Kezdőlap arrow Kezdőlap arrow Év Sportolója 2017 - a Haonon lehet szavazni!!!
Év Sportolója 2017 - a Haonon lehet szavazni!!! Nyomtatás E-mail
Írta: Kopi   
2017. december 22.
Image
A szokásos év végi szavazását tartja a napokban a Haon, ahol 6 kategóriában lehet sportolókra, csapatokra és edzőkre voksolni. A mieink közül a közönség javaslata alapján Nagy Bence és Móna Imre, valamint Nagy Tímea és Nagy Angéla, illetve Bernáth Attila van versenyben sok más sportág kiváló képviselőivel egyetemben. Mellettük csapatként a DVSC bokszklub is ott van a listán, el ne felejtsétek! Edzőnk, Salánki László pedig a Hajdú-bihari Napló szerkesztőségének ajánlása alapján került be a versenybe, ő a második körtől lesz verenyben a végső sikerért is akár!

AKIKRE SZAVAZHATTOK a DVSC-sek közül:

Felnőtt férfi: Nagy Bence, Móna Imre
Felnőtt női: Nagy Tímea
Utánpótlás férfi: Bernáth Attila
Utánpótlás női: Nagy Angéla
Az év csapata: DVSC bokszklub
Edző: Salánki László

FONTOS INFÓ!

A Szavazás két körös, most a közönség által javasoltakra lehet (KATT IDE ). Ez a szavazás dec. 21-27. között él, tehát már kezdhettek nyomkodni!!!

Fontos, hogy már most szavazzatok, hiszen itt dől el, hogy a már a szerkesztőség által javasoltak mellé kik kerülnek be.

A második körben a végső győzteseket döntik el, ezt dec. 29. és jan. 7. között rendezik. Ennek a linkjét majd akkor közöljük, amikortól élő lesz, de a Haonon kell keresni majd azt is.

Tehát most szavazzatok (Salánki Lacin kívül, hisz ő ebben a listában nincs benne) a fenti DVSC-sekre (szerintünk megérdemlik)! A második körben pedig aki közülük bejut a végső csatába rájuk - plusz akkor már edzőnk, Salánki Laci is versenyben lesz.

Hajrá, ökölvívás és DVSC!
 
© 2007 dvscboxing.hu
E-mail: szerkesztoseg@dvscboxing.hu
Joomla egy nyílt forráskódú rendszer, mely a GNU/GPL Licensz alatt áll.
Joomla Templates and Joomla Web Sites