Kezdőlap arrow Kezdőlap arrow KÉPEK Bernáth Atiról és Laciról - Salánki véleménnyel
KÉPEK Bernáth Atiról és Laciról - Salánki véleménnyel Nyomtatás E-mail
Írta: Kopi   
2017. október 30.
Image
Image
Egy kisebb KÉPGALÉRIA nézhető meg a minap véget ért ifjúsági Európa-bajnokságról IDE KATTINTVA (főleg Bernáth Attila látható a képeken, de néhányon László is - unokatestvérekről van szó -, illetve ifj. Balzsay Károly szövetségi kapitány, Salánki László edző, Szabó Ildikó, a DVSC klubmenedzsere, plusz szintén a MÖSZ részéről Kovács László szakmai igazgató, Alvics Gyula szövetségi edző is szerepel a fotókon).

Ezúttal itthonról szorító trénerük elmondta, hogy a felvételek alapján mit látott a két DVSC-s srác meccsein, Törökországban.

Mint tudjuk, Bernáth Attila EZÜSTÉRMET szerzett (örmény és orosz bokszolót is legyőzve a döntőig), Bernáth László pedig a végül bronzérmes hazai bunyós ellen éppen csak kikapott, s nem jutott a 8 közé, pedig közel állt a bravúrhoz.

SALÁNKI LÁSZLÓ:
- Bernáth Attila összességében többet ért el, mint amit reméltem. Maximum éremesélyben bíztam, de a döntő hatalmas bravúr a részéről. Ahol ráadásul... Na, de az elejétől kezdve: az örmény srác elleni meccse nagyon simán megvolt, majd az orosz egy magasan képzett ökölvívó volt, akivel technikás, nagy taktikai csatát vívott Attila. Ebből ő jött ki végül jobban, de szerintem is megnyerte azt a találkozót. A döntőben most tényleg elfogultság
Image
Image
nélkül mondom, nálam minimum két menet, de lehet mindhárom megvolt Attilának. Nem mondom, hogy elvették a győzelmet vagy az Eb-aranyat, de ez - fogalmazzunk úgy - megkapható lett volna. Egyébként nincs pihenő, november 8-án Attila már Prágában egy nemzetközi viadalon bokszol, ami lassan már inkább a 2018-as ifjúsági olimpiára való felkészülés jegyében zajlik. Bernáth Laci is hamarosan utazik, csak ő más helyszínen fog a válogatott rendelkezésére állni. Laci ezen az Eb-n ugye rögtön összekerült a hazai, török sráccal, aki végül dobogóra állhatott. Azt láttam, hogy a második menetben jött rá Laci, mit is kéne bunyózni ellene, de onnantól szépen megvalósította ezt. Ő maga is elismerte, hogy ha hamarabb eszmél, akár ki is verhette volna a törököt - Törökországban. Viszont azt gondolom ő is jól teljesített. Benne is van lehetőség, ha azt a munkát végzi - és azzal a jó hozzáállással - a továbbiakban is, amit pár hónapja tapasztalok nála. 

Gratulálunk Bernáth Attila ezüstérméhez az idei ifi Eb-n! További jó munkát neked és Lacinak is!
 
© 2007 dvscboxing.hu
E-mail: szerkesztoseg@dvscboxing.hu
Joomla egy nyílt forráskódú rendszer, mely a GNU/GPL Licensz alatt áll.
Joomla Templates and Joomla Web Sites