Kezdőlap arrow Hírek arrow Bocskai62: Móna ma, a többiek holnaptól bokszolnak
Bocskai62: Móna ma, a többiek holnaptól bokszolnak Nyomtatás E-mail
Írta: Kopi   
2018. február 07.
Image
Image
Szerdától szombatig tart Debrecenben a 62. Bocskai István Nemzetközi Ökölvívó Emlékverseny, az Oláh Gábor utcai Sportkomplexumban. A sorsolás megtörtént: MÓNA IMRE ma, szerdán, várhatóan a 17.00 órai megnyitó ünnepség után bunyózik valamikor, a 14. párban. Nagyon fel kell kötnie a gatyáját, hiszen kazah riválisa van Bekzad Nurdauletov személyében, aki ifjúsági világbajnokságon bronzéremig jutott. A mai nap programja a jobb oldali képen.

A Bocskai szerdai napján tehát csak Móna Imre (81 kg) lép ringbe (az "A" jelűben), a nap vége felé közeledve. Imi útja a leghosszabb a mieink közül: ő a 16-ból indulva a 8-ba kerülésért csap össze erős ellenfelével ma.

Tóth Ádám (75 kg) csütörtökön húz kesztyűt a legjobb 4-be kerülésért, cseh ellenféllel szemben (Milos Bartl). Ádám annyit fűzött hozzá, hogy nem nagyon ismeri, de videón látta és szerinte elkapható a srác. Csak a jelennel érdemes foglalkozni, de információként: ha továbblép Ádi, holland vagy macedón riválist kap a döntőbe kerülésért. Érdekesség: a 75 kilót két részre osztották (van két egymástól függetlenül futó mezőny), és a másikban is vannak magyarok (Harcsa, Árpád), míg itt, Ádiéban ő és Oroyovwe.

Nagy Angéla (57 kg) a Szűcs Szabina-Crystal Barker (brit) meccs nyertesével találkozik majd, viszont kevesen indultak a súlyában, így szombaton egyből döntővel kezd.

Nagy Tímea (75 kg) és Pallás Szimonetta (75 kg) szintén kevés riválist kapott. Timi pénteken elődöntőzik egy cseh bunyóssal (Martina Schmoranzova - 2016-ban Eb-n bronzérmes, igaz, még 64 kg-ban), és aki győz közülük, másnap a fináléban találkozik Szimivel.

Ma, hajrá, Imi!
 
© 2007 dvscboxing.hu
E-mail: szerkesztoseg@dvscboxing.hu
Joomla egy nyílt forráskódú rendszer, mely a GNU/GPL Licensz alatt áll.
Joomla Templates and Joomla Web Sites