Kezdőlap arrow Hírek arrow Érmekért megyünk a Bocskaira
Érmekért megyünk a Bocskaira Nyomtatás E-mail
Írta: Kopi   
2018. január 29.
Image
Image
Nem nagyképűség, hanem reális elvárás (egyszersmind remény, hisz tudjuk, hogy a sportban bármi előfordulhat, jó és rossz értelemben is), hogy az 5 ringbe lépő DVSC ökölvívó közül valaki vagy valakik érjenek oda a végső csatározásokra (magyarán jussanak a 4 közé) a február 7-10. között Debrecenben (Oláh Gábor utcai Sportkomplexum) rendezendő 62. Bocskai István Nemzetközi Ökölvívó Emléktornán. Vezetőedzőnk, Salánki László szerint itt már nem babra megy a játék, ám felkészültnek tartja versenyzőit a rangos nemzetközi tornán való megmérettetésre.

Nagy Angi, Nagy Timi,Pallás Szimi, valamint Tóth Ádi és Móna Imi vár a jövő szerdai sorsolásra - mutatja a DVSC-sek összetartását, hogy olyan korábbi (vagy jelenlegi) nagy harcosok is besegítettek a fiúk vagy a csajok felkészülésébe, mint például Nagy Peti, Deél Szabi, Hinger Gabi vagy Olasz Tibi is. Köszi, srácok!

A fotón csapatunk látható, edzőinkkel (Lacin kívül még Tivadar Lajos és Kálucz Martin is).


SALÁNKI LÁSZLÓ:
- Először is a nagy bejelentés, hogy Bernáth Attila is indulhat a Bocskain, sajnos elmarad, hiszen - bár reménykedtünk, hogy nevezhetjük - a szabályzat szerint aki az adott Bocskai naptári évében betölti a 19. életévét, indulhat, aki nem, az nem. Attila pedig igaz, hogy éppen a napokban lesz 18 éves, vagyis már felnőtté válik a héten, de ez nem számít, mivel a 19-et csak 2019. február 4-én tölti be. A többiekről: Timi és Angi nagyon készül, várják a Bocskait, tudjuk jól, hogy tavaly ők nem indulhattak babavárás (Timi) és Attilához hasonlóan a kora miatt (Angi). Nem kertelek, én Timitől azt várom, hogy megnyerje a Bocskait idén! Ám legalább egy érmet szeretnék a nyakában látni! Az év eleji szerbiai torna óta folyamatosan fejlődik, erősödik, javul a kondija. Angitól is érmet szeretnék, ő olyan lány, akinél az akarattal sosincs gond, ő azt is kibokszolja magából sokszor, ami nincs is benne. Szerbiában egy olyan kazah versenyzőt kapott ellenfélnek, aki marha erős volt és kemény, de Angi gyűrte, ütötte, akarta a sikert ellene, még akkor is, amikor látszott, hogy valószínűleg el fog menni a meccs. Szimonetta a tavalyihoz képest előre kell lépjen, mert akkor bizony nem sikerült jól neki a Bocskai, holott szerintem verhető orosz ellenfele volt. Ám képesnek tartom arra, hogy jó legyen idén. A fiúk közül Ádi elég sok kilót kellett leadjon, ráadásul ez inkább zsír volt, mint izom, de edzett Ádi is keményen. Ha azzal a mentalitással küzd, mint tavaly a Bocskain vagy az országos bajnokságon akár érem is lehet belőle. Imi meglepetésember lehet, hiszen bár nem ismeretlen neki a nemzetközi porond, de már rég volt az. Vele kapcsolatban azért óvatosan kell elvárásokat támasztani, viszont ő az a bunyós, akinek bármikor elsülhet a keze, egy igazi betonfejű kemény csávó, aki sokat elérhet. Egyébként az edzéseken egy hete még kicsit befordultak voltak a Bocskai indulóink,de ez természetes. Ám egy kis pihenés és a felpörgetés időszaka jön, s én bizakodva tekintek a Bocskai verseny elé.  MIndenki jó munkát végzett, meglátjuk mit hozunk ki belőle!

A Bocskai-emlékverseny DVSC indulói 2018-ban:

Nagy Angéla 57 kg
Nagy Tímea 75 kg
Pallás Szimonetta 75 kg

Tóth Ádám 75 kg
Móna Imre 81 kg


JÖN!!! JÖN!!! JÖN!!! A NAPOKBAN!!!

- Nagy Timi és Debrecen - miért is külön jelentős számára az idei Bocskai?
- Tivadar Lajos és a kezdetek, meg a 13 kilométer futás
- Fotók a minapi edzésről
- Pallás Szimi nem lámpalázas
- Nagy Angi végre belecsaphat idén
- Tóth Ádi és a kisz kici kínai esete
 
© 2007 dvscboxing.hu
E-mail: szerkesztoseg@dvscboxing.hu
Joomla egy nyílt forráskódú rendszer, mely a GNU/GPL Licensz alatt áll.
Joomla Templates and Joomla Web Sites