Kezdőlap arrow Kezdőlap arrow MA 17 órától DÖNTŐK a férfi ob-n: BENCÉVEL, IMIVEL!
MA 17 órától DÖNTŐK a férfi ob-n: BENCÉVEL, IMIVEL! Nyomtatás E-mail
Írta: Kopi   
2017. december 08.
Image
A budapesti Halassy Olivér Sportközpontban rendezik ma (dec. 8.), az eredetihez képest egy órával későbbi kezdéssel, vagyis 17.00 órától a 94. Papp László felnőtt férfi országos magyar bajnokság DÖNTŐIT.

Móna Imre (DVSC) a 81 kilósok között a 8. párban, Nagy Bence (DVSC) pedig a 91 kilós fináléban a 9. párban bokszol. Magyarán szerény számítások szerint kb. 18 óra után már... követhetnénk az ÉLŐ közvetítését a két DVSC-s srácnak.. ha lenne... Jelen állás szerint úgy tudjuk, erre nem lesz lehetősége szurkolóinknak, illetve a boksz szerelmeseinek. Az m4 adó 21.45-től adja csúsztatva a döntőket, az interneten pedig nem lesz ÉLŐ stream, mint eddig...  Sajnos tehát most úgy fest, csak felvételről lehet megnézni az összecsapásokat.

Aki személyesen tekintené meg Bence és Imi aranycsatáját (meg a többi meccset is persze), az még odaér 17.00 óráig, illetve tud jegyet váltani a helyszínen 1000 Ft-ért. Vagy hívja ezt a számot és érdeklődjön: +36 1 460 68 79.

HAJRÁ, BENCE ÉS IMI!!!!!


PÉNTEKI DÖNTŐK (Móna pirosban, Nagy kékben lesz)

81 kg
MÓNA IMRE (DVSC) - Lukácsy Bence (Pécs)

91 kg
Hámori Ádám (Kőszeg) - NAGY BENCE (DVSC) 

Amennyiben mégis változik a helyzet az internetes közvetítéssel kapcsolatban, megírjuk!

EDZŐI ELŐZETESSEL FRISSÍTVE!!!

SALÁNKI LÁSZLÓ:
- Nyilván győzelmet várok mindkettőtől. Ám ez egy felnőtt bajnoki döntő, nem junior, kis dolgokon is múlhat bármi. Azt gondolom, eséllyel indulnak, ez biztos. Móna Iminek a legnehezebb meccse eddig a tavalyi bajnok Tallósi ellen volt. Azon túljutva éreztem, meglehet a többi. A mai döntőben ellenfele ügyes srác, de Móna rutinosabb, erősebb - hozhatja a mérkőzést. Bence nem volt annyira jó az első meccsén, valóban, bár ugye KO-val nyert végül. Ám aztán nagy bizakodásra ad okot, hogy jött fel meccsről meccsre. Remélem, jó állapotban lesz ma is, hiszen arra megyünk, hogy nyerjen. 

Duma és plakát: Koppányi Szabolcs
 
© 2007 dvscboxing.hu
E-mail: szerkesztoseg@dvscboxing.hu
Joomla egy nyílt forráskódú rendszer, mely a GNU/GPL Licensz alatt áll.
Joomla Templates and Joomla Web Sites