Kezdőlap arrow Kezdőlap arrow Király volt a Nyírség Kupa szombaton
Király volt a Nyírség Kupa szombaton Nyomtatás E-mail
Írta: Kopi   
2017. november 12.
Image
Image
Nyíregyházán kitettek magukért a szervezők. A DVSC bokszklub is segített (a ringet Hadházról vitték például), ám a házigazda a Nyíregyházi Box Club volt, Ezúton is köszönjük a Dunai család, főleg az apuka, Tibor segítségét támogatóként, valamint Molnár Bencének és édesanyjának szintén! A fotókat Szabó Ildikó, a DVSC klubmenedzsere készítette (kivéve pár berettyóújfalui fotót - azokat a facebookról loptuk). További fotók várhatók később. EREDMÉNYEKÉRT KATT A JOBB OLDALI KÉPRE! További fotók IDE KATTINTVA !

Összesen 12 klub 54 bunyósa csapott össze 27 mérkőzésen szombaton délután 13 órától a nyíregyházi Sóstói úton lévő csarnokban.

Érkeztek bokszolók még a távoli Aradról is, de Nagyvárad is képviselte a határon túliakat. Hajdú-Bihar megyéből Debrecen és Hajdúhadház mellett Hajdúböszörmény, Berettyóújfalu, valamint Hajdúsámson is küldött öklözőket. Jász-Nagykun- Szolnok megyéből Szolnok, Törökszentmiklós és Mezőtúr, míg Szabolcs-Szatmár Bereg megyéből Nyíregyháza fiatal tehetségei is kesztyűt húztak. Eger és Halásztelek is bunyósokkal érkezett.

Köszönjük a részvételt mindenkinek!
 
© 2007 dvscboxing.hu
E-mail: szerkesztoseg@dvscboxing.hu
Joomla egy nyílt forráskódú rendszer, mely a GNU/GPL Licensz alatt áll.
Joomla Templates and Joomla Web Sites