Kezdőlap arrow Kezdőlap arrow Férfi ob 2. nap: Élő közvetítés ma is a 4 DVSC-s meccseiről
Férfi ob 2. nap: Élő közvetítés ma is a 4 DVSC-s meccseiről Nyomtatás E-mail
Írta: Kopi   
2017. december 06.
Image
Ma
, szerdán 15.00 órától folytatódnak Budapesten a férfi országos bajnokság küzdelmei. A tegnap győzelemmel rajtoló 4 DVSC-s is ringbe lép. 


A párosításaink alapján bizakodóak vagyunk, a srácok pedig egy mai sikerrel már a dobogón találják magukat. Ezért azonban meg kell küzdenie: Móna Iminek, Tóth Ádinak, Kálucz Martinnak és Nagy Bencének! 

Csapassátok!

Nézzétek a DVSC facebook oldalát is (katt IDE ), amint lesznek friss hírek, oda felrakjuk (a végén pedig a honlapra az összegzést).

SZERDAI PROGRAM (a legjobb 4 közé jutásért)

Ma is 36 mérkőzést rendeznek a Madárfészek Ökölvívó Akadémia csarnokában, mint tegnap. A párosítások előtt a sorszám azt mutatja, hogy hányadik mérkőzés lesz az a 15 órás kezdetű mai programban.

81 kg

25. Móna Imre (DVSC) - Pallai Kevin (HISE)
26. Polgár Ádám (CSÖ) - Kálucz Martin (DVSC)
28. Tóth Ádám (DVSC) - Lukácsy Bence (Pécs)

91 kg

32. Gyaraki Zoltán (VSC) - Nagy Bence (DVSC)

Érdekesség riválisainkról, hogy a szerdán magyar bajnokot kiverő Móna Imi régiónk nagy tehetségével, a hajdúsámsoni központú HISE színeiben induló Pallai Kevinnel csap össze (nem lesz rossz meccs ez a megyei rangadó). Kevin tegnap a második menetben egy jól irányzott ütéssel rövidre zárta a dolgokat. Martin mai ellenfele, Polgár, egyhangú pontozással győzött tegnap, míg Tóth Ádi és Lukácsy összecsapása két gyorstüzelő meccse lesz, hiszen ahogy a mi bunyósunk, úgy ellenfele is már az első menetben befejezte a maga találkozóját. Ami Nagy Bencét illeti, az ő riválisa is első menetes sikerrel érkezett ma a DVSC-s elleni meccsbe.

Ahogyan tegnap, ma is a kora esti órákban várhatóak a mieink meccsei. Ám, ha sok a KO, TKO, felgyorsul a menetrend, így érdemes már 18 óra után ide nézegetni az élő közvetítésre.

Srácok! Van egy üzleti ajánlatom. Mi szurkolunk innen, ti pedig nyerjetek, ott!

Duma: Koppányi
 
© 2007 dvscboxing.hu
E-mail: szerkesztoseg@dvscboxing.hu
Joomla egy nyílt forráskódú rendszer, mely a GNU/GPL Licensz alatt áll.
Joomla Templates and Joomla Web Sites