Kezdőlap arrow Kezdőlap arrow UMK: 12 döntősünk lesz pénteken Tatán
UMK: 12 döntősünk lesz pénteken Tatán Nyomtatás E-mail
Írta: Kopi   
2018. március 30.
Image
A diákolimpia utódja (Utánpótlás Magyar Kupa) csütörtöki elődöntőiben néhány bunyósa elvérzett a DVSC-nek, ráadásul páran nagy csatában maradtak alul csupán, de akadtak szép számmal, akik túlléptek ellenfelükön, így azokkal együtt, akik már korábban "jegyet váltottak" a holnapi döntőkbe, bizony tucatnyi öklözőnkért szoríthatunk, hogy akár a legfényesebb medáliát is megszerezze pénteken. (A fotón, Koppányitól, Bernáth Imi - archív.) 

SALÁNKI LÁSZLÓ szerint (aki értékelte a csütörtöki mérkőzéseket) Vogler Helen ügyes bunyót mutatott be, s így nyert TKO-val a 2. menetben (döntős), Balogh Krisztián is győzött (döntős), ő már az 1. menetben TKO-zta ellenfelét. Balogh László 5-0-val jutott a holnapi döntőbe, Beri Viviennek ugyanakkor nem sikerült, mert bár edzője szerint próbálkozott, nem is volt rossz, de végül kikapott pontozással. Bernáth Dominika sem lesz ott a fináléban, Salánki Laci úgy fogalmazott, hogy szokásosan jól kezdett, az első menetet lendületből elvitte, aztán fokozatosan esett vissza, ami részben a kondijával volt kapcsolatban. Sajnos így lemarad az aranycsatáról. Bernáth Imre TKO-val győzött, ő a 2. menetben tett pontot a meccs végére. Komjáthi Nóra is döntős, ám elég érdekes meccsen. Számoltak is rá. Jól bunyózott egy ideig, aztán furán vette a mérkőzést, ami így majdnem veszélybe került, vagyis erre a jövőben oda kell figyelnie, mert nem fog mindig bejönni. Lakatos Dávid pár meccses srác, így is bátran bokszolt, de a második menetben TKO-val kikapott. Edzőnk szerint azonban van benne fejlődési lehetőség, ki tudja mi lehet még belőle! Lakatos Kevinről már eddig is tudtuk, hogy ügyes bunyós. ezt bizonyítva egy miskolci srác ellen nyert 2. menetes TKO-val. Siroki Róbert ugyanakkor nem örülhetett a végén, mert talán elvettek tőle egy megnyert meccset. A 2-3-as pontozás kaposvári ellenfelének kedvezett. Edzőnk elfogadta, de nem nagyon értette... Soltész Nóra is bokszolt csütörtökön. Vele kapcsolatban az volt az edzői vélemény, hogy miként tavaly, úgy idén is keveset ütve, inkább a történések után menve, illetve várva azokat bokszolt, s nem elébe menve a dolgoknak. Ez pedig nem vezetett eredményre most sem. Lakatos-Balogh Titanilla tapasztalatszerzés végett érkezett a versenyre, ez meg is történt: tanulhat vereségéből. Molnár Richárdnál hasonló volt a helyzet, ő is a tapasztalatait bővítette a 2018-as "diákolimpián". A tavalyi bajnokkal mérkőző Komjáthi András nagyon jót bokszolt, edzőnk kiemelte őt, többször megrendítően eltalálta ellenfelét, ám a meccset 5-0-val nem a mi fiunk kapta. Mócza Szilvia száméra sem jött össze a finálé, de gyürkőzött rendesen az ellenfelével. Rézműves Norbert megfogadta, amire edzője kérte, jól bunyózott, s jutott a döntőbe. Bernáth Zoltán ugyanakkor 3-2-re maradt alul, fogalmazzunk úgy, fordítva is ítélhettek volna a pontozók. Molnár Richárd is kikapott, így nem jutott döntőbe.

A győztesek tehát pénteken, a reggel 9 órakor kezdődő döntőkben bizonyíthatnak ismét. Mellettük vannak akik már ide jutottak, összesen 12 DVSC-s küzd meg az aranyért.

DÖNTŐSEINK
    
Vogler Helen
Balogh Krisztián
Balogh László
Bernáth Imre
Komjáthi Nóra
Lakatos Kevin
Rézműves Norbert
Szilágyi Annamária
Nagy Anasztázia
Siroki Zoltán
Csete Bettina
Furó Fanni

Hajrá, gyerekek!
 
 
© 2007 dvscboxing.hu
E-mail: szerkesztoseg@dvscboxing.hu
Joomla egy nyílt forráskódú rendszer, mely a GNU/GPL Licensz alatt áll.
Joomla Templates and Joomla Web Sites