Kezdőlap arrow Kezdőlap arrow Móna Imre a DVSC színeiben folytatja!
Móna Imre a DVSC színeiben folytatja! Nyomtatás E-mail
Írta: Kopi   
2018. január 11.
Image
Image
A korábbi utánpótlás Európa-bajnok, felnőtt magyar bajnok, ám utána hosszú évekre eltűnő, de tavaly év végén visszatérő Móna Imre és a DVSC bokszklub vezetősége megegyezett egymással, így nemcsak a közelgő Bocskai-emlékversenyen, de az év további bokszeseményein is elindul - egyúttal a válogatottnál is figyelemmel kísérik pályafutása újraindulását a látványos, megalkuvást nem tűrő, őszinte bunyót bemutató sportolónak, akinek a produkciójára a közönség mindig vevő. Magyarán: Móna ismét beleáll az edzésmunkába, s reményeink szerint nem rövid távra tervez.

A fotókon: 1. a 2017-es évzáró banketten Salánki László edző gratulál Mónának, 2. a tavalyi ob-n nyer Móna (Pallai ellen), 3. régi fotó a kadett Eb-sikere alkalmával, 4. szintén a 2017-es ob-ről egy ringsarkos kép, Imi, Laci, Timi. (Forrás: www.dvscboxing.hu)

Decemberben robbant a bomba, hogy Móna visszatér! (Persze akkor már edzett a DVSC-ben egy ideje, de a közönség ekkor értesült a jó hírről.)

A magyar országos bajnokságon mindenkit lepüfölt a döntőig - vélhetően volt olyan fiatal tehetséges ellenfele (például rögtön az első körben az akkor még bajnoki címvédő...), aki meglepődött rajta, ki ez a manus... Pedig Móna sem "öreg", csak sajnos hamar szögre akasztotta a kesztyűket, éppencsak a felnőtt korba lépve - a felnőtt magyar ob-t azért még "tiniként" megnyerte előtte. Vagyis bőven van még benne potenciál, hiszen csak 28 éves lesz idén. A decemberi bajnoki fináléra visszatérve - maradjunk annyiban - nem feltétlenül a jobb ökölvívást bemutató ember győzött, de ez már történelem... Viszont az tény, hogy sok-sok (majdnem 8) év kihagyást követően elért ob-ezüstérme, valamint főleg a produkciója láttán nyugodtan kijelenthetjük, hogy a magyar boksznak szüksége van egy motivált Móna Imrére.

Image
Image
A 81 kg-os mezőnyben visszatérő debreceni srác bulldog módra ráakaszkodik ellenfeleire, és nem száll le róluk (persze tud másként is harcolni, de ez az egyik jellemzője). Az ütéseket pedig állja, de főleg osztja - ez persze riválisainak sem esik jól, mivel a súlycsoport egyik legnagyobb ütőerejű versenyzőjéről van szó.

A 62. Bocskai István Nemzetközi Ökölvívó Emlékverseny (amely mint tudjuk a szakma szerint az Európa-bajnokság utáni második legerősebb nemzetközi férfi torna a kontinensen) hivatalos nevezési határideje még nem járt le, ezért ráérünk kicsit később beszámolni róla, hogy a DVSC-ből pontosan kik indulnak idén (lesznek páran), ám Móna Imi kapcsán megelőlegezzük, hogy üde színfoltja lehet a félnehézsúly mezőnyének majd február 6-11. között Debrecenben, az Oláh Gábor utcai rendezvénycsarnokban.

Üdv a DVSC-nél újra, Imi!
 
© 2007 dvscboxing.hu
E-mail: szerkesztoseg@dvscboxing.hu
Joomla egy nyílt forráskódú rendszer, mely a GNU/GPL Licensz alatt áll.
Joomla Templates and Joomla Web Sites