Kezdőlap arrow Kezdőlap arrow Bernáth Domival nagyon elégedettek voltak Angilában
Bernáth Domival nagyon elégedettek voltak Angilában Nyomtatás E-mail
Írta: Kopi   
2017. november 20.
Image
Image
Annál a klubnál vendégeskedett Angilában egy magyar csapat, amely edzőtermének falán az van nagy betűkkel: "A győzelemre kell gondolnod, s a győzelmet meg kell érezned!" Birtley-ben, Észak-Kelet Angliában túrázó Pest Megyei Ökölívó Régió "vendégjátékosa" volt A DVSC-s Bernáth Dominika is a hétvégén. Szombaton és vasárnap is ugyanazzal az angol lánnyal csapott össze a csapattalálkozó keretében. Mindkétszer a szigetországi bunyós nyert, de végigmentek a menetek, és a Kertész Henrikék szerint a felkészülésben, képzettségben Domi előtt járó lánnyal szemben mindent megvalósított, amit kértek tőle, és a tudásához mérten remekül öklözött a hajdúhadházi ifjonc. A mini GALÉRIA KÉPIHEZ KATTINTSATOK IDE ! A csapatképen Domi balról a 7.

Bernáth Domi sarkában mindkétszer Lantos Gyula edző állt, az ő véleményét és a sajátját is tolmácsolta Kertész Henrik tréner:

- Az egész magyar csapat nehéz ellenfelekkel mérkőzött meg. Angliában, az ökölvívás őshazájában igen korán kezdik el a gyerekek szakszerű képzését, ami meglátszik rajtuk. A mieink viszont mindannyian szépen teljesítettek az eredményektől függetlenül. Bernáth Dominika a mostani felkészültsége alapján nagyon ügyes volt. Ritka, hogy valaki gyakorlatilag rögtön megértse mit kér tőle egy voltaképp idegen edző, és szinte teljes egészében meg is valósította
Image
Image
azt vagy meg akarta. ez nagy dicséret Dominikának! Az angol lány jobb volt nála, a győzelmei egyértelműek voltak, de a meccsek végigmentek, és mivel egy ilyen bunyósnak nem lehet nekimenni első szándékból, a taktikus bunyót megértette Dominika egyből, s ezzel is próbálkozott. Azt hiszem, hogy erre a lányra lehet számítani a későbbiekben is, nyugodtan! Egyúttal szeretném megköszönni a DVSC-nek, hogy sportbaráti gesztust gyakorolva kisegítettek minket, és elengedték a versenyzőjüket, hogy teljes legyen csapatunk Angliában! Remélem, ez a kapcsolat ezután is megmarad közöttünk!

A galériaképek között az első nap párosítása is látható - nevekkel.

Szép volt, Domi! A Vecsési BK, a Tápiómente ÖK, a Taksony SE, az Ali BC és a DVSC klubjaiból összeállított magyar csapatnak pedig gratulálunk a biztató teljesítményhez! (A mellékelt képek között látható az is, milyen feltűnő plakáttal vártak bennünket az angolok!)

Hajrá, magyar ökölvívás!!!
 
© 2007 dvscboxing.hu
E-mail: szerkesztoseg@dvscboxing.hu
Joomla egy nyílt forráskódú rendszer, mely a GNU/GPL Licensz alatt áll.
Joomla Templates and Joomla Web Sites