Kezdőlap arrow Kezdőlap arrow Timi Párizsban, mások Egerben szerdától vasárnapig
Timi Párizsban, mások Egerben szerdától vasárnapig Nyomtatás E-mail
Írta: Kopi   
2018. április 10.
Image
Image
Franciaországban, konkrétan Párizsban már bunyózott Nagy Tímea, a DVSC Olimpiára vágyó (bár már van neki egy ;) ) bokszolója - 3 éve. Ezúttal is arra veszi az irányt, miközben ugyanakkor Salánki László, aki klubunk mellett a serdülő válogatottnál is tréner, Egerben edzőtáborozik, illetve a serdülőket és juniorokat felvonultató Olimpiai Reménységek Versenyén dolgozik - többek között pár DVSC-s bunyós társaságában. (A fotókon Timi és Laci, valamint jobbra Balogh Laci - két csapattársával egyetemben - egy korábbi verseny dobogójának tetején látható,)

Mint Timi elmondta (elkíséri lánya, a háromnegyed éves Hanna Olimpia is...), a nemzetközi viadal a galloknál hasznos lesz és jó kis megmérettetés a számára. Egyébként a vecsésiekkel utazik Timi, akik csapatukkal vesznek részt a csapattalálkozón Párizsban, hogy megméressenek. Szurkolunk a csapatnak, meg a mi lányunknak különösen!

Mintha összebeszéltek volna, Salánki Laci is szerdán (ápr. 11.) utazik, és vasárnap (ápr. 15.) tér haza, de ő közelebbre: Egerbe. Itt a már említett ORV-n vesz részt edzőként (maga a viadal szombaton és vasárnap zajlik majd). A DVSC-ből Balogh Laci, Bernáth Imi, Lakatos Kevin és Balogh Krisztián is Egerben bunyózik a hét hátralévő részében.

Ügyesen, DVSC-sek!
 
© 2007 dvscboxing.hu
E-mail: szerkesztoseg@dvscboxing.hu
Joomla egy nyílt forráskódú rendszer, mely a GNU/GPL Licensz alatt áll.
Joomla Templates and Joomla Web Sites