Kezdőlap arrow Kezdőlap arrow Junior ob: Hárman még versenyben
Junior ob: Hárman még versenyben Nyomtatás E-mail
Írta: Kopi   
2017. október 27.
Image
A DVSC bunyósai szerdán és csütörtökön sem szerepeltek jól az egri junior országos bajnokságon.

Ma
, pénteken Bernáth Zoltán és Siroki Zoltán az elődöntőben a fináléba kerülését lép ringbe, holnap, vagyis szombaton pedig már biztos, hogy Bernáth Richárd döntőt vív. Reméljük, hogy nem lesz egyedül a mieink közül! Hajrá, DVSC!

SZERDA

Voltak azért jó hírek is, például hogy Siroki Zoli 46 kg-ban az egri Balogh Martinnal elődöntőzik majd pénteken.

Aztán Bernáth Zoltán megverte Koi Boriszt (KSC), így ő is elődöntős (pénteken) - szintén 46 kg-ban.

Bernáth Richárd döntőzik szombaton a vasasos Kozák Alonzóval (48 kg).


Ami a többieket illeti, Ölveti Gábor (52 kg) kikapott szerdán, ahogy Lakatos Patrik is (57 kg), igaz, utóbbi igen véleményesen és szerencsétlenül, 3-2-re. Szigeti Alex (63 kg) szintén elvérzett aznap, ahogyan Komjáti András is (66 kg), akinek pedig lett volna keresnivalója azon a meccsen.

Nyert viszont Lisztes Armand (57 kg) és Lakatos Csaba (+80 kg), így ők csütörtökön ismét kesztyűt húzhattak - más kérdés, hogy mint alább olvasható, nem jutottak tovább, s a 8 között maradtak, ez pedig nem ér érmet..

CSÜTÖRTÖK

SALÁNKI LÁSZLÓ edző szerint CSÜTÖRTÖKÖN az 54 kg-ban indult Kiss Krisztián szépen bokszolva hozta az 1. és a 3. menetet, sőt, a pontozók szerint is, aztán végül csak kikapott 3-2-re bajai ellenfelétől. Trénerünk úgy érzi ez a meccs felénk billent, de ettől még tény, hogy nem az utóbbi időben sokat fejlődött, nyurga, és a minap éppen szülinapos Krisztián került a legjobb 4 közé.

Edzőnk a másik 3-2-re elvesztett meccset is inkább látta a mienknek. Lakatos Csaba (+80 kg), az idei diákolimpiai bajnok ugyanis sajnos nem lépett tovább a 4 közé fehérvári riválisával szemben. Ahogy Laci fogalmazott, ők eddig már háromszor találkoztak, és egyszer sem kapott ki Csabi - mostanáig. Ezúttal nem az ő kezét emelték magasba a nagyon kiélezett csata végén. aradjunk annyiban, a sorsolás sem volt szerencsés, hiszen erős ellenfelet kapott már elég korán Csabi. ezzel együtt megnyerhette volna a csatát ő is. A bírák azonban nem így látták.

A harmadik csütörtöki összecsapás el sem kezdődött. Lisztes Armand (57 kg) ugyanis úgy érezhette, hogy egy sikerrel a háta mögött már nem muszáj tovább erőlködnie, így lemondta a csütörtöki mérkőzést. Pedig, hát...

Szurkoljunk ma két meccsünkön tehát! A szombatot illetően pedig egyelőre csak Ricsi döntője biztos... meglátjuk, csatlakozik-e hozzá még valaki!
 
© 2007 dvscboxing.hu
E-mail: szerkesztoseg@dvscboxing.hu
Joomla egy nyílt forráskódú rendszer, mely a GNU/GPL Licensz alatt áll.
Joomla Templates and Joomla Web Sites