Kezdőlap arrow Hírek arrow Mindketten a fejre mennek (Szimi és Ádi interjú)
Mindketten a fejre mennek (Szimi és Ádi interjú) Nyomtatás E-mail
Írta: Kopi   
2018. február 06.
Image
Image
A szerdán (febr. 7.) kezdődő Bocskai emlékverseny (Debrecen, Oláh G. utca) 5 DVSC-s bunyósa közül Móna Imrével és Nagy Timivel már beszélgettünk. Jöjjön most Pallás Szimonetta és Tóth Ádám! Mindketten 75 kg-ban indulnak, s Sziminek a második, Ádinak a harmadik fellépése lesz ezen a rangos nemzetközi ökölvívó viadalon. Tavalyhoz képest mindkét fiatal javítana, ám a kurázsi megvan bennük ehhez. Hajrá, skacok!

MÁS: a legutóbbi POFONPARTI TOVÁBBI KÉPEI IDE KATTINTVA MEGTEKINTHETŐK!


SZIMI

1. Az idei Bocskain már "rutinos" leszel, hiszen túl vagy a tűzkeresztségen tavalyról. Mit vársz az idei versenytől, önmagadtól?

PALLÁS SZ.:
- Az idei Bocskaitól nyilván többet várok, mint amit tavaly nyújtottam. Úgy érzem , fejben jobban ott vagyok, és  az edzést és a súlyhozást is komolyabban vettem.

2. Tavaly zavart vagy spannolt a hazai közeg inkább? Ha előbbi, akkor idén mit remélsz, le tudod vetkőzni a lámpalázadat majd?

PALLÁS SZ.:
- Hálistennek egyáltalán nem zavart a közönség, nem vagyok lámpalázas. Már amikor melegítek, akkor is csak a meccsre koncentrálok, ki tudok mindent zárni.

3. Jóban vagytok Tóth Ádival. Kiért szorítasz jobban magadért vagy érte?

PALLÁS SZ.:
- Ádámért jobban izgulok nyilván, de mégis biztos vagyok abban hogy bárhol, bármelyik súlycsoportban megállja a helyét. Úgy gondolom, hogy mindkettőnk életében fontos szerepet tölt be a boksz. ezért mindent megteszünk a siker érdekében. Ugyanakkor nyilvánvaló, hogy jobban izgulok Ádámért, mint saját magamért, hiszen ott a ringben csak ő van és az ellenfél, én csak kívülről látom az eseményeket. Ám tudom, hogy bárkit le tud győzni, mivel rengeteget edzett az elmúlt hetekben - ugyanakkor azt hiszem úgyis minden fejben dől el majd. A saját meccsem miatt is izgulok egy kicsit, persze, de úgy megyek neki, hogy mindent megtettem a siker érdekében, így hát lesz ami lesz, állok elébe!

ÁDI

1. Ennyi idő távlatából milyennek érezted a tavalyi szereplésedet a Bocskain? A kisz kici kínai nem hozott szerencsét neked a nyitónapon. pedig sokak szerint megvolt az a mérkőzés egy erős riválissal szemben...

TÓTH Á.:
- Szerintem a tavalyi meccsem elég simán meg volt, még úgy is, hogy a harmadik menet elment szerintem. Ám az én kezemet kellett volna felemelni, s nem a Ázsia-bajnokét

2. Most milyen elvárással indulsz el az idei versenyen?

TÓTH Á.:
- Ebben az évben úgy vágok neki a Bocskai emlékversenynek, hogy a legjobbat hozzam ki magamból. Az elvárás magamtól minimum egy érem. Úgy erzem, az bennem van, s talán több is. Ám sok dologtól függ majd, hogy alakul a verseny. Elsőnek a súlyomat kellett legyőznöm, aztán az ellenfelet  kéne majd... (már csak 45 deka plusz volt Ádin tegnap, szóval minden oké - a szerk.)

3. Szimitől is megkérdeztem, kiért izgul jobban magáért vagy érted. És te?

TÓTH Á.:
- Örülnék neki nyilván, ha egy jó meccset tudna bokszolni, nem úgy, mint tavaly, mert az nem nagyon tetszett :) Ám ha odateszi magát, akkor ez menni fog neki, csak fejben kell helyre rázza magát!

.
 
© 2007 dvscboxing.hu
E-mail: szerkesztoseg@dvscboxing.hu
Joomla egy nyílt forráskódú rendszer, mely a GNU/GPL Licensz alatt áll.
Joomla Templates and Joomla Web Sites