ez egy verhető ellenfél volt. Más kérdés, hogy érdekes módon Lacit voltaképp a semmiért intették meg a meccs folyamán, míg a második menettől elég sokat fejelő törököt egyszer sem.

Ezzel eldőlt, Bernáth Laci nem jutott a legjobb 8 közé, szerdán azonban Bernáth Attiláért még szoríthatunk a DVSC bunyósai közül.
 
© 2007 dvscboxing.hu
E-mail: szerkesztoseg@dvscboxing.hu
Joomla egy nyílt forráskódú rendszer, mely a GNU/GPL Licensz alatt áll.
Joomla Templates and Joomla Web Sites