Kezdőlap arrow Kezdőlap arrow Ifi Eb: Bernáth Attila ezüstérmes
Ifi Eb: Bernáth Attila ezüstérmes Nyomtatás E-mail
Írta: Kopi   
2017. október 28.
Image
Image
A kontinens második legjobb ifjúsági  korú 49 kilós bunyósa BERNÁTH ATTILA! Nagyot harcolt, többnyire ő ment előre, felvállalta, erőltette a közelharcot, de hosszabb karú, okosan bunyózó grúz riválisa nyert pontozással végül Attila ellen a Törökországban ma rendezett ifjúsági Európa-bajnoki döntőben. Nagy dolog lett volna az aranyat elhozni, ám az, hogy döntőt vívott Attila, ugyancsak kiváló teljesítmény. Szép volt, Szocsi!

49 kg DÖNTŐ

Sakhil Alakhverdo (GEO) - Bernáth Attila (HUN) 5-0

A youtubon követhető felvétel alapján úgy tűnt, Attila agilisabb, és próbálja diktálni az iramot, ami sikerült is neki, és a másik fiú csak sodródott az eseményekkel, illetve lereagálta azt, amit Attila csinált. Viszont sajnos el is csúszott jó pár ütése Atinak, míg a grúz szinte nem csinált mást, csak kontrákat ütött. Sajnos több találat el is érte Attilát, pedig jó erőben volt és bírta a meccs végét is a DVSC bunyósa. Attila több nagy pofonja csattant a grúz fején, de ebben a súlyban igazán megrendítőt nem szoktak ütni, így a mennyiség lehetett volna célravezető. Talán fordítva is ítélhettek volna a pontozók...

Image
Edzői (szakmai) vélemény később.

A pontozást a mellékelt fotón láthatják az olvasók. A többi képet is a döntő felvételéből vágtuk ki.

A korábban egy örmény srácot simán, majd egy orosz riválist szoros meccsen legyőző Bernáth Attila a fináléban a képzett grúz ellen nem tudott újabb bravúrt elérni, ám a szereplése így is pazar.

Büszkék vagyunk rád, Attila, gratulálunk!
 
© 2007 dvscboxing.hu
E-mail: szerkesztoseg@dvscboxing.hu
Joomla egy nyílt forráskódú rendszer, mely a GNU/GPL Licensz alatt áll.
Joomla Templates and Joomla Web Sites