Kezdőlap arrow Kezdőlap arrow Bernáth Attila ezüstérmes Podgoricában
Bernáth Attila ezüstérmes Podgoricában Nyomtatás E-mail
Írta: Kopi   
2018. április 02.
Image
A montenegrói nemzetközi viadalon (15. Trophy of Podgorica), amely a hétvégén zajlott, a DVSC bunyósa a döntőbe jutott, s végül másodikként zárt. Szép volt, Attila! 

A magyar csapat a 49 kilós Bernáth Attila (DVSC) mellett még 6 emberrel vett részt a nemzetközi viadalon, Törteli Ferenc és Nagy Zoltán edzők irányításával.

Végül Bernáth Attila döntőbe verekedte magát, ám ott kikapott, így ezüstérmet vehetett át.

Attila az első meccsén a szlovén Prokhor Ryazanovot verte meg magabiztosan 5-0-ra, majd a fináléban az elődöntőben döntő fölénnyel egy macedónt verő szerb  Aleks Karmani ellen szoros csatát vívott a DVSC bunyósa. A pontozók 2-3-ra ellenfelét látták jobbnak.

Érdekesség, és a torna szerteágazó voltát mutatja, hogy például a legjobb ifi csapat Argentínáé lett a szakma szerint, a legtechnikásabb bokszoló egy francia fiatal lett, de további különdíjakat kaptak még francia, osztrák vagy éppen montenegrói öklözők is. 

A nemzetek között a hazai Montenegró, valamint Franciaország, Argentína, Svájc, Albánia, Koszovó, Szlovénia, Ausztria, Macedónia, Szerbia, illetve Magyarország szerepelt több ökölvívóval.

A magyar csapatból Fehér Koppány (+91 kg) a döntőben bunyózott csak, s ott nyert, rajta kívül a 64 kilós Rostás Armandó és a mi fiunk, a 49 kilós Bernáth Attila tudott mérkőzést nyerni.

További pár kép IDE kattintva érhető el (by Kincses Tibor).
 
© 2007 dvscboxing.hu
E-mail: szerkesztoseg@dvscboxing.hu
Joomla egy nyílt forráskódú rendszer, mely a GNU/GPL Licensz alatt áll.
Joomla Templates and Joomla Web Sites