Kezdőlap arrow Kezdőlap arrow Nemzetek Kupája: Timi ukránon túl, kazahon innen
Nemzetek Kupája: Timi ukránon túl, kazahon innen Nyomtatás E-mail
Írta: Kopi   
2018. január 13.
Image
Az ukrán leckét jól mondta fel a DVSC bokszklub öklözője, a szülés után első nemzetközi mérkőzését vívó Nagy Tímea, miután pénteken legyőzte a focivilágból is ismerős névnek számító Shevchenkót... A vasárnapi 81 kilós fináléban kazah bunyóssal néz szembe, ami nem lesz kis feladat. Hajrá, Timi!

Nemeztek Kupája 81 kg, elődöntő
2018. jan. 12. Szerbia

Tetiana Shevchenko (UKR) - Nagy Tímea (HUN) 2-3

Salánki László:
- Erős, hajtós ellenfele volt Timinek, de mi technikailag képzettebbek voltunk. Az első menetben egymásnak durrant a két ellenfél, de a közelharcból is Timi jött ki jobban. A  második és a harmadik menetben Timi technikai fölénye megmutatkozott aztán. A három kettes pontozást nem értettük, hiszen szerintünk simább volt, de a lényeg a győzelem most.

Nagy Tímea:
- Hosszú ideje ez volt az első 3-szor 3 perces meccsem, ami kemény volt, s nagyon elfáradtam a végére. 

Érdekesség: a szlovák, a macedón és az angol bíró adta Timinek a meccset, ráadásul a szlovák nagy fölénnyel, míg a lengyel és a szerb pontozó az ellenfélnek.

A vasárnapi döntőben következik:

Fariza Sholtay (KAZ) - Nagy Tímea (HUN)


A remek visszatérés a legfontosabb most, Timi, gratulálunk neked! A vasárnapi fináléban nehéz dolga lesz bunyósunknak, hiszen a kazah lány elég simán, idő előtt intézte el litván ellenfelét a másik elődöntőben.  Mindent bele, csajszi!!!!


 
© 2007 dvscboxing.hu
E-mail: szerkesztoseg@dvscboxing.hu
Joomla egy nyílt forráskódú rendszer, mely a GNU/GPL Licensz alatt áll.
Joomla Templates and Joomla Web Sites