Kezdőlap arrow Kezdőlap arrow Royal Sport&Fitness: a tehetségek támogatója
Royal Sport&Fitness: a tehetségek támogatója Nyomtatás E-mail
Írta: Kopi   
2018. január 22.
Image
Image
A múlt évi Hajdú Kupán nem csupán pofonzuhatag, de ajándékeső is hullt a DVSC termében. A képzavar kicsit sem túlzó, hiszen amellett, hogy a résztvevő bunyósok keményen osztották az "áldást" egymásnak, s fogadták, amit kaptak, a támogató Royal Sport&Fitness cég tulajdonosa, Csató Csaba szorgosan adta át az ajándékokat is a fiataloknak. A sportszereket előállító és forgalmazó, az egészséges életmóddal kapcsolatos tevékenységeket támogató, emellett rendezvények szervezését is folytató cég szerepvállalása az ökölvívásban tetten érhető, s várható ezután is.


1. A cégeddel szépen megtámogattátok a bokszrendezvényt hétvégén. Milyen termékeket kaptak a fiatalok a Royal Sport&Fitness -től?

CSATÓ CSABA:

- Örömmel vettünk részt a rendezvényen. Fontosnak tartjuk a fiatal, feltörekvő tehetségek támogatását és szívesen állunk a hasonló versenyek, rendezvények mögé. Minden versenyző kapott egy pólót, valamint több kategóriában adtunk át a srácoknak mezeket, felszereléseket. Ezek a termékeink egyedi tervezéssel, fejlesztéssel és szabadalommal vannak ellátva, melyeket a saját üzemegységünkben állítunk elő.

2. Személyesen is figyelemmel kísérted a meccseket. Milyen volt egy ilyen bokszdömpingbe belecsöppenni?

Image
Image
CSATÓ CSABA:

- Kiváló szervezésben lebonyolított versenyen vehettünk részt, szakmailag profi bírókkal, szervezőkkel. Jó volt látni ezeknél a fiataloknál a sport iránti tiszteletet. Olyan hasznos dolgokat, fegyelmet tanulnak meg a sport révén az edzőiktől, mestereiktől, melyeket a későbbiekben tudnak majd az életben hasznosítani. Remélem, több ilyen jellegű versenyt szerveznek, melyek mögé szívesen állunk, hogy támogatásunkkal és összefogással a tehetséges sportolók fejlődését biztosítsuk!


Hajrá, ökölvívás! Hajrá, Royal Sport&Fitness!

A Hajdú Kupáról a tudósítás IDE KATTINTVA érhető el, míg a KÉPGALÉRIÁJA IDE KATTINTVA !

Fotó, duma: Koppányi Szabolcs
 
© 2007 dvscboxing.hu
E-mail: szerkesztoseg@dvscboxing.hu
Joomla egy nyílt forráskódú rendszer, mely a GNU/GPL Licensz alatt áll.
Joomla Templates and Joomla Web Sites