Kezdőlap arrow Kezdőlap arrow Tesco Kupa: Furó Fanni rengeteget fejlődött
Tesco Kupa: Furó Fanni rengeteget fejlődött Nyomtatás E-mail
Írta: Kopi   
2018. április 08.
Image
Image
Szabó
Ildikó klubvezetővel és Tivadar Lajos edzővel vett részt Furó Fanni, a DVSC még kezdő, második tétmeccsét vívó bunyósa a regionális Tesco Kupán (pofonparti), amelyet Hódmezővásárhelyen rendeztek - igen látványos körítéssel, sztárvendégek fellépésével, majdnem 40 pár összecsapásával. Fanni egy véleményes meccsen megosztott pontozással maradt alul, de hatalmas dicséretet kapott, hiszen már az előző mérkőzéséhez képest is sokat lépett előre - tehetséges fiatal, 15 éves hölgyről van szó, aki egyébként példaképének Furó Virágot, nővérét tartja, aki szintén bokszolt korábban a DVSC-ben (eredményesen), ám azóta másfelé vette az irányt (pl. K1).

Mini KÉPGALÉRIA IDE kattintva  érhető el (Szabó Ildi fotózta).

Szabó Ildikó szerint a mérkőzésen nagyot küzdött a 63 kg-ban indított Fanni egy halasi lány ellen. Aktív volt amúgy a DVSC öklözője, akinek nagy szüksége van a meccsekre, így hasznos versenyen van túl. A vereség miatt persze bánkódott - nagyon helyes, így kell hozzáállni -, de nem kell szégyenkeznie, hiszen ez akár felé is "kanyarodhatott" volna :)

A viadalt egyébként remekül megszervezte régiós partnerklubunk, a hódmezővásárhelyi egyesület, Erdei Zsolt is tiszteletét tette a MÖSZ elnökeként, valamint fellépők szórakoztatták a szép számú közönséget és a sportolókat, edzőket, míg a bevásárlóközpont vezetősége minden körülményt megteremtett ahhoz, hogy sikeres rendezvényen váljon népszerűbbé az ökölvívás.

Szép volt, Fanni!
 
© 2007 dvscboxing.hu
E-mail: szerkesztoseg@dvscboxing.hu
Joomla egy nyílt forráskódú rendszer, mely a GNU/GPL Licensz alatt áll.
Joomla Templates and Joomla Web Sites