Kezdőlap arrow Kezdőlap arrow Bronzos Bornemissza
Bronzos Bornemissza Nyomtatás E-mail
Írta: Kopi   
2018. március 08.
Image
A DVSC bunyósai - akik még versenyben voltak - mind a dobogó harmadik fokára állhatnak majd pénteken, a díjátadókon. Ma ugyanis nagy csatában, de elvéreztek erős ellenfeleikkel szemben az elődöntőkben - már aki tudott bunyózni. Egy esetben pedig (Bernáth Attiláról van szó) véleményesnek tartja edzőnk a végeredményt. Mindenesetre erős, nemzetközi mezőnyben mérethette meg magát minden öklözőnk. Többen szépen teljesítettek az egri Bornemissza emlékversenyen.

SALÁNKI LÁSZLÓ:
- Lakatos Csabit nem tudtam meccseltetni, mert a keze tegnap megsérült. Az orvos engedte volna őt bokszolni ma, de megmutattam egy másik orvosnak is, aki bevérzéseket talált a kézfején, és ezzel nem akartunk kockáztatni. Egyébként kazah sráccal bunyózott volna (Damir Toibay - a szerk.). Bernáth Attila meccse szerintem szorosan, de megvolt. Az első menetet 3-2-re kaptuk, a másodikat a kazah fiú kapta ugyanígy, végül az egész mérkőzést a rivális nyerte 3-2-re. Szerintem azonban a harmadik menet is a miénk volt, ha szűken is. Attila nagyon jót bokszolt kemény riválissal szemben (Makhmud Sabyrkhan - a szerk.). Lakatos Patrik ukrán ellen bokszolt (Yulii Popelych - a szerk.), s magához képest jól teljesített. Ellenfele képzettebb volt azonban, így egy jó meccsen, de jogosan kaptunk ki.


A sámsoni, de ezúttal a DVSC-sek által segített Veres Tibi a dán "testőr", Thorbjorn Boudigaard legyőzése után egy német sráccal találkozott (Victor Jurik), aki ellen edzőnk, Salánki Laci szerint keveset ütött, s ez megbosszulta magát. Talán kicsit belenyugodott a már meglévő bronzérembe. Mindenesetre éremmel térhet haza ő is.

A DVSC ezzel 3 bronzéremmel zárt a Bornemissza emlékverseny 2018-as viadalán.

Érmes fotók péntek este várhatók itt a honlapunkon.

A képünkön Bernáth Attila látható (edzésen) - by Koppányi

 
© 2007 dvscboxing.hu
E-mail: szerkesztoseg@dvscboxing.hu
Joomla egy nyílt forráskódú rendszer, mely a GNU/GPL Licensz alatt áll.
Joomla Templates and Joomla Web Sites