Kezdőlap arrow Kezdőlap arrow Nagy Timi mindenképpen nyert
Nagy Timi mindenképpen nyert Nyomtatás E-mail
Írta: Kopi   
2018. január 15.
Image
A több mint egy éve nemzetközi meccset nem vívó, augusztusban szült, decemberben már a hazai országos bajnokságon elindult (aranyat szerzett) Nagy Tímea edzője, Salánki László is elmondta véleményét a minap véget ért szerbiai Nemzetek Kupája kapcsán,ahol ezüstérmet bokszolt össze Timi.

DÖNTŐ (emlékeztető)
Fariza Sholtay (KAZ) - Nagy Tímea (HUN) 4-1

SALÁNKI LÁSZLÓ:
- Azonos stílusú ellenféllel bokszolt Timi a döntőben, mindketten vívó bunyót mutattak be. Timi szépen megoldotta az első menetet, jól megugrasztgatta balkezes ellenfelét, és hátsó kézzel is több találatot bevitt. A második menetben ugyanezt a taktikát folytattuk, s ekkor is hasonlóan érvényesült vele Timi, mint az elsőben. A harmadikban aztán kicsit elfáradtunk, és ide-oda engedték el az ütéseket a felek. Ez a menet a kazah felé hajlott inkább. Összességében úgy gondolom, hogy megnyertük ezt a meccset, viszont nem búslakodunk így sem, hiszen egy év kihagyás után tért vissza Timi, megvert egy ukránt, valamint nagyon jó döntőt bokszolt egy erős kazahhal. A pontozóknál az első menet volt a mienk, a harmadik az ellenfélé, a középsőt iksz körülre adták.

További érdekesség, a pontozók közül mindenki a legszorosabb módon adta a pontokat (28-29 vagy 29-28), a cseh kartárs a meccs megnyerését illetően Timire "szavazott", míg a szerb, az angol, a lengyel és a szlovák pontozó a kazah hölgyre. Így alakult ki a 4-1 Sholtay javára.

Ne feledjük azt sem, hogy hamarosan (február 6-11.) 62. Bocskai-emlékverseny Debrecenben, ahol több DVSC bunyós színre lép, csajok és srácok egyaránt!
 
© 2007 dvscboxing.hu
E-mail: szerkesztoseg@dvscboxing.hu
Joomla egy nyílt forráskódú rendszer, mely a GNU/GPL Licensz alatt áll.
Joomla Templates and Joomla Web Sites