Kezdőlap arrow Kezdőlap arrow UMK: 4 siker szerdán, ma folytatódik a "diákolimpia" Tatán
UMK: 4 siker szerdán, ma folytatódik a "diákolimpia" Tatán Nyomtatás E-mail
Írta: Kopi   
2018. március 29.
Image
Az Utánpótlás Magyar Kupa szerdai eseményei során 11 DVSC -s lépett kötelek közé, s közülük Bernáth Zoli, Mócza Szilvia, Komjáthi András és Rézműves Norbert jutott tovább. Ők, illetve a már egyébként is elődöntőbe jutottak ma bokszolnak - immár a döntőbe kerülésért. Hajrá, DVSC! A fotón (archív, Koppányitól) Bernáth Zoli látható.

SALÁNKI LÁSZLÓ:
- Lakatos Patrik meccse tényleg elment, nem érezte ezen a napon úgy a bokszot, ahogy szokta. Érdi ellenfele megérdemelten győzött. Csemány Boglárka a meccs első harmadában tartotta magát, de már akkor sem volt az igazi, aztán előjött egy problémája, hogy nem bírja a fogvédőt, és rosszul lett, fel kellett adni a mérkőzést... Kemenczés Adrienn nagyot bunyózott az első számú kiemelttel, Jozó Csengével, de kikapott. Komjáthi Norbi magasabb, erősebb riválissal szemben magához képest jól bokszolt, ám ez a meccs is elment. Testvére, Komjáthi Bandi második menetes TKO-val nyert, egyértelműen jobb volt ellenfelénél. Mócza Szilvia vecsési lány ellen bunyózott, akire kétszer számoltak is, egyértelműen nyert Szilvi. Ölveti Gábor a szokásos bokszát mutatta be, vagyis eleinte vezetett, majd ahogy megkapja az első igazi ütését, utána fokozatosan esik vissza. pedig jó kötésű srác lenne, de fejben még nem az igazi. Rézműves Norbi mindhárom menetet uralta, jól bokszolt, számoltak is ellenfelére. Csecsődi Imre kezdő bunyós, ráadásul kifogott egy jóval erősebbet, TKO-val kapott ki az első menetben. Martint pedig nem engedtem bokszolni, annyival jobb ellenfelet kapott, nem akartam, hogy a szintén nagyon kezdő Martinnak esetleg baja essen. Bernáth Zoli mindhárom menetét hozta, kimondottan jól bunyózott, megérdemelten nyert.

A serdülő és junior korúak országos viadalán - a diákolimpia utódja ez a verseny - a DVSC-nek már most is van egy jó pár érmese, ám nagyon bízunk benne, hogy a gyerekek nem fognak megállni itt, és aki képes rá még tovább lép csütörtökön - pénteken ugyanis döntőket rendeznek!!!

 
© 2007 dvscboxing.hu
E-mail: szerkesztoseg@dvscboxing.hu
Joomla egy nyílt forráskódú rendszer, mely a GNU/GPL Licensz alatt áll.
Joomla Templates and Joomla Web Sites