Kezdőlap arrow Kezdőlap arrow DVSC évzáró FOTÓKKAL 2017
DVSC évzáró FOTÓKKAL 2017 Nyomtatás E-mail
Írta: Kopi   
2017. december 10.
Image
A DVSC bokszklub (2017 HIVATALOSAN IS LEGEREDMÉNYESEBB magyarországi KLUBJA) hagyományos év végi bankettjét tartotta meg a Chili Caféban, Debrecenben december 09-én. A vezetőség (Szabó Sándor és Szabó Ildikó), valamint Salánki László és Nagy Tímea edzők, illetve meghívott vendégként Novákné Kónya Zita, a Baptista Gimnázium igazgatónője (ahol 2018-ban ökölvívó-edző képzés indul, emellett már most több DVSC-s tanul az intézményben), Pajna Zoltán, a megyei önkormányzat elnöke, a MÖSZ alelnöke köszöntötték az egybegyűlteket, s gratuláltak az egyenként értékelt és jutalmazott ifjonc és felnőtt bunyósainknak, valamint támogatóinkat, szakembereinket ismerték el.

FOTÓKÉRT kattintsatok: IDE  és IDE  és IDE  és IDE  és IDE  és IDE  és IDE !

A 2017-ben is több fronton nagyot alkotó DVSC eredményeit nagy vonalakban Salánki László foglalta össze, eszerint:  8 magyar bajnoki aranyat, számtalan magyar bajnoki érmet szereztek a lányok és fiúk, hölgyek és urak. A világversenyeken összesen 9-en vettünk részt, egy Európa-bajnoki ezüst- és bronzérem, valamint egy 5. hely volt a termés. A mindenféle magyar országos bajnokságokon 54 bokszolóval vett részt a DVSC idén.

Szabó Sándor klubelnök változásokról, egyben pozitív lehetőségekről beszélt köszöntőjében, amelyek során tovább stabilizálhatja helyzetét a magyar bokszéletben a DVSC, és új távlatok nyílhatnak a fiatalok előtt a sportban és a tanulásban is. Ehhez csatlakozva Novákné Kónya Zita amellett, hogy külön örömmel gratulált azon DVSC-seknek, akik az ő iskolájában tanulnak, bejelentette, hogy egy olyan ösztöndíj-programot indít az intézmény, amely anyagilag tud segíteni bizonyos kritériumoknak megfelelő diákoknak, akik a sportban is jó eredményeket érnek el. Ebbe már a DVSC-ből is kerültek be ketten, de továbbitehetségek előtt is nyitva áll ez a támogatási rendszer.

Pajna Zoltán örömét fejezte ki, hogy a DVSC idén is kitett magáért minden porondon, és a kitartó munkára, a sport szeretetére hívta fel a figyelmet.

Az elismerések során a klubot támogatók, segítők is elismerésben részesültek, majd a DVSC "családi" fotója után ízletes falatokkal vendégeltek meg mindenkit az egyesület vezetői. A napi programot a Chili Café bowling pályájának, biliárdasztalainak és mindenféle játékainak birtokba vétele zárta.

A bőséges fotógaléria talán visszaad valamit abból, amilyen hangulatban tisztelegtünk a patinás klub idei éve előtt. a képek egy részét Koppányi Szabolcs, a többit maguk a gyerekek készítették.
 
© 2007 dvscboxing.hu
E-mail: szerkesztoseg@dvscboxing.hu
Joomla egy nyílt forráskódú rendszer, mely a GNU/GPL Licensz alatt áll.
Joomla Templates and Joomla Web Sites